کاسه مرغ Teriyaki – بچه های فوق العاده سالم



صفحه اصلی > دستور پخت > کاسه مرغ Teriyaki

این کاسه مرغ Teriyaki مرغ لطیف، سبزیجات تازه و برنج را در یک سس تریاکی شیرین و خوش طعم برای یک وعده غذایی خوشمزه و آسان در شب ،یب می کند. و همه چیز در یک ظرف جمع می شود!

مرغ تریاکی و برنج در یک کاسه سفید با چاپستیک های چوبی

چرا ما این دستور العمل کاسه مرغ Teriyaki را دوست داریم

این کاسه مرغ Teriyaki همه چیز را دارد – خوشمزه، سالم، سیر کننده و آسان است! شب‌های هفته می‌تواند فوق‌العاده شلوغ باشد، اما بیشتر شب‌ها هنوز هم سعی می‌کنم یک شام مغذی و خانگی روی میز بخورم. و دستور العمل هایی مانند این واقعاً به من کمک می کند تا این اتفاق بیفتد. این نیاز به مواد تازه ای دارد که تغذیه جامد را ارائه می دهند، و همه چیز در یک تابه جمع می شود! تهیه سس تریاکی خانگی نیز بسیار آسان است. نه تنها این، طعم این غذا تقریباً برای همه جذاب است. تمام خانواده شما این دستور غذا را دوست خواهند داشت!

کاسه های مرغ تریاکی با چاپستیک و یک کاسه سس تریاکی

مواد لازم کاسه مرغ Teriyaki:

  • سینه مرغ– سینه مرغ سریع و لطیف می پزد و در اینجا عالی عمل می کند. می تو،د از فیله مرغ یا ران مرغ نیز استفاده کنید.
  • برنج– از برنج معمولی دانه بلند استفاده کردیم. برنج قهوه ای ممکن است موثر باشد، اما شما باید از انواع پخت سریع یا برنج قهوه ای از قبل پخته شده استفاده کنید.
  • سبزیجات را هم بزنید– ما از مخلوط سبزیجات همزن از پیش بسته بندی شده از بخش تولید استفاده کردیم
  • زنجبیل تازه– طعم تازه و روشنی به ظرف می بخشد. زنجبیل آسیاب شده را می توان جایگزین کرد.
  • سس سویا کم سدیم– طعم شور و اومامی را اضافه می کند. من همیشه از سس سویا کم سدیم استفاده می کنم که به شما کنترل بیشتری بر محتوای سدیم در دستور غذا می دهد.
  • شکر قهوهای– شیرینی غنی و کاراملی را اضافه می کند
  • سیر ریز ریز شده– ما سیر را دوست داریم، بنابراین من از یک قاشق غذاخوری دل،ب استفاده می کنم. پودر سیر را می توان جایگزین کرد.
  • روغن کنجد– روغن کنجد طعمی قوی دارد که می تواند بسیار زیاد باشد. در آشپزی آسیایی بسیار رایج است. اگر طعم آن را دوست ندارید، می توان آن را کنار گذاشت.
  • نمک و فلفل– فصل به سلیقه
مواد لازم برای کاسه مرغ تریاکی

طرز تهیه کاسه مرغ Teriyaki:

  1. رنگ قهوه ای مرغ را در یک تابه داغ با سیر و زنجبیل. اجازه دهید قهوه ای شود اما مرغ را کامل نپزید.
  2. اضافه ، برنج را به مدت 1-2 دقیقه یا تا زم، که برنج شفاف شود بپزید. آب را به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید، روی آن را بپوش،د و 10 دقیقه بجوش،د.
  3. هم بزنید با هم مواد سس تریاکی.
  4. اضافه ، سبزیجات را در ماهیتابه ریخته و هم بزنید. درب را بگذارید و 5 دقیقه به پخت ادامه دهید. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید ماهیتابه 5-10 دقیقه دیگر یا تا زم، که سبزیجات نرم شوند استراحت کند.
  5. باران ریز و نمناک سس تریاکی روی مخلوط ماهیتابه. به آرامی هم بزنید تا ،یب شوند. درب را بگذارید و حدود 5 دقیقه دیگر استراحت دهید تا طعم ها به هم برسند.
  6. ظرف در کاسه های سرو و در صورت تمایل روی آن را با کنجد قرار دهید.
ع،‌های طرز تهیه کاسه‌های مرغ تریاکی را پردازش کنید

نکات و جایگزینی

آیا می توانم برای جایگزینی سینه مرغ استفاده کنم؟

می تو،د از فیله مرغ یا ران مرغ استفاده کنید، هر دو در اینجا عالی هستند. اگر به دنبال یک غذای گیاهی هستید، توفو نیز عالی عمل می کند. می تو،د از مرغ جوجه گردان هم استفاده کنید!

آیا می توانم از سس تریاکی ،یداری شده در فروشگاه استفاده کنم؟

کاملا! با این حال، از آنجایی که تهیه سس بسیار آسان است، توصیه می کنم خودتان آن را درست کنید.

از چه نوع سبزیجاتی برای کاسه مرغ Teriyaki استفاده کنم؟

من دوست دارم از مخلوط سبزیجات تازه سرخ شده استفاده کنم که می تو،د در نزدیکی سالادهای کیسه ای در بخش تولید پیدا کنید. ما می‌رویم برای یک شام سریع در شب، اینجا! همچنین می تو،د از مخلوط سبزیجات سرخ شده یخ زده استفاده کنید. اینها کمی سریعتر پخته می شوند، بنابراین در صورت ،وم زمان پخت را تنظیم کنید. شما همچنین می تو،د سبزیجات تازه خود را ،د کنید. هویج، فلفل دلمه ای، کدو سبز، نخود قندی، کلم بروکلی، کلم پیچ، کلم یا گل کلم همگی در اینجا عالی عمل می کنند.

آیا می تو،د مرغ تریاکی را منجمد کنید؟

آره! این به خوبی یخ می زند. من دوست دارم باقیمانده ها را به وعده های فردی ت،یم کنم. ایده آل برای ناهار سریع یا شب های شلوغ. باید 2 تا 3 ماه در ظرف دربسته بماند.

نمای نزدیک از یک کاسه مرغ تریاکی که روی آن دانه های کنجد ریخته شده است

دستور العمل های بیشتر برای شام یک تابه:

  • 1 پوند سینه مرغ بدون استخوان و پوست
  • 1 قاشق سوپخوری روغن
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل
  • 2 میخک ها سیر چرخ کرده
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 1 1/2 فنجان ها برنج دانه بلند
  • 3 فنجان ها اب
  • 1 پوند سبزیجات سرخ شده هویج، نخود برفی، کلم بروکلی، کلم
  • 1 قاشق سوپخوری دانه های کنجد

سس تریاکی

  • 1/2 فنجان سس سویا، سدیم کم
  • 1/4 فنجان شکر قهوهای
  • 1/2 قاشق چایخوری روغن کنجد
  • سینه مرغ را به اندازه لقمه ،د کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

  • روغن را در یک تابه عمیق و بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید. حدود 30 ث،ه بپزید، سپس تکه های مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید. فقط تا زم، که بیرون قهوه ای شود بپزید (با برنج به پختن ادامه می دهد).

  • برنج نپخته را به ماهیتابه اضافه کنید. یک یا دو دقیقه بپزید تا برنج شفاف شود. آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید، درب آن را بپوش،د و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد.

  • در همین حال، سس تریاکی را با هم زدن سس سویا، شکر قهوه ای و روغن کنجد در یک کاسه کوچک آماده کنید. کنار بگذارید.

  • بعد از 10 دقیقه درب ماهیتابه را بردارید و سبزیجات را اضافه کنید. همه چیز را خوب هم بزنید و بلافاصله درب آن را عوض کنید. 5 دقیقه دیگر با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید. درب ماهیتابه را بگذارید، حرارت را خاموش کنید و 5 تا 10 دقیقه دیگر یا تا زم، که سبزیجات نرم شوند، استراحت دهید.

  • مخلوط تریاکی را سریع هم بزنید، سپس درب آن را بردارید و سس را روی مخلوط بپاشید. به آرامی همه چیز را با هم مخلوط کنید، مطمئن شوید که همه چیز را از کف تابه به سمت بالا بتراشید تا همه مواد با سس آغشته شوند.

  • درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا 5 دقیقه دیگر استراحت کند تا همه طعم ها با هم مخلوط شوند. در کاسه های سرو بریزید و در صورت تمایل کنجد را روی آن قرار دهید.

کا،ی: 383کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 58g | پروتئین: 24g | چربی: 6g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 3g | چربی ترانس: 0.02g | کلسترول: 48میلی گرم | سدیم: 1408میلی گرم | پتاسیم: 560میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 9g | ویتامین A: 3863IU | ویتامین سی: 9میلی گرم | کلسیم: 66میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/teriyaki-chicken-bowl/