ما دستور پخت کامل پای خانگی را پیدا کرده ایم. فوق العاده پوسته پوسته، کره ای و کاملاً خوشمزه برای کیک های شیرین و خوش طعم. مراحل ساده ما را دنبال کنید و به خوبی در راه خلق شاهکارهای پای هستید که همه دیوانه خواهند شد!
بهترین پوسته پای خانگی کره ای و پوسته پوسته
چیزهای زیادی وجود ندارد که من بیشتر از پای دوست داشته باشم – به خصوص وقتی که با پوسته پای فوق العاده پوسته پوسته و خوشمزه درست شده باشد. و در حالی که تسلط بر پوسته پای دقیقاً سخت نیست، اغلب اشتباه می شود. من بسیاری از پوسته های پای سفت، متراکم، کم پخته و/یا بدون طعم داشته ام. و بیایید صادق باشیم. پوسته نیمی از دلیل حضور ما در نمایش است.
اما من یک خبر خوب دارم. پوسته پای خانگی کاملاً پوسته پوسته و خوشمزه کاملاً قابل دستیابی است. تنها چیزی که لازم است دستور پخت درست و چند نکته است. و امروز هر دوی این موارد را برای شما میآورم. شما آماده خواهید بود تا کیک های خانگی افسانه ای را در تمام فصل – از شیرین تا خوش طعم – در کمترین زمان تحویل دهید.
مواد مورد نیاز برای تهیه کراست پای خانگی پوسته پوسته:
- ارد
- کره
- شورتنینگ با طعم کره
- شیر
- نمک
طرز تهیه کراست پای خانگی عالی:
- آرد و نمک را به یک کاسه متوسط اضافه کنید؛ با هم پرت ، کره سرد و شورتنینگ را اضافه کنید و از مخلوط کن یا چنگال شیرینی پزی استفاده کنید. ظاهری شکننده و با تکه های به اندازه نخود خواهد داشت.
- شیر را اضافه کنید، هم بزنید تا ،یب شود. بیش از حد مخلوط نکنید. پوسته را به آرامی فشار دهید و به دو ،مت مساوی ت،یم کنید.
- با پ،تیک بپیچید و به شکل دیسک درآورید. حداقل یک ساعت سرد کنید.
- از یخچال خارج کنید و خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده پهن کنید. می خواهید سریع کار کنید تا خمیر سرد بماند. پوسته را به شکل دایره 12 اینچی باز کنید.
- خمیر را درون یک پوسته پای قرار دهید و با استفاده از چنگال یا انگشتان خود، لبه های آن را فلوت کنید.
- فیلینگ را اضافه کنید یا اگر از قبل پخته بودید، پوسته را با کاغذ روغنی یا فویل بپوش،د و با وزنه های پای پر کنید.
- طبق دستور پخت بپزید. برای پوسته از قبل پخته شده، در دمای 375 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. وزن پای و آستر را به آرامی بردارید، پوسته را با چنگال سوراخ کنید و پخت را برای 13-15 دقیقه دیگر یا تا زم، که پوسته قهوه ای طلایی شود ادامه دهید. قبل از اضافه ، فیلینگ، اجازه دهید کاملا خنک شود.
نکات و پیشنهادات:
از کره سرد و شورتنینگ استفاده کنید. این کاملا برای ایجاد آن لایه های پوسته پوسته زیبا ضروری است! پس از مخلوط ، خمیر، آن را دوباره در یخچال قرار دهید تا قبل از پخت خنک شود.
بیش از حد مخلوط نکنید! میخواهید تکههای خوب به اندازه نخود و کره و شیرینی را در خمیر خود نگه دارید. دوباره – این چیزی است که به ایجاد تمام لایههایی که میخواهیم کمک کند.
خوب و نازک رول کنید. خمیر پای شما باید حدود 1/8 اینچ ضخامت داشته باشد. هر نازک تر باشد و به راحتی پاره می شود. ضخیم تر است و نمی پزد و در نهایت با پوسته پای نیم پز خواهید رسید.
خمیر پای اضافی را فریز کنید. فریز ، خمیر پای اضافی یک راه عالی برای صرفه جویی در زمان در آینده است. دیسک های خمیر پای را که در بسته بندی پ،تیکی پیچیده شده اند، تا 6 ماه در کیسه های فریزر قابل مهر و موم قرار دهید. قبل از استفاده اجازه دهید تا در یخچال ذوب شود.
قبل از پخت، پوسته بالایی را با تخم مرغ یا خامه ،ید. این به پوسته شما یک رنگ طلایی زیبا و عمیق می دهد. در صورت تمایل می تو،د شکر درشت هم بپاشید.
پوسته پای خانگی پوسته پوسته
پوسته پای خانگی ما فوق العاده پوسته پوسته، کره ای و کاملاً خوشمزه برای کیک های شیرین و خوش طعم است.
زمان آماده سازی15 دقایق
زمان پخت20 دقایق
زمان خنک شدن1 ساعت
زمان کل1 ساعت 35 دقایق
دوره: دسر
غذا: آمریکایی
خدمات: 2 پوسته ها
کا،ی: 293کیلو کا،ی
- 2 1/2 فنجان ها ارد
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 فنجان کره بدون نمک سرد، به مکعب های کوچک برش دهید
- 1/2 فنجان شورتنینگ با طعم کره
- 1/2 فنجان شیر سرد
-
آرد، نمک، کره و شورتنینگ را با مخلوط کن شیرینی پزی مخلوط کنید. شیر را اضافه کنید و مخلوط را با دست فشار دهید. در این مرحله زیاد ورز نزنید وگرنه پوسته پوسته نمی شود.
-
دو توپ را جدا کرده و با کاغذ ساران بپیچید. دیسک ها را صاف کنید و حداقل 1 ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید.
-
از یخچال خارج کنید و یکی یکی دیسک را روی سطح کمی آردپاشی شده باز کنید. کمی روی خمیر و همچنین روی وردنه خود بپاشید تا از ،بندگی آن جلوگیری کنید. میخواهید خمیر را به شکل دایره ۱۲ اینچی برای اندازه صفحه پای استاندارد که ۹ اینچ است بغلت،د. برای جلوگیری از ،بندگی، می تو،د خمیر را به آرامی بالا بیاورید و فقط کمی بین چرخاندن با وردنه بچرخ،د.
-
خمیر را با احتیاط با کاردک به ظرف پای خود منتقل کنید. خمیر را به آرامی متن، با ظرف پای خود بچینید، لبه های آن را کوتاه کرده و تزئین کنید.
-
در این مرحله می تو،د در صورت درست ، یک پای دوتایی، فیلینگ خود را اضافه کنید. سپس همین مراحل را با دیسک خمیر دیگر تکرار کنید. دستورالعمل پخت هر پایی که درست می کنید را دنبال کنید.
-
اگر فقط یک پوسته درست میکنید، وقتی خمیرتان در ظرف پای قرار گرفت، خمیر را با کاغذ روغنی بپوش،د، دقت کنید که کف و کنارهها را بپوش،د. وزنه های پای را روی کاغذ روغنی اضافه کنید و سعی کنید وزنه ها را تا حد امکان از کناره ها به سمت بالا فشار دهید تا از کوچک شدن کناره ها جلوگیری کنید. اگر وزنه پای ندارید، می تو،د از لوبیا خشک هم استفاده کنید!
-
اگر در حال پختن کراست هستید، فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. به مدت 15-16 دقیقه بپزید، تا زم، که لبه ها شروع به قهوه ای طلایی شدن کنند. از فر خارج کرده و کاغذ روغنی را از روی پای بیرون بیاورید. به سرعت با یک چنگال سوراخ هایی را در کف پای سوراخ کنید. پوسته پای را به فر برگرد،د و 7 تا 8 دقیقه دیگر بپزید.
-
اگر به یک پوسته کاملاً پخته نیاز دارید، پس از برداشتن وزن پوست و پای، آن را برگرد،د و برای 13-15 دقیقه بیشتر بپزید.
-
برای یک پای بدون پخت، قبل از اضافه ، فیلینگ، پوسته را کاملا خنک کنید. برای پایی که قرار است فیلینگ آن را بپزید، می تو،د فیلینگ را به یک پوسته گرم اضافه کنید.
کا،ی: 293کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 24g | پروتئین: 4g | چربی: 20g | چربی های اشباع شده: 9g | چربی های چند غیر اشباع: 3g | چربی اشباع شده: 7g | چربی ترانس: 2g | کلسترول: 26میلی گرم | سدیم: 239میلی گرم | پتاسیم: 55میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 1g | ویتامین A: 303IU | کلسیم: 23میلی گرم | اهن: 1میلی گرم
کلمه کلیدی : پوسته پای خانگی
www.superhealthykids.com
ناتالی مونسون
من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.
درباره ناتالی بیشتر بد،د
منبع: https://www.superhealthykids.com/flaky-،memade-pie-crust/