لایه هایی از پوسته نان کوتاه، کیک پنیر بدون پخت، پودینگ شکلاتی و خامه زده شده این پودینگ شکلاتی را به یکی از بهترین دسرهای تاریخ تبدیل کرده است!
من هرگز ،ی را ندیده ام که عاشق این دسر نباشد. این یک ک،یک است!
طرز تهیه کراست نان کوتاه
این دسر خوشمزه و چند لایه با یک نان اسپند ساده شروع می شود. مواد تشکیل دهنده واقعا واضح است:
- آرد همه منظوره
- یک تکه کوچک شکر گرانول
- اسپند
- چاقی
نکته کلیدی این است که اسپند را ،د کنید بسیار آنقدر خوب که تقریباً از روی بافت آرد قابل تشخیص نیست.
یک غذاساز پردازش اسپند را آسان می کند و از قطعات در کره. با این حال، مطمئناً می تو،د کراست را بدون غذاساز آماده کنید. من یک روش ساده را در یادداشت های دستور غذا در زیر آورده ام.
پوسته را در کف یک تابه 9 در 13 اینچی فشار دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید تا به بافتی شبیه نان کوتاه تبدیل شود.
لایه های پودینگ و خامه را جمع کنید
چند لایه بعدی به این صورت است:
- فراستینگ پنیر خامه ای بسیار ساده و نازک (فکر کنید: مخلوط چیزکیک بدون پخت YUM)
- پودینگ شکلاتی
- خامه فرم گرفته کمی شیرین شده
قبل از مونتاژ آب نبات مطمئن شوید که پوسته کاملاً خنک شده است.
مخلوط پنیر خامه ای شیرین و پودینگ شکلاتی از چند روز قبل قابل تهیه است و در یخچال – مونتاژ را آسان می کند.
گزینه های پودینگ شکلاتی
شما چندین گزینه برای لایه پودینگ شکلاتی دارید.
پودینگ شکلاتی خانگی: این دستور پخت مورد علاقه من برای پودینگ شکلاتی خانگی است. نشاسته ذرت را به 4 قاشق غذاخوری اضافه می کنم تا پودینگ کمی غلیظ تر شود هنگام استفاده از آن برای این دسر لایه لایه (مطمئن شوید که پودینگ کاملا پخته شده باشد و بگذارید کاملا خنک شود). یک دسته پودینگ شکلاتی حدود 4 و 1/2 فنجان پودینگ درست می کند، به این م،ی که اگر از آن در دستور پخت خوشمزه پودینگ شکلاتی استفاده کنید، یا پودینگ شکلاتی کمتری خواهید داشت (مشکل بدی نیست!) یا می تو،د از کل مقدار آن استفاده کنید. پودینگ برای یک لایه پودینگ ضخیم تر.
پودینگ شکلاتی پر شده: یک جعبه 5.9 اونسی پودینگ شکلاتی که طبق دستورالعمل بسته بندی تهیه شده است (با 3 فنجان شیر سرد) برای این دستور پخت کافی است.
قوام لایه پودینگ شکلاتی تا حد زیادی به دستور پخت یا برند پودینگ شکلاتی که استفاده می کنید بستگی دارد. اگر موقع خوردن ،متهایی از این دسر نامرتب است، نگران نباشید. تجدید نظر: قرار است به هم ریخته شود. خوب است بدون توجه به ظاهر آن طعم شگفت انگیزی دارد.
برای برش های ظریف تر، من مطمئن می شوم که 1) پودینگ یک دستور غلیظ باشد، 2) پودینگ حداقل 4 ساعت در یخچال بماند، و 3) چاقو بین برش ها پاک شود.
دسری که با نام های زیادی شناخته می شود
این پودینگ شکلاتی یکی از چیزهای مورد علاقه من در دوران رشد بود. نام آن را دسر رابرت ردفورد گذاشتیم (من در واقع یک نسخه قدیمی در سایت خود دارم، اما این نسخه جدید و بهبود یافته به دلایل زیادی بسیار بهتر است!).
دیگران آن را بهتر از فاج رابرت ردفورد، لاز،ا شکلاتی یا شکلاتی می نامند. (چه نام هایی را گم کرده ام؟؟)
صرف نظر از نامش، به راحتی یکی از دسرهای مورد علاقه من است!
این برای هر من،تی از آشپزی محله گرفته تا غذاهای لذیذ تعطیلات گرفته تا خوراکی های کلیسا من، است همیشه ضربه زدن شما نمی تو،د با پوسته کره ای، پودینگ شکلاتی خوشمزه و لایه های خامه ای اطراف، اشتباه کنید!
پاداش: گزینه های پوسته اضافی
اگر می خواهید پوسته کیک اسپند خود را تغییر دهید، در اینجا چند ایده وجود دارد:
- پوسته کوکی Oreo (حدود 36 کوکی Oreo – 1 بسته معمولی – له شده و با 6 تا 7 قاشق غذاخوری کره مخلوط شده – به مدت 10-15 دقیقه بپزید یا نپخته بگذارید)
- پوسته براونی نازک (نیمی از دستور براونی را امتحان کنید که در یک تابه 9 در 13 اینچی قرار می گیرد – بپزید و بگذارید خنک شود)
- پوسته کراکر گراهام (شما ممکن است یک دستور غذای 1 1/2 مانند این را برای یک ماهیتابه 9 در 13 اینچی بخواهید)
پودینگ شکلاتی لذت بخش است
میوه: 12 حدا،ر 15 وعده
زمان آماده سازی: 45 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان خنک شدن: 2 ساعت
زمان کل: 3 ساعت
پوسته نان کوتاه:
- 1 فنجان آرد همه منظوره
- 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
- ½ تا ¾ فنجان اسپند ،د شده
- ½ فنجان -کره شور به اندازه یک قاشق غذاخوری ،د کنید
لایه پنیر خامه ای:
- 8 اونس پنیر خامه ای، نرم شده تا دمای اتاق
- 1 فنجان پودر قند
- 1 فنجان خامه غلیظ سرد شده
- ½ قاشق چای خوری عصاره و،ل
لایه پودینگ:
- 3 و نیم تا 4 فنجان پودینگ شکلاتی، خانگی یا از قوطی – سرد و سفت شده (به یادداشت مراجعه کنید)
لایه خامه فرم گرفته:
- 1 ¼ فنجان خامه غلیظ سرد شده
- ¼ فنجان پودر قند
- فرهای شکلاتی، شکلات پاشیده شده، پودر کاکائو، اورئوهای ،د شده، مرواریدهای شکلاتی ترد یا سایر تزیینات دلخواه برای رویه.
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
-
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک تابه 9*13 اینچی را با اسپری پخت و پز کمی چرب کنید.
-
برای پوسته: در کاسه غذاساز (برای جایگزینی برای غذاساز به یادداشت زیر مراجعه کنید)-آرد، گردو و شکر را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا اسپند خیلی ریز ،د شود. مخلوط باید بافت شنی داشته باشد.
-
تکه های کره را اضافه کنید و نبض بزنید تا کره به مواد خشک بریده شود. آنقدر این کار را انجام دهید تا کره به تکه های کوچک تبدیل شود و وقتی بین انگشتانتان فشار دهید مخلوط جمع شود.
-
مخلوط را به طور یکنواخت در کف ظرف آماده شده بریزید و فشار دهید تا یک لایه یکدست شود. آن را به مدت 15 دقیقه بپزید. کنار و بگذارید کاملا خنک شود.
-
برای لایه پنیر خامه ای: با استفاده از همزن برقی دستی یا در کاسه یک همزن پایه مجهز به ضمیمه پدال یا همزن، پنیر خامه ای نرم شده و پودر قند را با همزن 1 تا 2 دقیقه با همزن بزنید تا یکدست و ، رنگ شود.
-
خامه غلیظ و و،ل را اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید تا مخلوط شوند. سرعت را تا متوسط افزایش دهید و به هم زدن ادامه دهید و در صورت نیاز کناره های کاسه را بتراشید تا مخلوط غلیظ و ،ی شود.
-
این مخلوط را به طور یکنواخت روی پوسته خنک شده پخش کنید. کاسه را کنار بگذارید (نیازی به شستن آن نیست – در مرحله بعد دوباره از آن استفاده خواهیم کرد!).
-
برای لایه پودینگ شکلاتی: پودینگ شکلاتی آماده شده را به طور یکنواخت روی لایه پنیر خامه ای پخش کنید.
-
برای لایه خامه فرم گرفته: در همان کاسه مخلوط پنیر خامه ای (با استفاده از همزن دستی یا برقی) خامه غلیظ و پودر قند را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند. سرعت را تا متوسط افزایش دهید و مخلوط کنید تا قله های ضخیم و نرم تشکیل شود.
-
خامه فرم گرفته را به طور یکنواخت روی پودینگ شکلاتی بریزید و آن را به صورت یک لایه پخش کنید.
-
دسر را حداقل 4 ساعت یا حدا،ر 12 ساعت در یخچال بگذارید. روی آن را با پاشیدن شکلات، اورئوس ،د شده، پودر کاکائو یا هر چیزی که می خواهید تزئین کنید! مربع ها را برش دهید و سرو کنید (بهترین مزه آن سرد است).
پودینگ شکلاتی خانگی: این دستور پخت مورد علاقه من برای پودینگ شکلاتی خانگی است. نشاسته ذرت را به 4 قاشق غذاخوری افزایش میدهم تا پودینگ کمی غلیظتر در هنگام استفاده از آن برای این دسر لایهبندی شده (مطمئن شوید که پودینگ کاملاً پخته شده باشد و بگذارید کاملاً خنک شود – میتوان آن را 3 تا 4 روز زودتر درست کرد). یک دسته پودینگ شکلاتی حدود 4 و 1/2 فنجان پودینگ درست می کند، به این م،ی که اگر از آن در دستور پخت خوشمزه پودینگ شکلاتی استفاده کنید، یا پودینگ شکلاتی کمتری خواهید داشت (مشکل بدی نیست!) یا می تو،د از کل مقدار آن استفاده کنید. از پودینگ برای یک لایه پودینگ فوق العاده.
پودینگ شکلاتی پر شده: یک جعبه 5.9 اونسی پودینگ شکلاتی که طبق دستورالعمل بسته بندی تهیه شده است (با 3 فنجان شیر سرد) برای این دستور پخت کافی است.
نویسنده: گرایش
،ت: شیرین
آشپزخانه: آمریکایی
جاده: نان نه نان
ارسال: 1 خدمات، کا،ی: 329Kcal، کربوهیدرات ها: 26g، پروتئین: 4g، چربی: 24g، چربی اشباع شده: 14g، کلسترول: 65میلی گرم، سدیم: 196میلی گرم، فیبر: 1g، شکر: 17g
سلب مسئولیت: من یکی از شرکتکنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیلهای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایتهای وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/c،colate-pudding-delight/
تحریریه غذای هرمزگان