پنکیک پروتئین توت - بیش از 35 گرم پروتئین!
انتشار: بهمن 01، 1403
بروزرسانی: 24 تیر 1404

پنکیک پروتئین توت - بیش از 35 گرم پروتئین!


این دستور تهیه پنکیک پروتئین توت سالم مرطوب، کرکی و پر از طعم توت است. این به سرعت تبدیل به صبحانه پر پروتئین مورد علاقه شما می شود!

کلوچه صبحانه پروتئینی و توت
آن را سنجاق کنید

مافین پروتئین بلوبری

این کیک ها چیز خاصی هستند.

فقط یک عدد هشت گرم پروتئین به شما می دهد، یا بیشتر 35 گرم پروتئین برای مجموع کمتر از 220 کا،ی!

در مورد یک دستور غذای آسان و پر پروتئین صحبت کنید.

طعم آن ها درست مانند کلوچه های بلوبری نرم و کرکی ک،یک است و شما کاملاً فراموش خواهید کرد که هر کدام همزمان با پروتئین و مواد مغذی هستند.

پروتئین بیشتری می خواهید؟ شیک پروتئینی را با مخلوط کیک امتحان کنید

کلوچه بلوبری (صبحانه با پروتئین بالا)

مزایای سلامتی

مافین کم کا،ی و چربی اشباع شده بسیار کم، یک صبحانه پر پروتئین، یک دسر سالم یا میان وعده بعد از تمرین است.

هر پنکیک پروتئینی به لطف زغال اخته فوق العاده عالی، آهن، فیبر، پتاسیم و آنتی ا،یدان ها را نیز فراهم می کند.

بسته به مواد تشکیل دهنده و مارک های خاصی که استفاده می کنید، آنها دارای گزینه هایی مانند بدون لبنیات، بدون گلوتن، بدون تخم مرغ، بدون قند اضافه، بدون روغن، کم چرب و وگان هستند.

آنها را در جعبه ناهار محل کار یا مدرسه بسته بندی کنید، یا آنها را به ،وان بخشی از یک صبحانه سیر سرو کنید. من عاشق یک کلوچه قبل از دویدن هستم و خواهرم بعد از دوچرخه سواری یا ک، اسپین یکی را می خورد.

پنکیک های پروتئینی گیاهی را نیز تهیه کنید

دستور پخت کلوچه بلوبری با پروتئین بالا

ویدیو دستور تهیه کلوچه پروتئین بلوبری

ویدیوی گام به گام بالا را تماشا کنید.

مواد لازم برای مافین پروتئین بلوبری

مواد تشکیل دهنده

شما به زغال اخته، آرد، پودر پروتئین، ماست یا موز، روغن اختیاری یا کره بادام، آب، عصاره و،ل خالص، نمک، جوش شیرین، بکینگ پودر، شکر و دارچین آسیاب شده نیاز دارید.

انواع توت ها - در این دستور مافین باید 1 فنجان زغال اخته به علاوه در صورت تمایل روی آن را تزئین کنید.

می تو،د از انواع توت های تازه یا توت های یخ زده استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که توت ها کاملاً ذوب شده اند و در صورت استفاده از توت های یخ زده، بلورهای یخ را پاک کنید.

یا تمشک تازه، شاه توت، گی، ،د شده، سیب یا توت فرنگی را با مقداری زغال اخته جایگزین کنید.

پودر پروتئین – من طعم موجود در بسیاری از پودرهای پروتئینی شیرین و طعم دار را دوست ندارم، بنابراین دوست دارم از پودر پروتئین نخود شیرین نشده و بدون طعم استفاده کنم.

می تو،د از پروتئین برنج قهوه ای، پروتئین سویا، پروتئین آب پنیر یا کازئین در طعم هایی که مکمل توت ها هستند، مانند رول دارچین یا دانه و،ل استفاده کنید.

مهمترین بخش استفاده از پودر پروتئینی است که می د،د واقعاً از آن لذت می برید.

پودر پروتئین در دست نیست؟ این مافین های بلوبری سالم را امتحان کنید.

ماست یا آب سیب – دستور تهیه 1/2 فنجان موز له شده یا ماست ساده، گیاهی یا یون، مورد علاقه شما است.

برای داشتن طعمی مفرح، ماست ساده را با زغال اخته یا توت فرنگی جایگزین کنید.

یا اگر پنکیک پروتئینی لیمو توت می خواهید، ماست لیمویی ب،ید و پوست یک لیمو را نیز اضافه کنید.

شکر - این می تواند شکر قهوه ای یا سفید سنتی، شکر نارگیل تصفیه نشده، اریتریتول یا زایلیتول گرانول بدون شکر باشد.

جایگزین ، عسل یا شربت افرا خالص منجر به پنکیک های متراکم و ،بناکی می شود که زیاد بلند نمی شوند. با این حال، برخی از مفسران هنوز تحت تاثیر نتایج هستند. پس انتخاب با شماست.

دقیق - گزینه هایی که به خوبی کار می کنند عبارتند از آرد غلات کامل، آرد سفید همه منظوره یا برخی از مارک های ،یبی آرد بدون گلوتن.

می تو،د از آرد جو دوسر برای کلوچه جو دوسر و توت استفاده کنید. جعبه دستور زیر شامل یک گزینه کتو است که با آرد بادام درست شده است.

از توت های باقی مانده برای تهیه بلوبری ترد استفاده کنید

پنکیک بلوبری با پودر پروتئین
مافین پروتئین بلوبری آسان (با پودر پروتئین)

چگونه بهترین پنکیک پروتئین بلوبری را درست کنیم

ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

قالب مافین یا قالب مینی مافین را با روغن نباتی، روغن نارگیل یا اسپری بدون چربی خوب چرب کنید. سپس در حالی که مخلوط مافین را آماده می کنید، این ماهیتابه را کنار بگذارید.

اگر از کره بادام استفاده می کنید، آن را به آرامی گرم کنید تا به راحتی هم بزنید. در یک کاسه بزرگ، آب، ماست یا موز له شده، روغن اختیاری یا کره آجیل و عصاره و،ل را با هم مخلوط کنید.

آرد، پودر پروتئین، شکر، دارچین، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید.

همه چیز را با هم هم بزنید تا یکدست شود. برای جلوگیری از سفت شدن بافت بعد از پخت، مخلوط را زیاد هم نزنید.

زغال اخته را با دقت هم بزنید. اگر خیلی شدید هم بزنید، توت ها ممکن است بشکنند و مخلوط بنفش شود. شیرینی ها همچنان خوشمزه خواهند بود!

با استفاده از یک ملاقه بزرگ یا قاشق غذاخوری، مخلوط را به طور مساوی بین قالب های چرب شده ت،یم کنید. قالب مافین را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار دهید.

به مدت نوزده دقیقه بپزید. با قرار دادن یک خلال دندان در مرکز کیک بررسی کنید که کیک درست شده است یا خیر. خلال دندان باید بیشتر تمیز بیرون بیاید.

قبل از اینکه کناره ها را با چاقو گرد کنید و کیک ها را بردارید، بگذارید خنک شود.

این کیک ها را می توان تا یک روز روی پیش خوان با حوله پوشانده شده نگه داشت. در روز دوم، با بافت لطیف تر، بهترین طعم را دارد.

اگر بعد از این مدت باقی مانده، بهتر است به دلیل فاسد شدن مواد آن را در ظرف دربسته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

رژیم غذایی دختران با پروتئین بالا
پنکیک پروتئین بلوبری وگان

نکات و ترفندهای پخت

اگر ترجیح می دهید این مافین های پروتئینی جامبو بلوبری را درست کنید، به سادگی از یک قالب مافین جامبو به جای قالب معمولی استفاده کنید. ممکن است لازم باشد زمان پخت را چند دقیقه افزایش دهید.

توصیه می کنم به جای مافین از قالب های چرب شده استفاده کنید زیرا این کار باعث می شود که مافین ها به کناره ها ن،بند. به ،وان یک امتیاز، آنها سازگارتر با محیط زیست هستند.

برای ،، که عاشق مخلوط محبوب مافین بلوبری کودیاک (یا مخلوط مافین با پروتئین بالا) هستند، می توانند با هم زدن مواد خشک از قبل در زمان صرفه جویی کنند. مخلوط کیک خانگی خود را در یک کیسه یا ظرف دربسته نگهداری کنید تا آماده استفاده شود.

اگر پروتئین بیشتری در هر مافین می خواهید، مقداری یا تمام آب موجود در دستور غذا را با سفیده تخم مرغ یا یک جایگزین تخم مرغ مایع گیاهی جایگزین کنید.

دو خواننده گزارش موفقیت ،د که نیمی از ماست را با پنیر کوتیج تعویض ،د. اگر این یا هر نوع دیگری از این دستور کیک پروتئینی تمشک را امتحان کردید، حتماً بنویسید و به بقیه اطلاع دهید که چگونه پیش می رود!

دستور العمل مافین بلوبری پروتئین سالم (Copycat Kodiak)

دستور تهیه شده از پنکیک های پروتئین من و کلوچه پای سیب پروتئین من.

  • 1/2 فنجان ماست یا آب سیب
  • 1/2 فنجان آب
  • 3 قاشق غذاخوری روغن یا کره بادام یا آب اضافی
  • 1 قاشق چای خوری عصاره و،ل خالص
  • 1/2 فنجان دقیق (یا مافین بلوبری کتو را امتحان کنید)
  • 2/3 فنجان پودر پروتئین
  • 1/3 فنجان شکر یا زایلیتول
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 فنجان توت ها (به علاوه در صورت تمایل بیشتر برای تاپ ها)
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب مافین را خوب چرب کنید. در یک کاسه بزرگ، تمام مواد مرطوب (نه زغال اخته) را با هم مخلوط کنید. بقیه مواد را به جز توت ها اضافه کنید تا یکدست شوند. حالا توت ها را با دقت هم بزنید. از یک ملاقه یا قاشق غذاخوری بزرگ برای ت،یم ، مخلوط به 9 قالب مافین استفاده کنید. در صورت تمایل، چند عدد زغال اخته را روی هر مافین فشار دهید. در طبقه وسط فر به مدت 19 دقیقه یا تا زم، که خلال دند، که در وسط کیک فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید. قبل از اینکه دور پنکیک های پروتئینی تمشک را با چاقو بچرخ،د و آنها را از قالب ها خارج کنید، اجازه دهید خنک شوند. می تو،د آنها را به صورت آزاد در یک شب روی پیشخوان نگهداری کنید. برای تازگی توصیه می کنم بعد از یک روز در یخچال بگذارید. این کلوچه ها روز بعد طعم بهتری دارند.مشاهده حقایق تغذیه

ایده های صبحانه با پروتئین بالا

وافل پروتئینی

وافل پروتئینی

یک میان وعده آسان با پروتئین بالا

کرک پروتئینی

2 مواد پخت

نان کره بادام زمینی

نان کره بادام زمینی

سوراخ های دونات پروتئینی

سوراخ های دونات پروتئینی

صبحانه کینوا

صبحانه کینوا

توپ های انرژی

توپ های انرژی

آب پینا کولادا


منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/blueberry-protein-،ins/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=blueberry-protein-،ins&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=blueberry-protein-،ins