کیک پنیر کره بادام زمینی – کیتی با روکش شکلاتی



نرم، غنی، غلیظ و خامه ای، این دستور پخت کیک پنیر با کره بادام زمینی خانگی یک رویای دسر مطلق است که به حقیقت می پیوندد!

کیک پنیر جام کره بادام زمینی شکلاتی
آن را پین کنید

بهترین دسر کره بادام زمینی

فقط یک لقمه، و دیگر هرگز به فروشگاه چیزکیک ،یداری شده باز نخواهید گشت.

مواد را با هم مخلوط کنید، در صورت تمایل داخل پوسته پای بریزید و تا زم، که فر بقیه کار را برای شما انجام می دهد، بنشینید.

این چیزکیک کره بادام زمینی ذوب شده را برای به اشتراک گذاشتن با دوستان خود بیاورید و خود را آماده کنید تا محبوب ترین مهمان مهم، بعدی خود باشید.

همه از شما دستور غذا را خواهند پرسید!

خوانندگان نیز این میله های کیک پنیر Sopapilla را دوست دارند

ویدیوی دستور پخت کیک پنیر کره بادام زمینی را در بالا تماشا کنید

بهترین طرز تهیه کیک پنیر دسر فانتزی

مواد تشکیل دهنده چیزکیک کره بادام زمینی

این چیزی است که برای دستور غذا نیاز دارید: کره بادام زمینی، پنیر خامه ای، ماست، عصاره و،ل خالص، شیرین کننده انتخابی و نشاسته ذرت. همچنین یک گزینه کتو در زیر وجود دارد.

می تو،د از کره بادام زمینی خامه ای یا ترد استفاده کنید. و یا مارک های معمولی، مانند اسکیپی یا جیف، یا کره بادام زمینی طبیعی در این چیزکیک به سبک نیویورکی کار می کنند.

اگر کره بادام، کره بادام هندی، کره آجیل ماکادمیا یا کره بادام زمینی طعم‌دار را ترجیح می‌دهید، همه اینها گزینه‌های خوبی هستند.

برای یک چیزکیک وگان کره بادام زمینی، به سادگی از ماست بدون لبنیات و پنیر خامه ای بسته بندی شده گیاهی استفاده کنید، که اغلب در همان ،مت پنیر خامه ای فیلادلفیا فروخته می شود. یا می تو،د پنیر خامه ای وگان خانگی درست کنید.

فنجان های کره بادام زمینی شکلاتی سالم

ایده های رویه کیک پنیر

با امتحان ، مواد مختلف برای تزئین کیک پنیر، آشپزخانه را به کارخانه کیک پنیر خود تبدیل کنید. در اینجا فقط چند ایده ساده وجود دارد:

نوتلا خانگی

فنجان های کره بادام زمینی – چیزکیک کره بادام زمینی ریس؟ بله لطفا!

بستنی نارگیل

Oreo ،د شده، مینی مارشمالو، یا چیپس شکلات سفید

گاناش شکلات تلخ

ترافل شکلاتی

موز ،د شده و بادام زمینی ،د شده

سس کارامل

شمع تولد و پاشیدن شکلات

دسر کره بادام زمینی Reeses

طرز تهیه کیک پنیر

فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک تابه فنری هشت یا نه اینچی را با کاغذ روغنی بپوش،د. کراست اختیاری را آماده کنید.

یک ظرف پخت را تا نیمه با آب پر کنید و آن را روی طبقه پایینی فر قرار دهید.

پنیر خامه ای و کره بادام زمینی را به دمای اتاق برس،د تا راحت تر مخلوط شوند. همه مواد را به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید. فقط آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.

فیلینگ را روی پوسته آماده شده خود پخش کنید. یا آن را مستقیماً در تابه برای یک چیزکیک کره بادام زمینی بدون پوسته پخش کنید.

قالب فنری را روی قفسه وسط فر، بالای سینی با ماهیتابه آب قرار دهید. 30 دقیقه برای یک قالب نه اینچی یا 38 دقیقه برای یک پای هشت اینچی بپزید.

بدون اینکه در فر را حتی یک ، کوچک باز کنید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید پای پخته شده به مدت پنج دقیقه دیگر در فر در بسته بماند. حالا کیک نرم و لطیف را از فر خارج کرده و حدود بیست دقیقه روی پیشخوان خنک کنید.

حداقل پنج ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید، بدون درپوش یا خیلی شل با پارچه یا دستمال کاغذی بپوش،د تا رطوبت از بین برود. پای پنیر کره بادام زمینی با سرد شدن به میزان قابل توجهی سفت می شود.

به دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. باقی مانده ها را تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید. یا برش داده و در ظرف دربسته تا سه ماه فریز کنید. چیزکیک یخ زده را قبل از سرو آب کنید.

** برای چیزکیک بدون پخت کره بادام زمینی، از این چیزکیک بدون پخت استفاده کنید.

کیک پنیر کره بادام زمینی خانگی

نکات و ترفندهای پخت

با هر دستور پخت کیک پنیر ک،یک، مهم است که خمیر را زیاد نزنید، زیرا حباب های هوا ایجاد می کند که ممکن است در حین پخت ،یده و در نتیجه باعث ، خوردن شوند.

اجازه دهید کیک کره بادام زمینی به تدریج خنک شود تا از تغییرات دمایی ناگه، که می تواند باعث ، خوردن دستور غذا نیز شود جلوگیری کنید.

در حالی که نیازی به حمام آب نیست، توصیه می کنم آن را اضافه کنید تا رطوبت فر را اضافه کنید تا چیزکیک شما خشک نشود.

اگر کیک شما به هر دلیلی ، خورد، کافی است عیوب را با یک لایه توت فرنگی تازه، سس فاج شکلاتی یا خامه نارگیل بپوش،د.

مینی کیک پنیر کره بادام زمینی

مینی چیزکیک یا میله

برای تبدیل دستور غذا به چیزکیک های کوچک کره بادام زمینی یا میله های چیزکیک، فیلینگ را در دو قالب مافین یا یک قالب مستطیلی نه در سیزده اینچی که با کاغذ روغنی یا پوسته کراکر گراهام پوشانده شده است، ت،یم کنید.

بیست دقیقه برای کاپ کیک چیزکیک یا بیست و پنج دقیقه برای میله های کره بادام زمینی بپزید. دستور العمل آسان حدود بیست و چهار مینی پای یا میله کره بادام زمینی به دست می دهد.

اجازه دهید به تدریج سرد شود، ابتدا در فر خاموش و سپس روی پیشخوان، تا کیک های پنیر کره بادام زمینی در هنگام سرد شدن ، نخورند.

میله ها یا لقمه های چیزکیک باقی مانده را می توان به مدت سه یا چهار روز در یخچال یا تا سه ماه منجمد کرد.

برش پنیر وگان کره بادام زمینی

پوسته چیزکیک کره بادام زمینی

به راحتی می تو،د از پوسته چیزکیک خانگی ،یداری شده یا خانگی، کراست کراکر گراهام یا پوسته براونی شکلاتی استفاده کنید. همچنین اگر کیک پنیر بادام زمینی بدون پوسته را ترجیح می دهید، می تو،د پوسته را کاملا حذف کنید.

من دوست دارم با ،د ، بیست و چهار کوکی ساندویچ شکلاتی (مانند Oreos، همراه با فیل) در غذاساز، یک کراست کوکی شکلاتی درست کنم. اگر غذاساز ندارید، می تو،د با حوصله زیاد کوکی ها را در کیسه زیپلاک ،د کنید.

،ده های کوکی ،د شده را به همراه چهار قاشق غذاخوری کره ذوب شده یا روغن نارگیل به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. همه چیز را با هم هم بزنید.

کراست را در یک تابه فنری هشت یا نه اینچی یا بشقاب پای آستردار فشار دهید، سپس حداقل نیم ساعت قبل از ریختن فیل چیزکیک در یخچال بگذارید.

دستور غذا از کیک پنیر وگان و کره بادام زمینی من اقتباس شده است.

پای کره بادام زمینی شکلاتی آسان
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. هر قالب پخت را تا نیمه با آب پر کنید و آن را در طبقه پایینی فر قرار دهید. پنیر خامه ای و کره بادام زمینی را به دمای اتاق برس،د. تمام مواد چیزکیک را در مخلوط کن یا غذاساز بزنید تا یکدست شود. (زیاد هم نزنید، که می‌تواند باعث ایجاد حباب‌های هوا شود که در فر می‌،ند و باعث ، خوردن می‌شود). روی قفسه وسط، بالای قفسه با ماهیتابه آب قرار دهید. 30 دقیقه بپزید. انجام ندهید در این مدت در فر را باز کنید. وقتی زمان تمام شد باز هم اصلا در فر را باز نکنید و حرارت را خاموش کنید. 5 دقیقه دیگر در فر بسته بگذارید. سپس کیک را بردارید (هنوز به نظر می رسد که کم کار شده باشد). قبل از قرار دادن در یخچال حداقل 20 دقیقه اجازه دهید خنک شود. مهم است که اجازه دهید کیک قبل از قرار دادن در یخچال خنک شود، زیرا می خواهید به تدریج خنک شود تا ، نخورد. حداقل 5 ساعت یا یک شبه خنک کنید، در این مدت به میزان قابل توجهی سفت می شود.مشاهده حقایق تغذیه

دسرهای فانتزی مهم، بیشتر

پای کدو حلوایی بدون پوسته

کوکی قلقلی

کیک دیپ دیش

نان موز شکلاتی

اوریو کیک

براونی کره بادام زمینی

ترافل های شکلاتی که در پودر کاکائو غلتیده شده اند، گاز می گیرند

ترافل شکلاتی

کیک شکلاتی شراب قرمز

کیک شکلاتی شراب قرمز

بهترین کتو براونی ها

کتو براونی

توت فرنگی با رویه شکلاتی


منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/peanut-،er-cheesecake/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=peanut-،er-cheesecake