کرپ توت فرنگی – بچه های فوق العاده سالم



این کرپ‌های توت فرنگی نازک و ظریف هستند، بیرونی کمی ترد و داخلی نرم و کمی جویدنی دارند. پر از یک فیلینگ خامه ای خوشمزه و توت فرنگی تازه، طعم ها در دهان شما ذوب می شوند!

چرا ما کرپ را دوست داریم

کرپ ها در واقع واقعاً آسان هستند و فقط به چند ماده اولیه نیاز دارید، اما به نظر می رسد بسیار فانتزی هستند! کرپ ها طعمی لطیف، کمی شیرین و آجیلی دارند که آن ها را بسیار خوشمزه می کند. می تو،د آنها را با مواد شیرین یا خوش طعم پر کنید و می تو،د برای صبحانه، برانچ، شام یا به ،وان دسر میل کنید. این کرپ های توت فرنگی قطعا مورد علاقه ما هستند، اما برخی از پرکننده های شیرین مورد علاقه دیگر ما عبارتند از:

  • نوتلا
  • خامه زده شده
  • انواع توت ها
  • سس شکلات
  • موز
  • بیسکوف
ع، نزدیک از کرپ های توت فرنگی که روی یک بشقاب سفید چیده شده اند

مواد لازم برای کرپ توت فرنگی

  • تخم مرغ: تخم مرغ درشت همان چیزی است که در این دستور غذا لازم است.
  • شیر: می تو،د از هر نوع شیری که دوست دارید استفاده کنید اما من بدون شیرینی توصیه می کنم.
  • نمک: نمک دریا یا نمک کوشر بهترین هستند.
  • کره: کره بدون نمک بهترین طعم را در کرپ دارد.
  • ارد: آرد همه منظوره بهترین بافت را می دهد، اما اگر خوب بودید می تو،د از گندم کامل با کمی کرپ غلیظ تر استفاده کنید.
  • توت فرنگی: برای داشتن بهترین طعم، توت فرنگی رسیده تازه می خواهید.
  • ماست یون،: می تو،د از طعم ساده یا و،لی استفاده کنید. اگر از طعم دار استفاده می کنید، می تو،د پودر قند را کنار بگذارید.
  • شکر پودر شده: برای افزودن شیرینی به فیلینگ.
  • خامه غلیظ: با ماست یون، ،یب می شود و یک فیلینگ کاملاً غنی و خامه ای ایجاد می کند.
نمای بالای کرپ های توت فرنگی پر از توت فرنگی و تمشک تازه و پر ، ، روی یک بشقاب سفید

طرز تهیه کرپ توت فرنگی

من فکر می کنم ساده ترین راه برای تهیه کرپ این است که آنها را در مخلوط کن مخلوط کنید.

  • مخلوط کنید. ابتدا مواد مرطوب خود را داخل مخلوط کن بریزید و سپس مواد خشک را داخل مخلوط کن بریزید. مخلوط کنید تا یکدست شود و هیچ توده ای وجود نداشته باشد.
  • باقی مانده. خوب است اجازه دهید خمیر استراحت کند زیرا به آرد اجازه می دهد مایع را جذب کند و گلوتن شل شود و از ،تیکی شدن بافت کرپ های شما جلوگیری می کند و بافت ظریف تری به شما می دهد.
  • پختن. اطمینان حاصل کنید که ماهی تابه شما به آرامی با کره یا روغن آغشته شده باشد. حدود 1/4 فنجان از خمیر را در تابه خود بریزید و سپس تابه را کج کنید تا خمیر روی سطح پخش شود. حدود 1-2 دقیقه یا تا زم، که وسط آن دیگر خیس به نظر نرسد بپزید. کرپ را برگرد،د و طرف دیگر را برای 1-2 دقیقه دیگر بپزید.
  • خدمت. کرپ های خود را با توت فرنگی تازه و یک فیلینگ خامه ای خوشمزه پر کنید.
یک بشقاب کرپ پر از توت فرنگی، تمشک و یک فیلینگ خامه ای روی یک بشقاب سفید با یک دستمال رنگارنگ زیر آن

راز کرپ های شگفت انگیز چیست؟

اینها نکاتی برای تهیه کرپ هایی است که نازک، ظریف و در لبه های آن کاملاً ترد هستند.

  • اطمینان حاصل کنید که خمیر شما قوام من،ی دارد. خمیر باید نازک و صاف و بدون توده باشد. از مخلوط کن یا همزن استفاده کنید تا مواد را با هم مخلوط کنید و سپس اجازه دهید خمیر قبل از پخت استراحت کند.
  • از تابه من، استفاده کنید. تابه ن،ب برای تهیه کرپ ضروری است، زیرا اجازه می دهد کرپ به طور یکنواخت بپزد و از ،بیدن آن به تابه جلوگیری می کند.
  • مطمئن شوید که تکنیک شما خوب است. وقتی خمیر را داخل تابه می ریزید، باید آن را در مرکز ریخته و سپس به سرعت کج کرده و بچرخ،د تا خمیر به طور یکنواخت روی سطح تابه پخش شود.
  • زیاد نپزید. کرپ ها را باید وقتی برگرد،د که لبه های آن شروع به قهوه ای شدن طلایی کرد.
ع، نزدیک از کرپ های توت فرنگی که روی یک بشقاب سفید چیده شده اند

چرا خمیر کرپ من اینقدر ضخیم است؟

چند دلیل وجود دارد که خمیر شما ممکن است قوام من،ی نداشته باشد.

  • نسبت آرد به مایع: اگر نسبت به مواد مایع از آرد زیاد استفاده کرده باشید، خمیر خیلی غلیظ می شود. دستور غذا را دوباره بررسی کنید و مطمئن شوید که از اندازه گیری های صحیح استفاده می کنید.
  • مخلوط ن، کافی: اگر خمیر را به اندازه کافی مخلوط نکرده اید، ممکن است حاوی گلوله های آرد باشد که خمیر را غلیظ می کند. حتماً خمیر را هم بزنید تا صاف و بدون گلوله شود.
  • نگذارید خمیر استراحت کند: استراحت دادن به خمیر پس از مخلوط ، باعث می‌شود آرد مایع را جذب کند و گلوتن شل شود و در نتیجه خمیر نازک‌تر و انعطاف‌پذیرتری به دست می‌آید.

برای رفع خمیر غلیظ، می تو،د مقدار کمی مایع (شیر یا آب) اضافه کنید و آن را خوب مخلوط کنید. همچنین می تو،د از مخلوط کن برای مخلوط ، خمیر و کمک به ش،تن تکه های آرد استفاده کنید.

بشقاب با کرپ توت فرنگی پر از توت فرنگی تازه و سس خامه ای روی یک دستمال رنگارنگ

کرپ ها را با چه حرارتی باید پخت؟

کرپ ها باید با حرارت متوسط ​​پخته شوند. پختن کرپ ها با حرارت زیاد باعث می شود که بیرون خیلی زود قهوه ای شوند، در حالی که داخل آن خام باقی می ماند. همچنین، چرخاندن آنها بدون ش،تن دشوارتر خواهد بود. از طرف دیگر، پختن کرپ ها با حرارت خیلی کم باعث می شود که آن ها کم پخته و ،تیکی شوند.

نمای بالای کرپ های توت فرنگی پر از توت فرنگی و تمشک تازه و پر ، ، روی یک بشقاب سفید

بیشتر دستور العمل های کرپ مورد علاقه

  • 2 بزرگ تخم مرغ
  • 1 فنجان شیر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 1 فنجان ارد

پر كردن

  • 1 فنجان ماست یون، و،ل
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 3 قاشق غذاخوری شکر پودر شده
  • 1/2 فنجان خامه غلیظ
  • 1 فنجان توت فرنگی ،د شده
  • 1 فنجان تمشک اختیاری
  • همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر درست شود.

  • 1/3 فنجان خمیر را در ماهیتابه بریزید و بپزید تا دو طرف آن قهوه ای شود و وسط آن پخته شود.

پر كردن

  • در یک کاسه متوسط، خامه غلیظ را اضافه کنید و هم بزنید تا سبک و پفکی شود. ماست یون،، عصاره و،ل و پودر قند را اضافه کنید.

  • وقتی کرپ ها تمام شد، با قاشق از مواد پر شده در مرکز هر کرپ بریزید. با توت فرنگی و تمشک ،د شده (در صورت استفاده) بپاشید. گرد کنید و پودر قند و توت فرنگی اضافی بپاشید تا ظاهری زیبا داشته باشید. لذت بردن!

کا،ی: 203کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 21g | پروتئین: 8g | چربی: 10g | چربی های اشباع شده: 6g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 3g | چربی ترانس: 0.1g | کلسترول: 73میلی گرم | سدیم: 139میلی گرم | پتاسیم: 186میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 7g | ویتامین A: 444IU | ویتامین سی: 15میلی گرم | کلسیم: 95میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/strawberry-crepes/