کوکی های شکلاتی با روغن نارگیل



این کوکی‌های شکلاتی غلیظ و جویدنی با روغن نارگیل به جای کره با روغن نارگیل درست می‌شوند و دستور تهیه شده کاملاً خوشمزه است!

کوکی های شکلاتی با روغن نارگیل

کوکی های شکلاتی بدون کره

اگر تا به حال کوکی‌های شکلاتی با روغن نارگیل را امتحان نکرده‌اید، بسیار خوشایند هستید.

کوکی ها نرم، شیرین، کره ای و غیرممکن می شوند. این دستور العمل کاملاً می تواند خود را در برابر هر نوع شیرینی شکلاتی ک،یک نگه دارد.

یک دسته به مهم، یا رویداد بعدی خود بیاورید و تماشا کنید که چقدر سریع ناپدید می شوند!

خوانندگان نیز این کیک لیوان شکلاتی را دوست دارند

در بالا، ویدیوی دستور پخت شیرینی شکلاتی با روغن نارگیل را تماشا کنید

کوکی های شکلاتی با روغن نارگیل

مواد تشکیل دهنده بیسکویت چیپسی شکلاتی روغن نارگیل

برای تهیه این دستور فوق العاده ساده، به آرد، شکر، جوش شیرین، نمک، چیپس شکلات، روغن نارگیل، عصاره و،ل خالص و شیر دلخواه نیاز دارید.

دستور غذا می تواند بدون تخم مرغ، بدون لبنیات، بدون گلوتن، بدون شکر تصفیه شده و وگان باشد.

آرد املایی، آرد جو دوسر و آرد سفید همه منظوره همه اینجا کار می کنند. من در این دستور آرد گندم کامل را امتحان نکردم.

برای کوکی‌های کم کربوهیدرات و روغن نارگیل کتو، این کوکی‌های آرد نارگیل یا کوکی‌های شکلاتی کتو آرد بادام را که در جعبه دستور زیر ذکر شده است، امتحان کنید.

شکر می تواند شکر نارگیل، شکر توربینادو تصفیه نشده یا آب نیشکر تبخیر شده، شکر قهوه ای یا شکر سفید معمولی باشد. زایلیتول یا اریتریتول دانه‌بندی شده به احتمال زیاد برای کوکی‌های بدون قند نیز کار می‌کند، اما من هنوز هیچ یک از این گزینه‌ها را امتحان نکرده‌ام.

آیا می خواهید پودر کاکائو اضافه کنید؟ این کوکی های شکلاتی وگان دو شکلاتی را امتحان کنید.

یا برای کوکی های کشمشی بلغور جو دوسر، آرد جو را به ،وان آرد انتخابی خود انتخاب کنید. مقداری یا همه چیپس های شکلاتی موجود در کوکی های جو دوسر را با کشمش یا حتی کرن بری خشک جایگزین کنید.

دختر وگان که کوکی‌های شکلاتی را نگه می‌دارد

طرز تهیه شیرینی با روغن نارگیل

قبل از شروع، مطمئن شوید که همه مواد (مخصوصا شیر) سرد نیستند.

روغن نارگیل باید مایع باشد. اگر سنگ سفت است یا بافتی شبیه کره بادام زمینی دارد، روغن را فقط چند ث،ه در جای گرم یا مایکروویو قرار دهید تا نرم شود.

فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید و یک صفحه کوکی ن،ب در بیاورید.

در یک کاسه بزرگ، همه مواد خشک را هم بزنید تا ،یب شوند. سپس مواد باقیمانده را هم بزنید تا بافت خمیر شیرینی شکل بگیرد.

خمیر در ابتدا خشک می شود، بنابراین به هم زدن ادامه دهید. بعد از حدود یک یا دو دقیقه، باید به طرز جادویی به خمیر شیرینی تبدیل شود.

خمیر کوکی روغن نارگیل را به یک توپ بزرگ فشار دهید. حالا تکه‌های کوچک‌تر را جدا کرده و با دست‌ها آن‌ها را به شکل گلوله‌های کوکی بغلت،د.

توپ ها را روی ورقه پخت قرار دهید. آنها زیاد پخش نمی شوند، بنابراین می تو،د آنها را قبل یا بعد از پخت به شکل کوکی فشار دهید. یا آنها را به ،وان توپ های خمیر کوکی شکلاتی بگذارید. این کاملا انتخاب شماست.

به مدت یازده دقیقه در طبقه وسط فر بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی های زیر پخت کاملا خنک شوند (حداقل ده دقیقه). این مهم است زیرا در هنگام خنک شدن به میزان قابل توجهی سفت می شوند.

نحوه نگهداری کوکی های شکلاتی

نکات نگهداری کوکی چیپسی شکلاتی

بهترین راه برای نگهداری کوکی‌های شکلاتی این است که ابتدا بگذارید خنک شوند.

پس از خنک شدن، من دوست دارم کوکی ها را به یک بشقاب سرو یا ظرف دربسته منتقل کنم و کل بشقاب را در یک زیپلاک بزرگ ببندم یا در ظرف را با درب ببندم.

این کار حتی بدون کره، کوکی های نارگیلی را نرم و جویدنی نگه می دارد.

کوکی های نارگیلی برای بردن به مهم، ها یا رویدادها عالی هستند، زیرا به راحتی قابل حمل هستند. آنها را در یک ظرف بزرگ بسته بندی کنید و بین هر لایه از کوکی ها یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید.

آنها همچنین هدایای عالی می دهند!

اگر وقتتان کم است، می تو،د خمیر کوکی نارگیلی را از قبل درست کرده و به شکل گلوله های کوکی در بیاورید. گلوله های خمیر شیرینی خام را در یک ظرف دربسته قرار دهید تا با هم تماس نداشته باشند. بین هر لایه یک ورق کاغذ روغنی اضافه کنید و تا زم، که آماده استفاده شوید فریز کنید. نیازی به ذوب قبل از پخت نیست. به سادگی زمان پخت را دو دقیقه افزایش دهید.

هنوز هوس شیرینی ها می کنید؟ کوکی های بلغور جو دوسر موز درست کنید

روغن نارگیل تریدر جوز (ارگ،ک ویرجین)

آیا می تو،د طعم روغن نارگیل را بچشید؟

نکته واقعا عالی در مورد روغن نارگیل این است که می تو،د کنترل کنید که طعم نارگیل را بچشید یا نه.

اگر می خواهید شیرینی های شما اصلا طعم نارگیل نداشته باشند، روغن نارگیل تصفیه شده ب،ید. از گوشت نارگیل خشک تهیه می شود و روی حرارت بالا پردازش می شود. این نوع روغن طعمی خنثی خواهد داشت.

روغن نارگیل خالص تصفیه نشده از گوشت نارگیل تازه تهیه می شود و به حداقل فرآوری می شود. این طعم نارگیل گرمسیری را به محصولات پخته شده شما منتقل می کند.

روغن نارگیل را در ا،ر فروشگاه های مواد غذایی سالم یا خواربار فروشی های معمولی، از جمله W،le Foods، Trader Joe’s، Target، Walmart، Giant و Safeway جستجو کنید.

کوکی های گیاهی روغن نارگیل

نکاتی برای پخت با روغن نارگیل

برخلاف روغن زیتون یا روغن نباتی، روغن نارگیل می تواند به صورت مایع یا جامد باشد.

نقطه ذوب آن در حدود 75 درجه فارنهایت است و در دماهای سردتر جامد می شود و آن را به یک جایگزین عالی برای کره در دستور العمل ها تبدیل می کند.

هنگام پخت با روغن نارگیل، مطمئن شوید که همه مواد دیگر شما در دمای اتاق هستند. به ،وان مثال استفاده از شیر سرد می تواند باعث شود که روغن نارگیل در هنگام مخلوط شدن با شیر سفت شود.

اگر لازم است روغن نارگیل را در مایکروویو قرار دهید تا مایع شود، اجازه دهید روغن مایع چند دقیقه بماند قبل از اینکه آن را در خمیر کوکی هم بزنید. در غیر این صورت ممکن است تراشه های شکلات را در خمیر ذوب کرده و یک اثر مرمری ایجاد کند. پس دوباره، چه ،ی می تواند به شیرینی های شکلاتی مرمری نه بگوید؟

پس از اضافه ، روغن و به دست آوردن خمیر، توصیه می‌کنم توپ‌هایی را بغلت،د و فوراً بپزید. اگر خمیر را در یخچال قرار دهید، به دلیل روغن نارگیل سفت می شود و تا زم، که به دمای اتاق برگردد، چرخاندن توپ ها دشوار می شود.

دسر سالم با روغن نارگیل

تهیه دستور پخت با ترازو غذا

اگر ترجیح می‌دهید کوکی‌های شکلاتی را با مقیاس غذا درست کنید، به جای فنجان و قاشق غذاخوری از اندازه‌های گرم استفاده کنید، در اینجا مقادیر مورد نیاز برای استفاده آورده شده است:

120 گرم آرد، 100 گرم شکر، 60 گرم روغن نارگیل، 15 گرم شیر دلخواه و 40 گرم شکلات چیپسی. همچنین یادتان باشد که جوش شیرین و نمک را اضافه کنید.

کوکی های شکلاتی وگان بدون کره

دستور غذا از کوکی‌های تاهینی و شیرینی‌های شکلاتی سالم من اقتباس شده است.

  • 1 فنجان سفید، اسپلت یا آرد جو دوسر (برای کم کربوهیدرات، این کوکی‌های کتو را امتحان کنید)
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 فنجان قند، در صورت تمایل تصفیه نشده
  • 1/4 فنجان شکلات چیپسی
  • 1/3 فنجان روغن نارگیل
  • 1 قاشق غذاخوری شیر انتخابی
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره و،ل خالص
  • *یک فنجان آرد را با بسته بندی شل اندازه کنید. سپس یک قاشق غذاخوری را بردارید و دور بریزید. (اگر ترازو غذا دارید، 110 گرم را اندازه بگیرید.) قبل از تهیه این دستور، نکات پخت با روغن نارگیل را حتما بخو،د.فر را با دمای 325 فارنهایت گرم کنید. مواد خشک را در یک کاسه هم بزنید. مواد باقیمانده را هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. خشک می شود، بنابراین حداقل یک دقیقه به هم زدن ادامه دهید و ناگهان به بافت خمیر شیرینی تبدیل می شود. به شکل توپ بغلت،د. گلوله های خمیر شیرینی را در سینی شیرینی قرار دهید و به شکل کوکی در آورید. 11 دقیقه بپزید. قبل از دست زدن به کوکی‌های روغن نارگیل اجازه دهید کاملا خنک شوند، زیرا در حین سرد شدن به میزان قابل توجهی سفت می‌شوند. پس از خنک شدن کامل، دوست دارم آنها را به یک بشقاب منتقل کنم و کل صفحه را داخل یک زیپلاک بزرگ قرار دهم. آنها روز بعد بسیار نرم و جویدنی هستند!مشاهده حقایق تغذیه

دستور العمل های بیشتر روغن نارگیل

براونی پروتئینی

براونی پروتئینی

طرز تهیه کیک پنیر کتو

کیک پنیر کتو

طرز تهیه کوکی عروسی مکزیکی

کوکی قلقلی

نان موز شکلاتی

نان موز شکلاتی

طرز تهیه براونی وگان شکلات تلخ

براونی وگان

توت فرنگی با پوشش شکلاتی روز ولنتاین

توت فرنگی با رویه شکلاتی

طرز تهیه شیرینی شیرین وگان

شیرینی های شکر وگان


منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/coconut-oil-c،colate-chip-cookies/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=coconut-oil-c،colate-chip-cookies&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=coconut-oil-c،colate-chip-cookies