با همان بافت نرم و طعم تعطیلات به ،وان دستور غذای محبوب استاربا،، این میله های کرن بری وگان خانگی، یک خوراکی کاملا لذت بخش است!
بارهای وگان کرنبری استاربا،
از فراپوچینو، شکلاتهای داغ ن،ایی، ،چه لاته دارچینی و ماکیاتو با شیر جو دوسر سیب، گزینههای وگان در استاربا، فراوان است.
با این حال، یکی از مواردی که هنوز نمی تو،د به ،وان یک گیاهخوار در استاربا، دریافت کنید، میله های کرن بری پنیر خامه ای معروف آنها است.
من که نمیخواهم سرگرمی تعطیلات را از دست بدهم، نسخه گیاهی خود را از کافی شاپ ک،یک ارائه کردهام. علاوه بر اینکه بدون تخم مرغ و لبنیات است، این میله های کرن بری خانگی می توانند کم کا،ی، کتو، بدون قند و گلوتن نیز باشند!
این کوکیهای شکلاتی وگان را نیز درست کنید
دستور تهیه فراست پنیر خامه ای
می تو،د از و،ل یا فراستینگ سفید مورد علاقه خود استفاده کنید (بسیاری از مارک های بسته بندی شده به طور تصادفی وگان هستند!) یا دستور تهیه فراستینگ وگان را در زیر دنبال کنید:
8 اونس پنیر خامهای یا پنیر خامهای وگان خانگی را با 4 اونس کره یا کره گیاهی، 2 فنجان پودر شکر یا پودر اریتریتول و 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل خالص، نرم کنید.
در صورت نیاز شیر دلخواه مانند شیر بادام یا شیر نارگیل را اضافه کنید تا رقیق شود.
این دستور تهیه فراست پنیر خامه ای وگان بیش از حد کافی برای یخ زدن میله ها است. سعی کنید روی این رولهای دارچینی گیاهی از فراست باقی مانده استفاده کنید.
مواد تشکیل دهنده میله های کرن بری وگان
دستور غذای کرنبری کریسمس شامل کرن بری خشک، پودر زنجبیل، جوش شیرین، نمک، عصاره و،ل خالص، آرد بادام، شیرین کننده دلخواه، آب، پوست پرتقال و چیپس های شکلات سفید معمولی یا مینی است.
آرد بادام را می توان جایگزین آرد بادام کرد. یا برای نسخه بدون آجیل، میتو،د بلوندی نخودی من را درست کنید و کرن بری خشک شده و چیپسهای شکلات سفید را جایگزین چیپسهای شکلات تلخ کنید. پوست پرتقال را هم حتما اضافه کنید.
من هیچ آرد دیگری مانند آرد نارگیل، آرد سفید همه منظوره یا آرد بدون گلوتن را در این دستور امتحان نکردم. بنابراین من نمی توانم هیچ آرد دیگری را در اینجا توصیه کنم.
این دستور با شربت افرا خالص، آ،، عسل (نه برای گیاهخواران)، یا شربت افرا کتو کار می کند. اگر می خواهید با خطر خود شکر دانه ای یا شیرین کننده خشک دیگری را آزمایش کنید، حتماً نتایج را گزارش دهید!
چگونه میله های کرنبری وگان را درست کنیم
با پوشاندن یک تابه مربع هشت اینچی با کاغذ روغنی شروع کنید. کنار بگذارید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، آرد بادام، پودر زنجبیل، نمک، جوش شیرین و کرن بری خشک را با هم مخلوط کنید.
تمام مواد باقیمانده نوار را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. از آنجایی که اینها با آرد بادام بدون گلوتن تهیه می شوند، نیازی به نگر، در مورد مخلوط ، بیش از حد آن نیست.
خمیر را داخل ظرف هشت اینچی آماده شده بریزید. یک ورق دوم کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید و از دستان خود برای له ، آن استفاده کنید تا خمیر به طور یکنواخت تمام کف تابه را بپوشاند.
در طبقه وسط فر به مدت 12 دقیقه بپزید و سپس از فر خارج کنید و قبل از اینکه مایه فرت کنید اجازه دهید کاملا خنک شود.
اگر میلههای کرن بری وگان را در مهم، یا مراسم سرو کنید، میتو،د در دمای اتاق کنار بگذارید. برای تازگی، توصیه میکنم باقیماندهها را در یخچال نگهداری کنید. میله ها را نیز می توان برش داد و سپس منجمد کرد. قبل از مصرف آب کنید.
میله های کرن بری کتو بلیس
برای دستور پخت کم کربوهیدرات و بدون شکر، از شربت افرا کتو یا شیرین کننده مایع کتو مورد علاقه خود به جای شربت افرا خالص استفاده کنید.
من حدس می زنم که استفاده از اریتریتول پودری و جایگزینی مایع با آب نیز می تواند موثر باشد، اما من هنوز آن را امتحان نکرده ام و بنابراین نمی توانم این را توصیه کنم.
در دستور پخت آرد بادام وجود دارد، بنابراین نیازی به جایگزینی آرد نیست. سعی نکنید آرد نارگیل را جایگزین کنید، زیرا میله ها بسیار خشک و شکننده می شوند.
ممکن است این کیک پنیر کتو را نیز دوست داشته باشید
تبدیل دستور پخت به اندازه گیری گرم
اگر مانند من ترجیح می دهید برای دقت و تمیز ، آسان به جای اندازه گیری فنجان ها با ترازو غذا بپزید، در اینجا اندازه گیری هایی وجود دارد که باید استفاده کنید:
360 گرم آرد بادام، 45 گرم آب، 10 گرم عصاره و،ل خالص، 120 گرم شربت افرا، 60 گرم شکلات چیپسی سفید، 60 گرم کرن بری خشک و سایر موادی که بر حسب گرم اندازه گیری نمی شوند.
یک پرتقال متوسط حدود دو قاشق چای خوری پوست پرتقال تولید می کند.
ویدیوی دستور تهیه نوار کرن بری بلیس را در بالا تماشا کنید
- 3 فنجان ها آرد بادام
- 3/4 قاشق چایخوری زنجبیل پودر شده
- 1/2 قاشق چایخوری هر کدام: نمک و جوش شیرین
- 3 قاشق غذاخوری اب
- پوست یک پرتقال
- 2 قاشق چایخوری عصاره و،ل خالص
- 1/2 فنجان شربت افرا خالص یا شربت افرا کتو
- 1/2 فنجان زغال اخته خشک
- 1/2 فنجان مینی چیپس شکلات سفید، اختیاری
- گزینه های فراستینگ را در بالا ببینید
-
فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کنید. یک قالب 8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوش،د و کنار بگذارید. مواد خشک را با هم مخلوط کنید، سپس تمام مواد باقیمانده (به جز فراستینگ) را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. زغال اخته را می توان در خمیر مخلوط کرد یا روی آن پاشید، یا هر دو. به ظرف آماده شده منتقل کنید و از ورقه دوم روغن استفاده کنید تا خمیر را به طور یکنواخت در قالب فشار دهید. 12 دقیقه بپزید. قبل از یخ زدن بگذارید کاملا خنک شود.مشاهده حقایق تغذیه
دسرهای تعطیلات بیشتر
پای کدو حلوایی بدون پوسته
بر، ها ی سیب زمینی شیرین
میله کیک پنیر سوپاپیلا
پای سیب وگان
شکلات کیک پودینگ
کیک کدو و پنیر
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/vegan-cranberry-bliss-bars/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vegan-cranberry-bliss-bars