قورمه سبزی سمبل غذاهای ایرانی است و کمتر کسی هست که این غذای اصیل ایرانی را با سبزیهای تازه دوست نداشته باشد. در بیشتر استانهای ایران قورمه سبزی را مانند هم درست میکنند. در میان انبوهی از غذاهای ایرانی، انتخاب بهترین غذاها با توجه به اینکه هر فرد دارای ذائقه خاصی است، میتواند کاری مشکل باشد.
- این غذا به دو روش تهیه میشود؛ یکی با سیب زمینی پخته و یکی دیگر با سیب زمینی خام.
- خورشت بادمجان با رنگ قرمز و طلایی براقش که با گوجه فرنگی و زردچوبه پخته شده است، یکی از غذاهای بسیار محبوب ایرانیان است.
- ایران هم از این قائله مستثنی نیست و ایرانیها بستنی را به عنوان دسر یا یک میان وعده بینظیر استفاده میکنند.
- ماهیهای چرب درصد امگا ۳ بالایی دارند و همین مسئله باعث بهبود عملکرد درست بدن و مغز میشود.
- یزد، شهر باقلواهای بادام، کیک یزدی، قطاب و شیرینیهای محلی سرخ شده است.
یعنی شما میتوانید به طرز مثال یک سه شنبه صبح ساعت 8، برای خودتان املتی جدید اختراع کنید! از انواع املت معروف میتوان به املت گوجه فرنگی، املت قارچ و املت سوسیس اشاره کرد. همانطور که از اسم این غذای ایرانی پیدا است، این غذا از ترکیه، در دوره قاجار به ایران آمده است. موادی مانند نخود، سیر، کشمش سبز، مغز بادام و پسته، خلال پوست نارنج و کشمش پلویی که امروزه کمتر کسی برای طبخ زرشک پلو از آنها استفاده میکند و بیشتر شبیه مرصع پلوی امروزی است. از نظر من اگر بخواهید لذت کافی را از خوردن غذای ایرانی ببریم باید به پاسخ سوالات زیر هم فکر کنیم.
لیست آموزش طرز تهیه انواع غذاهای شمالی برای شام و ناهار
راز خورشت قورمه سبزی خوشمزه در تعداد ساعات پخت آن است که باید بگذارید به آرامی و بر روی شعله کم پخته شود. پس از گذشت چندین ساعت، مخلوطی از آب غلیظ و تیره رنگ خورشت بر بالای ظرف جمع میشود که نشان از قورمه سبزی جا افتاده دارد. برای پختن ماهی شکمپر معمولاً روشهای مختلفی به کار گرفته میشود که در هرکدام از آنها مواد تشکیلدهنده متنوعی مورد استفاده قرار میگیرد. با این حال به طور عام مواد مورد استفاده در پخت ماهی شکمپر شامل پیاز، رب انار، سبزیهای معطر، سیر، کره، گردو، زعفران و… است.
بورک حلزونی با مرغ و قارچ
در زمان ناصر الدین شاه قاجار، زرشک یکی از موادی بود که در پلو به کار میرفت و پلوها را بسته به موادی که به آنها افزوده میشد نامگذاری میکردند. به سبب هماهنگی که بین مواد زرشک پلو به لحاظ رنگ و مزه برقرار بود، بیشتر در جشنها و عروسیها پخته میشد. موادی که برای تهیه این غذای ایرانی به همراه زرشک به کار میرفت بسیار متنوع بود. اگر بخواهیم طعم اصیل غذای ایرانی را به توریستها بچشانیم، دیزی یا آبگوشت به عنوان اولیت گزینه به ذهنمان میآید. غذایی که از بدو کودکی در جمعهای خانوادگی و آداب سنتی در ذهن ما نقش بسته است و از غذاهای محبوب محسوب میشود.
یک دیزی اصل با نان سنگک، خمیر، پیاز و سبزی برگ سرو می شود. از بهترین غذاهای ایرانی ، چلو کباب کوبیدهکوبیده احتمالاً شناخته شده ترین در این خانواده است و در بین ایرانیان و گردشگران بسیار محبوب است. چلو کباب کوبیده همانطور که می دانید معمولا با گوجه و فلفل کبابی، برنج زعفرانی و سبزی تازه سرو می شود. غذاهای جنوبی اصلیترین دلیل برای این هستند که یک سفر به یاد ماندنی داشته باشید. اگر به آبادان سفر کنید در سطح شهر چیزی که توجه شما را جلب میکند تعداد زیادی فلافل فروشی است! شاید در شهرهای دیگر ایران هم بتوانید فلافل را مزه کنید اما طعم آن زیر آسمان پر ستاره آبادان چیز دیگریست.
تحریریه غذای هرمزگان