مهم، گرفتن؟ شما به چند دستور غذای ساده در جیب پشتی خود نیاز دارید! 35 بهترین ما را در زیر بیابید. آنها شامل دیپ کنگر اسفناج، گواکامول، و موارد دیگر هستند!
هر سال، من از سوپر باول به ،وان فرصتی برای تهیه برخی از دستور العمل های دیپ مورد علاقه ام استفاده می کنم. من هرگز از طرفداران پر و پا قرص فوتبال نبودهام، اما اگر روشن ، بازی بزرگ به این م،ی است که میتوانم آرتیشو اسفناج یا گوآکاموله بخورم، 100% حاضرم. چیپسها را پاس کنید!
در صورتی که امسال برای یک مهم، سوپر بول تنقلات درست میکنید، من 35 بهترین دستور غذای خود را در زیر گردآوری کردهام. آنها شامل دیپ های خامه ای، پنیری، دیپ حماسی لوبیا، سالساهای تازه، هوموس خانگی و غیره هستند. هر کدام را که انتخاب کنید، قول میدهم، موفق خواهد شد! این دستور العمل های دیپ سرگرم کننده و خوش طعم هستند. شما و مهمانانتان آنها را دوست خواهید داشت!
دستور العمل های خامه ای و پنیری
هر بار که یکی از این دستور العمل های دیپ را برای مهم، درست می کنم، آ، شب با یک کاسه خالی (یا ماهیتابه!) می روم. آنها غنی، تند و به طرز لذیذی خامه ای هستند. دوستداران پنیر، هیجان زده شوید!
دیپ کنگر اسفناج
طعم این دستور درست شبیه دیپ اسفناج سنتی است. غنی، پنیری و پر از طعم آرتیشو است. اما به جای استفاده از پنیر خامه ای، مایونز یا خامه ترش، پایه خامه ای را با یک ماده مخفی … گل کلم درست می کنم!
Jalapeño Popper Dip
فینگر فود مورد علاقه همه، اما به شکل دیپ!
غوطه ور شدن ذرت
این دیپ طعم روشن و تند فوق العاده ای دارد، اما چیزی که واقعا آن را خاص می کند بافت آن است. دانه های ترد و آبدار ذرت ،یبی خامه ای از سس مایونز و ماست یون، را به نمایش می گذارند. خوشمزه – لذیذ!
دیپ فتا زده شده
برای تضاد شگفت انگیز شیرین و خوش طعم، روی این غوطه ور شدن با چرخش عسل و دانه های انار بپاشید. با پیتا سرو کنید!
دستور العمل های بیشتر خامه ای … که بدون لبنیات هستند!
نیازی نیست که گیاهخوار باشید تا به این دستور العمل های غذای وگان علاقه مند شوید. آنها به همان اندازه غني، خامه اي و طعم دار هستند كه ديپ هاي بر پايه لبنيات بالا هستند، اما يك ماده گياهي فوق ستاره – بادام هندي! – بافت خوش طعم آنها را ايجاد مي كند. یکی را در بازی بزرگ یا مهم، بعدی خود سرو کنید، و همه دستور غذا را خواهند پرسید!
غوطه پیاز فرانسوی
پیازهای کاراملیشده ابریشمی این دیپ را با طعم شگفتانگیز مرزه و اومامی بسته میکنند.
پنیر وگان
ریف گیاهی من در یک شیب ک،یک queso! تهیه شده با سیب زمینی شیرین، بادام هندی و مخمر مغذی، خامه ای خارج از این دنیا است و طعم پنیر چدار آن کاملاً اعتیاد آور است. حتی عاشقان پنیر (با نام مستعار جک) هم نمی توانند از آن سیر شوند!
غواصی در مزرعه وگان
هر چیزی را که در مورد مزرعه ک،یک دوست دارید (خامه ای! تند!) ارائه می دهد، اما کاملاً بدون لبنیات است. آن را با چوب هویج، کرفس، یا گل کلم بوفالو تند بریزید!
گواکامولی واقعا عالی
آیا واقعاً یک مهم، بدون آن است؟
بهترین گواکاموله
Jalapeños و مقدار زیادی لیموترش طعمی تند و تند را به این نسخه از مهم، ک،یک میافزایند.
4 دستور غذای خوشمزه لوبیا
آیا این فقط من است، یا غوطه ور شدن لوبیا به طور جدی دست کم گرفته شده است؟ همه دیوانه دیپ کنگر اسفناج، هوموس و گواک هستند، اما اگر دیپ لوبیا را درست انجام دهید، به همان اندازه خوشمزه است. این چهار دستور غذا ثابت می کند!
بهترین دیپ لوبیا
یکی از دستور العمل های شیب مورد علاقه من! این دیپ ساده و در عین حال خوشمزه لذیذ، صاف و خامه ای است. سریع می رود، بنابراین ممکن است بخواهید آن را دو برابر کنید!
خاویار کابوی
این یک شیب عالی برای سرو در مهم، ها است زیرا در واقع اینطور است بهتر اگر شما آن را به جلو! فقط صبر کنید تا آووکادو را درست قبل از خوردن اضافه کنید.
شیب هفت لایه وگان
یک چرخش گیاهی در تاکو دیپ معروف مادرم! با پایهای از لوبیاهای سرخ شده خامهای شروع میشود و به دنبال آن کلم گوآکاموله، خامه ترش بادام هندی، کینوآ تند و چاشنیهای تازه فراوان است. آن را با چیپس ترتیلا سرو کنید – آنها کنتراست تردی فوق العاده ای را با تمام آن لایه های خامه ای ارائه می دهند.
دیپ لوبیا سفید
ریحان تازه یا رزماری را برای یک پیچش علفی در این غوطه ور ساده بپاشید.
سالسا به سوگند
از چیزهای شیشه ای بگذرید! این سالساهای خانگی به راحتی درست میشوند و تازهتر و خوشطعمتر از هر نوع دیگری هستند که میتو،د در فروشگاه پیدا کنید.
سالسا خانگی
شما فقط به 10 ماده و 10 دقیقه زمان نیاز دارید تا یک دسته از این سالسا با طراوت درست کنید!
سس سبز گوجه فرنگی
گوجه فرنگی برشته و مقدار زیادی آب لیموترش به این سالسا ورده خانگی زینگ اضافه می کند.
پیکو د گالو
دوست ندارید غذاساز را ،اب کنید؟ اینو قاطی کن سس تازه با دست!
سس انبه
شما نمی تو،د با درست ، این دستور العمل سالسا انبه به شکلی که نوشته شده است اشتباه کنید، اما این دستور العمل برای تغییر نیز عالی است! سعی کنید فلفل قرمز ،د شده را برای ترد اضافه کنید، یا لوبیا سیاه پخته شده را برای غوطه وری دلپذیرتر اضافه کنید.
سالسا ی ذرت
دانه های ذرت تازه به این سالسا ساده بافت ترد فوق العاده ای می دهد.
سس آووکادو
این دستور غذا به نوعی مانند مخلوط سالسا انبه و گواک است، بنابراین جای تعجب نیست که برای جمعیت بسیار خوشحال کننده است.
هلو سالسا
در ماه اوت به دنبال من بگردید، و احتمالاً من را در حال مخلوط ، یک دسته از این سالسا میوه ای خواهید یافت. هلو آن را فوق العاده آبدار و شیرین می کند. اگر بعد از مهم، یا گردهمایی چیزی باقی بماند، روز بعد آن را روی یک کاسه برنج می چینم!
سالسا آناناس
این سالسا یکی دیگر از دستور العمل های شیب مورد علاقه من برای تهیه پیش است. به خصوص پس از اینکه طعم های شیرین، تند، روشن و تند فرصتی برای مخلوط شدن و مخلوط شدن در یخچال پیدا می کنند، خوشمزه است.
از پیتا عبور کنید!
فن هوموس بزرگ؟ این دستور العمل های شیب آسان برای شما هستند!
بهترین هوموس
این هوموس خوش طعم، خامهای، آجیلی و روشن با لیمو، در هر مجالسی جذاب است. اما آن را فقط برای موقعیت های خاص ذخیره نکنید! من دوست دارم آن را برای میان وعده های روزانه نیز در دسترس داشته باشم.
باباگانوش
بادمجان ذغالی شده به این غذای مدیترانه ای بافت ابریشمی و طعم دودی می دهد. آنقدر خوب است که اغلب فراموش می کنم آن را به ظرف سرو منتقل کنم. من آن را مستقیماً از غذاساز میخورم!
محمره
این فلفل قرمز سوری شیرین، ترش و کمی تند است. آن را به تنهایی، همراه با پیتا برای غوطه ور ، سرو کنید، یا آن را در ظرف مزه بریزید.
هوموس چغندر
آیا می خواهید رنگی به پیش غذای مهم، خود اضافه کنید؟ این هوموس صورتی برقی این کار را انجام می دهد!
هوموس عدس قرمز
عدس قرمز به جای نخود سنتی در این ریف با ادویه کاری بر روی هوموس به کار می رود. مملو از پروتئین و طعم روشن و جسورانه است!
دستور العمل های غوطه وری تازه و گیاهی
من تقریباً در هر دیپی که درست می کنم از گیاهان تازه استفاده می کنم، اما دستور العمل های دیپ در این بخش واقعاً آنها را در جلو و مرکز قرار می دهد. گیاهان این دیپ ها را به شدت طعم دار و تازه می کند. هر یک از آنها افزودنی فوق العاده برای پیش غذای مهم، خواهد بود!
ماست و خیار
اگرچه تزاتزیکی به زیبایی با پیتا، سبزیجات و موارد دیگر جفت می شود، اما روش مورد علاقه من برای سرو آن با چیپس پیتا است. من عاشق ترد نمکی چیپس ها در برابر غوطه ور شدن خامه ای و خنک کننده هستم!
لباس پوشیدن الهه سبز
می تو،د این سس معطر را با هر ،یبی از گیاهان نرم و برگدار که دوست دارید درست کنید. جعفری؟ ترخون؟ ریحان؟ گشنیز؟ پیازچه؟ همه آنها منصفانه بازی می کنند!
آووکادوی خامه ای
،یب سیر، شوید، و آب لیموی تازه، حال و هوای معینی را به این دیپ خامه ای می دهد. من آن را با کراکر و سبزیجات برای غوطه ور ، دوست دارم!
تاپناد زیتون
ریحان تازه غنای این زیتون شور را کاهش می دهد. آن را روی یک تخته پنیر در کنار برش های کروستینی یا باگت سرو کنید.
همه چیز درباره آیولی
… که واقعا فقط کد مایو است. این سسهای غنی و خامهای برای غذاهای ترد و ترد مانند سیبزمینی سرخ کرده، حلقههای پیاز و غیره، غذاهایی باورن،ی هستند.
سس رملد
دیپ انتخابی من برای ترشی سرخ کن هوا! غنی و تند است، با یک ضربه تند.
سس تارتار
به ،وان یک دیپ ک،یک برای ماهی شهرت دارد، اما با خیلی چیزهای دیگر به خوبی همراه است. آن را در کنار سیب زمینی سرخ کرده، گل کلم ترد یا حتی چیپس سیب زمینی ساده سرو کنید.
سس چیپوتل
خوانندگان می گویند که این سس چیپوتل طعم همه چیز را بهتر می کند و من کاملاً موافقم! من به خصوص آن را با سیب زمینی شیرین سرخ شده در فر دوست دارم.
پانسمان Chi،le Ranch
نمی تو،د بین سس چیپوتل و مزرعه انتخاب کنید؟ شما مجبور نیستید! این سس خوش طعم و تند بهترین های هر دو دنیا را ارائه می دهد.
مایو تند
وقتی متوجه شدید که تهیه این سس 4 ماده ای چقدر آسان است، همیشه آن را در یخچال خود خواهید داشت. خامه ای، تند و روشن، با همه چیز، از سیب زمینی سرخ کرده تا سوشی، عالی می شود.
بهترین دستور پخت غذا: Jalapeño Popper Dip
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان کل: 30 دقیقه
خدمت 8
- 3 فلفل هالوپینو، 2 عدد کامل باقی مانده، 1 عدد به صورت ضربدری از وسط برش داده شده است
- 1 حبه سیر، پوست کنده نشده
- 1 ½ فنجان ها شیر غلیظ ماست یون،*
- 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
- 1 قاشق چایخوری نمک دریا، به علاوه موارد دیگر برای پاشیدن
- ¼ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- ½ فنجان آرد سوخاری پانکو
- 1 ½ قاشق چای خوری روغن زیتون اضافی، به علاوه بیشتر برای نم نم نم باران
- ½ فنجان پنیر چدار تیز رنده شده
- پیازچه ،د شده، برای چاشنی
- چیپس تورتیلا، برای خدمت
-
جوجه های گوشتی فر را از قبل گرم کنید و روی یک ورقه پخت را با فویل بپوش،د. 2 ژالاپنیو کامل و 1 نیمه هالاپینو را روی ورقه پخت قرار دهید. روغن زیتون بپاشید و نمک بپاشید. حبه سیر را با مقداری روغن زیتون در یک تکه فویل بپیچید و روی سینی فر قرار دهید. به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زم، که هالاپینو نرم و تاول دار شوند، آن را بپزید.
-
از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. هنگامی که هالاپینو در لمس سرد هستند، از دستان خود استفاده کنید (در صورت تمایل، دستکش بپوشید) تا پوست شل را جدا کنید. فلفل ها را از وسط نصف کنید و دانه ها و غشاها را جدا کنید. فلفل ها را ریز ،د کنید. سیر را از کاغذهایش جدا کنید و از پشت چاقوی سرآشپز آن را له کنید تا به شکل خمیر درآید.
-
در یک کاسه متوسط، ماست، پودر پیاز، نمک، پاپریکا دودی، سیر و هالاپینو کباب شده را با هم مخلوط کنید.
-
در یک کاسه کوچک، پانکو را با روغن زیتون بریزید. مخلوط ماست را به یک ماهیتابه کوچک یا ظرف پخت بریزید و روی آن پنیر بگذارید و با پانکو بپاشید. به مدت 1 تا 5 دقیقه یا تا زم، که رویه قهوه ای طلایی شود، آب پز کنید. زمان به جوجه گوشتی شما بستگی دارد.
-
از فر خارج کنید. نیمه باقی مانده هالاپینو را نازک برش دهید و برش ها را روی دیپ بپاشید. روی آن را با پیازچه سرو کنید و با چیپس ترتیلا سرو کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/dip-recipes/