20+ دستور پخت کیک باورنکردنی برای هر مناسبتی



هر سال من دوست دارم 1-2 دستور العمل کیک کاملاً حماسی را به اشتراک بگذارم، و آنها بدون تعجب به برخی از محبوب ترین دستور العمل های دسر با خوانندگان AK تبدیل می شوند. من معمولاً یک کیک جدید را در حوالی روز ولنتاین آزمایش می‌کنم و کامل می‌کنم، اما این دستور العمل‌های کیک باورن،ی واقعاً برای هر موقعیتی عالی هستند.

فکر می‌کنم همه چیز در سال 2018 با کیک شکلاتی پالئو معروف من با فراستینگ شکلاتی پالئو شروع شد. من واقعا نمی توانستم باور کنم چقدر این کیک خوشمزه است، به خصوص به این دلیل که بدون گلوتن، بدون دانه، بدون لبنیات و دوستدار سرخپوشان بود! از آن زمان تاکنون 10 تا 15 دستور پخت کیک فوق‌العاده ایجاد کرده‌ام، از کیک هویج شگفت‌انگیز تا کیک زغال اخته لیمویی زرق و برق‌دار.

بسیاری از این دستور العمل های کیک بدون گلوتن و دانه هستند زیرا من عاشق بافت و شیرینی طبیعی آرد بادام، نارگیل و جو دوسر شده ام. حتماً بخش‌های پست‌ها و یادداشت‌های وبلاگ دستور غذا را نیز بررسی کنید، زیرا من اغلب نکاتی در مورد نحوه درست ، آنها بدون لبنیات و/یا وگان دارم! در این لیست واقعاً یک کیک برای همه و همه وجود دارد.

نکاتی برای فراست ، کیک

گرفتن لایه‌های کامل فراست روی کیک، به خصوص کیک‌های لایه‌دار گرد، می‌تواند ترسناک باشد. تمام نکات و ترفندهای من را برای فراست ، زیبای این کیک ها بررسی کنید:

  • بگذارید لایه های کیک کاملا خنک شوند. مطمئن شوید که لایه های کیک را قبل از فراست ، کاملا خنک کنید تا مایه روی کیک ها خیس نشود.
  • ابتدا یک کت ،ده دار بزنید. لایه ها را مانند معمولی مات کنید و سپس ،مت بیرونی کیک را با یک لایه بسیار نازک از فراستینگ خود بپوش،د. سپس کیک را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا اینکه فراست را تمام کنید. این برای این است که ،ده ها به این لایه فراستینگ ب،بند و نه لایه اصلی شما.
  • اضافه ، یک نم نم نم نم باران؟ اگر مثلاً یک قطره شکلاتی روی لایه فراستینگ اضافه می‌کنید، حتماً کیک را بعد از فراست ، و قبل از اضافه ، کیک در یخچال قرار دهید. این باعث می شود که نم نم نم نم به درستی روی آن قرار گیرد.

دسر من، فریزر

درست است، این دستور العمل های کیک را می توان تا 2 ماه منجمد یا بدون یخ زدگی کرد! توصیه می کنم برای بهترین نتیجه، کیک خود را بدون یخ و در لایه های جداگانه فریز کنید. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:

  1. پس از خنک شدن لایه های کیک، به سادگی هر لایه را در پ،تیک و فویل آلومینیومی بپیچید.
  2. کیک ها را در یک کیسه فریزر زیپ دار قرار دهید.
  3. وقتی آماده سرو شدید، لایه های کیک را یک شب در یخچال یخ زده و سپس بگذارید کیک قبل از سرو به دمای محیط برسد.

ابزار مورد علاقه ما برای پخت کیک

تمام م،ومات آشپزخانه ما را اینجا بررسی کنید!

GF = فاقد گلوتن نشان داده شده است. به یاد داشته باشید که دستور العمل های کامل را برای هر گونه توصیه جایگزینی بررسی کنید.

کیک کدو تنبل سالم برش خورده روی کاغذ روغنی

کیک های پاییز و زمستان

کیک کدو حلوایی Blow Ya Mind with Cinnamon Cream Cheese Frosting GF

یک کاسه کیک شیرینی زنجبیلی بدون گلوتن GF

کیک قهوه سیب کره ای قهوه ای

کیک سیب زمینی شیرین کدو حلوایی با پنیر خامه ای فراستینگ GF

کیک لیوان کدو تنبل وگان GF

کیک قهوه کدو حلوایی با کره قهوه ای ذوب در دهان با شیرینی شیرینی پیکان

کیک هویج بدون گلوتن روی پایه کیک

کیک بهاره و تابستان

بهترین کیک هویج سالمی که تا به حال می خورید GF

کیک کدو حلوایی شکلاتی GF

کیک کدو سبز نارنجی با فراستینگ پرتقالی GF

کیک دانه خشخاش تمشک لیمو بادام GF

کیک کدو سبز زغال اخته با لیمو فراستینگ GF

کیک توت فرنگی آرد بادام با ، پنیر و،لی فراستینگ GF

کیک کدو سبز هویج پرتقالی با پنیر خامه ای نارگیل

کیک قهوه بلوبری کره قهوه ای

کیک توت فرنگی شکلاتی بدون گلوتن در بشقاب

همه چیز درباره کیک های شکلاتی

کیک توت فرنگی با روکش شکلاتی GF

بهترین کیک شکلاتی پالئو با فراستینگ شکلاتی پالئو

کیک شکلاتی بدون دانه تاهینی GF

کیک پنیر توفو شکلات تلخ وگان با پوسته چوب شور کره بادام زمینی GF

کیک سبوس دار موز کره قهوه ای با شکلات تلخ

بهترین کیک تولد شکلاتی آووکادوی وگان با گاناش شکلاتی وگان

بیرون کشیدن یک تکه کیک تولد سالم از کیک

کیک های سنتی منحصر به فرد

کیک تولد سالم GF

اولین کیک سالم کودک GF

کیک لیوان نان موز وگان GF

ل،تی کیک موز کره بادام زمینی خوب GF

کیک تولد زرد فونفتی خانگی

اگر هر یک از این دستور العمل های کیک را درست می کنید، حتما نظر بدهید و امتیاز بدهید تا بدانم چقدر آن را دوست داشتید!


منبع: https://www.ambitiouskitchen.com/the-best-cake-recipes/