پوزوله مرغ سبز شیلی | آشپزخانه جاه طلب



در اینجا دستور العمل دیگری با الهام از مادرم وجود دارد! چند سال پیش، او ع،ی از یک خورش شیلی سبز و زیبا با هومینی، لوبیا، ذرت، مرغ و غیره برایم پیامک کرد. او قبلاً در نیومکزیکو زندگی می کرد و بهترین چیلی های سبز را می گرفت. من همیشه به دستور العمل های افسانه ای الهام گرفته از ج، غربی او حسادت می کردم.

بلافاصله فهمیدم که باید یک واریاسیون از شیلی سبز او درست کنم پوزول مرغو خیلی خوشمزه بود من و تونی روی کلم، آووکادو، چیپس تورتیلا برای کرانچ و ماست انباشته کردیم تا خنک شود و خامه ای بماند. فوق العاده خوشمزه – من می دانم که شما آن را دوست خواهید داشت!

پوزول مرغ در دو کاسه با آووکادو، ماست و کلم

پوزول چیست؟

پوزوله که در برخی کشورها به آن “پوزوله” نیز می گویند، یک سوپ یا خورش سنتی مکزیکی است که با هومینی، گوشت، فلفل چیلی و چاشنی هایی مانند آووکادو، کاهو یا کلم، تربچه و لیموترش درست می شود. بسیاری از دستور العمل های پوزول از گوشت خوک به ،وان گوشت در سوپ استفاده می کنند، اما در برداشت من از پوزول سنتی، ما از ران مرغ و افزودن چیلی سبز برای یک نسخه ج، غربی استفاده می کنیم.

دستور پخت پوزول مرغ سبز در قابلمه با قاشق چوبی

مواد تشکیل دهنده پوزول مرغ چیلی سبز

این برداشت فوق‌العاده از پوزول سنتی از ران مرغ، برخی گیاهان و ادویه‌های شگفت‌انگیز، طعمی از چیلی سبز و البته هومینی استفاده می‌کند. شما تمام بافت ها و طعم های موجود در این دستور غذا را به اضافه اضافه ، مواد تازه را دوست خواهید داشت. در اینجا چیزی است که برای ساختن آن نیاز دارید:

  • روغن زیتون: شما از کمی استفاده خواهید کرد روغن زیتون برای پختن پیاز، فلفل دلمه ای و سیر.
  • سبزیجات: ما پیاز زرد یا سفید، فلفل دلمه ای سبز و ذرت شیرین را برای بافت لذیذ و طعم های شیرین و خوش طعم اضافه می کنیم.
  • حبه های سیر: باید مقداری سیر تازه با تمام مواد پوزول بجوشد.
  • گیاهان و ادویه جات: ما در حال اضافه ، ،یبی از زیره، گشنیز آسیاب شده، پودر سیر، پونه کوهی، نمک (یا adobo) و فلفل سیاه.
  • سوپ مرغ: پایه پوزول مرغ در آن دم کرده است سوپ مرغ. توصیه می کنم از آب مرغ کم سدیم استفاده کنید تا بتو،د سطح نمک را در دستور غذا کنترل کنید.
  • چیلی سبز: با خیال راحت از متوسط ​​یا استفاده کنید فلفل سبز ملایم برای کمی گرما و طعم فوق العاده.
  • هومینی: ستاره نمایش در این پوزول مرغ! شما به یکی نیاز خواهید داشت قوطی 28 اونس هومینی در دستور غذا
  • ران مرغ بدون پوست بدون استخوان: من دوست دارم از ران مرغ در این دستور غذا استفاده کنم، زیرا طعم بیشتری می‌دهند و مانند سینه‌های مرغ در سوپ‌های بر پایه آبگوشت، زیاد پخته نمی‌شوند.
  • آب گشنیز و لیمو ترش: برای افزایش طراوت در هر لقمه
  • برای تزئین: من دوست دارم s را اضافه کنمکلم سبز ،د شده، ماست یون، (این برای سوپ بسیار خوب است)، eگشنیز xtra، aبرش آووکادو و lime wedges

دو کاسه پوزول مرغ چیلی سبز با آووکادو، کلم و ماست

هومینی چیست؟

هومینی در واقع دانه های ذرت خشک شده ای است که فرآیندی به نام “نیکتامالیزاسیون” را طی کرده اند. می دانم ترسناک به نظر می رسد، اما فقط به این م،ی است که دانه های ذرت در محلول لیمو یا آهک خیس شده اند که پوسته های بیرونی را نرم تر می کند. بافت هومینی کمی پف کرده تر، جویدنی تر و بیشتر از ذرت شبیه لوبیا است. این یک ،صر سنتی در پوزول و سایر دستور العمل های اسپ،ایی است.

پوزول مرغ در یک کاسه با قاشق

طرز تهیه پوزول مرغ

  1. سبزیجات را تفت دهید. با تفت دادن پیاز، فلفل دلمه ای و سیر شروع کنید، سپس همه آن ادویه های گرم کننده را با هم مخلوط کنید.
  2. سوپ را بپزید. به آرامی آب مرغ، چیلی سبز، هومینی، ران مرغ و نمک و فلفل را هم بزنید. سوپ را بجوش،د و حرارت را کم کنید و بدون درب بجوش،د تا مرغ کاملا پخته شود.
  3. افزودنی ها را هم بزنید. پس از پخته شدن مرغ، آن را با قاشق سوراخ دار بردارید و روی تخته برش دهید تا با دو چنگال ،د شود. آن را دوباره به قابلمه اضافه کنید سپس ذرت، گشنیز و آبلیمو را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر بجوش،د، سپس مزه کنید و در صورت ،وم چاشنی ها را تنظیم کنید.
  4. تزیین و سرو کنید. پوزول را در کاسه ها سرو کنید، تمام آن تاپینگ های خوشمزه را اضافه کنید و لذت ببرید!

پوزول مرغ با آووکادو و کلم در یک کاسه با قاشق

نحوه نگهداری، انجماد و گرم ، مجدد پوزول مرغ

  • برای ذخیره سازی: این پوزول مرغ چیلی سبز را در ظروف در بسته در یخچال به مدت 4 تا 5 روز نگهداری کنید.
  • یخ زدن: بگذارید پوزول کاملا خنک شود، تزئینات را کنار بگذارید و سپس آن را به یک ظرف من، در فریزر (یا چندین ظرف برای تهیه غذا) منتقل کنید. تا 2 ماه فریز کنید.
  • برای گرم ، مجدد: ابتدا بگذارید پوزول در یخچال یخ بزند، سپس آن را در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید. چاشنی های خود را در آ، اضافه کنید و لذت ببرید!

سوپ و خورش های بیشتری را دوست خواهید داشت

همه دستور العمل های سوپ من را اینجا دریافت کنید!

امیدوارم این پوزول مرغ شیلی سبز باورن،ی را دوست داشته باشید! اگر آن را درست کردید، حتما نظر و امتیاز بگذارید تا بدانم چگونه آن را دوست داشتید. لذت ببر، xo!

پوزوله مرغ سبز شیلی

پوزول مرغ در دو کاسه با آووکادو، ماست و کلم

پوزول مرغ شیلی سبز دنج با هومینی، سبزیجات و گیاهان و ادویه جات فوق العاده درست شده است. این ،یب خوشمزه از پوزول مرغ سنتی مملو از پروتئین است و شامی عالی برای ماه های سرد است. تاپینگ های مورد علاقه خود را مانند کلم ،د شده، ماست یون، و آووکادوی خامه ای اضافه کنید!

،اصر

  • 1
    قاشق سوپخوری
    روغن زیتون
  • 1/2
    پیاز بزرگ زرد یا سفید، ،د شده
  • 1
    فلفل دلمه ای سبز، ریز ،د شده
  • 4
    حبه سیر، ،د شده
  • 1
    قاشق چایخوری
    زیره
  • 1
    قاشق چایخوری
    گشنیز آسیاب شده
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    پودر سیر
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    پونه کوهی
  • 6
    فنجان ها
    آب مرغ کم سدیم
  • 2
    (5 اونس) قوطی چیلی سبز ملایم یا متوسط
  • 1
    (28 اونس) می تواند هومینی، تخلیه و آبکشی شود
  • 1
    پوند
    ران مرغ بدون پوست بدون استخوان
  • 1
    قاشق چایخوری
    نمک (یا ساب adobo)
  • فلفل سیاه
  • 1
    فنجان
    ذرت شیرین، اختیاری (در صورت استفاده از کنسرو آبکش شده و آبکشی شود)
  • ½
    فنجان
    گشنیز ،د شده
  • 1
    آهک، آب میوه
  • برای تزئین:
  • کلم سبز رنده شده
  • ماست یون، (این روی سوپ خیلی خوب است)
  • گشنیز اضافی
  • برش های آووکادو
  • قاچ های آهک

دستورالعمل ها

  1. در یک فر یا قابلمه بزرگ هلندی، روغن زیتون را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. در مرحله بعد پیاز ،د شده، فلفل دلمه ای و سیر را اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم شوند. سپس ادویه جات زیره، گشنیز، پودر سیر و پونه کوهی را اضافه کنید. مخلوط کنید تا سبزیجات با ادویه ها آغشته شود، سپس به آرامی آب مرغ، چیلی سبز، هومینی، ران مرغ و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ،یب شوند.

  2. سوپ را بجوش،د سپس حرارت را کم کنید و بدون درب به مدت 25 دقیقه یا تا زم، که مرغ کاملا پخته شود بجوش،د. شما می خواهید مرغ را با آب گوشت پوشانده باشد، بنابراین هر چند وقت یکبار هم بزنید.

  3. پس از پخته شدن مرغ، آن را با قاشق سوراخ دار بردارید و روی تخته برش دهید تا با دو چنگال ،د شود. مرغ را دوباره به قابلمه اضافه کنید سپس ذرت، گشنیز و آب 1 لیموترش را با آن مخلوط کنید. 5-10 دقیقه دیگر بجوش،د، سپس مزه کنید و در صورت ،وم چاشنی ها را تنظیم کنید. لذت ببرید. سرویس 4-6.

  4. پوزول را بلافاصله در کاسه ها سرو کنید، روی آن را با کلم سبز ،د شده، ماست یون،، کمی گشنیز تازه ،د شده، برش های آووکادو و یک تکه لیموترش سرو کنید.

یادداشت های دستور غذا

برای ذخیره سازی: این پوزول مرغ چیلی سبز را در ظروف در بسته در یخچال به مدت 4 تا 5 روز نگهداری کنید.

یخ زدن: بگذارید پوزول کاملا خنک شود، تزئینات را کنار بگذارید و سپس آن را به یک ظرف من، در فریزر (یا چندین ظرف برای تهیه غذا) منتقل کنید. تا 2 ماه فریز کنید.

برای گرم ، مجدد: ابتدا بگذارید پوزول در یخچال یخ بزند، سپس آن را در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید. چاشنی های خود را در آ، اضافه کنید و لذت ببرید!

تغذیه

خدمات: 4 وعده

اندازه سرو: 1 وعده (بر اساس 4، از جمله ذرت)

کا،ی: 435 کیلو کا،ی

چربی: 13.8 گرم

چربی های اشباع شده: 2.8 گرم

کربوهیدرات ها: 47.3 گرم

فیبر: 7.3 گرم

قند: 10 گرم

پروتئین: 30.2 گرم

دستور تهیه توسط: Monique Volz // Ambicious Kitchen | عکاسی توسط: بخور عشق می خورد


منبع: https://www.ambitiouskitchen.com/green-chile-chicken-pozole/