Easy Chicken Stir Fry – بچه های فوق العاده سالم



صفحه اصلی > دستور پخت > ایزی چیکن هم بزنید

سرخ ،ی یکی از دستور العمل های ما برای یک شام سریع و سالم است! ما دوست داریم که این دستور غذای مرغ سرخ شده از موادی استفاده می کند که احتمالاً در دست دارید، و فوق العاده همه کاره است، بنابراین می تو،د آن را تغییر دهید و آن را خودتان درست کنید. این برای استفاده از تمام سبزیجات تصادفی که دارید، زم، که منتظر سفر بعدی خواربارتان هستید، عالی است. بعلاوه، یک سس همزن پایی!

یک کاسه برنج سفید و مرغ را با دانه های کنجد سرخ کنید

چرا این مرغ سرخ شده را دوست خواهید داشت؟

حدود یک میلیون دستور غذای سرخ ،ی وجود دارد. و همه آنها چیزی منحصر به فرد و خوشمزه در مورد خود دارند. اما چیزی که من واقعاً در مورد این دستور العمل دوست دارم این است که اساساً استخوان های ، است! این بسیار آسان، سازگار است و از موادی استفاده می کند که به احتمال زیاد از قبل در دسترس دارید.

مواد اولیه:

  • مرغ (یا سایر پروتئین های دلخواه)
  • انواع سبزیجات ،د شده
  • سس 5 ماده ای آسان (در مورد این سس بعدی بیشتر خواهد شد!)

ساده است! روی برنج یا رشته فرنگی (یا نه!) سرو کنید و شام سرو کنید.

مرغ را در یک تابه بزرگ با یک ظرف چوبی سرخ کنید

مواد لازم برای مرغ سرخ شده:

  • جوجه– ما از سینه مرغ استفاده کردیم، اما ران مرغ یک گزینه عالی است. همچنین می تو،د از گوشت ،، میگو یا توفو استفاده کنید.
  • روغن– می‌خواهید از روغنی با نقطه دود بالا استفاده کنید، زیرا سرخ‌کرده‌ها با پختن روی حرارت بسیار بالا برای مدت کوتاهی درست می‌شوند. ما از روغن آووکادو استفاده کردیم.
  • کلم بروکلی– کلم بروکلی یک سبزی سرخ شده قوی و ک،یک است که به خوبی در برابر حرارت بالا می ماند.
  • فلفل دلمه ای– فلفل دلمه ای ترد خوشمزه ای به غذای آ، شما می دهد.
  • شاه بلوط آبی– شاه بلوط آبی در قوطی ها فروخته می شود و معمولاً در بخش غذاهای آسیایی فروشگاه مواد غذایی شما یافت می شود. آنها ملایم و فوق العاده ترد هستند.
  • هویج– ما دوست داریم از هویج چوب کبریت در سرخ ،ی خود استفاده کنیم. همچنین می تو،د هویج خود را به صورت سکه های نازک برش دهید.
  • نخود فرنگی برف– نخود فرنگی قندی یک گزینه عالی دیگر است! ما بین این دو به عقب و جلو می رویم.
  • سیر– می تو،د این را کنار بگذارید، زیرا در سس همزن سیر نیز وجود دارد. با این حال، ما واقعاً دوست داریم آن را اینجا نیز اضافه کنیم!
  • نمک و فلفل– اگرچه طعم زیادی از سس دریافت خواهید کرد، اما مهم است که پروتئین را قبل از افزودن سس مزه دار کنید. در غیر این صورت، غذای نهایی شما بسیار ملایم خواهد بود.

مواد لازم برای سس استیر فرای:

  • نشاسته ذرت– به ،وان قوام دهنده استفاده می شود.
  • سوپ مرغ– می تو،د از آب سبزیجات هم استفاده کنید.
  • سرکه سیب– این واقعاً یک ترجیح شخصی است و در نهایت تفاوت زیادی ایجاد نمی کند. همچنین می تو،د از سرکه برنج، سرکه شراب قرمز یا سرکه مقطر استفاده کنید.
  • عسل– عسل شیرین کننده ما برای سس سرخ شده است، اما می تو،د از شربت افرا، آ، یا حتی شکر قهوه ای نیز استفاده کنید.
  • سیر & زنجبیل– تازه بهترین است! طعمش خیلی بهتره شما می تو،د از پودر در یک ،ج ، استفاده کنید، یا آنها را به طور کلی کنار بگذارید! آنها به سادگی به ،وان تقویت کننده طعم وجود دارند.
مواد لازم برای مرغ هم بزنید
مواد لازم برای سس همزن

طرز تهیه مرغ هم زده

  1. هم بزنید مواد سس خود را در یک کاسه کوچک یا فنجان اندازه گیری مایع با هم ،یب کنید. می تو،د از بطری مخلوط کن هم استفاده کنید!
  2. قطع كردن مرغ خود را به مکعب های 1 اینچی تبدیل کنید. ادویه زدن با نمک و فلفل.
  3. تکه ، بروکلی و فلفل دلمه ای (و هویج، اگر از هویج چوب کبریت استفاده نکنید).
  4. حرارت روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​به بالا. مرغ را اضافه کنید و 4-5 دقیقه تفت دهید. مرغ شما باید خوب سرخ شده و پخته شود. از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  5. اضافه ، یک قاشق غذاخوری دیگر روغن در همان ماهیتابه. سبزیجات خود را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. چند دقیقه با درب بپوش،د تا سبزیجات نرم تر شوند.
  6. برگشت مرغ را در ماهیتابه با سبزیجات. مخلوط سس را روی همه چیز بریزید و به مدت 2-3 دقیقه یا تا زم، که سس غلیظ و حباب دار شود بپزید. از روی حرارت بردارید.
  7. خدمت در صورت تمایل روی برنج و کمی کنجد بپاشید.
  8. لذت ببرید!
یک کاسه بزرگ سرو با برنج و مرغ را در کنار یک کاسه چوبی کوچک دانه کنجد تفت دهید

نکات و پیشنهادات:

بهترین سبزیجات برای مرغ سرخ شده چیست؟

یکی از موارد مورد علاقه ما در مورد سرخ ،، سازگاری آن است. و سس همزن هم طعم آن را خوشمزه می کند! کلم بروکلی، فلفل دلمه ای، هویج، نخود قندی، نخود برفی، مارچوبه، قارچ، لوبیا سبز، پیاز، کلم، کدو سبز، یا کلم برو،ل همگی خوشمزه هستند و عالی عمل می کنند.

با همزن چی سرو کنم؟

یکی دیگر از چیزهای خوب در مورد سرخ ، این است که شما تمام اجزای خود را برای یک وعده غذایی در یک ظرف دارید. پروتئین، سبزیجات و کربوهیدرات ها! می تو،د آن را روی برنج یا رشته فرنگی سرو کنید. همچنین می تو،د آن را با رول تخم مرغ، اسپرینگ رول یا میوه ای سرو کنید.

ماندگاری سس همزن خانگی چقدر است؟

سس همزن تا 2 هفته در ظرف محکم بسته شده باقی می ماند! برای تندتر شدن این غذا می تو،د سس را دو برابر کرده و جداگانه بپزید. سپس، تنها کاری که باید انجام دهید این است که پروتئین و سبزیجات خود را بپزید و در پایان سس غلیظ شده خود را هم بزنید.

برای طعم بیشتر چه چیزهایی را می توانم به همزن خود اضافه کنم؟

این دستور غذا خوشمزه، بچه پسند و فوق العاده ابتدایی است! با افزودن طعم دهنده های اضافی مانند آب مرکبات، ریحان تازه، پیاز سبز، فلفل قرمز خشک، یا آناناس ،د شده، آن را خودتان بسازید. با آن بازی کنید و آن را برای خود بسازید!

کاسه مرغ هم بزنید با یک حوله راه راه سبز

دستور العمل های ساده تر غذای شب هفته:

سس

  • 1 1/2 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 1/2 فنجان آب مرغ، کم سدیم
  • 1/3 فنجان سس سویا، سدیم کم
  • 1 قاشق سوپخوری سرکه سیب
  • 3 قاشق غذاخوری عسل
  • 3 میخک ها سیر چرخ کرده
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده یا رب

هم بزنید

  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 پوند بدون استخوان، بدون پوست، ران مرغ به قطعات اندازه لقمه برش دهید
  • 1 دسته کلم بروکلی حدود 2 فنجان گلچه
  • 1 متوسط فلفل دلمه ای، قرمز
  • 8 اونس شاه بلوط آب ورقه شده
  • 1 فنجان هویج چوب کبریت یا کات ژولین
  • 1 فنجان نخود فرنگی برف
  • 2 میخک ها سیر
  • نمک و فلفل
  • بهترین راه برای درست ، سرخ ، این است که همه مواد را قبل از شروع پخت و پز آماده کنید. به این ترتیب هیچ چیز بیش از حد پخته نمی شود و خیلی سریع پیش می رود!

  • در یک کاسه متوسط، مواد سس را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

  • مرغ را به قطعات اندازه لقمه برش دهید، حدود 1 اینچ مکعب. با نمک و فلفل مزه دار کنید.

  • کلم بروکلی و فلفل دلمه ای قرمز را به قطعات ی،ان ،د کنید. اگر هویج چوب کبریت ن،یدید، هویج را به چوب های کوچک و یکدست ،د کنید.

  • در یک تابه بزرگ، 1 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. مرغ مکعبی را اضافه کنید و 4-5 دقیقه تفت دهید. مرغ باید کاملا پخته شود و شروع به قهوه ای شدن کند. مرغ پخته شده را بردارید و کنار بگذارید.

  • در همان ماهیتابه، یک قاشق دیگر روغن اضافه کنید. بروکلی، فلفل، شاه بلوط آبی، هویج، نخود برفی و سیر را به آن اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بپزید و مرتب هم بزنید. سبزیجات در این مرحله ترد خواهند بود – اگر نرم تر دوست دارید می تو،د چند دقیقه دیگر بپزید.

  • مرغ را با سبزیجات دوباره به ماهیتابه اضافه کنید. آنها را هم بزنید و سپس سس را روی همه چیز بریزید. بگذارید یک دقیقه بپزد تا شروع به حباب زدن و غلیظ شدن کند. چند بار هم بزنید تا همه چیز با سس آغشته شود. از روی حرارت بردارید.

  • با کنجد تزئین کنید و روی برنج یا رشته فرنگی سرو کنید. لذت ببرید!

کا،ی: 270کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 31g | پروتئین: 21g | چربی: 8g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 4g | چربی ترانس: 0.03g | کلسترول: 72میلی گرم | سدیم: 850میلی گرم | پتاسیم: 763میلی گرم | فیبر: 6g | قند: 15g | ویتامین A: 4390IU | ویتامین سی: 128میلی گرم | کلسیم: 81میلی گرم | اهن: 3میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه هایتان برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود پیدا خواهید کرد.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/easy-weeknight-stir-fry-recipe/