کاستارد میوه شور تانگی | اقتصاددان خانه سالم



کاستارد میوه شور یک لذیذ با الهام از برزیل است که یک خوراکی خامه ای، شیرین و تند است که پای، عالی برای هر وعده غذایی است.

رامکین کاستارد میوه شور روی سفره

هفته گذشته دوجین میوه شور از درخت انگور قوی که در حیاط خلوت یکی از دوستانم رشد می کرد به من هدیه دادند.

ما بلافاصله از چند مورد لذت بردیم (یکی را از وسط نصف کنید و گوشت، آب و دانه ها را با قاشق بردارید).

با این حال، می‌دانستم که احتمالاً قبل از ،اب شدن چند نفر، اینقدر زیاد نخواهیم خورد.

بنابراین، من کاستارد میوه شور پختم تا یک دسته را به یکباره مصرف کنم. این تنوع یک جایگزین تند برای دستور اولیه کاستارد تخم مرغ من است.

روش من برای است،اج آب میوه شور برای کاستارد زیر از یک پارچه توری ظریف استفاده می کند.

برای رهایی از غم و اندوه، است،اج آب میوه شور از این طریق بسیار ساده تر از روش های دیگر است. این شبیه به جدا ، آب پنیر از شیر ،د شده است.

کاستارد میوه شور در رامکین سفید

کاستارد میوه شور تانگی

کاستارد میوه گل ساعتی یک لذیذ با الهام از برزیل است که به راحتی درست می شود و پای، خامه ای، شیرین و تند برای هر وعده غذایی است.

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت / 200 درجه سانتیگراد گرم کنید

  2. یک کاسه متوسط ​​را با پارچه توری ظریفی بپوش،د.

  3. 12-15 میوه شور را از وسط برش دهید و دانه ها و تفاله آن را در وسط پارچه پنیر بردارید.

  4. انتهای پارچه پنیر را جمع کنید و انتهای آن را به آرامی با پالپ و دانه ها فشار دهید تا آب آن داخل کاسه بریزد. تقریباً یک دوجین میوه شور 1/2 فنجان آب تولید می کند.

  5. بقیه دانه ها/پالپ را در پارچه پنیر کنار بگذارید تا رویه روی آن قرار گیرد.

  6. شیر، خامه، تخم مرغ و شکر را در یک کاسه متوسط ​​با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند.

  7. به آرامی در آب میوه شور مخلوط کنید.

  8. مخلوط را به طور مساوی در چهار رامکین 4 اونسی بریزید.

  9. در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه یا تا زم، که روی آن طلایی روشن شود بپزید.

  10. رامکین ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه خنک شوند.

  11. روی هر رامکین را با یک یا دو قاشق چایخوری رویه (اختیاری) بریزید و بلافاصله سرو کنید.

تاپینگ شربت میوه شور

  1. در حالی که کاستارد در حال پخت است، دانه های میوه شور و پالپ را با شکر در یک قابلمه کوچک ،یب کنید.

  2. روی حرارت متوسط ​​رو به پایین بپزید تا شکر حل شود و مخلوط شروع به جوشیدن کند.

  3. حرارت را ملایم کرده و یکی دو دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا سس کمی غلیظ شود.

  4. تابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید و اجازه دهید سس خنک شود تا پخت کاستارد تمام شود.

ارزش غذایی

کاستارد میوه شور تانگی

مقدار در هر وعده (1 رامکین)

کا،ی 177
کا،ی از چربی 72

٪ ارزش روزانه*

چربی 8 گرم12%

چربی اشباع 4 گرم20%

چربی اشباع نشده 1 گرم

چربی تک غیراشباع 3 گرم

کلسترول 172 میلی گرم57%

سدیم 79 میلی گرم3%

پتاسیم 134 میلی گرم4%

کربوهیدرات ها 19 گرم6%

شکر 12 گرم13%

پروتئین 7 گرم14%

ویتامین A 242 IU5%

کلسیم 74 میلی گرم7%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

رامکین سفید کاسترد میوه شور با رویه پوره


منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/tangy-p،ion-fruit-cus،/