گواکاموله خانگی ما تازه، ، و بسیار خوش طعم است! سالم است، درست ،ش آسان است و همیشه جذاب است. برای ناپدید شدن سریع آن آماده باشید!
چرا ما این دستور العمل گواکاموله خانگی را دوست داریم؟
گواکاموله تازه و خانگی یکی از آن دستورهایی است که همه باید در زرادخانه دستور پخت خود داشته باشند. سالم است، درست ،ش آسان است و تقریباً هر وعده غذایی را افزایش می دهد. نسخه ما دارای گوجه فرنگی تازه، گشنیز و آب لیموترش است.. همراه با ،یبی عالی از چاشنی ها.
راز یک گواکامولی خوب، انتخاب بهترین آووکادو، تازه است آب لیمو، و چاشنی برای تصمیم گیری در مورد رسیده بودن آووکادو، به دنبال آووکادویی باشید که رنگ سبز تیره/سیاه دارد. باید سفت باشد، اما زم، که آن را در کف دست خود بگیرید و به آرامی فشار دهید کمی تسلیم می شود. اگر زم، که آن را فشار می دهید حالت نرمی به خود می گیرد یا فرورفتگی ایجاد می کند، احتمالاً بیش از حد رسیده است. اگر آووکادوهای شما هنوز کاملاً آماده نشده اند، آنها را روی پیشخوان بگذارید تا کاملاً رسیده شوند. پس از رسیدن، آنها را در یخچال نگهداری کنید تا برای مدت زمان بیشتری در حالت اولیه خود باقی بمانند.
مواد لازم برای گواکاموله خانگی:
- آووکادوها– مطمئن شوید که از آووکادوهای رسیده و خوب استفاده می کنید که کمی فشار می آورند.
- گوجه فرنگیها– ما از گوجه فرنگی روما استفاده می کنیم.
- لیموترش سبز– از آب 1 لیموترش استفاده خواهید کرد. تازه بهترین است، اما بطری در یک ،ج ، کار می کند.
- سیر– من سیر تازه را ترجیح می دهم، اما اگر از پودر سیر استفاده می کنید، با 1/4 قاشق چایخوری شروع کنید.
- گشنیز– به مقدار دلخواه یا کم استفاده کنید. من معمولاً از 1/4 فنجان ،د شده استفاده می کنم.
- نمک دریا– با حدود 1/2 قاشق چای خوری شروع کنید و سپس مزه دار کنید.
- پودر پیاز
- چاشنی تونی چاچری– این ماده مخفی ماست! طعم عالی می دهد، اما کاملا اختیاری است.
طرز تهیه گواکاموله خانگی:
- آووکادو را له کنید. آووکادو را برش بزنید، دانه آن را بردارید و از پوسته آن خارج کنید. له کنید تا به غلظت دلخواه خود برسید. ما مال خودمان را در ،مت ، دوست داریم.
- طعم را اضافه کنید. گوجهفرنگیها را ،د کرده، سیر را ،د کرده و گشنیز را ،د کنید. آن را به آووکادوی له شده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ،یب شود.
- مزه دار کنید. گواکامول خود را بچشید و در صورت تمایل نمک، آبلیمو و/یا تونی چاچرز بیشتری اضافه کنید.
- سرو کنید و لذت ببرید!
نکات و پیشنهادات
تعویض ها:
- پیاز قرمز ،د شده یا تربچه را برای ترد اضافه کنید
- زیره را برای طعم خوش دودی اضافه کنید
- برای گواکامول با لگد، هالاپینو چرخ کرده اضافه کنید. برای حرارت ملایم، قبل از ،د ،، دانه ها و غشاء را جدا کنید. آنها را برای حرارت شدیدتر بگذارید
- به جای آبلیمو از آب پرتقال استفاده کنید
- با اضافه ، یک انبه ،د شده آن را شیرین و خوش طعم کنید
نگهداری گواکامول باقی مانده:
گواکاموله بهتر است روزی که درست می شود سرو شود. باقیمانده ها را می توان تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد. برای سبز نگه داشتن آن، پوشش پ،تیکی را روی گواکامول فشار دهید. یا آن را در ظرف نگهداری خود صاف کنید و حدود 1/4 اینچ آب سرد را با دقت به آن اضافه کنید. قبل از سرو به سادگی آب را بریزید.
استفاده از آووکادو منجمد:
اگر آووکادوهای شما کاملا رسیده و آماده استفاده از آن نیستید، آن را در فریزر بیندازید! به سادگی بشویید و خشک کنید، در پ،تیک بپیچید و به مدت 3 تا 6 ماه در یک کیسه فریزر قابل درزگیری قرار دهید. آووکادوی منجمد برای گواکامول عالی عمل می کند.
راه های لذت بردن از گواکامول:
- به ،وان ساندویچ پخش شده، یا در بسته بندی با بوقلمون و سبزیجات برش داده شده
- روی نان برشته ،ید
- به ،وان یک تاپینگ برای شیرینی سبزیجات
- روی سیب زمینی پخته
- به ،وان پرکننده برای تخم مرغ های شیط،
- به ،وان دیپ سبزیجات
- در یک ساندویچ پنیر کبابی
دستور العمل های بیشتر برای امتحان:
گواکاموله خانگی
گواکاموله خانگی ما تازه، ، و بسیار خوش طعم است! سالم است، درست ،ش آسان است و همیشه جذاب است. برای ناپدید شدن سریع آن آماده باشید!
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت0 دقیقه
زمان کل15 دقیقه
دوره: پیش غذا
غذا: مکزیکی
خدمات: 6 وعده های غذایی
کا،ی: 169کیلو کا،ی
- 3 متوسط آووکادوها رسیده
- 2 متوسط گوجه فرنگی های رومی ،د شده کوچک
- 1 متوسط اهک آب میوه گرفته شده
- 1 میخک سیر چرخ کرده
- 1/4 فنجان گشنیز ساقه ها ،د شده و ریز ،د شده اند
- 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
- 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
- 1/4 قاشق چایخوری چاشنی تونی چاچری اختیاری برای ادویه اضافه شده
-
آووکادو را از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا کنید. با قاشق آووکادو را بردارید و به یک کاسه متوسط اضافه کنید. با چنگال آن را له کنید تا غلظت آن به اندازه دلخواه شما در بیاید. (اگر بافتی دوست دارید، وقتی تکه های کوچک آووکادو باقی مانده است، له ، را متوقف کنید)
-
گوجه فرنگی ،د شده، آب لیموترش، سیر ،د شده، گشنیز ،د شده، نمک و پودر پیاز را اضافه کنید. اگر کمی گرما و طعم اضافه دوست دارید، چاشنی تونی چاچری را اضافه کنید. همه را با هم مخلوط کنید تا ،یب شوند.
-
بچشید و اگر به نظر می رسد که به طعم بیشتری نیاز دارد، نمک و آبلیمو بیشتری اضافه کنید. ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بهتری داشته باشد یا بلافاصله سرو کنید.
-
می تو،د در ظرف در بسته به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید. هر چه گواکامول در معرض هوای کمتری قرار گیرد، کمتر قهوه ای می شود. اگر روی آن یک لایه قهوه ای وجود دارد، با یک قاشق آن را با دقت بتراشید و از گواکاموله سبز تازه زیر آن لذت ببرید!
کا،ی: 169کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 11g | پروتئین: 2g | چربی: 15g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 10g | سدیم: 203میلی گرم | پتاسیم: 555میلی گرم | فیبر: 7g | قند: 1g | ویتامین A: 369IU | ویتامین سی: 17میلی گرم | کلسیم: 20میلی گرم | اهن: 1میلی گرم
کلمه کلیدی : گواکاموله خانگی
www.superhealthykids.com
ناتالی مونسون
من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.
درباره ناتالی بیشتر بد،د
منبع: https://www.superhealthykids.com/،memade-guacamole/