طرز تهیه سالاد خیار – عشق و لیمو



این دستور تهیه سالاد خیار با شوید تازه، پیاز و یک سس شیرین و تند، یک غذای جانبی تابست، با طراوت است. پاداش: نمی تواند ساده تر باشد!


سالاد خیار


دستور تهیه سالاد خیار یکی از ساده ترین مخلفات تابست، است و اگر از من بپرسید یکی از بهترین ها هم هست.

  • این همه کاره است. آن را با هر غذای آشپزی یا پیک نیک سرو کنید.
  • خوش طعمه به پانسمان شیرین و تند فریاد بزنید!
  • و این بسیار طراوت است. فقط چیزی برای یک روز گرم.

این برداشت من از یک سالاد خیار ک،یک است که با خیارهای ترد و خنک، پیاز قرمز و سس سرکه ای تند تکمیل می شود.

پیچ و تاب خاص من؟ من آن را با شوید و پیازچه دوش می دهم تا یک لگد تازه و خوش طعم بخورم. این سالاد خیار شور ترشی شوید مشخصی دارد و من 100% در مورد آن هستم. من فکر می کنم شما نیز خواهید بود!


خیارهای نازک برش خورده روی تخته برش در کنار پیاز قرمز، شوید، پیازچه و عسل


مواد لازم دستور تهیه سالاد خیار

برای تهیه این سالاد خیار به موارد زیر نیاز دارید:

  • خیارها، البته! من دوست دارم در این دستور از خیار ،یسی استفاده کنم زیرا پوست نازک و ظریفی دارند و دانه های تقریبا غیرقابل تشخیصی دارند. نیازی به لایه برداری نیست!
  • پیاز قرمز – برای لقمه مرزه.
  • سرکه شراب سفید – به سالاد لگد لذیذی می دهد. سرکه برنج اینجا هم جواب میده!
  • عسل – شیرینی آن سرکه تند را متعادل می کند. اگر گیاهخوار هستید، به جای آن از شهد آ، استفاده کنید.
  • نمک – رطوبت را از خیارها خارج می کند و بافتی ترد و شبیه ترشی به آنها می دهد. همچنین طعم های این سالاد را پاپ می کند!
  • شوید و پیازچه تازه – شوید یک ماده ک،یک در سالاد پیاز خیار است، زیرا طعم ترش آن کاملاً با سس شیرین و تند سرکه همراه است. من دوست دارم اینجا هم از پیازچه استفاده کنم. آنها طعم لذیذ پیاز را تقویت می کنند و به سالاد ظاهر تازه ای می بخشند.
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده – برای عمق طعم فلفلی، چند چرخش اضافه کنید.

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


خیارهای نازک و پیاز قرمز را در کاسه مخلوط کن شیشه ای برش داده اید


طرز تهیه سالاد خیار

درست ، این سالاد خیار تازه بسیار آسان است!

ابتدا خیار و پیاز قرمز را نازک ،د کنید. من دوست دارم از مان،ین برای برش دادن سبزیجات استفاده کنم زیرا برش های یکنواخت و نازک کاغذی به دست می آید. اگر ندارید، یک چاقوی تیز نیز کار می کند. تمام تلاش خود را بکنید تا خیار و پیاز را تا جایی که می تو،د نازک و یکنواخت خلال کنید.

سپس سبزیجات را با سرکه، عسل و نمک بریزید. خوب هم بزنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شوند و عسل به خوبی پخش شود.

سپس سالاد را به مدت 20 دقیقه سرد کنید. این مرحله بسیار مهم است، پس از آن نگذرید! زمان سرد شدن به خیارها این فرصت را می دهد تا طعم سس را جذب کنند. نمک نیز باعث ایجاد آنها می شود مقدار زیادی آب آزاد کنید. بعد از 20 دقیقه، سالاد را به کاسه یا ظرف سرو دیگری منتقل می‌کنید و آب آن را باقی می‌گذارید. به این ترتیب سالاد خیار شما کمتر خیس می شود.

در آ، با سبزی تازه و فلفل سیاه تزیین کنید. مزه دار کنید و سرو کنید!


طرز تهیه سالاد خیار - خیار و پیاز را در کاسه همزن بریزید


سوالات متداول

آیا برای سالاد خیار پوست می گیرید؟

در این دستور غذا، خیار ،یسی را می‌خوانم، نوعی که اغلب در پ،تیک پیچیده شده در فروشگاه مواد غذایی عرضه می‌شود. آنها دارای پوست بسیار نازک و ظریفی هستند، بنابراین نیازی به لایه برداری نیست. اگر نمی تو،د خیار ،یسی پیدا کنید، خیار ایر، یک جایگزین عالی است. فقط توجه داشته باشید که چون آنها بسیار کوچکتر از خیارهای ،یسی هستند، باید از آنها بیشتر استفاده کنید. من ،ن می زنم که حدود 6 خیار ایر، در اینجا خوب کار می کنند.

اگر خیار معمولی تنها چیزی است که دارید، باید قبل از تهیه این دستور، پوست آن را بگیرید. من همچنین توصیه می کنم آنها را از طول نصف کنید و قبل از برش دانه ها را بردارید. دانه ها می توانند سخت و تلخ باشند. اینجا آنها را از دست نخواهید داد!

چگونه از خیس شدن سالاد خیار جلوگیری کنیم؟

خیار حاوی مقدار زیادی آب است، بنابراین سالاد خیار به طور طبیعی کمی مرطوب خواهد بود. با این حال، ما نمی خواهیم این باشد خیلی مرطوب به همین دلیل است که توصیه می کنم برش های خیار را به مدت 20 دقیقه سرد کنید و سپس آنها را به ظرف سرو دیگری منتقل کنید. آنها در حین سرد شدن مقدار زیادی آب آزاد می کنند و حذف آن از سالاد به میزان قابل توجهی کمتر خیس می شود.

سالاد خیار چقدر در یخچال ماندگاری دارد؟

این سالاد خیار در روزی که درست می شود بهترین است. با این حال، اگر باقیمانده‌ای داشته باشید، تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می‌شوند.


دستور تهیه سالاد خیار


دستور العمل های بیشتر سالاد مورد علاقه

اگر عاشق این سالاد پیاز خیار هستید، یکی از این دستور العمل های ساده سالاد را امتحان کنید:

سالاد خیار

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان سرد شدن: 20 دقایق

زمان کل: 30 دقایق

خدمت 6

این دستور تهیه سالاد خیار شامل خیارهای نازک برش شده، پیاز قرمز، شوید تازه و سس سرکه ای شیرین و تند است. خنک کننده و با طراوت، این سالاد تابست، یک غذای جانبی عالی برای BBQ یا پیک نیک است.

  • 2 خیار ،یسی، خیلی نازک برش خورده
  • ½ پیاز قرمز بزرگ، خیلی نازک برش خورده
  • ¼ فنجان سرکه شراب سفید
  • 1 قاشق سوپخوری عسل یا شهد آ،
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 2 قاشق غذاخوری شوید تازه ،د شده
  • پیازچه تازه ،د شده، اختیاری، برای تزئین
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • در یک کاسه بزرگ، خیار، پیاز، سرکه، عسل و نمک را با هم مخلوط کنید. به مدت 20 دقیقه سرد کنید.

  • به ظرف سرو منتقل کنید و آب اضافی را پشت سر بگذارید. در صورت تمایل با شوید و پیازچه بپاشید. با چند حلقه فلفل مزه دار کنید و سرو کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/cu،ber-salad/