اگر امسال فقط یک کوکی تعطیلات یا کریسمس درست می کنید، اینها کلوچه های گلوله برفی خانگی نرم کاملاً دستور العملی هستند که باید امتحان کنید!
بهترین کلوچه های گلوله برفی
این دستور کوکی است که هر ماه دسامبر پینترست را در اختیار می گیرد.
درست ، شیرینی های شیرین تعطیلات با چهار ماده بسیار آسان است که تقریباً غیرممکن است که بهانه ای برای امتحان ن، آن ها پیدا کنید.
و هنگامی که این کلوچه های گلوله برفی خانگی جذاب را درست کنید، با طعم نرم و کره ای خود شما را برای مادام العمر جذب می کنند.
خوانندگان نیز عاشق این براونی های سیب زمینی شیرین هستند
ویدیوی دستور پخت کلوچه برفی را در بالا تماشا کنید
شیرینی های عروسی مکزیکی
این دستور پخت، چرخش خودم بر روی دستور پخت شیرینی محبوب گلوله برفی است که مادربزرگم هر سال برای کریسمس درست میکرد.
شما میتو،د نسخههای بسیاری مشابه نسخههای او را، چه آنلاین و چه در کتابهای آشپزی سنتی، پیدا کنید. آنها با نامهای مختلفی از جمله کوکیهای عروسی مکزیکی، کیکهای چای روسی، باتربال، پولورونس، ملتاویس و گلولههای برفی استفاده میشوند.
برای کوکی های گلوله برفی وگان، به سادگی از روغن نارگیل یا کره گیاهی در دستور غذا استفاده کنید. نیازی به تخم مرغ یا شیر نیست، بنابراین نیازی به نگر، در مورد جایگزینی آنها نیست.
**ویرایش: با تشکر فراوان از شما مجله مردم برای ارائه این دستور غذا!
در حال حاضر پرطرفدار: کیک لیوان شکلاتی
مواد تشکیل دهنده کوکی گلوله برفی
در این دستور آرد، آجیل، روغن یا کره و پودر قند لازم است.
اگر می خواهید نسخه سالم تری داشته باشید، شکر نارگیل، شکر ،ما یا آب نیشکر تبخیر شده را در مخلوط کن بریزید تا پودر قند تصفیه نشده خانگی خود را درست کنید.
انواع دیگری که ممکن است بخواهید امتحان کنید عبارتند از اضافه ، چند قطره عصاره و،ل یا بادام به خمیر، شکل دادن کوکی های سنتی به اشکال مختلف، اضافه ، یک قاشق چای خوری پوست لیمو یا پرتقال، یا هم زدن در یک مشت تکه های کوچک شکلات.
بعدی در لیست من اضافه ، پودر کاکائو برای کوکی های گلوله برفی شکلاتی است.
حتی ممکن است مقداری عصاره ن،اع خالص و نبات های ،د شده را نیز اضافه کنم.
یا می تو،د با افزودن یک یا دو قطره رنگ خوراکی قرمز یا یک مشت پودر توت فرنگی یا تمشک یخ زده، کوکی های گلوله برفی صورتی درست کنید.
اما صادقانه بگویم، نسخه اصلی ک،یک به تنهایی بسیار خوب است. اگر دسته ای درست می کنید، نظر خود را بنویسید و به من بگویید که چه فکر می کنید!
شیرینی گلوله برفی با بادام
در حالی که دستور پخت اصلی کوکی تعطیلات به گردو نیاز دارد، این کوکی های عروسی خانگی مکزیکی همه کاره را می توان با بادام یا اسپند نیز درست کرد.
من هرگز آجیل دیگری را امتحان نکردهام، اما میخواهم بدانم که آیا میتوانند با آجیل ماکادمیا، بادام هندی یا حتی پسته هم کار کنند.
بسیاری از مردم می پرسند که آیا می تو،د آجیل را برای تهیه کلوچه های گلوله برفی بدون آجیل حذف کنید. من هنوز این جایگزینی را امتحان نکردهام، بنابراین اگر قبل از انجام من آزمایش میکنید، حتماً گزارش دهید.
باقی مانده بادام؟ نان موز آرد بادام درست کنید
طرز تهیه شیرینی گلوله برفی
با جمع آوری تمام مواد تشکیل دهنده کوکی خود شروع کنید.
فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ یا همزن، کره و پودر قند را با همزن بزنید.
اسپند، بادام یا گردو و آرد را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر شیرینی شکل بگیرد.
به شکل توپ در آورید، روی یک صفحه بیسکویت قرار دهید و در طبقه وسط فر به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه یا تا زم، که شیرینی های کریسمس کمی قهوه ای شوند، بپزید.
کوکیهای کرهای ایتالیایی گرم را در یک کاسه پودر قند بغلت،د تا به طور یکنواخت بپوشند، سپس روی توری سیمی خنک شوند. لذت بردن!
ذخیره سازی کوکی ها
از آنجایی که آنها نیازی به یخچال ندارند، کلوچه های گلوله برفی یک انتخاب دسر عالی برای هر مهم، یا گردهمایی تعطیلات هستند.
حمل و نقل آن ها آسان است و باقیمانده ها را می توان در ظرف درپوش دار روی پیشخوان به مدت سه تا پنج روز نگهداری کرد. البته این فقط در صورتی است که باقی مانده باشد!
خمیر را می توان از روزها قبل درست کرد و در یخچال قرار داد، یا به شکل گلوله درآورد و منجمد کرد تا بعدا بپزد. و خمیر کوکی به طور طبیعی بدون تخم مرغ است.
دستور العمل های بیشتر کوکی تعطیلات
کوکی های شکلاتی وگان
کوکی های کتو
کوکی های وگان کره بادام زمینی
بیسکویت چیپس شکلاتی سالم
کوکی های آرد نارگیل
- 2 فنجان ها ارد (سفید، املایی، شیرینی ww، یا کار باب GF)
- 1/2 فنجان گردوی ریز ،د شده، بادام، یا اسپند
- 1 فنجان کره یا روغن نارگیل
- 1/2 فنجان پودر قند یا پودر قند بدون شکر
- پودر قند اضافی اختیاری یا پودر کاکائو برای غلتاندن
-
فر را با دمای 325 درجه گرم کنید. کره را با پودر قند مخلوط کرده و در یک کاسه متوسط یا همزن بزنید. آرد و مغزها را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. به شکل توپ در آورید، روی یک صفحه بیسکویت قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی قهوه ای شود. یک کاسه اضافه پودر قند آماده کنید و شیرینی های گرم را در این کاسه بغلت،د تا بپوشند. روی یک توری سیمی خنک کنید. توجه: من نمیتوانم از آردهایی استفاده کنید که در اینجا ذکر نشده است یا از کره کمچرب استفاده کنید یا آجیل را حذف کنید، زیرا این جایگزینها را امتحان نکردهام. به راحتی با مسئولیت خود آزمایش کنید، و اگر این کار را کردید حتماً برای سایر خوانندگان گزارش دهید!مشاهده حقایق تغذیه
دستور العمل های محبوب تعطیلات
نان موز سالم
کوکی کره بادام زمینی کتو
دستور العمل های گل کلم
نان سیب
شیرینی های شکر وگان
دستور العمل های کوکی های سالم
کلوچه موز
سالاد سیب زمینی شیرین
توپ های نارگیل (بدون پخت، کتو دوستانه)
اطلاعات بیشتر درباره کتاب آشپزی
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/،ll-cookies-that-melt-in-your-mouth/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=،ll-cookies-that-melt-in-your-mouth