من بسیار هیجان زده هستم که برای شما کرکی، دنج، کاملاً تند میآورم پنکیک شیرینی زنجبیلی برای صبحانه تعطیلات خود من میدانم که همه ما مثل همیشه جشن نمیگیریم، اما مهم است که لحظهای را برای اتصال، خلاقیت و خلق چیزی لذتبخش (و خوشمزه!) اختصاص دهیم. این پنکیک های شیرینی زنجفیلی کرکی من را به طرز مس،ه ای خوشحال ،د، به خصوص وقتی با شربت افرا خالص و با یک فنجان قهوه همراه شوند.
بنابراین کاری که از شما میخواهم انجام دهید این است: یک برانچ سرگرمکننده از جمله این پنکیکها برای خود درست کنید (شاید با یک طرف این شیرینیهای صبحانه بوقلمون + سیبزمینیهای ترد صبحانه)، فقط در خانه، The Grinch یا بابا نوئل بنوشید، و در حین شما چیزی گرم بنوشید. در یک پتو پیچیده شده اند. از روز خود لذت ببرید. شما لیاقتش را دارید!
حالا بریم سراغ خوشمزه بودن…
آنچه برای تهیه پنکیک شیرینی زنجبیلی نیاز دارید
این پنکیک های شیرینی زنجبیلی سالم تر با طعم های لذیذ و دنج بدون استفاده از شکر تصفیه شده بسته بندی شده اند. ما آنها را گندم کامل نگه میداریم، اما هنوز هم کاملاً کرکی هستند! در اینجا چیزی است که برای ساخت آنها نیاز دارید:
- ارد: من استفاده کردم آرد شیرینی کامل گندم تا به این پنکیک ها دوز سالم غلات کامل بدهید.
- منگنه های پخت: میخواهید بیکینگ پودر (نه نوشابه) را اضافه کنید تا این پنکیکها پف کنند و کمی نمک و عصاره و،ل برای طعم دادن.
- ادویه های دلپذیر: ما از دارچین استفاده می کنیم، زنجبیل زمینی و فلفل دلمه ای تا به این پنکیک های شیرینی زنجبیلی طعم دلپذیری بدهد.
- تخم مرغ: در دستور پخت این پنکیک به یک تخم مرغ نیاز دارید.
- شیرین کننده ها: ما از برخی استفاده می کنیم م، ارگ،ک و شکر نارگیل برای شیرین ، طبیعی این پنکیک های شیرینی زنجبیلی. فقط چند قاشق غذاخوری برای طعم دادن به آنها.
- شیر: با خیال راحت از شیری که دوست دارید استفاده کنید (من معمولاً بدون لبنیات استفاده می کنم) تا به خمیر رطوبت اضافه کنید.
- تاپینگ ها و مخلوط ها: این پنکیک های شیرینی زنجبیلی بسیار خوشمزه هستند که با شربت افرا خالص، خامه فرم گرفته و حتی آجیل های شیرین پوشیده شده اند. به راحتی می تو،د مقداری آجیل یا حتی چیپس شکلات را مخلوط کنید.
جادویی + فواید م، برای سلامتی
اگر قبل از این هرگز با م، نپزیدید، به این دلیل هستید که:
- به طور طبیعی سرشار از آهن، ویتامین B6، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است. در واقع آیا می دانستید که 1 قاشق غذاخوری م، 20 درصد نیاز روزانه شما به آهن را دارد؟
- شگفت انگیز در محصولات پخته شده و حتی مارینادهای خوش طعم، سس BBQ و فلفل قرمز!
- ایده آل برای تهیه کلوچه های زنجبیلی، شیرینی زنجبیلی و همیشه یک غذای اصلی پخت تعطیلات در کمد من.
نکاتی برای تهیه پنکیک شیرینی زنجبیلی
حتما gو همه نکات و ترفندهای من برای درست ، بهترین پنکیک (به علاوه یک ویدیو) اینجا! برای اصول اولیه، این موارد را به خاطر بسپارید:
- هنگامی که روغن نارگیل خود را ذوب کردید، قبل از اینکه آن را با سایر مواد مخلوط کنید، مطمئن شوید که در لمس خنک است (نه داغ)، در غیر این صورت تخم مرغ را منعقد می کند. شما همچنین می تو،د با خیال راحت از کره ذوب شده استفاده کنید!
- خمیر خود را بیش از حد مخلوط نکنید! این باعث ایجاد بافت پنکیک لثه ای می شود.
- پنکیک های خود را روی حرارت متوسط بپزید تا به طور یکنواخت بپزند. اگر پنکیکهایتان را برگرد،د و به نظر میرسد که خیلی سریع در حال پختن هستند، میتو،د دمای آن را تا متوسط به پایین کاهش دهید تا نسوزند.
چگونه پنکیک را گرم نگه داریم
اگر این پنکیکها را برای صبح کریسمس یا یک برانچ زمست، سرو میکنید، میتو،د این پنکیکهای زنجبیلی را زودتر درست کنید و در فر گرم نگه دارید! به سادگی فر خود را در دمای 200 درجه فارنهایت قرار دهید، پنکیک های خود را به ورقه پخت یا بشقاب مخصوص فر اضافه کنید و آن ها را در فر قرار دهید تا زم، که آماده سرو شوید.
چگونه پنکیک را فریز کنیم
اگر میخواهید این پنکیکهای زنجبیلی سالمتر را زودتر درست کنید و بعداً سرو کنید، میتو،د پنکیکها را روی یک ورقه پخت قرار دهید تا با هم تماس نداشته باشند و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید (به این میگویند فلاش منجمد کنید)، سپس آنها را در آن قرار دهید کیسه های ایمن فریزر یا ظروف و تا 3 ماه فریز کنید. پس از آماده شدن برای گرم ،، به سادگی پنکیک ها را به یک بشقاب اضافه کنید و به مدت 30 تا 60 ث،ه یا تا زم، که گرم شوند در مایکروویو قرار دهید.
دستور العمل های خوشمزه تر پنکیک
تمام دستور العمل های شگفت انگیز وافل و پنکیک ما را از اینجا دریافت کنید!
امیدوارم این پنکیک شیرینی زنجبیلی ساده و سالم را دوست داشته باشید! اگر آنها را ساختید، حتماً نظر و امتیاز بگذارید تا بدانم چگونه آنها را دوست داشتید. لذت ببر، xo!
پنکیک نان زنجبیلی کرکی
پنکیک شیرینی زنجبیلی کرکی باورن،ی که با آرد گندم کامل، ادویه های گرم و م، شیرین و خوشمزه درست شده است. این پنکیکهای شیرینی زنجبیلی سالمتر، بدون لبنیات، کاملاً ادویهدار، بسیار پفدار و بهترین برانچ تعطیلات هستند!
،اصر
- مواد خشک:
-
1
فنجان
آرد شیرینی کامل گندم یا آرد گندم کامل (یا از آرد همه منظوره استفاده کنید*) -
2
قاشق چای خوری
پودر خمیرمایه -
3/4
قاشق چایخوری
دارچین -
3/4
قاشق چایخوری
زنجبیل -
1/4
قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای -
1/4
قاشق چایخوری
نمک - مواد مرطوب:
-
1
تخم مرغ -
3
قاشق غذاخوری
م، -
1
قاشق سوپخوری
شکر نارگیل -
1
قاشق چایخوری
عصاره و،ل -
1
فنجان
شیر غیر لبنی (من از شیر بادام شیرین نشده استفاده کردم) -
2
قاشق غذاخوری
روغن نارگیل ذوب شده و خنک شده یا کره ذوب شده
دستورالعمل ها
-
در یک کاسه متوسط، آرد شیرینی گندم کامل، بیکینگ پودر، دارچین، زنجبیل، فلفل دلمه ای و نمک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
-
در یک کاسه بزرگ جداگانه، تخم مرغ، م،، شکر نارگیل، عصاره و،ل و شیر را با هم مخلوط کنید. مواد خشک را به مواد خیس اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. روغن نارگیل ذوب شده یا کره ذوب شده را به آرامی هم بزنید. خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید.
-
یک ماهیتابه بزرگ ن،ب را با روغن نارگیل یا کره آغشته کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. خمیر را 1/3 فنجان در ماهیتابه بریزید و در صورت ،وم با قاشق کمی پخش کنید. حدود 2 دقیقه بپزید تا حباب هایی روی آن ظاهر شود.
-
کیک ها را برگرد،د و 2 دقیقه تا زم، که زیر آن قهوه ای طلایی شود بپزید. ماهیتابه را پاک کنید و با روغن نارگیل (یا کره) و باقیمانده خمیر این کار را تکرار کنید. برای جلوگیری از سوختن، ممکن است لازم باشد بعد از اولین بسته حرارت را کم یا متوسط کنید. هر کدام 4، 2 پنکیک سرو می کند. کره و/یا شربت افرا خالص را روی آن قرار دهید.
یادداشت های دستور غذا
*اگر از آرد همه منظوره استفاده کردید و متوجه شدید که خمیر پنکیک خیلی رقیق است، 1 تا 2 قاشق غذاخوری آرد بیشتر اضافه کنید.
تغذیه
خدمات: 4 وعده
اندازه سرو: 2 عدد پنکیک
کا،ی: 253 کیلو کا،ی
چربی: 9.6 گرم
چربی های اشباع شده: 6.1 گرم
کربوهیدرات ها: 38.4 گرم
فیبر: 4.5 گرم
قند: 10.9 گرم
پروتئین: 5.8 گرم
این پست در ابتدا در 13 دسامبر 2020 منتشر شد و در 22 دسامبر 2021 بازنشر شد.
منبع: https://www.ambitiouskitchen.com/،bread-pancakes/