فصل توت هاست و می د،د که من سبد ،یدم را در سرتاسر هول فودز می چرخانم و از تک تک توت هایی که فکرش را می کنید، پیت های خوشمزه برمی دارم. در این زمان از سال، من به م،ای واقعی کلمه توت ها را در هر چیزی قرار می دهم. آنها برای اسموتی ها، سالادهای تازه، روی کاسه ماست و البته درست ، دسرهای باورن،ی مانند اینها عالی هستند. میله پای بلوبری.
من اولین بار در سال 2019 پس از فروش زغال اخته ارگ،ک در فروشگاه مواد غذایی، این میله های پای زغال اخته بدون گلوتن را درست کردم. البته، من از این توت های خوشمزه یک پیمانه برداشتم و مغزم در حال وزوز ، بود که چه چیزی درست کنم. پای زغال اخته؟ بیش از حد پیچیده. سالاد زغال اخته؟ صدای خوشمزه کرامبل بلوبری؟ شاید.
در نهایت، ایده برنده به دست آمد: میله های زغال اخته سالم تر با پودر جو دوسر! رویایی به نظر می رسد، درست است؟ فقط تو صبر کن
این میلههای شگفتانگیز زغال اخته خیلی شیرین یا سیرکننده نیستند، و این باعث میشود که آنها را برای یک وعده غذایی سریع به صبحانه یا حتی یک میانوعده خود بیفزایید. کرامبل بلغور جو دوسر ترد و پر از طعم خوش طعم بلغور جو دوسر است.
شخصاً، من فکر می کنم طعم آنها مانند یک نوار غلات مغذی است، که من دوست داشتم در بزرگسالی برای صبحانه بخورم.
به سری تابست، AK خوش آمدید
برای بقیه تابستان، ما هر هفته را به انتخاب محصولات تابست، اختصاص خواهیم داد! هفته 1 همه چیز زغال اخته را جشن می گیریم و آن را با این میله های فوق العاده شروع می کنیم. با وبلاگ و در ادامه همراه باشید اینستاگرام برای تولید برجسته هر هفته، ویدیوهای سرگرم کننده و موارد دیگر.
مواد تشکیل دهنده این میله های پای بلوبری آسان
این میلههای زغال اخته سالم از مواد بسیار ساده استفاده میکنند، فقط در 15 دقیقه یا بیشتر گرد هم میآیند و فقط 30 دقیقه برای پخت زمان لازم است. برای تهیه این دستور غذا به موارد زیر نیاز دارید:
- آرد جو دو سر: به راحتی میله ها را نگه دارید بدون گلوتن. طرز تهیه آرد جو دو سر خود را در اینجا بیاموزید!
- جو دوسر نورد شده: برای آن تاپینگ کرامبل شگفت انگیز به جو دوسر نورد قدیمی نیاز دارید. مثل همیشه استفاده کنید جو رول شده بدون گلوتن برای نگه داشتن میله ها بدون گلوتن، و از جو دو سر برش فولادی استفاده نکنید.
- شیرین کننده: ما استفاده می کنیم شکر قهوهای برای کمک به این میله ها وفادار ماندن به طعم و بافت. شما همچنین به مقداری نیاز خواهید داشت شربت افرا خالص برای شیرین ، طبیعی فیلینگ
- دارچین: برای آن طعم پای واقعی در پوسته و کرامبل.
- منگنه های پخت: به یاد داشته باشید که از جوش شیرین، نمک و عصاره و،ل استفاده کنید. شما همچنین می خواهید کمی اضافه کنید عصاره بادام برای طعم باورن،ی در پوسته، کرامبل و پر ،.
- کره: این کمک می کند تا کرامبل به هم ،بیده و به رنگ طلایی خوشمزه تبدیل شود. از یک چوب کره ای گیاهی استفاده کنید تا میله ها وگان و لبنیات را آزاد نگه دارید!
- بلوبری: ستاره نمایش در این میله های پای زغال اخته! به راحتی می تو،د از تازه یا منجمد در این دستور استفاده کنید.
- نشاسته ذرت: شما به کمی نشاسته ذرت نیاز دارید یا نشاسته پیکان تا فیلینگ بلوبری کاملا غلیظ شود.
تعویض مواد ساده
مثل همیشه توصیه میکنم تا جایی که ممکن است از دستور غذا پیروی کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. چند تعویض آسان وجود دارد که می تو،د در میله های پای بلوبری انجام دهید که آنها را شگفت انگیز می کند:
- آرد را عوض کنید: اگر آرد جو دوسر ندارید به راحتی می تو،د آرد همه منظوره را زیر پا بگذارید. یادآوری: برای تهیه آرد جو دو سر خود در خانه به یادداشت زیر مراجعه کنید!
- قند خود را انتخاب کنید: به جای شکر قهوه ای می تو،د از شکر نارگیل نیز استفاده کنید. لطفاً توجه داشته باشید که ممکن است بهترین “کرامبل” را در رویه شکر نارگیل دریافت نکنید و همچنین می تو،د در اینجا نحوه درست ، شکر قهوه ای خود را بیاموزید.
- برای بلوبری: به ،وان یادآوری، می تو،د از زغال اخته تازه یا منجمد در این دستور استفاده کنید.
چگونه آرد جو دو سر خود را درست کنیم
شما به راحتی می تو،د آرد جو دوسر بدون گلوتن خود را با قرار دادن جو دو سر بدون گلوتن در مخلوط کن و مخلوط ،/تپان زدن تا زم، که صاف و شبیه یک آرد خوب شود درست کنید. این احتمالا ارزان ترین گزینه است. آموزش من را با بهترین نکات و ترفندهای من بررسی کنید. همیشه آرد جو دوسر را بعد از مخلوط ، اندازه بگیرید تا مطمئن شوید که از مقدار من،ی که در دستور غذا گفته شده استفاده می کنید.
بهترین میله پای بلوبری در 3 مرحله ساده
- کراست را درست کنید و ،د کنید. ابتدا جو، آرد جو دوسر، شکر قهوه ای، دارچین، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط می کنید. سپس کره وگان ذوب شده یا کره معمولی، عصاره و،ل و عصاره بادام را با هم مخلوط کنید. کمی بیشتر از نیمی از مخلوط را فشار دهید تابه 8×8 اینچ با کاغذ روغنی بپوش،د، سپس بقیه کرامبل را در یخچال بگذارید تا بعداً بماند.
- فیلینگ را درست کنید. فیل پای زغال اخته خود را درست کنید که به طور طبیعی با شربت افرا خالص و زغال اخته شیرین شده است. محل a قابلمه متوسط روی حرارت متوسط زغال اخته، شربت افرا، عصاره بادام، نشاسته ذرت (یا پیکان) و نمک را اضافه کنید. از یک قاشق چوبی برای فشار دادن و ،د ، زغال اخته ها استفاده کنید. بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بجوش،د تا مواد غلیظ شود. روی پوسته بریزید.
- مونتاژ و پخت. باقیمانده کرامبل را روی تمام زغال اخته ها بپاشید و سپس به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید تا زم، که پر شده حبابی شود و کرامبل بلغور جو دوسر کمی قهوه ای طلایی شود. YUM. کاملا خنک کنید و سپس به صورت نوار برش دهید.
آیا می توانم از میوه دیگری استفاده کنم؟
مطمئن! از آنجایی که این دستور پخت پای بلوبری بسیار متنوع است، می تو،د به راحتی آن را با سایر انواع توت ها مخلوط کنید. حتما این پای و کرامبل میله های شگفت انگیز را نیز امتحان کنید:
میلههای پای زغال اخته خود را شاد کنید
این زغال اخته بدون گلوتن البته به خودی خود خوشمزه هستند، اما من 2 راه سرگرم کننده برای شما دارم تا طعم آن را کمی افزایش دهید:
- لیمو را اضافه کنید: پوست 1 لیمو را با هم مخلوط کنید تا طعمی روشن و تازه در فیلینگ داشته باشید.
- یک لعاب بریزید: کمی شکلات سفید را ذوب کرده و روی میله ها بریزید تا طعمی لطیف تر داشته باشید. شما همچنین می تو،د این کار را با یک لعاب لیموی دوست داشتنی از این دستور کوکی انجام دهید! YUM.
نکات ذخیره سازی
- داخل یخچال: توصیه می کنم این میله ها را تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.
- در فریزر: بله، این میله های پای زغال اخته فریزر پسند هستند! پس از خنک شدن کامل، آنها را به سادگی در یک ظرف دربسته قرار دهید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید. وقتی برای لذت بردن از آن آماده شدید، فقط بگذارید قبل از خوردن کمی در یخچال یخ بزند.
دستور العمل های بیشتر زغال اخته که دوست خواهید داشت
همه دستور العمل های توت تازه من را اینجا دریافت کنید!
اگر این میلههای بلوبری را درست میکنید، لطفاً با گذاشتن نظر و رتبهبندی دستور پخت زیر، به من اطلاع دهید. من دوست دارم از شما بشنوم و این به تشویق دیگران نیز برای تهیه این دستور غذا کمک می کند! xo
میله پای بلوبری با کرامبل بلغور جو دوسر (وگان و بدون گلوتن!)
زمان آماده سازی 15 دقایق
زمان پخت 45 دقایق
زمان کل 1 ساعت
خدمت16 میله ها
میله های پای زغال اخته سالم کاملاً شیرین که روی آن یک کرامبل جو دوسر خوشمزه است. این میلههای بلوبری آسان وگان و بدون گلوتن درست مانند پای زغال اخته طعم میدهند و غذای مورد علاقه جدید شما برای بهار و تابستان خواهند بود!
،اصر
- برای کراست و کرامبل:
- 1 ½ فنجان ها آرد جو دوسر بدون گلوتن (یا آرد زیر همه منظوره)
- 1 فنجان جو دوسر نورد قدیمی، در صورت تمایل بدون گلوتن
- ½ فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده (یا شکر فرعی نارگیل اما ممکن است بهترین "کرامبل" را دریافت نکنید)
- ½ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 8 قاشق غذاخوری کره یا چوب کره گیاهی، ذوب شده
- 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
- ¼ قاشق چایخوری عصاره بادام
- برای پر ،:
- 2 1/2 فنجان های پر زغال اخته تازه یا یخ زده
- 3 قاشق غذاخوری شربت افرا خالص
- 1 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت یا نشاسته پیکان
- ⅛ قاشق چایخوری عصاره بادام
- اختیاری برای تهیه با کمی طعم لیمو: پوست از 1 لیمو
- نیشگون گرفتن از نمک
دستورالعمل ها
-
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک تابه 8×8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوش،د و با اسپری ن،ب آشپزی اسپری کنید. کنار بگذارید.
-
پایه + رویه را درست کنید: در یک کاسه بزرگ، آرد جو، جو، شکر نارگیل، دارچین، جوش شیرین و نمک را با یک چنگال مخلوط کنید. کره ذوب شده، عصاره و،ل و عصاره بادام را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر خوب شکل بگیرد و خمیر شروع به جمع شدن کند.
-
1 3/4 فنجان از مخلوط را در ظرف آماده شده بریزید و بقیه مخلوط را در یخچال قرار دهید (از مخلوط باقیمانده برای رویه استفاده می شود). با دستان خود خمیر را به طور یکنواخت به کف تابه فشار دهید.
-
سپس فیلینگ پای بلوبری خود را درست کنید: یک قابلمه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید. زغال اخته، شربت افرا، عصاره بادام، نشاسته ذرت (یا پیکان) و نمک را اضافه کنید. از یک قاشق چوبی برای فشار دادن و ،د ، زغال اخته ها استفاده کنید.
-
بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و 3 تا 5 دقیقه دیگر بپزید تا مخلوط غلیظ شود و پشت قاشق را به خوبی بپوشاند.
-
مخلوط را روی پوسته بریزید و از یک قاشق استفاده کنید تا به طور یکنواخت پخش شود.
-
باقی مانده رویه را از یخچال خارج کنید. در حال حاضر باید چند ،ده خوب وجود داشته باشد که روی هم جمع شده باشند. رویه را روی فیلینگ بلوبری بپاشید.
-
به مدت 30 دقیقه یا تا زم، که مواد حباب دار و رویه طلایی شود، بپزید.
-
قبل از انتقال به یخچال برای خنک شدن، اجازه دهید تا میله ها روی توری سیمی کاملا خنک شوند. میله ها در دمای اتاق یا مستقیماً بیرون از یخچال سرو می شوند. قبل از سرو از یک چاقوی تیز برای برش به 16 میله استفاده کنید.
یادداشت های دستور غذا
برای نگهداری این میله های پای بلوبری: میله ها در دمای اتاق یا مستقیماً بیرون از یخچال سرو می شوند. توصیه می کنم برای تازگی در یخچال نگهداری شود.
تغذیه
خدمت: 1نوار (بر اساس 16)کا،ی: 152کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 26.8gپروتئین: 2gچربی: 5.5gچربی های اشباع شده: 2.8gفیبر: 1.9gقند: 11.4g
دستور تهیه توسط: Monique Volz // آشپزخانه جاه طلب | عکاسی توسط بخور عشق می خورد
این پست در ابتدا در 22 می 2019 منتشر شد، در 10 مارس 2020 بازنشر شد، در 12 می 2022 مجدداً منتشر شد و در 10 ژوئیه 2023 بازنشر شد.
[ad_2]
منبع: https://www.ambitiouskitchen.com/blueberry-pie-bars/ تحریریه غذای هرمزگان