کاسرول نان تست فرانسوی بلوبری – بچه های فوق العاده سالم



این کاسرول نان تست فرانسوی بلوبری دارای ،یبی عالی از دارچین شیرین و زغال اخته آبدار است که در یک کاسترد خامه ای پیچیده شده است که با هر لقمه ای به طرز شگفت انگیزی خوشمزه می شود.

چرا باید کاسرول نان تست فرانسوی بلوبری درست کنید؟

من قرار نیست دروغ بگویم… این بهترین کاسه نان تست فرانسوی است که من امتحان کرده ام. ،یبی عالی از مواد و طعم دارچین، زغال اخته و کمی بادام دارد که با اولین لقمه شما در ماه شما منفجر می شود. نان تست فرانسوی یک غذای اصلی در خانواده ما است، قطعاً یک درخواست صبحگاهی عالی. من عاشق این هستم که دستور غذا به اندازه کافی منعطف است که بتوانم آن را زودتر درست کنم، به خصوص اگر دوست، داشته باشند که برای یک برانچ به آنجا می آیند. اگر 10 دقیقه وقت دارید، می‌تو،د آن لحظه را کاملاً هیجان‌انگیز کنید.

مواد لازم برای نان تست فرانسوی بلوبری

  • نان: شما واقعاً می خواهید از ن، که کمی مقاوم تر است برای یک کاسرول صبحانه استفاده کنید. ترجیح من خمیر مایه، نان فرانسوی، بریوش یا چلو است. همه اینها یک کاسرول نان تست فرانسوی ضخیم و کرکی درست می کنند.
  • تخم مرغ: تخم مرغ های بزرگ.
  • شیر: شما می تو،د از هر نوع شیری که ترجیح می دهید استفاده کنید – اگر از شیر شیرین استفاده می کنید، احتمالاً می تو،د عسل را کاهش دهید.
  • عسل: شیرینی لذیذی می دهد و حالت خامه ای به کاستارد می بخشد.
  • عصاره و،ل و بادام: تعادل کامل عصاره ها که واقعا طعم ها را بدون تضعیف افزایش می دهد.
  • دارچین: خجالتی نباشید – دارچین آسیاب شده این کاسه نان تست فرانسوی را شگفت انگیز می کند.
  • بلوبری: من برای این دستور زغال اخته تازه را دوست دارم، اما اگر تازه و خارج از فصل باشد، یخ زده نیز خوب کار می کند.

طرز تهیه نان تست فرانسوی بلوبری

گفتم 10 دقیقه آمادگی دارم و شوخی نمی کنم، نگاهی بیندازید.

  • برش های نان را به مکعب یا حدود 6 فنجان برش می دهید.
  • در یک کاسه همه مواد به جز زغال اخته را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
  • یک ظرف پخت 9×13 را با اسپری آشپزی اسپری کنید و آن را با حبه های نان پر کنید. مخلوط مایع را روی نان بریزید و بریزید (مثل سالاد!).
  • می تو،د 30 دقیقه قبل از قرار دادن آن در فر 350 به مدت 40-45 دقیقه بگذارید بماند یا می تو،د یک شب بماند و صبح آن را بپزید. این دستور غذا می تواند تا 10 نفر را سیر کند!

صبحانه برای شام

خانواده ما می‌توانند آن را در هر زم، از روز بخورند، و نسبتاً معمول است که ما در حال خوردن نوعی دستور صبحانه برای شام خود هستیم، به‌خصوص زم، که در شب‌های هفته با بچه‌هایمان خیلی شلوغ هستیم. گاهی اوقات ما با انتخاب صبحانه خود از مسیر خارج می شویم اما نه با این دستور. کنار هم ریختن آن ساده است و فراتر از خوشمزه بودن و سیر ، است.

اگر از دستور العمل های استاندارد فرانسوی نان تست خسته شده اید، این کاسه نان تست فرانسوی بلوبری راهی برای رفتن است. قبل از اینکه لقمه اول را تمام کنید سعی می کنید لقمه بعدی را در دهان خود بچینید. قبل از اینکه بچه‌های من به این طعم لذیذ بپردازند، دوست دارند مقداری شربت افرا خالص و کمی پودر قند که روی آن پودر شده است، اضافه کنند. اگر زغال اخته اضافی دارید – برخی از دستور العمل های خوشمزه دیگر صبحانه بلوبری ما را بررسی کنید!

چرا کاسه نان تست فرانسوی من خیس است؟

اگر یک کاسه صبحانه خیس را تجربه کرده اید، تقریباً کافی است که شما را از خوردن آن کاملاً منصرف کند! چند دلیل وجود دارد که ممکن است این اتفاق بیفتد:

  • مخلوط تخم مرغ بیش از حد. ،یب من، نان به تخم مرغ مهم است تا بتواند آن را خیس کند، اما نه بیش از حد و در طول زمان پخت بپزد.
  • به اندازه کافی پخته نمی شود. این ظرف واقعاً نزدیک به یک ساعت زمان نیاز دارد تا تمام طول پخت را بپزد. اگر دما را بالا ببرید، ممکن است ،مت بالایی سوخته و وسط آن خیس شود، بنابراین فقط باید صبور باشید.
  • نان خیلی تازه وقتی یک کاسرول صبحانه با نان درست می کنید، به نوعی شبیه قیمه است. اگر از نان واقعا تازه استفاده می کنید، مخلوط تخم مرغ را خیلی سریع خیس کرده و فوراً خیس می شود. بهتر است از نان یک روزه استفاده کنید یا قبل از اینکه مخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید، بگذارید کمی بیرون بماند.

بهترین نان برای استفاده برای نان تست فرانسوی چیست؟

بهترین انتخاب برای کاسرول نان تست فرانسوی نان خمیر مایه، نان فرانسوی یک روزه، بریوش یا چلو است. همه اینها نان های غلیظی هستند که وقتی با کاسترد پوشانده می شوند، مقاومت می کنند.

دستور پخت غذای مورد علاقه برای صبحانه

  • 1 قرص نان خمیر مایه یا نان فرانسوی
  • 8 بزرگ تخم مرغ
  • 1 1/2 فنجان ها شیر
  • 1/4 فنجان عسل
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
  • 2 قاشق چای خوری دارچین
  • 2 فنجان ها زغال اخته تازه
  • برش های نان را به مکعب برش دهید (به اندازه کافی برای 6 فنجان پر).

  • در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، عسل، و،ل، عصاره بادام و دارچین را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید.

  • یک ظرف پخت 9X13 را با اسپری آشپزی اسپری کنید و آن را با نان پر کنید. مخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید و آن را بریزید تا مطمئن شوید که تمام نان مرطوب شده است. زغال اخته را در سراسر آن بپاشید. اجازه دهید حداقل 30 دقیقه بماند، اما می‌تو،د روی آن را بپوش،د و یک شب در یخچال قرار دهید.

  • وقتی آماده پخت هستید، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زم، که تمام مایع آن جذب شود و نان طلایی شود بپزید.

  • قبل از سرو، اجازه دهید 5-10 دقیقه خنک شود.

خدمت: 1فنجان | کا،ی: 187کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 29g | پروتئین: 9g | چربی: 4g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 1g | چربی ترانس: 0.01g | کلسترول: 125میلی گرم | سدیم: 261میلی گرم | پتاسیم: 161میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 12g | ویتامین A: 257IU | ویتامین سی: 2میلی گرم | کلسیم: 82میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/blueberry-french-toast-c،erole/