عدس و برنج یک دیگ



بسته بندی شده با غلات کامل و حبوبات، این عدس و برنج One Pot یک غذای جانبی سالم و آسان است که پر از طعم است! عدس و برنج با هم در یک قابلمه پخته می شوند و به جمعیتی غذا می دهند.

عدس و برنج قهوه ای در یک کاسه آبی با جعفری به ،وان چاشنی

چرا ما عاشق عدس هستیم

ما نمی‌خواهیم در اینجا همه چیز هیجان انگیز باشیم، اما… عدس یک راز پنهان است. این حبوبات، سرشار از پروتئین، فیبر، آهن، ویتامین ها و مواد معدنی هستند که می توانند برای سلامتی ما در هر سن و مرحله ای مفید باشند. (حتی بچه ها هم عاشق عدس هستند!) و با کمی دقت در تهیه، طعم بسیار خوبی هم دارند!

ما می خواهیم بچه هایمان همه عدس ها را بخورند. و با این دستور عدس و برنج خوشمزه یک قابلمه ای، آنها هم می خواهند همه عدس ها را بخورند.

شما می تو،د این غذای خوش طعم را تقریباً به همان راحتی که می تو،د برنج بپزید درست کنید. اما در اینجا، شما یک چیز فوق العاده خاص دریافت می کنید. تغذیه عالیه بافت دل،ب اما سبک است. آبگوشت و گیاهان روشن به عمق و طراوت می بخشند.

این عدس و برنج را با مرغ یا ماهی کبابی و یک سالاد سبز برای یک شام خانوادگی کاملا متعادل و خوشمزه همراه کنید.

یک ع، نزدیک از عدس قهوه ای و برنج روی یک قابلمه

آیا عدس و برنج برای شما مفید است؟

در اینجا دلیلی وجود دارد که چرا ما دوست داریم این غذا را برای فرزندانمان (و خودمان) سرو کنیم.

فقط نصف فنجان عدس 9 گرم پروتئین (بیش از یک تخم مرغ!) یک سوم فیبر روزانه ما و تقریباً نیمی از مقدار توصیه شده روزانه فولات را تامین می کند.

برنج قهوه‌ای، درست به غلات کامل آن، فیبر فراو، را به همراه مواد معدنی مانند منگنز و سلنیوم و ویتامین‌های B از بین می‌برد.

و آیا می تو،م در مورد گیاهان تازه صحبت کنیم؟ جعفری و پیازچه به همان اندازه که از نظر طعم و مزه از نظر تغذیه ای بسیار قوی هستند. این گیاهان سرشار از ویتامین ها و آنتی ا،یدان ها هستند. جعفری به حمایت از a قلب، کبد و سیستم ایمنی سالم.

نسخه کوتاه: بخور! این طرف فوق العاده مغذی است.

یک کاسه آبی پر از برنج قهوه ای و عدس با جعفری و پیاز سبز به ،وان چاشنی

مواد لازم برای عدس قهوه ای و برنج

  • برنج قهوه ای – برنج قهوه ای دانه کوتاه برای این دستور بهترین است
  • عدس – عدس فرانسوی بهترین است. آنها انواع عدس سبز هستند اما کمی تیره تر و کوچکتر هستند.
  • سوپ مرغ
  • کره – بدون نمک
  • چاشنی زدن – جعفری تازه و پیاز سبز
مواد لازم برای عدس و برنج: آب مرغ، کره، برنج قهوه ای، عدس، جعفری، پیاز سبز

نکاتی برای درست ، بهترین عدس و برنج

ما این دستور را خیلی تست کردیم. به جز “تست شده” کلمه من،ی نیست. واقعا ما فقط به ساختن آن ادامه داد، چون هر بار خیلی خوشمزه بود و فقط می خواستیم به خوردنش ادامه دهیم. اما در این فرآیند درست ، و درست ، دوباره آن، نکات و ترفندهایی را یاد گرفتیم که کمک می‌کند عدس و برنج شما عالی شود. در اینجا چیزی است که ما می د،م:

  • عدس فرانسوی در اینجا بهترین کار را دارد. آن‌ها سنگ‌های مرمری کوچک و قهوه‌ای مایل به سبز هستند. آنها شکل خود را بهتر از عدس های سبز یا قهوه ای معمولی نگه می دارند.
  • یک آبگوشت یا آبگوشت با طعمی که واقعاً دوست دارید انتخاب کنید. چون طعم آن را خواهید چشید. خانگی عالی است، اما برند مورد علاقه شما که در فروشگاه ،یداری می شود نیز خوب کار می کند.
  • عدس و برنج را در حین پختن کنار بگذارید. هم زدن نشاسته ها را در آبگوشت آزاد می کند و کل مخلوط را به نوعی ،بناک و کمتر اشتها آور می کند. یک کم جوش خوب پیدا کنید، در قابلمه را بپوش،د و بگذارید بماند.
  • در صورت نیاز مقدار مایع را تنظیم کنید. چند متغیر می تواند میزان آبگوشت مورد نیاز برای نرم ، عدس و برنج را تغییر دهد. اگر به نظر می رسد که قابلمه در نیمه پخت خشک شده است، آن را اضافه کنید و پاشیده شود.
  • تا آ، صبر کنید تا سبزی ها را اضافه کنید. شما آنها را تازه می خواهید. و خیلی شدید هم نزنید
  • اگر بچه های شما به گیاهان مشکوک هستند، آنها را در ظرفی کناری بگذارید. هر فردی که در میز است می‌تواند مقداری از آن را که دوست دارد اضافه کند، یا اگر این کار را نکرد، خودداری کند.
  • اضافه های خوشمزه را اضافه کنید. این غذا به خوبی با طعم های زیادی هماهنگ می شود. با خیال راحت چیزهایی را که در دست دارید مانند مرغ پخته، گوشت ، یا سبزیجات بریان اضافه کنید.
مرحله به مرحله برای تهیه عدس قهوه ای و برنج

چه چیزی را با عدس و برنج سرو کنید؟

این ظرف دیوانه کننده همه کاره است. طعم عدس و برنج به قدری منعطف است که می تو،د آن را با غذاهای مختلف ست کنید و هیچ چیز نامن، به نظر نمی رسد. در اینجا چند نمونه طرح منوی ساده وجود دارد که ممکن است امتحان کنید:

  • مرغ کبابی، سالاد سبز، عدس و برنج.
  • ماهی قزل آلا قابلمه فوری، هویج بخارپز، عدس و برنج.
  • مرغ کره هندی، گل کلم بوداده، عدس و برنج.
  • عدس و برنج، سالاد میوه تازه و اسفناج سرخ شده.

جنبه های سالم تر

برنج قهوه ای و عدس در یک کاسه آبی
  • برنج (ما برنج قهوه ای دانه بلند را ترجیح می دهیم) و عدس را با سه تغییر آب کاملاً بشویید. خوب آبکش کنید.

  • در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط، کره را آب کنید. برنج و عدس آبکش شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب پوشش داده شود.

  • آبگوشت را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و در بسته و بدون مزاحمت به مدت 30-40 دقیقه بجوش،د تا آب گوشت بیشتر جذب شود و برنج و عدس نرم شوند.

  • آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه استراحت کند و سپس با چنگال پف کنید. (از هم زدن شدید خودداری کنید، زیرا بافتی بسیار خامه ای ایجاد می کند. برنج و عدس زم، بهترین هستند که دانه ها نرم هستند، اما جدا هستند.)

  • جعفری و پیاز سبز را داخل آن ریخته و سرو کنید.

کا،ی: 382کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 67g | پروتئین: 17g | چربی: 6g | چربی های اشباع شده: 2g | کلسترول: 13میلی گرم | سدیم: 954میلی گرم | فیبر: 7g | قند: 2g

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/one-،-lentils-and-rice/