
بروزرسانی: 01 خرداد 1404
کوکی های کشمشی وگان بلغور جو دوسر - کوکی های کیتی با پوشش شکلاتی
اگر عاشق کوکی های کشمشی جو دوسر نرم و جویدنی هستید، این دستور غذا برای شماست!


بهترین کوکی های کشمشی بلغور جو دوسر گیاهی
این کوکی های ک،یک بلغور جو دوسر با لبه های ترد اطراف مراکز نرم و جویدنی، بهترین های هر دو دنیا را به شما می دهند.
آنها مملو از جو سالم برای قلب و طعم دارچین و کشمش هستند، و تقریباً غیرممکن است که فقط در یک مورد متوقف شود!
کوکی ها کاملاً گیاهی هستند و بدون تخم مرغ، کره یا محصولات لبنی هستند.
برخلاف بسیاری دیگر از دستور العمل های کوکی کشمشی بلغور جو دوسر وگان، این کوکی ها را می توان بدون چیا یا تخم کتان نیز درست کرد.
همچنین کوکی های شکلاتی سالم درست کنید

مواد لازم برای کوکی های بلغور جو دوسر و کشمش
در اینجا چیزی است که برای تهیه دستور غذا نیاز دارید:
جو دوسر، دارچین آسیاب شده، آرد، عصاره و،ل خالص، نمک، جوش شیرین، شکر، کره گیاهی، آب یا شیر بدون لبنیات و کشمش.
دقیق - آرد املا، آرد جو دوسر، آرد بدون گلوتن، یا آرد سفید در دستور غذا کار خواهند کرد. آرد گندم کامل یا آرد شیرینی پزی بیسکویت های متراکم و کمی ،بنده تولید می کند.
اگر کوکی های بدون آرد کم کربوهیدرات را ترجیح می دهید، این ها را امتحان کنید بیسکویت آرد نارگیل.
کشمش – برای داشتن طعمی مفرح، کشمش را با زغال اخته خشک، آلبالو خشک ،د شده، ،ما، زردآلو، انجیر یا سایر میوه های خشک جایگزین کنید.
جو - به دنبال جوهای رول شده قدیمی باشید، مانند نوعی که توسط Quaker یا Bob\'s Red Mill ساخته شده است. جو اسکاتلندی و جو دوسر ایرلندی به یک اندازه خوب عمل می کنند.
جو سریع را می توان با مقدار مساوی کلم جایگزین کرد. استفاده از جو دو سر استیل در کلوچه های کشمشی بلغور جو دوسر بدون لبنیات توصیه نمی شود زیرا بافت آن بسیار متفاوت می شود.
شکر - من معمولا در اینجا از شکر سفید سنتی استفاده می کنم. می تو،د شکر بسته بندی شده نارگیل یا شکر قهوه ای را جایگزین کنید تا بافتی نرم تر داشته باشید.
یا برای کوکی های کشمشی جو دوسر بدون شکر، زایلیتول یا مخلوط اریتریتول میوه راهب را با شکر قهوه ای یا شکر نارگیل جایگزین کنید.
من سعی نکردم شکر را با شربت افرا خالص یا آ، جایگزین کنم، بنابراین نمی توانم این جایگزینی ها را تضمین کنم.
کره گیاهی – به دنبال کره گیاهی پرچرب باشید. برندهایی که خوب کار می کنند عبارتند از Country Crock Plant Butter، Earth Balance (چوب یا وان)، یا Miyoko\'s.
در صورت تمایل روغن نارگیل ذوب شده به ،وان جایگزینی برای کره عمل می کند. کره بادام نرم شده نیز موثر است، اگرچه به مقدار کمی بیشتر نیاز دارید زیرا حاوی مایع کمتری نسبت به کره ذوب شده است.
دارچین آسیاب شده – این ماده برای ،، که طعم دارچینی را در کوکی های جو دوسر خود دوست دارند اختیاری است.
اگر دارچین را هم در نظر بگیرید، من همچنین دوست دارم یک لایه پودر قند پایه را روی دستور پخت تمام شده بپاشم تا لذیذترین اس، های یخ کشمش بلغور جو دوسر وگان را ایجاد کنم.
کوکی های کشمشی بلغور جو دوسر بدون چربی
برخی از افراد پرسیده اند که آیا می تو،د کره گیاهی یا روغن نارگیل را با سس سیب، کدو تنبل کنسرو شده یا موز له شده جایگزین کنید.
از نظر فنی، شما می تو،د. کوکی های بدون چربی بافتی پف کرده شبیه به بافت سطح کیک خواهند داشت.
برخی از خوانندگان ممکن است با این موضوع مشکلی نداشته باشند، و نسخه کم چرب آن مافین های صبحانه عالی می سازد.
من از بین این سه گزینه موز را ترجیح می دهم، اگرچه به طور کلی طرفدار دسرهای بدون چربی نیستم.
دستور تهیه ویدیویی مرحله به مرحله
در بالا، ویدیوی این کیک کشمشی بلغور جو دوسر وگان را تماشا کنید

طرز تهیه کوکی های بلغور جو دوسر و کشمش گیاهی
با ،یب جو دوسر، آرد، شکر، نمک، جوش شیرین، دارچین و کشمش در یک کاسه بزرگ شروع کنید. خوب هم بزنید.
مواد مایع را یا با قاشق یا در مخلوط کن برقی اضافه کنید.
هنگامی که خمیر کوکی بلغور جو دوسر خود را به غلظت رساندید، می تو،د فوراً گلوله های خمیر کوکی را بردارید یا خمیر را در یخچال خنک کنید تا کوکی های جویدنی تر انجام شود. سرد ، خمیر نیز باعث می شود بعداً به شکل شیرینی در بیاید.
گلوله های خمیر کوکی بلغور جو دوسر را روی سینی فر چرب شده بچینید. کوکی های جو دوسر هنگام پختن در فر پخش می شوند، بنابراین حتماً بین هر توپ و کوکی فاصله بگذارید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. بعد از گرم ، فر، سینی شیرینی را در طبقه وسط قرار دهید و به مدت یازده دقیقه بپزید.
بگذارید حداقل ده دقیقه قبل از دست زدن روی یک قفسه خنک کننده خنک شود. کوکی های کشمشی بلغور جو دوسر بدون تخم مرغ در این مدت سفت می شوند.
از کشمش باقی مانده در کیک هویج وگان استفاده کنید

نکاتی برای نگهداری کوکی ها
پس از سرد شدن، کوکی ها را تا پنج روز در ظرف دربسته روی پیشخوان نگهداری کنید یا تا دو هفته در یخچال بگذارید.
همچنین می تو،د شیرینی ها را تا سه ماه در ظرف دربسته فریز کنید و بین هر لایه بیسکویت کاغذ روغنی قرار دهید تا به هم ن،بند.
اگر دوست دارید بیسکویت هایتان ترد باشد، آن ها را در یک ظرف شیشه ای نگهداری کنید. برای بیسکویت های نرم از ظرف پ،تیکی استفاده کنید.
این کوکی ها هدایای عالی برای تعطیلات یا تولد هستند!
از اندازه گیری گرم در دستور غذا استفاده کنید
اگر ترجیح می دهید با استفاده از ترازو غذا بپزید، اندازه گیری های دقیقی را که در زیر می تو،د استفاده کنید، آورده شده است.
90 گرم آرد، 30 گرم جو سریع، 100 گرم شکر، 40 گرم کشمش، 42 گرم کره گیاهی و 22 گرم آب را اندازه کنید.
همچنین به یاد داشته باشید که نمک، جوش شیرین، عصاره و،ل خالص و دارچین آسیاب شده را اضافه کنید.

- 3/4 فنجان دقیق (برای بدون آرد، کوکی های کتو را امتحان کنید.)
- 1/3 فنجان جو دوسر نورد شده
- 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
- 1/2 فنجان شکر یا شکر نارگیل
- 1/3 فنجان کشمش
- 3 قاشق غذاخوری کره گیاهی (یا این کوکی های جو دوسر سالم را بدون کره امتحان کنید.)
- 1 1/2 قاشق غذاخوری آب
- 1/4 قاشق چای خوری عصاره و،ل خالص
- اختیاری 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- برای تهیه کوکی های بلغور جو دوسر، ابتدا مواد خشک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. خوب هم بزنید. کره گیاهی را ذوب کنید و سپس تمام مواد باقیمانده را به کاسه همزن اضافه کنید. هم بزنید تا بافت خمیر شیرینی شکل بگیرد. اگر کوکی های جویدنی را ترجیح می دهید، فوراً توپ های خمیر کوکی را بردارید یا خمیر را در یخچال خنک کنید. پس از آماده شدن برای پخت، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. گلوله های خمیر شیرینی را روی سینی فر چرب شده بچینید. بین هر کوکی فاصله بگذارید زیرا در فر پخش می شود. در طبقه وسط به مدت 11 دقیقه بپزید. اجازه دهید قبل از دست زدن خنک شود و در این مدت کوکی ها سفت می شوند. تا پنج روز در ظرف دربسته نگهداری شود.مشاهده حقایق تغذیه
دستور العمل های ساده کوکی های گیاهی

کوکی های شکر وگان

وگان اسنیکرز

کوکی های مایکروویو

کوکی های وگان کره بادام زمینی

کوکی های سالم – 50 دستور غذای جدید
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/vegan-oatmeal-raisin-cookies-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vegan-oatmeal-raisin-cookies-recipe&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vegan-oatmeal-raisin-cookies-recipe