بدون شک تهیه لیست غذاهای سنتی ایرانی به کتابی قطور و یا چند جلدی ختم خواهد شد. اما در این میان برخی از غذاهای سنتی ایرانی هستند که از محبوبیت بیشتری برخوردارند و همیشه هم در صدر لیست بهترین غذاهای سنتی ایرانی قرار گرفته اند. اگر به دنبال طعم متفاوتی از آبگوشت و قرمه سبزی هستید، حتماً آبگوشت قورمه را تجربه کنید. در اصل ترکیب آبگوشت و قورمه سبزی مزهای متفاوت به وجود آورده است که به مزه مزه کردن این غذا میارزد. البته اگر در همدان به دنبال غذاهای سنتی و معروف هستید، آش آماج هم گزینه دیگری برای تست است. آش آماج علاوه بر موادی که در آش استفاده میشود، از نوعی خمیر نامنظم نیز در آن استفاده میشود که پس از خشک شدن روی حرارت، در آش از آن استفاده میکنند.
- آب برنج را دور بریزید و برنج را به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
- در ادامه نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به مرغ اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی ادویهها دربیاید.
- اول سیری در ایران، بعدا سفر در ایران – سایت سیری در ایران مجوز نشر دیجیتال برخط را از رسانه های دیجیتال کسب کرده و در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی ثبت شده است.
- خورشت بامیه یک غذای اصلی است که در کنار چلو یا کته، سبزی خوردن، سالاد و ترشی سرو میشود.
- استان کردستان در حوزه غذاهای محلی، بسیار غنی است و این موضوع به شیوه معیشتی مردم برمیشود که مبتنى بر دامداری، زراعت، باغداری و زنبورداری است.
حین پخت دندهها میتوانید کره، آبلیمو و زعفران دمکرده را باهم مخلوط کنید و با قلمو روی کباب بمالید تا خوشعطروبو شود. گوشت دنده را به تکههای کوچک برش بزنید؛ بهطوری که هر تکه دارای دو دنده باشد. فلفل سیاه و زعفران دمکرده را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا به خورد گوشت بروند. در ادامه پیازهایی که خلالی ریز کردهاید، به گوشت اضافه کنید. در برخی دستورهای شیشلیک کبابی از آبلیمو تازه، آب انار، دارچین و میخک نیز استفاده میکنند که به سلیقه افراد برمیشود. برخی افراد علاوه بر نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز در خورش، مقدار کمی تخم شنبلیله هم میریزند؛ اما مراقب باشید که در مصرف این ادویه زیادهروی نکنید تا خورش شما تلخ نشود.
طرز تهیه باقالی پلو ماهی قزل آلا مجلسی در فر
عطر و طعم خوب این غذا به خاطر سبزیهای مخصوصی است که در آن استفاده میشود. کشک لبو خوانساریکی از غذاهای کمتر شناخته شده و عجیب، کشک لبوی خوانسار است. اگر دوست دارید در سفرتان طعم های جدید و عجیب را امتحان کنید، این غذاها را از یاد نبرید. ماش پلو را هم میشود به صورت کته و هم آبکشی پخت و نوش جان کرد.
طرز تهیه شامی سویا خوشمزه و مجلسی غذای سبزی خواران
نخود پخته، ادویه و تخممرغ همراه با مقداری فوت کوزه گری در تهیه فلافل مورد استفاده قرار میگیرد. اگر به اهواز سفر کردید و خواستید فلافل اهوازی بخورید، شبها به خیابان لشکرآباد سر بزنید تا طعم اصیل فلافل را بچشید. و همچنین شما می توانید زماناقامت در آباداندر یکی از ویلا های آبادان این غذای لذیذ را تجربه کنید. آبگوشت یا دیزی یکی از سنتی ترین غذاهای ایرانی است که موارد تشکیل دهنده آن حبوباتی مانند نخود، لوبیا سفید و گوشت و چربی و پیاز است.
آب برنج را دور بریزید و برنج را به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. توجه داشته باشید که در این مرحله آب باید فقط روی برنج را بپوشاند و بیشتر نباشد؛ زیرا در غیر این صورت، برنج شما نرم و شل میشود. پس اگر آب داخل قابلمه خیلی زیاد بود، مقداری از آن را بردارید و اگر آب کم بود کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا برنج کمی بپزد و آب آن کشیده شود.