کوکی های جو دوسر سالم – نرم، جویدنی و خوشمزه!

Healthy Oatmeal Cookies Recipe

این کوکی های جو دوسر سالم و نرم و جویدنی حاوی مواد سالمی هستند. این به سرعت تبدیل به یکی از دستور العمل های کوکی مورد علاقه شما می شود!

کوکی های شکلاتی جو دوسر سالم

بهترین کوکی های جو دوسر سالم

من بسیاری از دستور العمل های کیک جو دوسر را در زندگی خود امتحان کرده ام و این بهترین است.

بافت آنها تعادل کاملی بین ترد و جویدنی پیدا می کند و طعم آن شما را به یاد یک کیک جو دوسر ک،یک به سبک نانوایی می اندازد.

با این حال، آنها همچنین بسیار سالم هستند کمتر از 100 کا،ی در هر شیرینی!

یک دسته بزرگ به محل کار بیاورید و تماشا کنید که همه دوستان و همکارانتان از شما دستور غذا را می خواهند. هیچ ، هرگز فکر نمی کند که کوکی ها می توانند بدون تخم مرغ، بدون لبنیات، بدون شکر تصفیه شده و وگان باشند.

این مافین های جو دوسر را نیز بپزید

کوکی های جو دوسر سالم با چیپس شکلاتکوکی های جو دوسر سالم با چیپس شکلات

چه چیزی کوکی های جو دوسر را سالم می کند؟

هر کوکی کم کا،ی بیش از دو گرم پروتئین، شش درصد از مقدار توصیه شده روزانه فیبر، فقط دو درصد سدیم، و فاقد کلسترول و قند مصنوعی است.

کره های آجیل سالم برای قلب جایگزین روغن نارگیل یا کره موجود در دستور العمل های سنتی کوکی ها می شوند.

در نتیجه، پروتئین اضافی در هر کوکی و چربی اشباع شده بسیار کمتری دریافت می کنید.

جو دوسر و آرد اسپلد پر از غلات کامل و فیبر هستند. علاوه بر این، بلغور جو دوسر منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین های B، منیزیم، مس و روی است.

شکر نارگیل تصفیه نشده کمتر از شکر قهوه ای یا شکر سفید فرآوری شده و شاخص گلیسمی پایین تری دارد.

من به ،وان یک عاشق شکلات، اغلب چیپس های شکلات تیره غنی از آنتی ا،یدان را اضافه می کنم تا شیرینی های چیپسی شکلاتی جو دوسر سالم درست کنم.

برای دریافت کلسیم و آهن اضافی، می‌تو،د میوه‌های خشک یا پاشیدن دانه‌های چیا فوق‌العاده را در صورت تمایل انتخاب کنید.

بلغور جو دوسر مانده؟ یک شبه جو شکلاتی درست کنید

مواد لازم برای کوکی های جو دوسر و شکلاتیمواد لازم برای کوکی های جو دوسر و شکلاتی

مواد تشکیل دهنده

این دستور شامل جو دوسر، آرد، کره بادام، شکر نارگیل، نمک، جوش شیرین، عصاره و،ل خالص، دارچین آسیاب شده اختیاری و آب است.

جو – شما می تو،د از جو دوسر، جو دوسر سریع یا جو دوسر فوری استفاده کنید. برای بهترین نتیجه، از جو دوسر فولادی استفاده نکنید.

برای تهیه کوکی‌های جو دوسر بدون گلوتن، در فروشگاه مواد غذایی به دنبال جو بدون گلوتن تأیید شده باشید یا جو دوسر را با تکه‌های کینوآ رول شده جایگزین کنید.

دقیق – این دستور با آرد یا آرد جو دوسر کار می کند.

آرد سفید همه منظوره کار می کند، اگرچه فیبر کمتری دارد و بنابراین سالم تر است. برخی از مارک های آرد همه منظوره بدون گلوتن نیز ممکن است کارساز باشند.

اگر پخت آرد نارگیل را ترجیح می دهید، این کوکی های آرد نارگیل را امتحان کنید.

کره آجیل – من یک کره آجیل یا کره دانه با طعم خنثی مانند کره بادام، کره آفتابگردان یا کره بادام هندی را توصیه می کنم.

اگر ،یب کره بادام زمینی، جو دوسر و چیپس شکلات را دوست دارید، کره بادام زمینی ترد یا صاف را انتخاب کنید.

اگرچه آنقدرها سالم یا سرشار از پروتئین نیست، کره معمولی یا کره گیاهی نیز در دستور پخت کوکی ها به خوبی کار می کند.

شکر تصفیه نشده – من از شکر نارگیل، آب نیشکر تبخیر شده یا شکر ،ما به ،وان گزینه ای سالم تر از شکر سفید استفاده می کنم. هر سه ماده باید به راحتی در فروشگاه های مواد غذایی سالم و ا،ر فروشگاه های مواد غذایی معمولی در دسترس باشند.

در صورت تمایل می توان شکر سفید یا قهوه ای را جایگزین کرد. مقدار شکر سفید را فقط به دو سوم فنجان کاهش دهید، زیرا وزن آن بیشتر از شکر نارگیل است.

برای کوکی هایی که حاوی شکر اضافه نیستند، شکر نارگیل را با زایلیتول جایگزین کنید.

افزونه ها – با افزودن چیپس های شکلاتی کوچک، کشمش، انجیر خشک، ،ما، زغال اخته یا نارگیل ،د شده، از سفارشی ، این کوکی های بلغور جو دوسر سالم وگان لذت ببرید.

من همچنین دوست دارم یک مشت گردوی سالم ،د شده، بادام، آجیل ماکادمیا، دانه شاهدانه یا اسپند بپاشم.

کمتر سالم، اما همچنین خوشمزه مانند مینی مارشمالو، چیپس سیب زمینی، چیپس شکلات سفید، پاشیدن شکلات، یا چوب شور ،د شده.

برای کوکی‌های بلغور جو دوسر ساده، به‌طور کامل از افزودنی‌ها صرفنظر کنید. یا روی آنها را با فراستینگ و،لی بپوش،د تا کوکی‌های جو دوسر یخی درست کنید که برای کریسمس من، هستند.

ویدیو دستور پخت کیک جو دوسر سالم

ویدیوی بالا را تماشا کنید که طرز تهیه کوکی های جو دوسر سالم را نشان می دهد

کوکی های جو دوسر شکلاتیکوکی های جو دوسر شکلاتی

کوکی های صبحانه جو دوسر

برای مافین صبحانه بلغور جو بدون چربی با مواد مغذی بیشتر، آب و مقداری یا تمام کره آجیل را با سس سیب، کدو تنبل کنسرو شده یا موز له شده جایگزین کنید.

بافت کوکی ها متراکم تر و نرم تر خواهد بود، شبیه به قوام مافین.

به جای چیپس های شکلات، یک سوم فنجان سیب ریز ،د شده، کشمش اختیاری و کمی دارچین اضافه کنید. یا زردآلو خشک یا آلوی ،د شده را اضافه کنید.

وقتی صبح در کنار یک توفو اسکرامبل خوشمزه و با پروتئین بالا سرو شود، صبحانه عالی و متعادلی درست می کنند.

توپک های خمیر کوکی چیپسی شکلاتی و جو دوسرتوپک های خمیر کوکی چیپسی شکلاتی و جو دوسر

دستورالعمل گام به گام

فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، جو، شکر، جوش شیرین، نمک و چیپس شکلات یا کشمش اختیاری را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا همه مواد به طور یکنواخت پخش شوند.

اگر کره بادام هندی یا بادام شما از قبل رقیق نیست و به راحتی قابل هم زدن نیست، آن را به آرامی در مایکروویو یا در یک قابلمه کوچک روی اجاق گاز گرم کنید.

کره آجیل، آب و عصاره و،ل خالص را به کاسه همزن اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا حالت خمیر کوکی به دست آید.

توپ هایی به اندازه بیسکویت را با دست یا قاشق بیسکویت برش دهید، سپس به شکل توپ در آورید.

توپ ها را روی سینی فر چرب شده قرار دهید. بین هر گلوله خمیر کوکی فاصله بگذارید، زیرا در حین پخت پخش می شود.

این دستور پخت حدود شانزده شیرینی به دست می دهد، بنابراین ایده خوبی است که آنها را در دو دسته یا در دو تابه بپزید تا کوکی ها فضایی برای پخش شدن داشته باشند.

سینی فر را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ده دقیقه بپزید. وقتی کیک های جو دوسر سالم را از فر بیرون می آورید باید نیم پز و ظریف به نظر برسند.

قبل از دست زدن به مدت ده دقیقه اجازه دهید خنک شود، زیرا در طول فرآیند سرد شدن به میزان قابل توجهی سفت می شود.

همچنین ممکن است توپ های انرژی جو دوسر را دوست داشته باشید

کوکی های جو دوسرکوکی های جو دوسر

نکات پخت و عیب یابی

کره های آجیل طبیعی اغلب در لمس سفت یا سفت هستند، به خصوص اگر شیشه را در یخچال نگهداری کنید. برای اطمینان از وجود رطوبت کافی در خمیر، سومین فنجان کره آجیل را حرارت دهید تا مایع شود و به راحتی با قاشق هم بزنید.

خمیر کوکی جو دوسر سالم در ابتدا خشک به نظر می رسد. آب یا شیر بیشتری اضافه نکنید. فقط حدود یک دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا توده های بزرگی از کره آجیل را بشکنید. در نهایت نرم می شود و به خمیر شیرینی ک،یک تبدیل می شود.

چرب ، یک ورقه کوکی مهم است زیرا از ،بیدن کوکی های آماده به ورقه جلوگیری می کند. فقط با استفاده از مقدار کمی اسپری بدون روغن یا بدون چربی، می تو،د شیرینی های تمام شده را پس از سرد شدن به راحتی از تابه خارج کنید.

از آنجایی که این یک دستور العمل کوکی سالم است، من در واقع آن را طوری فرموله کردم که نسبت به دستور العمل های شیرینی سنتی بلغور جو دوسر شکر کمتری داشته باشد. برای داشتن بهترین بافت و طعم، دستور العمل را دقیقاً همانطور که بار اول نوشته شده است دنبال کنید تا بد،د که کوکی ها باید چه طعمی داشته باشند.

پس از یک بار پخت این کوکی ها، با خیال راحت هر تعداد که دوست دارید جایگزین کنید. همچنین ممکن است نسخه جدیدی را پیدا کنید که بیشتر از نسخه اصلی آن را دوست دارید.

پس از خنک شدن، باقی مانده کوکی ها را تا یک هفته در ظرف دربسته و دربسته روی پیشخوان نگهداری کنید. یا آن ها را تا سه ماه منجمد کنید و قبل از غذا آب کنید.

درست ، بیسکویت با ترازو غذا

برای اندازه‌گیری‌های دقیق‌تر و نتایج ثابت هر بار، توصیه می‌کنم اگر ترازو دارید، از یک ترازو غذای آشپزخانه استفاده کنید.

90 گرم آرد، 45 گرم جو، 100 گرم شکر نارگیل، 40 گرم رویه، 80 گرم کره بادام و 30 گرم آب را اندازه کنید.

نمک، جوش شیرین، و،ل و دارچین اختیاری را نیز حتما به خاطر داشته باشید.

دستور العمل کوکی بلغور جو دوسر وگاندستور العمل کوکی بلغور جو دوسر وگان

دستور العمل اقتباس شده از کوکی های شکلاتی سالم.

  • 3/4 فنجان آرد نوشته شده یا بلغور جو دوسر (یا کوکی های کتو را امتحان کنید)
  • 1/2 فنجان جو دوسر نورد شده
  • 3/4 فنجان شکر نارگیل
  • 1/3 فنجان شکلات چیپسی یا کشمش یا افزودنی های دلخواه
  • 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1/3 فنجان کره بادام یا کره بادام هندی (کره معمولی نیز موثر است)
  • 2 قاشق غذاخوری آب
  • 1/4 قاشق چای خوری عصاره و،ل خالص
  • 1/4 قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده (اختیاری)
  • برای درست ، کوکی‌های جو دوسر سالم، فر را از قبل با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. اگر کره آجیل به راحتی قابل هم زدن نیست، آن را به آرامی در مایکروویو یا در یک تابه کوچک روی اجاق گاز گرم کنید تا رقیق و مایع شود. مواد خشک را در یک کاسه بزرگ هم بزنید سپس بقیه مواد را مخلوط کنید. خمیر در ابتدا خشک می شود اما پس از حدود یک دقیقه به شکل خمیر کوکی در می آید. بنابراین به هم زدن ادامه دهید و تمام توده های کره آجیل را بشکنید. برای بهترین نتیجه، مایع بیشتری اضافه نکنید. از خمیر بیسکویت گلوله هایی درست می کنیم و گلوله ها را در سینی فر چرب شده قرار می دهیم. بین هر توپ فاصله بگذارید زیرا در حین پختن پخش می شود. در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه بپزید. قبل از دست زدن، اجازه دهید خنک شود، در این مدت کوکی ها به طور قابل توجهی سفت می شوند.مشاهده حقایق تغذیه

کوکی ها و میله های سالم

کوکی های شکلاتی وگانکوکی های شکلاتی وگان

کوکی های شکلاتی وگان

طرز تهیه هوموس بلوندی چیپس شکلاتیطرز تهیه هوموس بلوندی چیپس شکلاتی

بلوند نخودی

کوکی کره بادام زمینی کتو عالی، بدون تخم مرغ، بدون لبنیاتکوکی های کره بادام زمینی کتو عالی، بدون تخم مرغ، بدون لبنیات

کوکی کره بادام زمینی کتو

یا این کوکی های وگان کره بادام زمینی

کوکی تاهینی و شکلاتیکوکی تاهینی و شکلاتی

کلوچه تاهینی

کوکی های شکلاتی کدو تنبل جو دوسر آسانکوکی های شکلاتی کدو تنبل جو دوسر آسان

کوکی کدو تنبل سالم

دستور تهیه آسان میله های پروتئینیدستور تهیه آسان میله های پروتئینی

میله های پروتئینی

دستور العمل آسان کیک شکر وگاندستور العمل آسان کیک شکر وگان

کوکی های شکر وگان

منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/healthy-oatmeal-cookies/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=healthy-oatmeal-cookies&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=healthy-oatmeal-cookies

تحریریه غذای هرمزگان