دستور العمل کوکی های Snickerdoodle – عشق و لیمو



بهترین دستور پخت اسنیکردودل! این کوکی‌های آسان اطراف لبه‌ها ترد هستند، وسط آن جویدنی هستند و با طعم شیرین دارچین پر شده‌اند.


کوکی های Snickerdoodle


من فصل کوکی ها را با دستور العمل جدید snickerdoodle شروع می کنم! همان طور که من دوست دارم snickerdoodles می دهد. این کوکی های ک،یک در اطراف لبه ها ترد و در وسط نرم و جویدنی هستند. آنها کمی شیرین هستند و به گرمی با دارچین چاشنی می شوند و طعم لطیفی دارند که به نظر من کاملاً غیر قابل مقاومت است.

جدا از طعم، من این دستور العمل snickerdoodle را نیز دوست دارم زیرا درست ، آن بسیار ساده است. می تو،د خمیر را مخلوط کنید، کلوچه ها را بپزید و آنها را در کمتر از 30 دقیقه برای خوردن آماده کنید، بدون نیاز به سرد ،! این یک دستور العمل عالی برای تهیه در طول فصل تعطیلات است (چه ،ی به یک snickerdoodle در یک بشقاب شیرینی جشن نه می گوید؟!)، اما همچنین یکی از مورد علاقه های ما در طول سال است. امیدوارم شما هم مثل ما دوستش داشته باشید.


مواد تشکیل دهنده دستور Snickerdoodle


مواد لازم دستور العمل اسنیکردودل

در اینجا چیزی است که برای تهیه این دستور العمل آسان snickerdoodle نیاز دارید:

  • آرد همه منظوره – حتما آن را با قاشق بزنید و آن را تراز کنید تا آرد زیادی داخل پیمانه تان نریزید. اضافه ، آرد اضافی به خمیر می تواند این کوکی ها را به جای جویدن، خشک و کیک کند.
  • شکر دانه ریز – مقداری را با خمیر کوکی مخلوط کرده و از مقدار بیشتری برای تهیه روکش دارچینی و شکری کوکی ها استفاده می کنید.
  • دارچین – به همراه مقداری شکر روی ،مت بیرونی کلوچه ها بغلت،د و به اسنیکردودل ها ظاهری خاص و طعم تند می بخشد.
  • کره بدون نمک – قبل از تهیه دستور، اجازه دهید به دمای اتاق برسد. باید نرم باشد اما ذوب نشود.
  • یک تخم مرغ + یک زرده تخم مرغ – زرده اضافی به کوکی ها بافت فوق العاده جویدنی می دهد.
  • ، تارتار – ماده نه چندان محرمانه در یک دستور العمل ک،یک snickerdoodle! ، تارتار به کوکی‌های اسنیکردودل طعم خاص خود را می‌دهد و همچنین آنها را نرم نگه می‌دارد، زیرا از متبلور شدن شکر موجود در خمیر جلوگیری می‌کند.
  • جوش شیرین – همراه با خامه تارتار به بلند شدن کوکی ها کمک می کند.
  • عصاره و،ل – برای عمق طعم گرم.
  • و نمک دریا – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


خمیر کوکی در می،ر ایستاده


چگونه Snickerdoodles درست کنیم

درست ، این کوکی‌های snickerdoodle بسیار ساده است!

ابتدا روکش دارچین و شکر را درست کنید. دارچین و 3 قاشق غذاخوری شکر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.

سپس خمیر شیرینی را با هم مخلوط کنید در کاسه یک می،ر ایستاده همزن دستی برقی هم کار می کند! کره و شکر باقیمانده را با هم مخلوط کنید تا مخلوط سبک و پفکی شود. سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را با خامه تارتار، جوش شیرین، و،ل و نمک مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. توقف کنید تا در صورت نیاز کناره های کاسه را بتراشید.


گلوله های خمیر کوکی روی ورقه پخت کنار کاسه کوچک شکر دارچینی


بعد کوکی ها را شکل دهید. از یک قاشق غذاخوری 2 قاشق غذاخوری بیسکویت برای برداشتن خمیر استفاده کنید و با دستان خود آن را به شکل توپ درآورید. توپک ها را در مخلوط شکر دارچین بغلت،د.

در نهایت، پخت! گلوله‌های خمیر را روی ورقه‌های پخت با پوشش روغنی بچینید، مطمئن شوید که بین توپ‌ها حداقل 2 اینچ فاصله بگذارید. یک ورق را در یک بار در دمای 375 درجه فارنهایت بپزید تا زم، که کوکی ها پف کنند، فقط 8 تا 9 دقیقه. قبل از اینکه کوکی ها را به توری سیمی منتقل کنید، اجازه دهید 10 دقیقه روی سینی فر خنک شوند تا کاملا خنک شوند. لذت بردن!


Snickerdoodles روی قفسه خنک کننده سیمی


نکات دستور پخت کوکی Snickerdoodle

  • یک ورق را در یک زمان بپزید. حتی اگر فر خود را روی یک درجه تنظیم کرده اید، دمای واقعی در سراسر آن می تواند متفاوت باشد. این به این م،ی است که اگر چند ورقه کوکی در فر داشته باشید، کوکی‌های روی یک قفسه کم ممکن است قبل از خاموش شدن تایمر بیش از حد قهوه‌ای شوند، در حالی که کوکی‌ها در یک قفسه بالا ممکن است چند دقیقه بیشتر نیاز داشته باشند. توصیه می‌کنم برای یکدست‌ترین نتایج، یک ورق را در یک طبقه وسط بپزید.
  • بیش از حد پخت نکنید. بهترین زمان برای بیرون آوردن این شیرینی ها از فر زم، است که هنوز پخته به نظر می رسند. آنها پهن شده و پف کرده اند، اما همچنان رنگ پریده خواهند بود و وسط قرار نخواهند گرفت. در فر من بعد از 8 تا 9 دقیقه پخت به این نقطه می رسند. ممکن است وسوسه انگیز باشد که بیشتر از این طول بکشد، اما به من اعتماد کنید! کوکی ها پس از خارج شدن از فر به خوبی آماده می شوند. آنها را از این مرحله بپزید، و وسط جویدنی که همه ما در یک snickerdoodle به دنبال آن هستیم را حفظ نخواهند کرد.
  • بگذارید روی سینی فر خنک شوند. پاسخ: آ،ین نکته، snickerdoodles خواهد بود فوق العاده نرم وقتی آنها را از فر بیرون می آورید. برای اینکه به آن‌ها فرصتی بدهید تا آماده شوند، قبل از اینکه آنها را به یک قفسه خنک‌کننده (یا نمونه‌گیری!) منتقل کنید، بگذارید 10 دقیقه روی ورقه پخت خنک شوند.
  • موارد اضافی را فریز کنید (در صورت وجود). اگر فکر می‌کنید ظرف 4 روز این کوکی‌های snickerdoodle را پاک می‌کنید، این نکته را نادیده بگیرید. برای این مدت، کوکی ها به خوبی در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری می شوند. اما اگر می‌خواهید مقداری را برای خوردن غذا در جاده ذخیره کنید، آن‌ها را در فریزر قرار دهید! در یک کیسه یا ظرف دربسته نگهداری می شوند و تا 3 ماه به خوبی نگهداری می شوند.


دستور پخت اسنیکردودل


دستور العمل های بیشتر کوکی های مورد علاقه

اگر عاشق این snickerdoodles هستید، یکی از این دستور العمل های کوکی مورد علاقه را امتحان کنید:

آیا می خواهید دستور العمل های کوکی آسان تر؟ 17 مورد دلخواه ما را اینجا بیابید!

دستور العمل Snickerdoodle

زمان آماده سازی: 22 دقیقه

زمان پخت: 8 دقیقه

زمان کل: 30 دقیقه

خدمت 25 تا 30

این snickerdoodles نرم در اطراف لبه ها کمی ترد و در وسط جویدنی هستند. درست ، آنها بسیار آسان است (این دستور حتی نیازی به خنک ، خمیر ندارد!)، و طعم کره ای و تند مقاومت ناپذیری دارند. یکی از خوراکی های مورد علاقه ما!

  • 1 ¼ فنجان ها به علاوه 3 قاشق غذاخوری شکر گرانول
  • 2 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 فنجان کره بدون نمک، در دمای اتاق
  • 1 تخم مرغ بزرگ
  • 1 زرده تخم مرغ بزرگ
  • 2 قاشق چای خوری ، تارتار
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا
  • فنجان ها آرد همه منظوره، قاشق و تراز شده
  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و دو ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • در یک ظرف کم عمق، 3 قاشق غذاخوری شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.

  • در کاسه همزن، کره و 1/4 پیمانه شکر باقیمانده را با هم مخلوط کنید تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ و زرده را اضافه کنید و با همزن بزنید تا ، رنگ شود. خامه تارتار، جوش شیرین، و،ل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

  • از یک قاشق غذاخوری 2 قاشق غذاخوری بیسکویت برای برداشتن خمیر استفاده کنید، سپس با دستان خود آن را به شکل توپ درآورید. گلوله های خمیر را در شکر دارچینی بغلت،د و روی ورقه های پخت آماده شده بچینید و بین توپ ها حداقل 2 اینچ فاصله بگذارید.

  • به مدت 8 تا 9 دقیقه یا تا زم، که کلوچه ها پف کنند، یک ورق را در فر بپزید. ظاهر آن‌ها نیمه کاره به نظر می‌رسد، اما بیرون آوردن آن‌ها در این مرحله به آن‌ها کمک می‌کند تا در وسط نرم و جویدنی بمانند. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه روی سینی فر خنک شوند، سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.


منبع: https://www.loveandlemons.com/snickerdoodle-recipe/