مافین مینی شکلاتی موز {غلات کامل}



این مافین های کوچک شکلاتی موز نرم، کرکی، آسان برای تهیه و بسیار عالی هستند. آنها یک میان وعده کوچک یا فقط به دلیل درمان هستند!

برای خوشمزه ترین و خوشمزه ترین میان وعده آماده شوید. این مافین‌های شکلاتی چیپسی موز کامل که کمی با عسل شیرین شده‌اند، سریع و ساده درست می‌شوند – و اوه، بسیار خوشمزه!

مافین های کوچک شکلاتی موزی روی بشقاب سفید.

خمیر مافین سبوس دار

خمیر این مافین های کوچک بسیار ساده است. شما قبلاً با کل sch،l مخلوط ، مواد مرطوب به مواد خشک آشنا هستید.

چیزی که آنها را متمایز می کند این است که مواد خشک شامل دوز انبوهی از غلات کامل به شکل آرد گندم کامل است. با وجود تکرار بدی که آرد سبوس دار دارد، کلوچه ها همچنان بسیار سبک و کرکی هستند.

نکته کلیدی استفاده از انواع سفید/سبک گندم کامل است مانند گندم سفید سفت یا نرم، آرد گندم کاموت یا اینکهورن یا توت ها (اگر آنها را در خانه به آرد آسیاب کنید).

اگر آرد سبوس دار در دسترس ندارید، می تو،د آرد همه منظوره را در آن قرار دهید. نوع مورد علاقه من از این مافین ها استفاده از نیمی از آرد گندم کامل و نیمی از آرد همه منظوره است.

درست ، خمیر مافین در کاسه شیشه ای با عسل، موز له شده، مخلوط ، خمیر، اضافه ، چیپس شکلات.

به طور طبیعی شیرین شده

مافین ها به سه روش شیرین می شوند:

  1. عسل
  2. موز رسیده و له شده
  3. مینی چیپس شکلاتی

در واقع، اگر از موز بسیار رسیده و بسیار خالدار استفاده می کنید، ممکن است حتی بتو،د عسل را کاهش دهید، زیرا موز و چیپس شکلات بیشترین شیرینی را به کلوچه ها می دهند.

در صورت نیاز می تو،د به راحتی عسل را در شکر گرانول یا قهوه ای قرار دهید.

خمیر مافین چیپسی شکلاتی موز در کاسه شیشه ای.

بهترین تابه مینی مافین

من در طول عمرم مینی تابه های مافین زیادی داشته ام و از آنها استفاده کرده ام.

و من می توانم با تمام وجودم بگویم که استفاده از یک تابه مافین آلومینیومی رنگ روشن کلیدی است (در مقابل یک تابه تیره یا با روکش تیره). مینی مافین ها بدون سوختن در لبه های بیرونی، یکنواخت تر پخته می شوند.

مینی تابه های مورد علاقه من مافین هستند تابه های مارک ایالات متحده {aff. ارتباط دادن}. من یکی دو سال پیش مینی تابه های دیگرم را به نفع آنها کنار گذاشتم و برای یک لحظه هم پشیمان نشدم.

مافین ها همیشه به صورت یکنواخت پخته می شوند، کاملاً گنبدی شکل هستند و تابه ها به راحتی پاک می شوند/پاک می شوند.

مافین های کوچک در قالب مافین، چند تا از آنها به پهلو چرخیده اند.

بهترین مافین های کوچولو

این مافین‌های کوچک شکلاتی موز، میان‌وعده‌ای عالی برای بچه‌های همیشه گرسنه من هستند، به خصوص در ماه‌های تابستان که همه چیز را می‌خورند (و سپس مقداری).

راستش این پسر 14 ساله من است که 99.9 درصد مواقع این مافین های کوچک را درست می کند. آنها به تخصص او تبدیل شده اند، و او به این معروف است که نام خود را با شارپی روی کیسه های این کلوچه های پخته می نویسد، بنابراین پس از اتمام خواهر و برادرهای درنده اش، چند عدد برای او باقی مانده است.

این ایده و *مستمر* من بود که در نهایت دستور غذا را اینجا پست کنم! فکر می‌کنم او خوشحال است که می‌تواند به‌جای جستجوی توده‌های آشفته یادداشت‌های دستور غذای من، اکنون دستور غذا را در iPad در آشپزخانه جستجو کند.

آنها واقعا بهترین مافین های مینیاتوری هستند! آنها برای روزها مرطوب و کرکی می مانند و همچنین به خوبی منجمد می شوند. ما امیدواریم که شما آنها را دوست داشته باشید!

دو عدد مافین کوچک با مافین بالایی از وسط انباشته شده است.

یک سال پیش: کیک کیک گی،
دو سال پیش: کوکی دو شکلاتی S’Mores
سه سال پیش: پینه دوز شکلاتی گی،
چهار سال پیش: لاز،ا سبزیجات تابست، تابه ای
پنج سال پیش: میله های کوکی پای گی،
شش سال پیش: ماهی قزل آلا کبابی لطیف
هفت سال قبل: ساده ترین کیک بستنی تا به حال با پوسته قند
هشت سال پیش: سالاد سیب زمینی سوخاری با سس ساده دیژون و بیکن
نه سال پیش: براونی ن،ایی شکلاتی ک،یک
ده سال قبل: کوکی لاک پشت شکلاتی 30 ث،ه ای

مافین های کوچک شکلاتی موزی روی بشقاب سفید.

مافین مینی شکلاتی موز {غلات کامل}

بازده: 48 مافین های کوچک

زمان آماده سازی: 20 دقایق

زمان پخت: 15 دقایق

زمان کل: 35 دقایق

  • 2 ¼ فنجان ها (320 g) آرد گندم کامل سفید یا آرد همه منظوره (یا ،یبی)
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان (242 g) شیر یا دوغ
  • ½ فنجان عسل (166 گرم) یا شکر دانه ریز (106 گرم)
  • 1 بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 1 تا 1 ¼ فنجان ها (236 تا 295 g) موز رسیده له شده (حدود 3 عدد موز متوسط)
  • 6 قاشق غذاخوری (85 g) کره آب شده
  • ¾ فنجان (128 g) مینی چیپس شکلاتی
  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. دو قالب مافین 24 فنج، را کمی چرب کنید (اگر فقط یک قالب دارید، در دو دسته بپزید).

  • در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

  • در یک کاسه کوچک یا پیمانه مایع، شیر یا دوغ، عسل یا شکر، تخم مرغ و و،ل را با همزن بزنید تا خوب ،یب شوند.

  • به مواد خشک، مخلوط شیر، موز له شده و کره را اضافه کنید.

  • با یک کاردک سیلی، مخلوط کنید تا چند رگه خشک باقی بماند.

  • شکلات چیپسی ها را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. بیش از حد مخلوط نکنید

  • قالب(های) مینی مافین را 3/4 پر از خمیر کنید. به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا زم، که رویه ها به آرامی در تماس باشند. اجازه دهید 2-3 دقیقه خنک شود و سپس آن را در توری سیمی بردارید تا کاملا خنک شود.

ارد: در صورت استفاده از آرد گندم کامل، آرد گندم کامل سفید توصیه می شود تا مافین ها سبک و پف دار باشند و سنگین و متراکم نباشند. ترجیح من استفاده از آرد گندم سفید سفت یا نرم، کاموت یا اینکهورن است. اگر از ترازو استفاده نمی کنید، آرد را با دست سبک اندازه بگیرید تا در فنجان بسته نشود.

خدمت: 1 مینی مافین، کا،ی: 67کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 10g، پروتئین: 1g، چربی: 2g، چربی های اشباع شده: 1g، کلسترول: 9میلی گرم، سدیم: 61میلی گرم، فیبر: 0.3g، قند: 5g

دنبال ، @MelsKitchenCafe در اینستاگرام و با استفاده از هشتگ دستور العمل هایی را که از وبلاگ من درست می کنید به من نشان دهید #ملسکی کافه. من عاشق دیدن همه خوبی هایی هستم که شما در آشپزخانه های خود به دست می آورید!

منبع دستور غذا: از کافه آشپزخانه مل

سلب مسئولیت: من یکی از شرکت‌کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله‌ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت‌های وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.




منبع: https://www.melskitchencafe.com/mini-banana-c،colate-chip-،ins-w،le-grain/