خمیر نرم و کره ای این نان دارچینی در هر گوشه و کناری با دارچین و شکر دم کرده است.. این از این دنیا خوشمزه است!
الهام بخش این دستور غذا از بلوک نان بسیار محبوب تولید شده در پارک موضوعی Dollywood توسط رستوران Grist Mill است. با این دستور کپی می تو،د به راحتی نان دارچینی معروف ما را در خانه درست کنید!
طرز تهیه نان دارچینی آسان
خمیر نان در این دستور پخت بسیار ابتدایی و ساده است.
می تو،د از همزن استند مجهز به قلاب خمیر استفاده کنید یا می تو،د با دست هم بزنید و ورز دهید. در صورت هم زدن با دست، چند دقیقه به زمان ورز دادن اضافه کنید.
خمیر نرم، صاف و کمی ،بنده خواهد بود. خیلی مهم است که خمیر را زیاد آرد نکنید! آرد را اضافه کنید تا خمیر کناره های کاسه را پاک کند.
یک نکته مهم در مورد برش خمیر
در پارک موضوعی Dollywood، نانهای کامل به تکههای خمیر بریده نمیشوند. در عوض، بالای نان بریده می شود و سپس کل چیز را در کره آغشته می کنند و در شکر می غلتانند (بله، من چندین ویدیو در مورد روند کار تماشا کردم).
خمیر را به صورت تک تک برش دهیدهمانطور که در این دستور العمل انجام می دهیم، به کره و شکر اجازه می دهد تا به حدا،ر سطح خمیر نفوذ کنند که به م،ی قند دارچین بیشتر در هر لقمه است.
آیا می توان خمیر را به ورقه های نازک برش داد؟ (می دانم که برخی از شما تعجب می کنید!) این به شما بستگی دارد، اما به خاطر داشته باشید که استفاده از برش های ضخیم تر خمیر، نان بسیار نرم و پفکی را تضمین می کند. برش های نازک در طول پخت خشک می شوند (این را از آزمایش اشکال مختلف می دانم). این نان قرار است لایه های ضخیم و نرم داشته باشد، نه لایه های نازک کاغذی و قابل کشیدن.
نان دارچینی را جمع کنید
برای دیدن یک تصویر مفید به ع، های بالا مراجعه کنید⬆️
- خمیر را به دو ،مت مساوی ت،یم کنید (دستور پخت دو نان است).
- هر قطعه را به شکل مستطیل ضخیم صاف کنید.
- هر مستطیل را به پنج برش ضخیم برش دهید.
- هر نوار را در کره ذوب شده فرو کنید.
- خمیر کره ای را در مخلوط دارچین و شکر بغلت،د.
- هر نوار را به صورت یک لایه روی سینی فر قرار دهید.
- نان را بگذارید تا پف کند (تقریباً به لبه تابه برسد) و سپس بپزید.
مستقیم از فر در میاریم مخلوط کره/دارچین و شکر را روی نان داغ ،ید. وقتی نان خنک شد، روی آن را با کره + دارچین + شکر پخش کنید، پوسته شیرین و کره ای فوق العاده ای روی نان ایجاد می کند و طعم دارچین را بسیار افزایش می دهد.
در آ، پس از گرم شدن نان، آن را با یک لعاب ساده بریزید و آن را حکاکی کنید. نه، واقعاً منتظر این نباش. الان حفاری کن
این نون چجوری خوبه؟؟
این سوالی است که هر بار که ،ی این نان را امتحان می کند می شنوم.
قطعات ظریف به راحتی از هم جدا می شوند تا نت هایی از کره، دارچین و شکر در سراسر آن آشکار شود. به یاد داشته باشید که اسلایدها هستند ضخیمبنابراین وقتی ش،ته میشود، میتوان آن را با دست به قطعات کوچکتر ت،یم کرد و بین چند نفر ت،یم کرد.
منظورم اینه یا نه 😉 در خانه ما پنج برش ی،ی پنج برش. و جای تعجب نیست که یک قرص از این نان پنج … یا کمتر سرو می کند.
#نوجوانان #پاهای توخالی #ammirrt
خوشمزه بودن این نان دارچینی کره ای تنها دلیل درست ، این نان است. شکی در آن نیست.
با این حال، یک دلیل دیگر برای گنجاندن این نان در کارنامه پخت خود در اسرع وقت این است که باور نخواهید کرد که در حین پخت این نان و پس از بیرون آمدن از فر، خانه شما چقدر بوی شگفت انگیزی خواهد داشت.
اگر در محلهای زندگی میکنید که خانههایی با فاصله چند ث،ه از هم دارند و این نان را درست میکنید، تقریباً میتوانم به شما تضمین بدهم که همسایههایی خواهید داشت که به طور اتفاقی از روی همه مردم بیگناه و با چشمهای ، قدم میزنند که سعی میکنند یک نگاه اجمالی ببینند (یا طعم آن را بچشند). !) از آنچه در بیرون در حال وقوع است.
باورم نمیشه دارم اینو میگم ولی…
و حالا من می خواهم بحث خود را در مورد این نان دیگر با یک جمله بسیار جسورانه به پایان برسانم: به همان اندازه که من عاشق رول های دارچینی واقعا خوشمزه هستم و به آنها احترام می گذارم، هر روز از روز این نان دارچینی را می خورم. شکی در آن نیست.
خیلی خوبه، بی صبرانه منتظرم تا بازیش کنی!
1 سال پیش: ژیروسکوپ Easy Chicken {جدید و بهبود یافته}
2 سال پیش: پستو با،امیک مرغ تورتلینی
سه سال پیش: دونات با دارچین و شکر
چهار سال پیش:بهترین زودپز مک و پنیر
پنج سال پیش: گوشت ، و لوبیا معروف مامانم
شش سال پیش: کیک ورقه ای شکلاتی تگزاس
هفت سال پیش: انچیلادا مرغ شیلی سبز خامه ای
هشت سال پیش: بهترین سس اسپاگتی خانگی
نه سال پیش: لوبیا قرمز آرام پز و برنج با سوسیس مرغ
ده سال پیش: شیرینی کدو حلوایی سرد و پودر قند
نان کره دارچینی
میوه: 12 سرو (2 نان)
زمان آماده سازی: 45 دقیقه
زمان پخت: 32 دقیقه
زمان افزایش: 1 ساعت 30 دقیقه
زمان کل: 2 ساعت 47 دقیقه
نان:
- 1 ½ فنجان (350 g) آب گرم، 105-110 درجه فارنهایت
- 6 قاشق غذاخوری (75 g) کره ذوب شده
- ¼ فنجان (53 g) شکر دانه ریز
- 1 ½ قاشق غذاخوری مخمر خشک فوری یا فعال
- 1 ½ قاشق چای خوری نمک
- 4 تا 4 ¼ فنجان (604 g) آرد همه منظوره
- 8 قاشق غذاخوری (113 g) کره ذوب شده، برای غوطه وری
مخلوط دارچین و شکر:
- ⅔ فنجان (141 g) شکر قهوه ای بسته بندی شده
- ⅓ فنجان (71 g) شکر دانه ریز
- 2 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
- 4 قاشق غذاخوری (57 g) کره نمک ذوب شده
لعاب:
- 1 فنجان (114 g) پودر قند
- 3 قاشق غذاخوری شیر
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
-
برای خمیر، آب، کره، شکر و مایه خمیر را در یک همزن ایستاده مجهز به قلاب خمیر مخلوط کنید. مخلوط کنید و بگذارید 1 تا 2 دقیقه بماند تا کف کند.
-
نمک و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود و به شکل یک توپ پشمالو شکل بگیرد که کناره های کاسه را پاک کند. در صورت ،وم چند قاشق غذاخوری آرد اضافی اضافه کنید (اما خمیر را زیاد آرد نپاشید). خمیر باید نرم و کمی ،بنده باشد.
-
خمیر را به مدت 4 تا 5 دقیقه در همزن با سرعت متوسط ورز دهید تا خمیر یکدست شود. روی همزن را بپوش،د و اجازه دهید خمیر ور بیاید تا دو برابر شود (یا خمیر را به کاسه ای که کمی چرب کرده اید منتقل کنید تا ور بیاید).
-
در یک کاسه متوسط یا یک ظرف کم عمق، مانند ظرف پای، شکر قهوه ای، شکر دانه ریز و دارچین را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید. نصف فنجان از مخلوط را اندازه کنید و کنار بگذارید.
-
دو تابه نان 8 1/2 اینچی در 4 1/2 اینچی را با اسپری پخت و پز چرب کنید و کنار بگذارید.
-
خمیر را به آرامی سوراخ کرده و به دو ،مت مساوی ت،یم کنید. هر قطعه را به شکل یک مستطیل ضخیم به ابعاد 9×5 اینچ بغلت،د. هر مستطیل را به پنج برش ضخیم برش دهید.
-
با یک مجموعه از پنج برش در یک زمان کار کنید، هر برش را در کره ذوب شده فرو کنید و سپس در مخلوط دارچین و شکر بغلت،د تا به طور یکنواخت پوشش داده شود. نوار را روی (سمت کوتاه) یکی از قالب های آماده شده قرار دهید و با چهار نوار باقیمانده این کار را تکرار کنید و هر نوار را در یک لایه قرار دهید.
-
این کار را با نوارهای باقیمانده برای قالب نان دوم تکرار کنید. اگر مخلوط شکر دارچین اضافه ای داشت، آن را به طور مساوی روی نان ها بپاشید.
-
روی ماهیتابه ها را بپوش،د و اجازه دهید نان ور بیاید تا پف کند و خمیر تقریباً به بالای تابه برسد.
-
در حالی که نان در حال بالا آمدن است، مطمئن شوید که قفسه فر در وضعیت وسط قرار دارد و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. اگر نگران ریزش شکر دارچینی روی قفسه/کف فر هستید، قبل از پخت، ورقههای پخت را بچینید (پخت در فر سرریز نمیشود/نشت نمیکند، اما بسته به میز، که میخواهید بپزید و/یا میزان پخت شما، یک کلمه احتیاط ممکن است مفید باشد).
-
نان را به مدت 30 تا 32 دقیقه بپزید تا طلایی و پخته شود (یک دماسنج فوری که در ضخیم ترین ،مت نان قرار می گیرد باید 190 تا 200 درجه فارنهایت ثبت شود).
-
در حالی که نان در حال پخت است، مخلوط دارچین و شکر رزرو شده را با 4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده مخلوط کنید تا خوب ،یب شوند.
-
نان را از فر خارج کرده، روی سینی فر قرار دهید و بلافاصله روی هر نان را به طور مساوی با مخلوط دارچین، شکر و کره ،ید.
-
اجازه دهید نان به مدت 10 تا 15 دقیقه در تابه خنک شود. یک چاقوی تیز و نازک دور لبه ها بکشید و نان را به آرامی روی بشقاب، سینی سرو یا تخته برش (سمت راست به بالا) برگرد،د.
-
برای تهیه لعاب، پودر قند و شیر را با همزن بزنید تا گلوله ای باقی نماند. در صورت ،وم پودر قند یا شیر بیشتری اضافه کنید تا غلظت بیشتری پیدا کند. لعاب را روی نان گرم بریزید.
-
گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.
چاقی: من از کره شور استفاده میکنم اگر از کره بدون نمک استفاده می کنید، نمک موجود در دستور غذا را به میزان لازم افزایش دهید (معمولاً حدود 1/4 قاشق چایخوری در هر چوب کره).
نویسنده: گرایش
،ت: نان
آشپزخانه: آمریکایی
جاده: نان
ارسال: 1 خدمات، کا،ی: 424Kcal، کربوهیدرات ها: 67g، پروتئین: 5g، چربی: 16g، چربی اشباع شده: 10g، کلسترول: 40میلی گرم، سدیم: 516میلی گرم، فیبر: 2g، شکر: 32g
منبع دستور غذا: با الهام از دستور غذا در مجله Cook’s Country که من را به سمت حفره ،گوشی در مورد نان دارچینی دالیوود گریست میل هدایت کرد (در اصل همه چیز را برای تهیه دو نان تغییر داد، مقدار را برای نان های بزرگتر افزایش داد و غیره)
سلب مسئولیت: من یکی از شرکتکنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیلهای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایتهای وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/cinnamon-pull-apart-bread/
تحریریه غذای هرمزگان