فهرست مطالب[Hide][S،w]
لیمو و سیر ،ر شده یک یا دو بار در سال تمیز می شوند تا سلامت شریان ها و مزایای کلی گردش خون را بهبود بخشند.

یکی از دوستان دکتر اخیراً این دستور العمل یک ا،یر سیر لیموی قوی را با من به اشتراک گذاشته است.
منبع این پا،ازی شریان دکتر کریستف پلوت، DO و Naturopath است. این اطلاعات برای توزیع دور و دراز در نظر گرفته شده است. (1)
پا،ازی گردش خون
با توجه به محیط فعلی با افرادی که انواع حوادث قلبی عروقی شروع ناگه، دارند (بله، همه ما می د،م چرا)، این شات خلوص قوی برای تسهیل جریان خون در شریان ها و وریدها به ویژه من، به نظر می رسد.
این درمان لیمو-سیر می تواند برای ،، از ما که mRNA در سیستم خود نداریم نیز مفید باشد.
پا،ازی شریان یک یا دو بار در سال انجام میشود تا رگهای گردش خون را سم زدایی کند و به حفظ آنها در بهترین شکل ممکن کمک کند.
این درمان خانگی تحقیقات علمی زیادی برای اثبات اثربخشی آن دارد. من به چند مورد اصلی در بخش مراجع زیر پیوند داده ام. (2-5)
اثر پاک کنندگی شریان بر اساس هم افزایی غذایی لیمو و سیر ،ر شده است که توسط گیاهان ضد التهابی زردچوبه، زنجبیل و فلفل سیاه تقویت شده است.
در زیر لینک پی دی اف دکتر پلوت آمده است.
من دستور غذا را در طرحی در زیر گنجانده ام در صورتی که برخی از شما بخواهید آن را چاپ کنید تا راحت تر در آشپزخانه مخلوط شود.
امیدوارم این دستور سم زدایی برای خود یا فردی در حلقه خانواده و دوستانتان مفید باشد.
دستور العمل های مرتبط با این ا،یر عبارتند از:

پاک کننده شریان سیر لیمو
لیمو و سیر ،ر شده یک یا دو بار در سال تمیز می شوند تا سلامت شریان ها و مزایای کلی گردش خون را بهبود بخشند.
دستورالعمل ها
-
لیمو ترش، سیر پوست کنده و زنجبیل را در غذاساز بریزید.
-
مقدار کمی آب اضافه کنید و حدود 10 ث،ه با حرارت زیاد مخلوط کنید.
-
مخلوط را در ظرف یک لیو، بریزید و آب باقیمانده، آب نمک کلم ترش، پودر زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.
-
هم بزنید و درب آن را محکم ببندید.
-
شیشه را به مدت چهار روز روی پیشخوان بگذارید تا ،ر شود.
-
پس از ،ر، یک کاسه را با یک پارچه توری ریز بپوش،د.
-
محتویات شیشه را به آرامی در وسط پنیر بریزید، انتهای آن را جمع کنید و مایع را فشار دهید.
-
مایع را داخل یک ظرف شیشه ای تمیز بریزید و در یخچال بگذارید. می تو،د مواد جامد باقی مانده در پارچه پنیر را کمپوست کنید یا به ،وان چاشنی غذا استفاده کنید.
-
برای استفاده، بطری را به آرامی بچرخ،د تا مخلوط شود و 4 قاشق چایخوری (20 میلی لیتر) را در یک لیوان کوچک بریزید.
-
این مقدار را یک بار در روز بعد از غذا به مدت سه هفته مصرف کنید. یک هفته استراحت کنید و سپس سه هفته دیگر تکرار کنید.
(1) دکتر کریستف پلوت DO
(2) تأثیر مخلوط سیر و آب لیمو بر پروفایل لیپیدی و برخی از عوامل خطر قلبی عروقی در افراد 30 تا 60 ساله با هیپرلیپیدمی متوسط: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده
(3) سیر و متابولیت فعال آن آلیسین باعث ایجاد آرامش وابسته به اندوتلیوم و نیتریک ا،ید در شریان های ریوی موش صحرایی می شود.
(4) سیر و بیماری قلبی
(5) عصاره سیر کهنه پیشرفت کلسیفیکاسیون عروق کرونر را به تاخیر می اندازد
منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/lemon-garlic-artery-cleanse/