وافل های مخمر شده بسیار کرکی و ترد هستند اما معمولاً به ساعت ها استراحت و بلند شدن نیاز دارند. این وافل های مخمری سریع پاسخ این سوال هستند! سریع، آسان و بسیار خوشمزه!
افزودن مخمر به خمیر وافل یک راه مطمئن برای بهبود وافل با پف ، و پف بیشتر، طعم اضافی و ترد اضافی در خارج است. این دستور غذا همه چیز را سریعتر از همیشه فراهم می کند!
اضافه ، مخمر به خمیر وافل
اضافه ، مخمر به خمیر وافل چه فایده ای دارد؟
در حالی که ا،ر دستور العمل های وافل نیاز به خمیر ، خمیر با بکینگ پودر و/یا جوش شیرین دارند، مخمر می تواند به ،وان عامل خمیر کننده و ایجاد یک وافل کرکی خوشمزه باشد. همچنین عمق عطر و طعمی را فراهم می کند (مثل کاری که استارتر خمیر ترش با نان می کند) که با وافل های معمولی به آن نمی رسید.
برای این دستور، مخمر در شیر گرم با کمی شکر کف می کند.
می توان از مخمر خشک فعال یا مخمر فوری استفاده کرد.
هنگامی که مخمر حباب زد و به شما اطلاع داد که زنده و سالم است، همه مواد دیگر اضافه می شوند.
- ارد
- نمک + بکینگ پودر + جوش شیرین
- تخم مرغ
- کره + و،ل
ا،ر دستور العمل های وافل های مخمر شده که نیاز به یک دوره استراحت طول، دارند فقط از مخمر استفاده می کنند. اما برای اینکه این دستور غذا را سریعتر کنیم و همچنان نتایج درخشان و کرکی داشته باشیم، از دوستان قدیمی خود، بیکینگ پودر و جوش شیرین کمک میخواهیم.
این سه ماده خمیر مایه با هم کار می کنند تا حدا،ر برانگیختگی و بافت وافل عالی داشته باشند.
بیش از حد مخلوط نکنید
آن خمیر وافل را فقط تا زم، که همه چیز ،یب شود مخلوط کنید. بیش از حد مخلوط نکنید! چند تا توده ریز مشکلی نداره
خمیر وافل از یک استراحت سریع 5-10 دقیقه ای سود می برد. با این حال، اگر برنامه دیوانهوار شما به کمی انعطافپذیری نیاز دارد، میتو،د اجازه دهید تا بیش از یک ساعت استراحت کند (و صادقانه بگویم، احتمالاً طول،تر، به جز در این صورت، مید،د که این نوع دستور غذای «سریعتر» را ش،ت میدهد؟).
آهن وافل
وافل ها را روی وافل وافل داغ بپزید تا طلایی شوند و کاملا بپزند.
اتو وافل محبوبی که من استفاده می کنم دیگر موجود نیست اما شبیه این است که بررسی های عالی دریافت می کند. ما احتمالا تنها مردم روی زمین هستیم که وافل های مربعی را به وافل های دایره ای همیشه محبوب بلژیکی ترجیح می دهیم.
آیا وافل دایره ای تیمی هستید یا وافل مربعی تیمی؟ 🤔
من با کمال میل یک وافل بی گناه را از وسط دو نیم کردم تا بافت عالی را به شما نشان دهم. می دانم که از طریق صفحه نمایش به خوبی ترجمه نمی شود، اما به من اعتماد کنید که بافت این وافل ها کاملاً لذت بخش است.
محکم اما نرم، کمی ،ی، و بسیار کرکی!
طعمش خوشمزه است. وافل ها به آرامی شیرین هستند با اشاره ای به آن خمیر مایه خانگی که آنها را بسیار منحصر به فرد و بسیار خوشمزه می کند!
چرا وافل مخمری درست کنیم؟
ممکن است تعجب کنید که چرا حتی وقتی دستور العمل های وافل سریع و آسان دیگری (مانند این یکی!) وجود دارد، ارزش این را دارد که وافل های مخمری را به روشی سریع درست کنید.
خوب، اول از همه، ما نمی خواهیم افرادی خسته کننده باشیم که هرگز چیزهای جدید را امتحان نمی کنند، درست است؟ بنابراین در این زمینه، وافل های مخمر شده ارزش ساختن دارند!
اما بیشتر، این وافل های مخمر شده سریع سزاوار توجه شما هستند زیرا واقعا چیز خاصی را به میز وافل می آورند. آنها فقط یک وافل “معمولی” با مخمر ریخته شده در آن نیستند.
آنها اساساً یکی از بهترین وافل هایی هستند که تا به حال خورده ام و ،یبی عالی از کرکی و رضایت بخش هستند!
یک سال پیش: نان موز خمیر ترش شگفت انگیز {غذا یا فدر استارتر}
دو سال پیش: پاستا پستو میگو آسان با گوجه فرنگی خشک شده
سه سال پیش: آسان فریزر صبحانه Burritos
چهار سال پیش: میلههای کوکی باترسکاچ PB Monster {به راحتی بدون گلوتن}
پنج سال پیش: می سی سی پی ماد بار
شش سال پیش: بهترین بلک بری ترد {می توان از انواع توت ها نیز استفاده کرد!}
هفت سال قبل: کاپ کیک Divine Tres Leches
هشت سال پیش: تاکوی شیرین و تند خوک و آناناس
نه سال پیش: کوکیهای جو دوسر با چیپس با روغن نارگیل گندم کامل
ده سال قبل: براونی شکلاتی چوب شور و تافی کره بادام زمینی
وافل مخمری سریع
بازده: 6 -8 وافل
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 8 دقیقه
زمان کل: 28 دقیقه
- 2 ¼ فنجان ها شیر، ترجیحا بدون چربی
- 3 قاشق غذاخوری (40 g) شکر دانه ریز
- 1 قاشق سوپخوری مخمر خشک فوری یا فعال
- 2 ¾ فنجان ها (390 g) آرد همه منظوره
- 1 ½ قاشق چای خوری پودر خمیرمایه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
- 3 بزرگ تخم مرغ
- 6 قاشق غذاخوری (86 g) کره ذوب شده
- 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
-
شیر را به یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو اضافه کنید و به مدت 1/2 تا 2 دقیقه در مایکروویو حرارت دهید تا گرم شود.
-
شکر و خمیر مایه را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بگذارید 3-4 دقیقه بماند تا کف کند.
-
آرد، بکینگ پودر، نمک، جوش شیرین، تخم مرغ، کره ذوب شده و و،ل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا ،یب شوند و هیچ رگه های خشکی باقی نماند. بیش از حد مخلوط نکنید چند توده کوچک مشکلی ندارد. اجازه دهید خمیر به مدت 5-10 دقیقه استراحت کند.
-
وافل ها را روی وافل از قبل گرم شده بپزید تا طلایی و ترد شوند. گرم را با کره، شربت و/یا سایر مواد دلخواه سرو کنید.
خدمت: 1 وافل، کا،ی: 308کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 41g، پروتئین: 9g، چربی: 11g، چربی های اشباع شده: 6g، کلسترول: 96میلی گرم، سدیم: 526میلی گرم، فیبر: 1g، قند: 8g
منبع دستور غذا: از کافه Mel’s Kitchen با استفاده از این دستور پخت وافل یک شبه به ،وان نقطه شروع و با الهام از دستور پختی که در مجله Cook’s Country دیدم
سلب مسئولیت: من یکی از شرکتکنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیلهای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایتهای وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/quick-yeasted-waffles/