ژله سالم خانگی



صفحه اصلی > دستور پخت > ژله سالم خانگی

این ژله خانگی سالم که از 100٪ آب میوه ساخته شده است، به طور طبیعی شیرین است، بدون رنگ خوراکی درست می شود و یک خوراکی سرگرم کننده و خوشمزه است که با بچه هایتان درست کنید!

کاسه ژله های خانگی با طعم های مختلف با میوه های تازه

ژله خانگی

ژله بسیار سرگرم کننده است که بچه ها در هر سنی نسل ها آن را دوست دارند. بسیاری از والدین نگران رنگ‌های مصنوعی، طعم‌ها و سایر موادی هستند که همراه با مواد داخل جعبه وجود دارد. من عاشق درست ، خوراکی های خودم از ابتدا هستم، به همین دلیل است که این دستور تهیه ژله خانگی سالم را دوست دارم. من خودم را با آب میوه درست می کنم و حتی نیازی به اضافه ، شکر ندارم. باحال، ،زان و کاملا سالم است!

ژله قرمز خانگی در یک کاسه سفید با تمشک تازه

مواد لازم برای ژله خانگی:

  • آب میوه– به دنبال آب میوه 100٪ باشید. ما از موز توت فرنگی V8 اسپلش، پرتقال انبه و بلوبری انار استفاده کردیم. می تو،د از هر آب میوه ای که دوست دارید استفاده کنید، اما از آب آناناس اجتناب کنید. دارای آنزیمی است که از تنظیم آن جلوگیری می کند.
  • ژلاتین– برای این دستور از بسته های ژلاتین پودری برند نا، استفاده کردیم.
کاسه های آب میوه برای ژله خانگی

طرز تهیه ژله خانگی

ژلاتین ماده مخفی است که آب میوه ساده را به این خوراکی شیرین تبدیل می کند. همه 5 دقیقه طول می کشد تا یک دسته جمع شود!

  • اولین قدم این است که نیمی از آب میوه خود را در یک کاسه بزرگ بریزید. ژلاتین را روی تمام سطح آب بپاشید و بگذارید حدود 5 دقیقه بماند تا ژلاتین نرم شود.
  • 2 فنجان آب باقیمانده را در یک قابلمه کوچک گرم کنید تا به جوش بیاید.
  • آب داغ را با ژلاتین داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
  • در قالب 9×12 بریزید و به مدت 2 ساعت یا تا زم، که سفت شود در یخچال قرار دهید.
  • پس از سفت شدن، مکعبی برش بزنید و سرو کنید!
ع، های طرز تهیه ژله خانگی

بهترین نکات برای تهیه ژله خانگی

  • ژلاتین برای غلیظ شدن باید ابتدا در مایع سرد «شکفته شود». فقط در مایع داغ حل می شود. به همین دلیل است که دستور غذا به شما می گوید ابتدا روی آب سرد بپاشید و سپس آب گرم را اضافه کنید.
  • آب میوه. آب میوه های سالم تری در بازار وجود دارد. آبمیوه های بسیار خوشمزه ای وجود دارد که می تو،د از آنها استفاده کنید، فقط مطمئن شوید که 100٪ آب میوه هستند تا از قندهای اضافه شده خودداری کنید. سیب، زغال اخته، انار، انگور سفید، گی،، انگور، پرتقال همگی خوشمزه هستند.
  • ژله خانگی برای خارج شدن از ماهیتابه دشوار است. می تو،د ابتدا کف ماهیتابه خود را با اسپری ن،ب آشپزی اسپری کنید یا کاغذ روغنی را در تابه بپوش،د تا به راحتی آن را بلند کنید.
کاسه های ژله سالم خانگی در طعم های مختلف

تغییرات سرگرم کننده برای ژله خانگی

  • ژله راه راه را با چند طعم مختلف درست کنید و هر کدام را روی هم بچینید و بگذارید قبل از اضافه ، لایه بعدی، هر لایه سرد شود.
  • قبل از سرد ،، مینی مارشمالو، انگور یا سایر میوه های تازه را اضافه کنید.
  • ژله خود را با استفاده از کاتر شیرینی به شکل برش دهید.
  • در لیوان های پارفه، لایه لایه با خامه فرم گرفته یا رویه فرم گرفته سرو کنید.
  • از قالب ژله برای ارائه زیبای قدیمی استفاده کنید.
کاسه های ژله خانگی روی تخته چوبی با میوه های تازه

سوالات متداول درباره ژله خانگی

از چه نوع ژلاتینی می توانم استفاده کنم؟

من ژلاتین برند نا، را دوست دارم زیرا پیدا ، آن آسان است و هر بار کار می کند. همچنین می تو،د از ژلاتین برند Vital Proteins یا ژلاتین برند Great Lake استفاده کنید.

آیا می توانم مخلوط را مستقیماً در قالب ژله بریزم؟

بله – قطعا کار می کند. فقط توجه داشته باشید که ژله خانگی می تواند کمی نرمتر از نوع جعبه ای باشد و بنابراین برای حفظ فرم خود باید خنک بماند.

اگر از بسته های Knox استفاده می کنم چقدر ژلاتین نیاز دارم؟

به ازای هر 4 فنجان آب میوه به 2 قاشق غذاخوری ژلاتین نیاز دارید. هر بسته نا، 2 1/2 قاشق چایخوری است و در هر جعبه از 1 بسته به ازای هر قاشق غذاخوری ژلاتین مورد نیاز استفاده کنید.

از چه نوع آب میوه ای می توانم استفاده کنم؟

سیب، انار، انگور سفید، گی، و کرن بری را امتحان کرده ام. طعم های دیگری که ممکن است امتحان ،شان لذت بخش باشد عبارتند از انبه، پرتقال، هلو، زغال اخته یا حتی آب سبزیجات.

بیشتر از دستور العمل های غذای خانگی مورد علاقه ما:

  • 4 فنجان ها آب میوه هر نوع به جز آناناس
  • 2 قاشق غذاخوری ژلاتین پودر شده
  • 2 فنجان از آب میوه را در یک کاسه بریزید. ژلاتین را روی تمام سطح آب بپاشید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا نرم شود.

  • 2 فنجان آب باقیمانده را حرارت دهید تا به جوش بیاید.

  • آب داغ را داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود و ژلاتین حل شود.

  • در قالب 9*12 بریزید. حداقل چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

  • مکعب ها را برش دهید یا با کاتر کوکی کوچک برش دهید تا ژله جیگ، درست کنید! در یخچال نگهداری شود.

قطعا می تو،د از طعم ها و ،یبات مختلف آب میوه استفاده کنید. خلاق باشید و طعم هایی را که دوست دارید پیدا کنید! فقط مطمئن شوید که از آبمیوه 100% استفاده کنید تا شکر اضافه نکنید.
برای یک «جنگ،» سفت‌تر از دو برابر ژلاتین استفاده کنید.

کا،ی: 91کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 20g | پروتئین: 2g | چربی: 1g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 1g | سدیم: 15میلی گرم | پتاسیم: 261میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 18g | ویتامین A: 1IU | ویتامین سی: 1میلی گرم | کلسیم: 17میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/healthy-،memade-jello-recipe/