گره سیر خانگی – بچه های فوق العاده سالم



صفحه اصلی > دستور پخت > نوع ظرف > نان / رول > گره سیر خانگی

این گره‌های سیر خانگی نرم و کره‌ای واقعاً برای مردم خشنود می‌شوند و کناره‌ای عالی برای پاستا، سوپ، پیتزا و سالاد هستند.

گره سیر روی یک بشقاب سفید با گره های سیر در پس زمینه روی تخته برش چوب

چرا گره های سیر خوشمزه ترین رول های موجود هستند

مواد لازم برای گره سیر خانگی

  • ارد: می تو،د از آرد همه منظوره یا نان یا ،یبی از هر دو استفاده کنید.
  • مخمر: مخمر فعال خشک یا مخمر فوری برای این دستور عالی کار می کند. اگر از مخمر فعال خشک استفاده می کنید، می تو،د ابتدا آب، مخمر و شکر را با هم ،یب کنید و بگذارید بماند تا شروع به حباب زدن کند.
  • قند: شکر دانه ریز به افزایش رطوبت به گره ها و همچنین طعم بهتر کمک می کند.
  • نمک: نمک غیر یددار ترجیح من برای اجتناب از طعم ف،ی نمک یددار است.
  • کره بدون نمک و روغن زیتون فوق بکر: مخلوط روغن و کره طعم را افزایش می دهد و به قهوه ای شدن گره ها کمک می کند.
  • چاشنی ها: پودر سیر، چاشنی ایتالیایی، پونه کوهی خشک و نمک، طعم خمیر را بهبود می بخشد.
  • پنیر پارمزان و جعفری تازه ،د شده: ما عاشق تزیینات سنتی ایتالیایی هستیم تا طعم این گره های مقاومت ناپذیر را افزایش دهیم.

طرز تهیه گره سیر خانگی

گره های سیر ممکن است ترسناک به نظر برسند زیرا فقط کمی پیچ خوردگی خمیر وجود دارد. من شخصا فکر می کنم اینها بسیار ساده تر از رول های شام معمولی هستند!

  1. هنگامی که خمیر شما مخلوط شد و استراحت کرد، فقط آن را روی یک سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل پهن کنید.
  2. از کاتر پیتزا برای تهیه نوارهای خمیر استفاده کنید، در مجموع به 16 عدد نیاز دارید. من 8 نوار را برش دادم و سپس آن ها را از وسط نصف کردم.
  3. برای ایجاد گره کافی است انتهای سمت راست نوار خمیر را بردارید و آن را در سمت چپ قرار دهید و یک تکه کوچک روی نوار آویزان کنید. سپس آن قطعه را مانند یک گره زیر و رو کنید. همین است!
  • برای این گره های سیر، قبل و بعد از پخت آنها را با مخلوط کره سیر خود برس بزنید تا بیشترین طعم ممکن را به آنها بدهید!
  • بعد از اینکه دوباره پخت و مسواک زدند، پارمزان رنده شده و جعفری تازه ،د شده بپاشید تا کمی جذاب تر به نظر برسند.

چگونه گره های سیر خود را ذخیره کنم

در ظرف در بسته در دمای اتاق تا 3 روز و در یخچال به مدت 1 هفته نگهداری شود. حتما هوای اضافی را از ظرف خارج کنید تا از خشک شدن گره ها جلوگیری شود.

هر چه این گره های سیر بیشتر در دمای اتاق نگهداری شوند، بیشتر خشک می شوند. اگر می خواهید آنها را روی پیشخوان نگهداری کنید، توصیه می کنم قبل از سرو سریع آنها را گرم کنید. می تو،د آنها را به مدت 15 تا 20 ث،ه در مایکروویو قرار دهید تا نرم و خوشمزه شوند!

آیا می توانم این گره های سیر را منجمد کنم؟

  • کاملا! گره ها را طبق دستور العمل آماده کنید. برای آماده شدن برای یخ زدن، گره ها را روی یک ورقه پخت خط دار بچینید و به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید. آنها را از فریزر خارج کرده و در یک ظرف در بسته قرار دهید. تا 3 ماه فریز کنید.
  • برای پخت، روی یک ورقه پخت در دمای اتاق روی پیشخوان ذوب کنید – طبق دستور پخت کنید.

گره سیر را با چه چیزی سرو کنم؟

اینها برخی از دستور العمل های مورد علاقه ما برای تهیه با گره های سیر نرم هستند.

گره سیر روی یک بشقاب سفید با گره های سیر در پس زمینه روی تخته برش چوب
  • 1 1/2 فنجان ها آب گرم
  • 1 قاشق سوپخوری مخمر خشک فعال می تو،د آنی نیز
  • 1 قاشق سوپخوری شکر دانه ریز
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 3 فنجان ها ارد تا 4 فنجان

کره سیر

  • 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی
  • 1/4 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • پنیر پارمسان رنده شده
  • جعفری تازه
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک تکه کاغذ روغنی را روی یک ورقه پخت قرار دهید.

  • در کاسه می،ر آب، مایه خمیر، شکر، نمک و نیمی از آرد را اضافه کنید. با هم مخلوط کنید تا ،یب شوند. من دوست دارم از قلاب خمیرم برای این دستور استفاده کنم.

  • باقی مانده آرد را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر از کناره های کاسه همزن جدا شود. ممکن است لازم باشد آرد بیشتری اضافه کنید تا قوام مورد نظرتان به دست آید. باید نرم باشد، اما خیلی ،بنده نباشد. 1/4 فنجان آرد را هر بار به 4 فنجان آرد اضافه کنید.

  • روی آن را بپوش،د و خمیر را به مدت 10 دقیقه استراحت دهید. یک کانتر تمیز را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن برگرد،د. به شکل مستطیل بغلت،د که طول آن حدود 12 اینچ و عرض آن 9 اینچ است. به 8 نوار برش دهید و سپس یک برش بلند بزنید تا 16 قطعه شود.

  • هر تکه از خمیر را به شکل طناب به طول حدود 8 اینچ باز کنید. طناب را به شکل گره ببندید و روی ورقه پخت قرار دهید. روی آن ها را بپوش،د و به مدت 20 دقیقه صبر کنید.

  • در حالی که آنها در حال افزایش هستند، کره سیر خود را درست کنید. در یک کاسه ایمن مایکروویو کره را ذوب کنید. روغن زیتون، پودر سیر، چاشنی ایتالیایی، پونه کوهی خشک و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند.

  • وقتی گره‌ها بالا آمدند، روی هر گره را باز کرده و با مخلوط کره سیر برس بزنید. در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زم، که رویه ها شروع به قهوه ای شدن کنند بپزید.

  • از فر خارج کنید، هر گره سیر را با باقیمانده مخلوط کره سیر ،ید و روی هر گره پنیر پارمزان رنده شده و جعفری تازه بپاشید. گرم سرو کنید و لذت ببرید! اینها آغشته به سس مارینارا خوشمزه هستند.

خدمت: 1گره | کا،ی: 123کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 19g | پروتئین: 3g | چربی: 4g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 0.3g | چربی اشباع شده: 1g | چربی ترانس: 0.1g | کلسترول: 8میلی گرم | سدیم: 184میلی گرم | پتاسیم: 31میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 1g | ویتامین A: 89IU | ویتامین سی: 0.004میلی گرم | کلسیم: 6میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه هایتان برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود پیدا خواهید کرد.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/،memade-garlic-knots/