نرم، کره ای، و همیشه خوشمزه هر بار، این تنها دستور پخت نان ذرت گیاهی است که تا به حال به آن نیاز دارید.
دستور پخت آسان نان ذرت گیاهی
به نان ذرت مورد علاقه جدید خود سلام کنید.
دستور غذا بسیار آسان است و فقط به چند ماده اولیه نیاز دارد که همیشه می تو،د آن را در دسترس داشته باشید.
بر خلاف بسیاری از دستور العمل های سنتی نان ذرت، این نان به تخم مرغ، شیر یا کره، و دانه کتان گران قیمت یا آرد مخصوص نیاز ندارد.
این یک غذای راحت گیاهی و سالم است که برای سرو در شام شکرگزاری یا در کنار یک کاسه سوپ ترتیلای خانگی یا فلفل گیاهی عالی است.
اگر بهترین نان ذرت گیاهی را می خواهید که تمام مهمانان غیر وگان شما را شگفت زده کند، این دستور پختی است که باید امتحان کنید.
این مک و پنیر وگان را نیز امتحان کنید
نان ذرت شیرین خانگی برای بسیاری از رژیم های غذایی خاص من، است، زیرا می توان آن را بدون تخم مرغ، بدون لبنیات، وگان، بدون گلوتن، بدون قند و بدون روغن درست کرد.
دستور غذا من را به یاد مخلوط معروف نان ذرت جیفی می اندازد که در آن بزرگ شدم، بدون تمام مواد نگهدارنده و چربی هیدروژنه.
با بافت نرم و مرطوب و طعمی غنی و کره ای، تمام خوبی های خانگی نسخه ک،یک جیفی را دارد.
با این حال، این محصول مخفیانه وگان و در عین حال برای شما سالم تر است.
خوانندگان نیز عاشق این کیک گیاهی هستند
با نان ذرت چه می خورید؟
نان ذرت گیاهی، مانند دستور پخت سوپ عدس مورد علاقه من، کنار غذای اصلی چیلی وگان یا سوپ یا خورش غلیظ و مقوی است.
آنها همچنین در آبگوشت (مانند آبگوشت قارچ) خفه می شوند یا در کنار سبزیجات برشته، سالاد سیب زمینی شیرین، لوبیا پخته شده یا سالاد آووکادو سرو می شوند.
نان ذرت طبیعی شیرین را در شیر بدون لبنیات ،د کنید و روی آن را با انواع توت ها یا تکه های موز و کره بادام زمینی برای یک صبحانه سالم و سرشار از لبنیات بریزید.
یا کره گیاهی مورد علاقه خود، کره بادام زمینی یا بادام، مربای توت فرنگی و کره نارگیل ذوب شده را روی آن بریزید.
و البته، این یک دستور العمل عالی برای هر مهم، تعطیلات یا رویداد بزرگ است.
این غذا را در کریسمس، عید پاک یا در یک شام گیاهی شکرگزاری سرو کنید. در روز سال نو، به طور سنتی اعتقاد بر این است که نان ذرت به دلیل رنگ طلایی خود نشان دهنده خوش شانسی و رفاه است.
من یک ماهی تابه را با Buffalo Cauliflower Wings به Super Bowl یکشنبه آوردم و مردم سیر نشدند!
ویدیو دستور پخت نان ذرت گیاهی
ویدیوی گام به گام بالا را تماشا کنید.
مواد تشکیل دهنده نان ذرت سالم
این نان ذرت ساده با مواد اولیه انبارداری، از جمله آرد، آرد ذرت، سرکه سفید یا سیب، نمک، بکینگ پودر و شیرین کننده مورد علاقه شما درست می شود.
شیر گیاهی – تقریباً از هر شیری که در یخچال دارید استفاده کنید.
بادام هندی و شیر بادام گزینه های کم کا،ی خوبی هستند، در حالی که شیر نارگیل نتیجه ای غنی و تقریبا خامه ای می دهد. شیر جو دوسر و شیر سویا نیز موثر هستند.
تنها گزینه شیر غیر لبنی که من توصیه نمی کنم شیر برنج است، زیرا چربی کافی برای تبدیل شدن به دوغ در ،یب با سرکه ندارد.
ذرت – این ماده به نان ذرت بافت و طعم متمایز می بخشد.
می تو،د از دانه های ذرت کنسرو شده، منجمد، آب شده یا تازه پخته شده استفاده کنید. اگر کنسرو ذرت را انتخاب می کنید، قبل از اندازه گیری 1 و 1/3 فنجان، کل قوطی را آبکش کنید.
آب سیب – سس سیب شیرینی و رطوبت طبیعی را اضافه می کند. اگر ترجیح می دهید، ماست غیر لبنی، پوره سیب زمینی شیرین یا کدو حلوایی را جایگزین کنید.
کره گیاهی – خوشبختانه، جایگزینهای کره گیاهی به طور گسترده در بسیاری از فروشگاههای مواد غذایی از جمله Trader Joes، W،le Foods، Walmart، Costco و Kroger در دسترس هستند.
می تو،د کره را با روغن نارگیل یا کره بادام جایگزین کنید. یا برای نسخه بدون چربی از آب سیب اضافی استفاده کنید. آنقدرها نرم و کره ای نخواهد بود اما همچنان در نوع خود خوشمزه خواهد بود.
دقیق – من آرد سبوس دار را برای این نان دوست دارم، زیرا سالم تر از آرد همه منظوره است و نسبت به آرد سبوس دار نتیجه کمتری می دهد.
آرد سفید، آرد جو دوسر و برخی از مارک های آرد بدون گلوتن (مانند باب رد میل) همگی برای دستور پخت من، هستند.
آرد نارگیل، آرد شیرینی، آرد برنج یا آرد بادام در اینجا توصیه نمی شود.
شکر – این می تواند شکر گرانول، شکر قهوه ای، شکر نارگیل تصفیه نشده، شکر ،ما، شربت افرا خالص یا آ، باشد.
برای نان ذرت بدون شکر اضافه شده، از زایلیتول یا اریتریتول دانه بندی شده استفاده کنید.
چه نوع آرد ذرت بهتر است؟
به طور معمول، نان ذرت از ابتدا با آرد ذرت ریز یا متوسط تهیه می شود.
البته آرد ذرت، نوعی که برای تهیه پولنتا استفاده می شود، از نظر فنی در اینجا نیز کار می کند. با این حال، بافت محصول نهایی تا حدودی شن خواهد بود.
برای این دستور، از آرد ذرت سفید یا زرد استفاده کنید.
آرد ذرت معمولی باید در فروشگاه های مواد غذایی در ،مت آرد موجود باشد. یا در راهروی عمده فروشگاه مواد غذایی بهداشتی محلی خود به دنبال آرد ذرت سبوس دار بگردید.
طرز تهیه نان ذرت گیاهی
اولین مرحله این است که شیر، سرکه، سس سیب، کره و ذرت را در یک کاسه بزرگ همزن بزنید.
این مخلوط را حداقل ده دقیقه بگذارید. در همین حین، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
یک قالب مربعی 8 اینچی را چرب کنید یا کف قالب را با کاغذ روغنی بپوش،د.
آرد ذرت، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با مواد مرطوب مخلوط کنید. برای جلوگیری از ایجاد یک قوام غلیظ و ،بنده، مخلوط را بیش از حد مخلوط نکنید.
در ظرف آماده شده بریزید سپس با قاشق یا کفگیر صاف کنید. در طبقه وسط فر به مدت بیست و پنج دقیقه بپزید.
قبل از برش و سرو با احتیاط ظرف را بردارید و بگذارید خنک شود.
در روز دوم بافت نرم تر و طعم شیرین تر می شود. بنابراین من دوست دارم ظرف خنک شده را خیلی شل با یک حوله پارچه ای بپوشانم و قبل از سرو یک شب بگذارم.
پس از یک روز، باقی مانده غذاها را باید پوشانده و در یخچال قرار دهید تا طراوت مطلوبی داشته باشد. دستور غذا باید برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری شود.
یا تکه های نان ذرت را در یک ظرف دربسته و دربسته تا سه ماه منجمد کنید. نان ذرت یخ زده را یخ زده و قبل از لذت بردن، هر تکه را در مایکروویو یا در تابه ن،ب روی اجاق گاز گرم کنید.
تغییرات دستور غذا
برای داشتن طعمی مفرح، سعی کنید یک مشت تمشک تازه یا تمشک را درست قبل از پخت با دقت مخلوط کنید.
می تو،د با اضافه ، 1/2 فنجان هالاپینو ،د شده هنگام اضافه ، سایر مواد مایع، نان ذرت تند تند تند تهیه کنید.
یا مقداری کشمش، انجیر خشک، زغال اخته، یا مینی چیپس شکلات اضافه کنید.
این دستور در دستور العمل های چاشنی یا به ،وان پایه ای برای نان ذرت خوشمزه به سبک ج،ی عالی است. برای تهیه غذا نیز عالی است.
در تابه 8 اینچی نان ذرت را بپزید یا از یک تابه گرد یا تابه چدنی استفاده کنید و برش ها را به شکل پای برش دهید.
سرخ ،ی های ذرت گیاهی
برای تبدیل دستور پخت نان سریع به مافین، روی قالب مافین را با آستر کاغذی بپوش،د یا هر قالب را به خوبی چرب کنید.
مخلوط کیک نان ذرت وگان را در قالب آماده شده ت،یم کنید.
دستورالعمل های موجود در جعبه دستور زیر را دنبال کنید و زمان پخت را به هفده دقیقه کاهش دهید.
- 1 فنجان شیر گیاهی انتخاب
- 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا سرکه سیب
- 3 قاشق غذاخوری سیب یا ماست غیر لبنی
- 3 قاشق غذاخوری کره گیاهی یا روغن نارگیل، کره بادام یا آب سیب بدون چربی
- 1 1/3 فنجان ذرت
- 1 فنجان آرد ذرت
- 1 فنجان دقیق (گندم، سفید، جو دوسر یا همه منظوره بدون گلوتن)
- 4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 3 قاشق غذاخوری شکر یا دسر مورد علاقه شما
-
برای تهیه نان ذرت گیاهی، تمام مواد مرطوب را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید 10 دقیقه یا بیشتر بماند. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف فر 8 در 8 اینچی را بپوش،د یا چرب کنید. همه مواد را مخلوط کرده و در قالب ریخته و به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید. بافت دستور غذا در روز دوم بسیار بهتر است، بنابراین اجازه دهید یک شب بماند، با یک حوله خیلی شل بپوشد، قبل از سرو اگر زمان اجازه داد.مشاهده حقایق تغذیه
اگر مطمئن نیستید که چه نوع آرد ذرت و منابع چربی بهترین نتایج را به همراه خواهند داشت، توصیه های قبلی را در این پست ببینید.
اگر دستور پخت را به پای تبدیل می کنید، زمان پخت را به 17 دقیقه کاهش دهید.
و اگر فردی بصری هستید، حتما ویدیوی دستور پخت بالا را تماشا کنید!
دستور العمل های پخت وگان بیشتر
نان کدو و موز
نان لیمویی وگان
نان موزی سالم – با گزینه بدون روغن
نان موز شکلاتی
نان آناناس
نان کرن بری و پرتقال
نان کدو سبز شکلاتی
نان کره بادام زمینی شکلاتی وگان
(دستور پخت از کتاب الکترونیکی صبحانه من)
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/vegan-cornbread-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vegan-cornbread-recipe&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vegan-cornbread-recipe
تحریریه غذای هرمزگان