دستور العمل شکوفه های کره بادام زمینی – عشق و لیمو



شکوفه های کره بادام زمینی تمام رویاهای کریسمس شکلاتی و بادام زمینی شما را محقق می کند! این کوکی های ک،یک خوشمزه هستند و به راحتی درست می شوند.


کلوچههای کره بادام زمینی


چه ،ی شکوفه های کره بادام زمینی را دوست دارد؟! اگر در حوالی تعطیلات این خوراکی های جشن را در بشقاب شیرینی ببینم، فوراً سراغ یکی از آنها می روم. من فکر می کنم آنها به نوعی نابغه هستند. کوکی های کره بادام زمینی به تنهایی عالی هستند. بوسه های شکلاتی هم همینطور. ولی با یکدیگر، این جفت کاملا غیر قابل مقاومت است. من عاشق این هستم که چگونه آب نبات شکلاتی غنی در یک کلوچه نرم و شکری مخلوط می شود. و منظورم این است که وقتی کره بادام زمینی و شکلات با هم ،یب می شوند هیچ اتفاق بدی نمی افتد. جای تعجب نیست که شکوفه های کره بادام زمینی یک ک،یک کریسمس هستند.

اگر قصد دارید در این فصل تعطیلات یک دسته تهیه کنید، دستور پخت شکوفه های کره بادام زمینی مورد علاقه من را در زیر بررسی کنید. این خیلی دور از دستور اصلی نیست، که فردا اسمیت ،ن اوهایو در سال 1957 در Pillsbury Bake-Off وارد شد.اما روی کره بادام زمینی کمی سنگین تر و روی شکر کمی سبک تر می کنم. ما این کوکی ها را دوست داریم. امیدوارم شما هم آنها را دوست داشته باشید!


مواد تشکیل دهنده دستور پخت کره بادام زمینی


مواد لازم دستور تهیه شکوفه های کره بادام زمینی

در اینجا چیزی است که برای تهیه این دستور العمل شکوفه های کره بادام زمینی نیاز دارید:

  • کره بادام زمینی، البته! من برای تهیه این دستور از کره بادام زمینی خامه ای طبیعی استفاده می کنم. دقت کنید که صاف و خوب هم زده شود. از مواد خشک و سفت که ممکن است در ته شیشه پیدا کنید اجتناب کنید.
  • آرد همه منظوره – برای جلوگیری از بسته شدن بیش از حد در پیمانه اندازه گیری، آن را با قاشق و صاف کنید.
  • جوش شیرین – به بالا آمدن کوکی ها کمک می کند.
  • کره بدون نمک – باید نرم باشد ولی ذوب نشود. قبل از تهیه این دستور، اجازه دادم یک چوب حدود یک ساعت در دمای اتاق بماند.
  • شکر قهوه ای روشن و شکر گرانول – شکر قهوه ای و مقداری شکر دانه ریز را برای شیرینی با خمیر کوکی مخلوط می کنید. سپس، خمیر را در شکر گرانول باقیمانده بغلت،د تا یک پوسته درخشان در ،مت بیرونی کوکی ها ایجاد کنید.
  • یک تخم مرغ – خمیر کوکی ها را به هم می ،باند و به پف ، کوکی ها در هنگام پخت کمک می کند.
  • شیر – برای رطوبت از هر نوعی که در دست دارید استفاده کنید! بادام و جو دوسر مورد علاقه من هستند.
  • عصاره و،ل – برای عمق طعم گرم.
  • بوسه های هرشی – من شخصاً شکلات های تیره را دوست دارم، اما بوسه های شکلاتی شیری (یا حتی فنجان های کوچک کره بادام زمینی!) نیز عالی هستند.
  • و نمک دریا – برای ایجاد طعم شیرین و آجیلی!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


خمیر کوکی کره بادام زمینی در کاسه می،ر ایستاده


طرز تهیه شکوفه های کره بادام زمینی

این دستور پخت شکوفه های کره بادام زمینی بسیار ساده است! در اینجا چگونه پیش می رود:

ابتدا خمیر شیرینی را درست کنید. مواد خشک را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

سپس، در کاسه از a می،ر ایستادهیا با استفاده از همزن برقی، کره، شکر قهوه ای و شکر گرانول را بزنید تا سبک و پفکی شود. کره بادام زمینی، تخم مرغ، شیر و و،ل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ، رنگ شود. مواد خشک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.


گلوله های خمیر کوکی روی یک ورقه پخت در کنار کاسه کوچک شکر برای غلتاندن


بعد کوکی ها را شکل دهید. از یک قاشق کوچک کوکی یا قاشق اندازه گیری 1 قاشق غذاخوری برای برداشتن قاشق های پر از خمیر استفاده کنید. با دستان خود آن را به شکل توپ درآورید. گلوله‌های خمیر را در 1/2 فنجان شکر دانه‌ریز بغلت،د و آنها را روی ورقه‌های پخت پوشش داده شده بچینید و حداقل یک اینچ بین توپ‌ها بگذارید.

سپس، کوکی ها را بپزیدیک ورق در فر با دمای 375 درجه فارنهایت، تا زم، که ، های ریز در بالای کوکی ها ایجاد شود. در فر من حدود 8 دقیقه طول می کشد.

در نهایت، بوسه ها را اضافه کنید. به محض اینکه کوکی ها را از فر خارج کردید، به آرامی یک بوسه را روی هر کدام فشار دهید و زم، که لبه های کوکی ها شروع به ، خوردن ،د، متوقف شوید. با استفاده از کاردک کوکی ها را بلافاصله به توری سیمی منتقل کنید تا خنک شوند.

با بقیه کوکی ها تکرار کنید و لذت ببرید!


با فشار دادن دست بوسه های شکلاتی روی کوکی های شکوفه کره بادام زمینی


نکات دستور العمل شکوفه های کره بادام زمینی

  • قبل از پختن کوکی ها، بوسه ها را باز کنید. برای اینکه بوسه های شکلاتی به شیرینی ها ب،بند، کلوچه ها باید 1) داغ و 2) بسیار نرم باشند. ی،ی به محض اینکه کوکی ها از فر بیرون آمدند باید بوسه ها را اضافه کنید. باز ، بسته بندی بوسه ها یکی یکی این روند را به میزان قابل توجهی کند می کند و ممکن است قبل از اینکه بتو،د هر بوسه را اعمال کنید، کوکی ها شروع به تنظیم کنند. برای مونتاژ سریع، مطمئن شوید که بوسه ها را زودتر از موعد باز کنید!
  • یک ورق را در یک زمان بپزید. من پیشنهاد می‌کنم برای همه دستور العمل‌های کوکی‌هایم یک ورقه پخته شود، اما فکر می‌کنم برای این یکی مهم است. هنگامی که کره بادام زمینی از فر بیرون می آید، ابتدا باید یک بوسه را به مرکز هر کوکی فشار دهید و سپس بلافاصله کوکی ها را از ورقه پخت خارج کنید. کار ، با یک ورق در یک زمان بسیار ساده تر از افزودن دیوانه وار بوسه ها به چندین ورقه پخت کوکی ها است.
  • بلافاصله کوکی ها را از روی ورقه پخت بردارید. اگر این کار را نکنید، گرمای ورقه شیرینی داغ شروع به ذوب شدن بوسه ها می کند! به جای آن از یک کاردک برای انتقال کوکی ها به یک توری خنک کننده سیمی استفاده کنید.
  • به آنها زمان زیادی بدهید تا خنک شوند. کوکی های شکوفه کره بادام زمینی باید چند ساعت خنک شوند تا بوسه ها کاملا سفت شوند. اگر می‌خواهید این روند را تسریع کنید، می‌تو،د شیرینی‌ها را به صورت یک لایه روی یک بشقاب بزرگ یا قفسه در یخچال قرار دهید تا حدود 30 دقیقه خنک شوند. هنگامی که بوسه ها سفت شدند، کوکی ها را تا 4 روز در یک ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید.


دستور العمل شکوفه های کره بادام زمینی


دستور العمل های بیشتر کوکی های مورد علاقه

اگر عاشق این شکوفه های کره بادام زمینی هستید، یکی از این دستور العمل های شیرینی خوشمزه را امتحان کنید:

آیا می خواهید دستور العمل های کوکی آسان تر؟ 17 مورد دلخواه ما را اینجا بیابید!

کلوچههای کره بادام زمینی

زمان آماده سازی: 32 دقیقه

زمان پخت: 8 دقیقه

زمان کل: 40 دقیقه

خدمت 36

این شکوفه های کره بادام زمینی برای تعطیلات عالی هستند! من دوست دارم کوکی‌های کره بادام‌زمینی نرم را با بوسه‌های هرشی شکلات تلخ اضافه کنم، اما اگر ترجیح می‌دهید، به جای آن از آب نبات شکلات شیری (یا حتی فنجان‌های کره بادام‌زمینی!) استفاده کنید.

  • 1 ½ فنجان ها آرد همه منظوره، قاشق و تراز شده
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا
  • ½ فنجان کره بدون نمک، در دمای اتاق
  • ½ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده
  • ¼ فنجان شکر دانه ریز، به علاوه ½ فنجان برای غلتاندن
  • ¾ فنجان کره بادام زمینی خامه ای*
  • 1 تخم مرغ بزرگ
  • 2 قاشق غذاخوری شیر، شیر بادام یا شیر جو دوسر
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 36 آب نبات بوسه هرشی، بسته بندی نشده
  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و دو ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

  • در کاسه می،ر، کره، شکر قهوه ای و ¼ فنجان شکر گرانول را بزنید تا سبک و پفکی شود. کره بادام زمینی، تخم مرغ، شیر و و،ل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ، رنگ شود. مواد خشک را کم کم اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا یکدست شوند.

  • قاشق های انباشته از خمیر را بردارید، سپس با دستان خود آن را به شکل توپ درآورید. گلوله های خمیر را در ½ فنجان شکر گرانول باقی مانده بغلت،د و آنها را روی ورقه های پخت آماده شده بچینید و حداقل 1 اینچ بین توپ ها فاصله بگذارید.

  • هر بار یک ورق را به مدت 8 دقیقه یا تا زم، که ، های ریز روی توپ ها ایجاد شود بپزید. از فر خارج کنید و روی هر کوکی یک بوسه شکلاتی فشار دهید تا لبه های آن شروع به ، خوردن کند. با استفاده از کاردک، کوکی ها را بلافاصله به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.

*برای تهیه این دستور به دنبال کره بادام زمینی خامه ای با غلظت صاف باشید. از مواد خشک و سفت که ممکن است در ته شیشه کره بادام زمینی طبیعی پیدا کنید، اجتناب کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/peanut-،er-blossoms/