برای پخت بهتر کباب تابهای بهتر است در زمان طبخ، درِ ماهیتابه را بگذارید تا گوشتتان کاملاً مغز پخت شود. استفاده از سماق در تهیه کباب تابهای نیز به دو روش مختلف صورت میگیرد. برخی سماق را در زمان سرخ کردن کباب در ماهیتابه روی آن میریزند. این کار باعث میشود طعم سماق به طور کامل به درون گوشت نفوذ و آن را خوشمزهتر کند. برخی دیگر نیز ترجیح میدهند بعد از پخت غذا و در زمان سرو آن، سماق را روی برنج یا خود کباب بریزند. با این حال تقریباً غیرممکن است که بتوان سماق را از کباب تابهای جدا کرد.
- اگر بخواهید لیست غذای ایرانی را بدانید باید توجه کنید که با توجه به تنوع غذا ها لیست یک غذای ایرانی شامل انواع مختلف خورشت ها و پلو ها و مواردی که پیش تر ذکر شد می باشد.
- با اینکه شاید ظاهر زیبایی نداشته باشد، اما بهشدت خوشمزه و لذیذ است.
- به طور کلی آلبالو پلو را می توان ملس یا شیرین طبخ کرد که بسته به سلیقه شما دارد.
برای تهیه این غذا، از پیاز، سیبزمینی، گوجهفرنگی و ادویه استفاده میشود. اگر خوششانس باشید لوبیاپلو شیرازی را هم در رستورانهای این شهر پیدا میکنید. آنچه به عنوان لوبیا در این غذا استفاده میشود، لوبیا چشمبلبلی است. به غیر از لوبیا چشمبلبلی از مرغ، شوید و انواع طعمدهندهها هم در تهیه این غذا میریزند.
غذاهای سنتی اصفهان
پس از اینکه آش پخته شده، آن را از روی شعله برمیدارند و داخل یخچال میگذارند. برای تهیه این غذا، گوشت را به همراه سبزیجات، لوبیا، برنج و طعمدهندهها حسابی میپزند. سپس این مخلوط را میکوبند تا حالتی نرم و حلیم مانند به خود بگیرد. معروفترین غذای شیراز کلم پلو است که البته با کلم پلوهای سایر شهرها فرق دارد. به غیر از کلم، از سبزیجات معطر، گوشت و ادویهجات در تهیه این غذا استفاده میشود.
آلبالو پلو | Albaloo polo
گوشتی که همراه با این غذا سرو می شود، اختیاری بوده و می تواند گوشت مرغ یا گوسفند باشد. رستوران گل یخ تهرانپارس دارای بخش سرپوشیده و روباز است؛ بنابراین در روزهای سرد سال میتوانید از سالن داخلی استفاده کنید. در این رستوران انواع غذاهای سنتی، دریایی، فرنگی و همچنین قلیان سرو میشود و امکان استعمال دخانیات در بخش فضای باز وجود دارد. اگر هوس دل و جگر تازه گوسفندی کرده باشید، میتوانید از منوی این رستوران، این غذای دلچسب را سفارش دهید. اگر از طرفداران غذاها خورشتی هستید، خورشت به آلو یکی از غذاهای سنتی کرمان است.
در انتها برنج را آبکش کرده و برای دم کردن لابه لای آن موادی را که تهیه کرده ایم را می ریزیم. بعد از دم کشیدن برای سرو کردن آن بقیه مواد را بر روی برنج برای تزیین می ریزند. بعد مغزهای آجیلی مانند پسته و بادام را با کمی شکر در آب می جوشانانند تا کمی پخته شوند و طعم شیرینی را بگیرینند. آش رشته که یکی از آش های قدیمی ترین آش ها در ایران است از حبوبات, سبزی های مختلف و رشته تهیه می شود.
مقداری از برنج آماده را با زعفران مخلوط کنید و هنگام کشیدن غذا، آن را همراه زرشک و کشمش لابهلای برنج بدهید. در آخر روی پلو را با مخلوط گوشت و پیاز داغ، کشمش و زرشک و برنج زعفرانی تزیین کنید. برای تهیه آش یارمه علاوه بر سبزی به بلغور گندم، نخود، لوبیا سفید، پیاز داغ، سیر داغ و آرد نیز نیاز دارید. آش یارمه معمولا با سیر داغ، پیاز داغ و نعنا داغ تزئین شده و بههمراه دوغ ترش محلی سرو میشود. وشت چرخکرده بهشکل کوفته ریزه، خرما هسته گرفته، رشته پلویی، لوبیا چیتی، برنج، رب، پیاز داغ و ادویه از مواد تشکیلدهنده قابلی پلو هستند. این غذای لذیذ در شهرهای دیگر از جمله تبریز با کمی تفاوت در مواد اولیه نیز طبخ میشود.