اوه اوه، اسپاگتیو. این دستور تهیه اسپاگتیو خانگی سالم حتی از چیز واقعی طعم بهتری دارد!
SpaghettiOs اصلی
سالانه بیش از 150 میلیون قوطی اسپاگتی کمبل فروخته می شود که بسیاری از آنها توسط کودکان مصرف می شود.
فقط چیزی در مورد آن os های کوچک زیبا در سس گوجه فرنگی وجود دارد که مقاومت در برابر آن غیرممکن است.
اسپاگتی یک منظره رایج در جعبه نهار مدرسه ابتدایی من بود که باعث تعجب مادربزرگ سنتی ایتالیایی من شد.
به یاد دارم که او یک بار قوطی را برداشت، بر،ب آن را خواند و به من گفت: “این غذا نیست.”
زم، که کمپبل در سال 1965 ایده اسپاگتی کنسرو شده را مطرح کرد، فکر می کنم ممکن است گریه کرده باشد.
خوانندگان نیز این سس آلفردو وگان را دوست دارند
در بالا، ویدیوی دستور اسپاگتیوی خانگی را تماشا کنید
دستور تهیه اسپاگتیو خانگی آسان
با توجه به اینکه بچهها برای چند هفته دیگر هنوز در مدرسه هستند، زمان خوبی برای ایجاد یک دستور پخت اسپاگتیو خانگی است.
اما این یکی شربت ذرت با فروکتوز بالا یا موادی که نتو،د تلفظ کنید ندارد.
اسپاگتیوی سالم! و بله، آنها کاملاً در یک قمقمه جعبه ناهار قرار می گیرند.
آنها را در کنار چند کوکی موز جو دوسر سالم، براونی لوبیا سیاه یا این کوکیهای شکلاتی سالم قرار دهید.
مواد تشکیل دهنده اسپاگتیو سالم
من از پاستا آنلینی برای شکل سنتی اسپاگتی استفاده کردم، اما شما به راحتی می تو،د هر شکل ماکارونی کوچکی را که در دست دارید جایگزین کنید.
اسپاگتی Os می تواند بدون لبنیات، بدون تخم مرغ، بدون سویا، وگان، کم چرب، کم کا،ی و بدون قند افزوده باشد. برای اسپاگتیوهای خانگی بدون گلوتن، فقط از ماکارونی بدون گلوتن استفاده کنید.
حتی اگر میخواهید شکل واقعی اسپاگتی را داشته باشید اما میخواهید آن را بدون گلوتن نگه دارید، آنلینی کینوآ بدون گلوتن درست میکنند.
مخمر تغذیه ای یک محصول کاملا طبیعی و بسیار سالم است که می تو،د آن را در W،le Foods، در آمازون یا در بخش مواد غذایی طبیعی بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی معمولی پیدا کنید. سرشار از پروتئین است و دارای فهرست قابل توجهی از ویتامین ها است.
آن را با مخمر آبجو یا مخمری که برای نان استفاده می کنید اشتباه نگیرید. در اینجا، مخمر تغذیه ای به ،وان یک جایگزین گیاهی برای پنیر پارمزان استفاده می شود. به اسپاگتیوهای خانگی طعم پنیری لذیذی می دهد.
برای اسپاگتیوهای گیاهی، از کره بدون لبنیات و شیر گیاهی استفاده کنید. من دستور پخت را با روغن به جای کره امتحان نکردم. ما یک نسخه بدون چربی را امتحان کردیم و طرفدار نبودیم. بنابراین ما حذف آن را توصیه نمی کنیم.
این اسپاگتیوهای خانگی مورد تایید مادربزرگ ایتالیایی هستند!
طرز تهیه اسپاگتیوی خانگی
پودر پیاز، پاپریکا، شیرین کننده، مخمر مغذی یا پارمزان، نمک، شیر دلخواه، سس گوجه فرنگی بدون نمک و کره را در یک قابلمه کوچک با هم ،یب کنید.
سس پاستا را به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و با حرارت ملایم بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا داغ شود.
در حالی که سس قرمز در حال پختن است، یک قابلمه متوسط آب نمک را به جوش بیاورید.
وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، ماکارونی ها را داخل آن بریزید و طبق دستور بسته یا تا زم، که بافت ماکارونی دلخواه به دست آید، بپزید. (من ماکارونی آل دنته را دوست دارم.)
آبکش کنید سپس با حوله خشک کنید. پاستا را داخل سس بریزید و هم بزنید تا اسپاگتیوها بپوشند. گرم سرو کنید.
باقیمانده اسپاگتیو را میتوان در ظرف دربسته در یخچال تا چهار روز نگهداری کرد.
باقیمانده غذا را روی اجاق گاز یا مایکروویو دوباره گرم کنید و در صورت نیاز کمی شیر دلخواه اضافه کنید تا سس دوباره خامه ای شود.
اگرچه از نظر فنی می تو،د پاستا را فریز کنید، اما بافت نودل و سس را تغییر می دهد. بنابراین به طور کلی منجمد ، ماکارونی باقی مانده را توصیه نمی کنم.
استفاده از ترازوی غذایی
اگر میخواهید به جای فنجانها و قاشقهای غذاخوری ذکر شده در زیر از اندازههای گرم استفاده کنید، در اینجا مقادیر مورد نیاز بر حسب گرم آورده شده است:
130 گرم پاستا، 425 گرم سس گوجه فرنگی، 12 گرم پنیر پارمزان یا مخمر مغذی، 30 گرم شیر (شیرهای گیاهی هم موثر هستند)، 10 گرم کره پخش شده و 12 گرم شیرین کننده.
همچنین به یاد داشته باشید که پودر پیاز، نمک و پاپریکا را اضافه کنید.
- 15 اونس سس گوجه فرنگی بدون نمک
- 2 قاشق غذاخوری شیر انتخابی
- 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 3/4 قاشق چایخوری به 1 قاشق غذاخوری نمک، به دلخواه
- 1 قاشق غذاخوری کره (مارک های وگان نیز کار می کنند)
- 1/4 فنجان مخمر تغذیه ای یا پارمزان
- 1-2 قاشق غذاخوری هر شیرین کننده دلخواه
- 1 فنجان ماکارونی ریز نپخته انتخابی (در صورت استفاده از ماکارونی بزرگتر، مانند آرنج، به 2 فنجان افزایش دهید)
-
دستور تهیه اسپاگتی خانگی: در یک قابلمه کوچک، همه مواد را به جز پاستا با هم مخلوط کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس آن را کم کنید و روی کم بپزید تا کره پخش شده کاملا ذوب شود. در همین حال، یک قابلمه متوسط آب نمک را به جوش بیاورید. پس از جوش آمدن، پاستا را داخل آن بریزید و بپزید تا بافت دلخواه به دست آید. آبکش کنید سپس با حوله خشک کنید. پاستا را داخل سس بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. خدمت. قبل از گرم ، مجدد باقیمانده غذا، هم بزنید و در صورت نیاز کمی شیر دلخواه اضافه کنید.مشاهده حقایق تغذیه
دستور العمل های بیشتر برای بچه ها
میله های کره بادام زمینی با چیپس شکلاتی
کلوچه موز
ماست منجمد خانگی
براونی کره بادام زمینی
وگان مک و پنیر
اسموتی توت فرنگی
دونات وگان
اطلاعات بیشتر درباره کتاب آشپزی
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/،memade-spaghetti-os/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=،memade-spaghetti-os&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=،memade-spaghetti-os