دستور العمل گرانولا بدون قند سالم



اگر به دنبال یک دستور غذای گرانولای سالم بدون شکر اضافه شده اید، این یکی است! این گرانولای بدون قند ترد، ترد و شگفت‌انگیز است و در عین حال چربی‌های سالم، پروتئین و غلات کامل انرژی‌بخش را بدون افزودن شیرین‌کننده به شما می‌دهد.

برای میان‌وعده‌های بدون قند بیشتر، بررسی کنید این پست با 50 ایده!

گرانولای بدون شکر در یک شیشه مزون کوچک با یک ورقه پخت با گرانولا در پس زمینه

چرا ما این گرانولا را دوست داریم

از اینکه این گرانولا چقدر ترد و خوش طعم است، بدون هیچ گونه شکری لذت خواهید برد! من هرگز یک گرانولای بیش از حد شیرین را دوست نداشتم – مخصوصاً وقتی ماست خود را با آن پر می کنم. این گرانولا تمام ترد و طعم جوی شیرین، آجیل ترد و نارگیل را بدون اینکه بیش از حد شیرین باشد به شما می دهد!

بهترین بخش در مورد تهیه بدون شکر گرانولا این است که می تو،د میوه های خوشمزه زیادی برای شیرینی طبیعی اضافه کنید! چه میوه های خشک را برای بردن گرانولا در حال حرکت اضافه کنید، چه میوه های تازه مانند زغال اخته را برای مخلوط ، در صبحانه خود اضافه کنید، این 100٪ جایی است که می خواهیم قندی را که می خوریم به دست آوریم. قند میوه ای که به شکل غذاهای کامل می آید بهترین راه برای خوردن قند است زیرا قند خون شما را مانند قندهای افزوده افزایش نمی دهد.

گرانولای بدون شکر در یک شیشه سنگ تراشی کوچک که روی آن قرار گرفته و گرانولا بیرون می ریزد

مواد لازم برای گرانولای بدون شکر

  • جو دو سر قدیمی: گرانولا همیشه با جوی قدیمی یا رول شده بهتر است تا طعم و بافت آجیلی شیرین را بدهد.
  • کاشوبادام هندی: من برای این دستور از بادام هندی نمک زده استفاده کردم تا طعم بیشتری به آن اضافه شود – در صورت تمایل می تو،د بدون نمک استفاده کنید.
  • بادام ورقه شده – بادام های از قبل برش داده شده باعث می شود که آن را به این دستور غذا اضافه کنید – اگر تنها چیزی است که دارید، می تو،د بادام خود را از کل ،د کنید.
  • تکه های نارگیل – برای اینکه واقعاً این گرانولا بدون شکر باشد، از تکه های نارگیل شیرین نشده استفاده کنید. شیرینی ها نیز خوشمزه هستند، اگر از شکر اضافه شده برایتان مهم نیست.
  • دارچین – به مشخصات طعم این گرانولا گرما می بخشد.
  • سفیده تخم مرغ – اینها مواد اصلی برای بدست آوردن یک گرانولای ترد بدون شکر هستند.
  • روغن نارگیل – طعم خوبی می دهد و به ترد شدن جو کمک می کند
  • عصاره و،ل – همه چیز را طعم بهتری می دهد!
مواد تشکیل دهنده گرانولای بدون شکر: جو دوسر، بادام هندی، سفیده تخم مرغ، خلال بادام، تکه های نارگیل، دارچین، نمک، و،ل، روغن نارگیل

طرز تهیه گرانولای بدون شکر کرانچی

درست ، گرانولای بدون شکر می تواند مشکل باشد. به این دلیل که کرانچ گرانولا معمولاً از گرم ، شکر ناشی می شود. هر چه شکر طول،‌تر گرم شود، غذای شما ترد تر می‌شود (به آب نبات سفت فکر کنید، مرحله شکننده.) هر چه حرارت شکر کمتر باشد، چیزی جویدنی‌تر است (چیزی که میله‌های گرانولا، در مقابل گرانولا.) بنابراین، این سوال در ذهن من وجود داشت. چگونه می تو،م گرانولای ترد و بدون شکر داشته باشیم؟ پاسخ این است: سفیده تخم مرغ!

  1. مخلوط ،. ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید، با خیال راحت با انواع مغزها و دانه ها آزمایش کنید. (می تو،د بادام، گردو، تخمه آفتابگردان و بادام هندی را امتحان کنید.)
  2. شلاق زدن. در یک کاسه جداگانه، سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن می‌زنیم تا قله‌های نرمی تشکیل شود. این حدود 5 دقیقه طول خواهد کشید.
  3. تا ،. سفیده های تخم مرغ را داخل مخلوط خشک بریزید، سپس روغن نارگیل ذوب شده و و،ل را هم بزنید.
  4. پخت. مخلوط جو دو سر را روی یک ورقه پخت پهن کنید و هر 20 دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا لایه رویی آن خیلی قهوه ای نشود و کل آن ترد شود.
ع، های مرحله به مرحله برای تهیه گرانولای بدون شکر

آیا گرانولای شیرین نشده سالم است؟

گرانولا به خودی خود مغذی و سیر کننده است. مشکل این است که بسیاری از انواع تجاری و حتی دستور العمل های خانگی مقدار زیادی شکر را به اشکال مختلف اضافه می کنند و آن را انتخابی سالم تر از آنچه فکر می کنید تبدیل می کند. دستور العمل گرانولای بدون شکر من به شما می دهد:

  • کربوهیدرات های پیچیده برای انرژی
  • فیبر برای سلامت روده
  • پروتئین برای سیر ماندن و عضله سازی
  • چربی های سالم برای حمایت از عملکرد سلول
گرانولای بدون شکر روی یک قاشق چوبی نشسته روی یک ورقه پخت که با گرانولا احاطه شده است

آیا گرانولا قند خون شما را افزایش می دهد؟

جو دوسر ماده غذایی با شاخص گلیسمی پایین تری است که به این م،ی است که به طور طبیعی قند خون را در مقایسه با بسیاری از مواد غذایی دیگر افزایش نمی دهد. آنها همچنین دارای فیبر بالایی هستند که به تنظیم قند خون کمک می کند.

این دستور غذا به ویژه در تنظیم قند خون کار بسیار خوبی انجام می دهد زیرا هیچ قند اضافه ای وجود ندارد و سایر مواد پروتئین و چربی های سالم را اضافه می کنند که به تثبیت بیشتر قند خون شما کمک می کند.

گرانولای بدون شکر در یک شیشه سنگ تراشی کوچک با یک ورقه پخت در پس زمینه با گرانولا روی آن

آیا گرانولا یا بلغور جو دوسر برای شما بهتر است؟

هم گرانولا و هم بلغور جو دوسر یک گزینه صبحانه سالم هستند – بسته به اینکه چگونه درست می شوند و چه چیزهای دیگری به آنها اضافه می شود. بزرگترین ضرر گرانولا و بلغور جو دوسر شیرین کننده های اضافه شده هستند! درست ، گرانولا یا بلغور جو دوسر در خانه به شما این امکان را می دهد که همه مواد را کنترل کنید و گزینه های سالم خود را اضافه کنید.

گرانولای بدون شکر در یک شیشه سنگ تراشی کوچک روی یک ورقه پخت که با گرانولا احاطه شده است

دستور العمل های کم قند بیشتر

گرانولا بدون شکر در یک شیشه مزون با یک ورقه پخت و یک شیشه مزون دیگر با گرانولا در پس زمینه
  • 2 فنجان ها جوی قدیمی
  • 1/2 فنجان کاشوبادام هندی
  • 1/4 فنجان بادام ورقه شده
  • 1/2 فنجان تکه های نارگیل شیرین نشده
  • 2 قاشق چای خوری دارچین
  • 3 بزرگ سفیده تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • فر را با دمای 225 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • در یک کاسه بزرگ، جو، آجیل، نارگیل و دارچین را با هم ،یب کنید.

  • در یک کاسه، سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا لطیف شود. سفیده های تخم مرغ را در مخلوط جو دوسر خشک بریزید. به آرامی هم بزنید تا مخلوط خشک پوشانده شود.

  • روغن نارگیل را در یک کاسه ایمن مایکروویو ذوب کنید. با عصاره و،ل ،یب کنید و در مخلوط جو دوسر هم بزنید.

  • یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی یا سیلپات بپوش،د. مخلوط جو را روی ورقه پخت بریزید.

  • در فر از قبل گرم شده به مدت 60 دقیقه بپزید و هر بیست دقیقه یکبار هم بزنید تا به اندازه دلخواه ترد شود. گرانولا با سرد شدن ترد تر می شود.

  • به مدت 1-2 هفته در ظرف دربسته نگهداری شود.

خدمت: 0.5فنجان ها | کا،ی: 282کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 25g | پروتئین: 9g | چربی: 18g | چربی های اشباع شده: 9g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 5g | سدیم: 33میلی گرم | پتاسیم: 266میلی گرم | فیبر: 5g | قند: 2g | ویتامین A: 2IU | ویتامین سی: 0.2میلی گرم | کلسیم: 38میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/healthy-sugar-free-granola-recipe/