معمولاً این غذا همراه با ترشیهایی که تند هستند سرو میشود. به عنوان نوشیدنی هم میتوان به سراغ شربتهای خانگی رفت. البته بیشتر جنوبیها این غذا را با نوعی نوشیدنی به نام «زینتو» میل میکنند که آب توتی شبیه به شاتوت است. برای تهیه زرشک پلو در ابتدا برنج را طبخ کرده و بعد آماده شدن برنج زرشک را با کره سرخ می کنند و در انتها با زعفران بر روی برنج می ریزند.
- این غذاها معمولا جزو غذاهای پرطرفدار ایرانی به حساب میآیند.
- در ادامه با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو، این غذای محلی خوشطعم و متفاوت را در خانه درست کنید.
- خورش قیمه نخود از غذاهای خوشطعم یزدی است که بهجای لپه، از نخود در آن استفاده میشود.
- لپهها را از دو تا سه ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ لپه گرفته شود.
- خورشت بسیار محبوب و دوست داشتنی قورمه سبزی که هم نیازی به معرفی ندارد و تقریبا کمتر ایرانی را می توانیم پیدا کنیم که این خورشت خوشمزه را دوست نداشته باشد.
سپس یک عدد مغز گردو و چند عدد کشمش (و در صورت تمایل آلو بخارا) را در مغز کوفته قرار دهید و آن را ببندید. کلیدیترین نکته برای تهیه یک دنده کباب خوشمزه، آبدار و مغزپخت شده، استفاده از حرارت ملایم و صبر و زمان زیاد است. پس اگر قصد دارید یک دنده کباب بینقص در خانه درست کنید، یک روز آزاد را انتخاب کنید تا زمان کافی برای آشپزی در اختیار داشته باشید. دنده کباب را با برنج یا نان تازه، پیاز، نارنج، ماست و انواع سبزیجات به سر سفره بیاورید و مطمئن باشید که همه عاشق این غذا خواهند شد. عشایر استان کرمان در ادامه گوشت را میپختند؛ گوشت و استخوان و چربی را همراه با کمی نمک و آب در قابلمهای میریختند و روی آتش روشن میگذاشتند تا چربی آب شود.
بهتر است از گندم سبوسدار برای تهیه این آش استفاده کنید. برخی افراد، خلالها را در شهد میجوشانند تا کاملا شیرین شوند. بهجای لوبیا سفید میتوان از لوبیا قرمز هم استفاده کرد. نسبت دقیق سبزی را رعایت کنید و بیش از حد در سبزی شنبلیله نریزید؛ زیرا خورش شما را تلخ میکند. برخی افراد از گرد لیمو عمانی برای مزهدار کردن خورش استفاده میکنند.
طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و مجلسی
مزهی آن مثل مزهی مخلوطی از پاپ کرن و چیپس سیبزمینی با طعم برنج باسماتی است. معمولا ته دیگ در منوی رستورانها نیست و آن را جدا باید درخواست کنید. در مهمانیهای ایرانیان همیشه کمی غذا اضافه میآید؛ اما بشقابی که همیشه خالی است، بشقاب تهدیگ است. تهدیگ بهعنوان مخلفات غذا محسوب میشود و شما میتوانید آن را با دست نیز بخورید. سنتیترین تهدیگ ایرانی، برنج برشته شده است؛ هرچند انواع مختلفی نیز دارد، بهعنوان مثال سیبزمینی حلقه شده را کف قابلمه میگذارند و روی آن برنج میریزند و میگذارند تا سرخ و طلایی شود. تهدیگ نان، تهدیگ تهچین، تهدیگ برگ مو، تهدیگ باقالی پلو و…
طرز تهیه خورش به
سفر به کاشان، شهر گل و گلاب فقط با چشیدن غذاهای خوش طعم وعطرش تکمیل میشود. این خورش خوشمزه اکثرا همراه با سیب زمینی و بادمجان و برنج زعفرانی سرو میشود. برای تهیه این غذا از گوشت گوسفندی، خلال بادام، کره محلی، زعفران و انواع ادویه و تخم مرغ استفاده میشود. مواد اولیه این آش پرو پیمان و مقوی شامل گوشت چرخکرده، سبزی آش، گل نسترن کوهی، برنج، انواع بنشن، مغز گردو، آلوچه، برگه زردآلو و .. یکی از لذتهای اصلی که باید در سفر به اردبیل تجربه کنید، چشیدن غذاهای خوشمزه و خوش رنگ و لعاب آشپزهای آذری است. این خوراکی جالب با ترکیبی از نان لواش خشک شده معروف قزوینی، پنیر، خیار، سبزی خوردن های تند، گردو و پیاز داغ تهیه می شود.
برای سرخ کردن بادمجانها حتما آنها را برای نیم ساعت در آب و نمک خیس کنید تا سیاهی و تلخی آنها گرفته شود. مجله کوروش محتواهای جامع و به روزی از آموزش های آشپزی، سبک زندگی، سلامت، فیلم و سریال و علم و تکنولوژی به شما ارائه می دهد. خانواده ایرانی روزانه می تواند به جدیدترین محتواها از معتبرترین منابع دنیا دسترسی داشته باشد.