کیک موز – بچه های فوق العاده سالم



این کیک مرطوب و لطیف مملو از طعم موز است و روی آن یک مایه کره قهوه‌ای رنگ شده است که واقعاً این کیک را به بهترین کیک موزی که تا به حال خورده‌اید تبدیل می‌کند.

کیک ورقه ای موز با مایه کره ای قهوه ای که روی آن برش های موز تازه گذاشته شده است

چرا ما عاشق این کیک موز هستیم

ما در خانه مان از موز زیادی عبور می کنیم. خیلی دوست دارم. وقتی صبح‌ها دیر می‌دویم، برای خوردن میان‌وعده آن‌ها را می‌گیریم، یا وقتی به سمت ورزش‌ها و فعالیت‌های بعد از مدرسه می‌رویم، آن‌ها را داخل کیفمان می‌اندازیم. با این حال، هر چند وقت یکبار، تعداد کمی وجود دارند که در پایان دسته، کمی بیش از حد رسیده می‌شوند. و وقتی این اتفاق می افتد من کمی رقص شاد انجام می دهم. از آنجا که با وجود اینکه استفاده های بسیار زیادی برای موز رسیده وجود دارد، من از همه آنها به نفع این کیک اجتناب کرده ام.

این یک کیک ورقه ای متواضع و بی تکلف است، اما به نوعی نمی توانم هر بار که از آشپزخانه عبور می کنم یک چنگال مخفیانه ندهم. و هیچ ، در خانواده نیز نمی تواند. لطیف و مرطوب است و پر از طعم موز خوشمزه است. اما چیزی که واقعاً آن را بالاتر می‌برد و باعث می‌شود ما به دنبال چیزهای بیشتری برگردیم، همان پودر کره قهوه‌ای است. اگر تا به حال کره قهوه ای را امتحان نکرده اید، بگذارید فقط به شما بگویم. تغییر زندگی است. هنگامی که از تکنیک فوق العاده ساده استفاده کردید، آن چیزهای مغزدار و باشکوه را در همه چیز پرتاب خواهید کرد. بیایید با این کیک شروع کنیم، می تو،م؟

کیک موز برش داده شده در یک تابه

مواد لازم برای کیک موز:

  • قند– ما از شکر گرانول سفید استفاده کردیم، اگرچه می توان از شکر قهوه ای با نتایج مشابه استفاده کرد
  • ماست یون،– من از انواع شیر کامل استفاده کردم
  • کره– من از کره شور استفاده می کنم
  • تخم مرغ
  • موز– مطمئن شوید که از موز بسیار رسیده استفاده می کنید! این به شیرینی کلی و طعم موز در کیک شما کمک می کند. هر چه رسیده تر باشد، طعم موز بهتر می شود.
  • و،ل
  • ارد– من از آرد همه منظوره استفاده کردم. من جایگزین بدون گلوتن را امتحان نکردم، اما آرد بدون گلوتن شاه آرتور در گذشته برای من خوب کار کرده است.
  • جوش شیرین– این کار بافت نرم و پفکی به کیک شما می دهد.
  • نمک– من تقریبا همیشه با نمک کوشر پخت و پز می کنم.

مواد لازم برای فراستینگ کره قهوه ای:

  • کره قهوه ای– بیشتر در این مورد در زیر!
  • شکر پودر شده
  • شیر
  • و،ل
مواد لازم برای کیک موز

طرز تهیه کیک موز:

  1. پیش گرم کنید فر با دمای 350 درجه
  2. گریس یک تابه ورق
  3. ، رنگ شکر، ماست و کره.
  4. اضافه ، تخم مرغ، موز و و،ل.
  5. هم بزنید در مواد خشک، فقط تا زم، که ،یب شوند.
  6. پخت به مدت 25-30 دقیقه یا تا زم، که کمی قهوه ای شود و در وسط قرار دهید.
ع، های مربوط به طرز تهیه کیک موزی

نحوه قهوه ای ، کره:

در حالی که تهیه کره قهوه ای در واقع بسیار آسان است، چند نکته وجود دارد که باید مطمئن شویم که هر بار عالی می شود. کره قهوه ای = خوشمزه. کره سوخته = نه چندان

  1. با کره سرد شروع کنید، آن را تکه تکه کنید. کره خود را به یک قابلمه یا قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​اضافه کنید. نکته حرفه ای- در اینجا از تابه با روکش تیره استفاده نکنید! وقتی کره شما شروع به قهوه ای شدن می کند، دیدن لکه های تیره شده بسیار دشوار می شود. کره شما می تواند خیلی سریع از قهوه ای به سوخته تبدیل شود، بنابراین در صورت امکان از تابه تیره استفاده نکنید.
  2. کره را به آرامی هم بزنید یا تابه را در حین ذوب شدن بچرخ،د. می‌خواهید مطمئن شوید که به طور مداوم آن را هم می‌زنید تا کره این شانس را داشته باشد که به طور یکنواخت قهوه‌ای شود و لکه‌های دوست‌داشتنی که ایجاد می‌کنیم در کف تابه نسوزند.
  3. کره شروع به کف ، می کند. این معمولاً 5-8 دقیقه طول می کشد. به هم زدن ادامه دهید! وقتی این اتفاق افتاد کره شما تقریباً تمام شده است. شما شروع به دیدن تکه های قهوه ای طلایی در ته ظرف خود خواهید کرد و کره شما بوی غلیظ و تقریبا آجیلی خواهد داد.
  4. به محض اینکه به این نقطه رسیدید، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کره را در یک کاسه شیشه ای بریزید. حرارت باقی مانده از تابه به اندازه ای است که اگر کره شما برای مدت طول، در تابه بماند، آنقدر دور شود.
ع، های نحوه تهیه کره قهوه ای را پردازش کنید

نکات و سوالات متداول:

چرا کیک موزی من خشک است؟ ماست و موز موجود در این کیک به مرطوب نگه داشتن آن کمک می کند. اگر هنوز مشکل دارید، در اینجا موارد دیگری وجود دارد که باید امتحان کنید:

  • مطمئن شوید که بعد از اضافه ، مواد خشک، خمیر کیک خود را بیش از حد مخلوط نکنید.
  • بیش از حد نپزید! کیک شما زم، تمام می شود که مرکز آن تنظیم شود و یک خلال دندان با ،ده های مرطوب بیرون بیاید.
  • مواد خشک خود را به دقت اندازه گیری کنید. ترازو آشپزخانه ابزاری عالی برای این کار است!

به جای ماست یون، از چی استفاده کنم؟ ماست یون، رطوبت و اسیدیته را اضافه می کند. اگر ماست یون، ساده ندارید، می تو،د از ماست معمولی ساده، خامه ترش یا دوغ استفاده کنید.

آیا می توانم از موز یخ زده استفاده کنم؟ آره! من در واقع همیشه این کار را انجام می دهم. اجازه دهید موز یخ زده شما کاملاً آب شود. سپس قبل از له ،، رطوبت اضافی را تخلیه کنید.

آیا می توانم به جای کره قهوه ای، فراستینگ را با کره معمولی درست کنم؟ بله، می تو،د به سادگی کره را ذوب کرده و به جای کره قهوه ای استفاده کنید. اما من به شدت توصیه می کنم کره قهوه ای را امتحان کنید!

آیا می تو،د کیک موز را فریز کنید؟ آره! کیک موز عالی یخ می زند. مطمئن شوید که کیک شما قبل از انجماد کاملا خنک شده است. من دوست دارم آن را به تکه های جداگانه برش دهم، هر قطعه را در پ،تیک بپیچم و سپس همه آنها را در یک کیسه فریزر بزرگ زیپ دار قرار دهم.

تکه های کیک موزی که روی آن ها تکه های موز تازه روی یک قفسه خنک کننده قرار داده شده است

دستور العمل های بیشتری برای موز که دوست خواهید داشت:

کیک موز

  • 1 فنجان قند
  • 1 فنجان ماست یون، ساده
  • 1/2 فنجان کره نرم شد
  • 2 بزرگ تخم مرغ
  • 2 فنجان ها موز له شده 4 عدد موز متوسط
  • 2 قاشق چای خوری و،ل
  • 2 فنجان ها ارد
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری نمک

فراستینگ

  • 1/4 فنجان کره قهوه ای شده
  • 1 فنجان شکر شیرینی پزی
  • 2 قاشق غذاخوری شیر
  • 1 قاشق چایخوری و،ل

کیک موز

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب ورقه پخت (13×18 اینچ) را چرب کنید.

  • در یک می،ر یا کاسه بزرگ، خامه، شکر، ماست یون، و کره نرم شده را با هم مخلوط کنید تا سبک و پف کند.

  • تخم مرغ، موز له شده و و،ل را اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب ،یب و یکدست شود.

  • آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

  • خمیر را در قالب ورق آماده شده خود بریزید. 25-30 دقیقه بپزید. کیک زم، درست می شود که ،مت بالایی به عقب برگردد و قهوه ای طلایی به نظر برسد.

  • اجازه دهید کیک حدود 10 دقیقه قبل از فراستینگ خنک شود.

فراستینگ

  • برای قهوه ای شدن کره: کره را به چند تکه برش دهید و آنها را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​بریزید. کره را تمام مدت هم بزنید تا حرکت کند. به مدت 5 تا 8 دقیقه روی متوسط ​​به هم زدن ادامه دهید تا کره شروع به کف ، کند و قهوه ای طلایی شود. از روی حرارت بردارید و در یک کاسه شیشه ای بریزید تا فراست شما درست شود.

  • شکر، شیر و و،ل قنادی را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و ، رنگ شود.

  • فراستینگ را روی کیک گرم (اما نه داغ) بریزید و صاف کنید تا تمام سطح کیک به طور یکنواخت پوشانده شود. به 24 برش مساوی برش دهید. گرم یا خنک سرو کنید و با یک لیوان بلند شیر یخ زده لذت ببرید!

کا،ی: 170کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 26g | پروتئین: 3g | چربی: 6g | چربی های اشباع شده: 4g | چربی های چند غیر اشباع: 0.4g | چربی اشباع شده: 2g | چربی ترانس: 0.2g | کلسترول: 31میلی گرم | سدیم: 198میلی گرم | پتاسیم: 101میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 16g | ویتامین A: 215IU | ویتامین سی: 2میلی گرم | کلسیم: 18میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/banana-cake/