این خورش با چند نوع سبزیجات متنوع و معطر به همراه لیمو عمانی، لوبیا قرمز و گوشت گوسفند ویا گوساله درست می شود. قرمه سبزی از معدود غذاهای سنتی ایرانی است که از زمان گذشته تا به امروز هیچ تغییری نکرده برای مثال در گذشته برای پخت آبگوشت خبری از گوجه فرنگی و سیب زمینی نبود! اما قرمه سبزی این غذای لذیذ و خوشمزه همچنان اصالت خودش را حفظ کرده است. قدمت خورش قورمه سبزی به ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ سال قبل برمیشود؛ زمانی که آریاییها روشی جدید برای نگهداری از گوشت در تمام فصول سال را به وجود آوردند. آنها گوشت را بهاندازههای کوچک خرد میکردند و سپس آن را میپختند.
- و همچنین شما می توانید زماناقامت در آباداندر یکی از ویلا های آبادان این غذای لذیذ را تجربه کنید.
- ایرانیها در غذا و خوراکی حجت را تمام کردهاند و مهارتشان در این زمینه واقعاً ستودنی است.
- پخت انواع غذاهای ایرانی، مخصوصا غذاهای محلی اصلا سخت نیست.
- دمپختک یکی از غذاهای محلی استان تهران است.یکی دیگر از غذاهای ساده و خوشمزه و اصیل ایرانی ست .
بهعنوان چاشنی میتوانید از آب لیمو یا ماست استفاده کنید. لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و آن را برای ۱۰ دقیقه در آب جوش بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. برای تهیه لخ لخ بوشهری، بهتر است برای هر نفر، حدود ۲۰۰ گرم از ماهی شیر یا قباد، هامور یا سنگسر سفید استفاده شود.
طرز تهیه آش بادمجان
سابیدن باید آنقدر ادامه پیدا کند تا کشکها از همدیگر جدا شوند. در این مرحله به کشکها آب اضافه کنید تا ذرات جداشده از کشکها در آب حل شوند. اگر از گوشت برای تهیه کشک سالاری استفاده نمیکنید، در پایان یک عدد تخممرغ همزده را در غذا بریزید و آن را پس از چند دقیقه سرو کنید. خراسان جنوبی در بخش جنوبی خراسان در شرق ایران، با قدمتی طولانی دارای غذاهای محلی بسیاری است که به شما پیشنهاد میکنیم حتما در سفر به این منطقه، آنها را مزه کنید. شما میتوانید برنج را جدا دم کنید و در نهایت مخلوط گوشت و گردو را با زعفران و زرشک روی آن بریزید.
بر اساس سنگ نوشته های قدیمی که متعلق به 515 سال قبل از میلاد است، بر روی برخی از آنها مواد اولیه و طرز تهیه فسنجان هک شده است. برای پخت قرمه سبزی باید به قول معروف فوت و فن کار را بلد بود چراکه رمز و راز یک خورش سبزی خوشمزه در روش پختن آن است. در واقع قرمه سبزی شبیه به اندرونی های زمان قدیم است که بخشی از خصوصی ترین قسمتهای آشپزی و در عین حال زندگی بودند. این غذا معمولا با سبزی خوردن و سالاد شیرازی و برنج زعفرانی سرو می شود و در شهرهای مختلف با روش های متفاوتی طبخ می شود. این غذا از ترکیب گوشت خورشتی، لیمو عمانی، لپه و رب درست شده است که اگر جا بیفتد میتوان برای تزیین روی آن از سیبزمینی سرخ کرده یا چیپس خلال استفاده کرد.
این غذای سنتی به خاطر مقوی بودناش در ماه رمضان در وقت افطار و سحری میل میشود. سوتی به زبان آذری به معنی شیر است و این غذا به دلیل داشتن شیر در مواد اولیهاش شیر پلو یا شیر پز هم گفته میشود. باسترما در زبان ترکی به معنی دفن شده است و از آنجایی که در این تهچین خوشمزه مرغ به صورت ته دیگ در زیر برنج مدفون میشود به این نام معروف شده.
طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی
شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان زنجان و طرز تهیه آنها آشنا شوید. در میان غذاهای مختلف کردستان شاید بتوان آشها را متنوعترین غذاهای محلی این استان دانست که اغلب از مواد بسیار ساده و در دسترس خانوارها نظیر دوغ، کشک یا گیاهان کوهی تهیه میشوند. طبخ این آشهای لذیذ و سالم معمولا در فصل زمستان رواج دارد که برای سلامتی و بهبود سرماخوردگی موثر هستند. علاوه بر این، وجود مواد طبیعی و گیاهی نظیر نان محلی و کره، تخممرغ محلی، شیر، عسل و…
امكان دارد بارها این غذا را با نامهای كباب دیگی یا كباب بشقابی هم دیده باشید كه نشاندهندهی روشهای مختلف تهیه و طبخ آن است. كوفته تبریزی یكی از مشهورترین و خوشمزهترین غذاهای سنتی ایران است. همانطور كه از نامش مشخص است، این غذا از شهر تبریز میآید. البته كوفته در كل انواع مختلفی دارد و در خاورمیانه با نامهای گوناگون از آن یاد میشود. آش ها جزو سالم ترین و مغذی ترین غذاها در لیست غذاهای ایرانی بخصوص در ماه رمضان و مراسم های مذهبی هستند. در لیست غذاهای ایرانی، عدس پلو جایگاه ویژه ای در تهیه و توزیع غذاهای نذری دارد.
طرز تهیه آش ترخینه (کرمانشاه)
جالب است بدانید که این رستوران اولین رستوران در تهران بوده که بهطور رسمی توانسته مجوز اجرای موسیقی زنده را به دست بیاورد. به جرات میتوان گفت که رستوران مکث کرمان یکی از بهترین رستورانها میباشد که کیفیت فوق العادهای دارد و فراتر از انتظار شما خواهد بود. اگر به درست کردن کباب ها علاقه دارید و می خواهید از این طریق کسب درآمد داشته باشید پیشنهاد میکنیم دوره آموزش کباب کوبیده آموزشگاه اریا تهران را از دست ندهید.
برنج از مواد اولیه بسیار پرطرفدار از غذاهای ایرانی است. به دلیل شرایط جغرافیایی ایران و کشت زیاد این دانه خوش طعم و خوش عذر غذاها هم تاثیر زیادی از آن گرفته اند. قیمه نثار قزوین از معروف ترین غذاهای مجلسی ایرانی محسوب میشود و در مجالس رسمی معمولا این غذا سرو میشود. برای درست کردن این غذا که بیشتر در شهر گلوگاه پخته میشود از مرغ سرخ شده و رب انار ترش و اصیل مازندرانی استفاده میکنند. اگر به اهواز یا خوزستان سفر کردید، از فرصت بدست آمده استفاده کرده و غذاهای خاص این منطقه را بچشید. دال عدس، میگو پلو و رنگینک از دیگر غذاهای خوش طعم جنوب کشورمان است.
تکههای گوشت را نیز جداگانه سرخ کنید و روی برنج بچینید. طرز تهیه ته تالی، بسیار ساده است و چاشنیهای مختلف، طعم بینظیر و متفاوتی را به این غذا اعطا میکنند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه ته تالی آشنا کنیم. در نهایت نیز یک قطعه پیاز و کمی نمک در سینی میگذارند و غذا را با نان میپوشانند تا سرد نشود. لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ لوبیاها گرفته شود. سپس آب لوبیا را خالی کنید، آن را در یک قابلمه آب تازه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا بپزد.