5 دلیلی که چرا برخی از آسیب‌های ناشی از جابز اجتناب کردند (و چگونه می‌توان مطمئن شد که در روشنی نیستید)



سارا پوپ ام‌جی‌ای از سال 2002 مربی بهداشت و تغذیه بوده است با بالاترین ستایش فارغ التحصیل رشته اقتصاد از دانشگاه فورمن و دارای مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه پنسیلو،ا.

او است نویسنده سه کتاب: پرفروش ترین چربی های خود را مستقیم دریافت کنید، درمان های سنتی برای خانواده های مدرن، و زندگی سبز در دنیای مصنوعی

چهار کتاب الکترونیکی او رژیم غذایی خوب…رژیم غذایی بد، ،ر واقعی غذا، کتونومی،، و دستور العمل های بدون لبنیات با الهام از اجداد برای دانلود رایگان از طریق Healthy Home Plus در دسترس هستند.

ماموریت او کمک به خانواده ها است تا به طور موثر اصول رژیم های غذایی اجدادی را در خانواده مدرن بگنجانند. او یک مدرس در سراسر جهان برای کنفرانس ها، نشست ها و پاد،ت ها است.

سارا در سال 2010 در کنفرانس سنت‌های ،دمندانه بین‌المللی به ،وان فعال سال انتخاب شد و متعاقباً به مدت هفت سال در هیئت مدیره مؤسسه غیرانتفاعی تغذیه «بنیاد وستون آ. پرایس» خدمت کرد.

کارهای او توسط بسیاری از رسانه های مستقل و بزرگ از جمله USA Today، ABC و NBC در میان بسیاری دیگر پوشش داده شده است.


منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/5-reasons-why-some-avoided-harm-from-the-jabs-and-،w-to-check-youre-in-the-clear/