پنکیک بلغور جو دوسر – بهترین دستور العمل آسان!

Oatmeal Muffins Recipe

این دستور خوشمزه برای کلوچه های جو دوسر سالم نرم، مرطوب، کرکی است و به راحتی برای صبحانه یا یک میان وعده سالم درست می شود!

پنکیک بلغور جو دوسر سالم برای صبحانه

پنکیک جو دوسر برنده جایزه

این مافین های ساده با مواد سالمی بسته بندی شده اند و به سرعت تبدیل به یک غذای مورد علاقه جدید خانواده صبحگاهی می شوند.

با امتیاز پنج ستاره بیش از دویست نظر مثبت خوانندهاین بهترین دستور پخت کیک جو دوسر است که تا به حال پیدا کرده اید.

چندین سال پیش، من دستور پخت را در مسابقه ای که برگزار کردم، وارد کردم مجله سلامت، و برنده انتخاب آنها برای بهترین گزینه صبحانه سالم در حال حرکت شده است.

احتمالاً در حال حاضر مواد لازم برای تهیه یک سری پنکیک جو دوسر مرطوب و خوشمزه را در انبار آشپزخانه خود دارید!

همچنین ممکن است جو تیرامیسو شبانه را دوست داشته باشید

مواد تشکیل دهنده مافین جو دو سر خانگیمواد تشکیل دهنده مافین جو دو سر خانگی

مواد تشکیل دهنده

برای تهیه پنکیک بلغور جو دوسر از ابتدا، به جو، آرد، شیر دلخواه، سرکه، شیرین کننده، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک، تخم مرغ اختیاری، روغن اختیاری، و کره آجیل یا سس سیب نیاز دارید.

جو – دستور تهیه 1 فنجان جو دوسر سریع پخته می شود.

من از جو دوسر سریع استفاده می کنم زیرا بهتر از جو دوسر نورد مایع را جذب می کند و پنکیک نرم تری تولید می کند. اگر این تمام چیزی است که در دسترس دارید، می تو،د از جو دوسر یا جو دوسر سریع استفاده کنید. من جو دوسر فولادی را امتحان نکردم.

برای کلوچه های جو دوسر بدون گلوتن، از جو دو سر تایید شده بدون گلوتن یا مقدار مساوی از تکه های کینوآ رول شده استفاده کنید.

شیر – از هر شیری که در حال حاضر در یخچال دارید استفاده کنید.

برای پنکیک های بدون لبنیات، من شیر بادام، شیر جو دوسر یا شیر نارگیل را دوست دارم. شیر حالت خامه ای و مغذی بیشتری به آن اضافه می کند، بنابراین توصیه نمی کنم آن را با آب جایگزین کنید.

دقیق – آرد همه منظوره سفید، آرد غلات کامل، آرد جو دوسر یا برخی از مارک های آرد پخت بدون گلوتن به خوبی کار می کنند.

نسخه بدون آرد (تهیه شده با آرد بادام) نیز در زیر آمده است.

برای بهترین نتیجه، از آرد نارگیل استفاده نکنید زیرا باعث ایجاد پنکیک خشک و شکننده می شود.

اگر آرد گندم کامل، آرد بادام، آرد برنج یا آرد شیرینی پزی را امتحان کردید، به من اطلاع دهید که چگونه می شود.

شکر – شکر سفید معمولی، شکر نارگیل تصفیه نشده یا زایلیتول را برای روی کیک های بدون شکر خود انتخاب کنید.

من جایگزین ، استویا یا یک شیرین کننده مایع مانند شربت افرا خالص یا عسل را توصیه نمی کنم زیرا قوام آن را به شدت تغییر می دهد.

بلغور جو دوسر مانده؟ در خانه توپ های انرژی درست کنید

ویدیوی دستور پخت مافین بلغور جوی سالم

در بالا، ویدیوی مرحله به مرحله طرز تهیه مافین را مشاهده کنید.

مافین جو دو سر آسان با چیپس شکلاتمافین جو دوسر آسان با چیپس شکلات

طعم مافین صبحانه بلغور جو دوسر

بلغور جو دوسر و کشمش: از دستور اولیه زیر، از جمله دارچین اختیاری استفاده کنید. قبل از ت،یم ، مخلوط در تابه، 1/2 فنجان کشمش را اضافه کنید.

یا همین ایده را با زغال اخته خشک، ،مای ،د شده یا انجیر استفاده کنید.

سیب و دارچین: یک قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده را با مواد خشک اضافه کنید.

نصف فنجان سیب ،د شده را با مواد مایع مخلوط کنید. بعد از اینکه مافین ها از فر بیرون آمدند، به دلخواه روی آن ها دارچین و شکر بپاشید.

کره بادام زمینی: به جای روغن از کره بادام زمینی خامه ای یا ترد استفاده کنید.

یا از کره بادام، کره بادام هندی یا کره اسپند استفاده کنید. در صورت تمایل یک پیمانه بادام زمینی ریز ،د شده را هم بزنید.

مافین جو و موز: یک سوم فنجان شیر را با یک موز رسیده له شده جایگزین کنید.

اضافه ، یک مشت گردوی ،د شده و مینی چیپس شکلاتی بافت و طعم جالبی به این نان جو موزی می دهد.

توت ها: برای کلوچه های جو دوسر تمشک قدیمی، ابتدا همه چیز را به جز توت ها با هم مخلوط کنید تا خمیر مافین درست شود.

1/2 فنجان تمشک تازه یا ذوب شده را به آرامی مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط ، بیش از حد ممکن است باعث ش،تن توت ها و بنفش شدن کلوچه ها شود.

نارنجی: یک سوم شیر را با آب پرتقال جایگزین می کنیم. سرکه را در دستور غذا حذف کنید.

پوست یک پرتقال را با مواد مایع مخلوط کنید.

شکر افرا قهوه ای: شکر سفید را با شکر قهوه ای جایگزین کنید. سه قطره عصاره طبیعی افرا را با شیر اضافه کنید.

طعم آنها درست شبیه کیسه های فوری ساخته شده با افرا کواکر، بلغور جو دوسر و شکر قهوه ای به شکل مافین است!

پای کدو حلوایی: یک چهارم فنجان شیر را با پوره کدو تنبل کنسرو شده جایگزین کنید.

1/2 قاشق چایخوری دارچین و 1/4 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل را اضافه کنید.

کدو سبز: یک چهارم فنجان شیر را با کدو سبز ریز ،د شده جایگزین کنید. یا هویج را به کیک جو دوسر و هویج اضافه کنید.

مافین بلغور جو دوسر گیاهی در قالب مافینمافین بلغور جو دوسر گیاهی در قالب مافین

مافین جو دو سر چیپسی شکلاتی

به ،وان یک طرفدار کوکی های شکلاتی، این طعم مورد علاقه من است.

تا سه چهارم فنجان چیپس شکلات نیمه شیرین یا تیره را به مخلوط با مواد خشک اضافه کنید.

برای سرو، می‌تو،د چند تکه شکلات را قبل از پخت روی هر مافین فشار دهید.

مقداری جو دوسر یا جو دوسر سریع روی همه چیز بپاشید، سپس در فر بپزید.

خوانندگان همچنین بلغور جو دوسر پخته شده با شکلات ما را دوست دارند

خمیر مافین جو دوسر قهوه ایخمیر مافین جو دوسر قهوه ای

طرز تهیه کلوچه جو دو سر گیاهی

با ،یب جو و شیر در یک کاسه بزرگ شروع کنید. خوب هم بزنید سپس این کاسه را حدود ده دقیقه روی پیشخوان بگذارید.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. روی سینی مافین را با یک آستر کاغذی یا چرب یا اسپری هر سینی بپوش،د.

همه مواد باقیمانده را به کاسه همزن اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز یکدست شود. برای جلوگیری از غلیظ شدن کیک، مخلوط را زیاد هم نزنید.

مخلوط جو دو سر را در قالب های مافین آماده شده ت،یم کنید.

قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت بیست دقیقه یا تا زم، که خلال دند، که در مرکز کیک فرو کرده اید تقریباً تمیز بیرون بیاید بپزید.

تابه را بردارید و بگذارید روی پیشخوان خنک شود.

روی نان‌هایی را که نمی‌خورید، فوراً با یک حوله پارچه‌ای بپوش،د و آن‌ها را یک شب در پیش‌خوان یا در یخچال نگهداری کنید.

این کلوچه‌های جو دوسر وگان اگر بتو،د آنقدر صبر کنید روز بعد طعم بهتری پیدا می‌کند و لاینرها نیز بعد از یک روز به راحتی پوست می‌گیرند.

برای طراوت بهینه، بهتر است باقیمانده غذا را بعد از یک روز در ظرف سرپوشیده در یخچال نگهداری کنید. آنها باید تا چهار روز در شرایط خوبی بمانند.

یا می‌تو،د دستور پخت را در ظرف دربسته تا سه ماه فریز کنید. پنکیک های بلغور جو دوسر یخ زده را ذوب کرده و در مایکروویو یا در تابه ای روی اجاق گاز گرم کنید.

پنکیک جو دوسر نرم و کرکیپنکیک جو دوسر نرم و کرکی

نکات و ترفندهای پخت

خیساندن جو خام در شیر قبل از مخلوط ، آن با سایر مواد باعث ایجاد پنکیک پوسته پوسته می شود. این ترفند پخت به جو دوسر کمک می کند رطوبت بیشتری را جذب کند.

اگر فقط جوی قدیمی در کمد دارید، می تو،د جو دوسر سریع خود را در خانه با آسیاب ، آن در غذاساز یا مخلوط کن برای حدود پنج حبه درست کنید.

همانطور که قبلا ذکر شد، اگر یک شب دستور غذا را رها کنید، آسترها به راحتی پوسته می شوند. یا اگر ترجیح می‌دهید منتظر نم،د، خطوط را به‌کلی رها کنید و قالب را به خوبی چرب کنید یا از یک قالب مافین سیلی، ن،ب استفاده کنید.

برای ،، که پنکیک های بدون روغن می خواهند، روغن گیاهی یا نارگیل را جایگزین کره بادام یا بادام زمینی داغ شده کنید تا راحت تر هم بزنید. سس سیب، ماست یون،، پوره کدو تنبل کنسرو شده یا موز له شده نیز موثر است.

مافین های سالم، سبک و شیرین در کنار دستور العمل های خوشمزه برای ناهار یا شام نیز عالی هستند. آن را به جای نان ذرت با فلفل قرمز گیاهی امتحان کنید.

فواید سلامتی پنکیک بلغور جو دوسر

این کلوچه ها فواید تغذیه ای مشابه یک کاسه بلغور جو دوسر دارند و یکی از دستور العمل های صبحانه سالم مورد علاقه خانواده من است.

فقط یک مافین بلغور جو دوسر در روز نه درصد از نیاز روزانه توصیه شده فیبر و نزدیک به چهار گرم پروتئین را به شما می دهد. اگر پروتئین بیشتری می خواهید، فقط کره آجیل اختیاری را اضافه کنید.

مافین ها قند کمی دارند و هر مافین فقط هشت گرم (کمتر از یک قاشق غذاخوری) دارد حتی اگر از شکر واقعی استفاده کنید.

همچنین می تواند کم کا،ی باشد، وارد می شود هر کدام کمتر از 100 کا،ی.

در نهایت، این دستور غذا شامل بدون لبنیات، بدون تخم مرغ، بدون آجیل، من، برای بچه ها، بدون گلوتن، کم چرب، بدون قند افزوده، و گزینه های گیاهی و وگان برای ،، است که از رژیم غذایی خاصی پیروی می کنند.

یک میان وعده سالم از بلغور جو دوسر و چیپس شکلاتیک میان وعده سالم از بلغور جو دوسر و چیپس شکلات
  • 1 فنجان جو سریع
  • 1 فنجان شیر انتخاب
  • 1 تخم مرغ یا یک چهارم فنجان شیر اضافی، بسته به انتخاب شما
  • 2 قاشق چای خوری سرکه سفید یا سرکه سیب
  • 2 قاشق غذاخوری روغن یا کره آجیل، سس سیب، یا موز له شده بدون چربی
  • 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1/2 فنجان شکر یا شکر نارگیل یا زایلیتول بدون قند
  • 1 فنجان دقیق (برای نان بدون آرد، این مافین های کتو را درست کنید)
  • 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 فنجان شکلات چیپسی (اختیاری)
  • 1/2 قاشق چای خوری دارچین (اختیاری)
  • این دستور غذا با آرد سفید، آرد جو دوسر یا آرد غلات کامل کار می کند.جو و شیر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. هم بزنید، سپس بگذارید حدود ده دقیقه بماند. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و روی قالب مافین را با آستر کاغذی بپوش،د. تمام مواد باقیمانده را به کاسه همزن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. داخل قوطی های آماده شده بریزید. به مدت بیست دقیقه یا تا زم، که خلال دند، که در مرکز کیک فرو کرده اید، بیشتر تمیز بیرون بیاید، بپزید. بگذارید خنک شود. مافین‌های باقیمانده را با یک حوله پارچه‌ای بپوش،د و آن‌ها را یک شب در پیش‌خوان یا در یخچال نگهداری کنید. اگر بتو،د صبر کنید، روز بعد طعم بهتری خواهند داشت و بعد از یک روز هم آسترها راحت تر پوست می کنند. پس از یک روز، باقیمانده غذا را در ظرف دربسته تا چهار روز در یخچال بگذارید یا تا سه ماه در فریزر بگذارید. مشاهده حقایق تغذیه
همچنین حتما این مافین های بلوبری سالم را امتحان کنید.
و اگر شما هم مثل من فردی بصری هستید، ویدیوی بالا را تماشا کنید تا طرز تهیه پنکیک جو دوسر را ببینید.

دستور العمل های کیک سالم

بهترین پای سیب سالم و آسانبهترین پای سیب سالم و آسان

پای سیب

بهترین مافین بلوبری کتو کم کربوهیدراتبهترین مافین بلوبری کتو کم کربوهیدرات

کلوچه بلوبری کتو

پنکیک سالم با پروتئین بالاپنکیک سالم با پروتئین بالا

پنکیک پروتئینی

مافین کیک هویج

پنکیک موز بدون آردپنکیک موز بدون آرد

پنکیک مخلوط کن بدون آرد

منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/oatmeal-،ins-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=oatmeal-،ins-recipe&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=oatmeal-،ins-recipe

تحریریه غذای هرمزگان