این میله های لیموی صاف و خامه ای کاملاً در دهان شما ذوب می شود! اگر از طرفداران دسر لیمو هستید، این دستور غذا برای شما من، است.
دستور تهیه نوار لیمو کتو آسان
تنها با شش ماده تشکیل دهنده و بدون شکر یا آرد مورد نیاز، شما کاملاً عاشق بافت صاف و ذوب شده در دهان این مربع های لیموی کم کربوهیدرات خواهید شد.
این دسر لیمو شیرین من را به یاد چیزی بین لیمو و کیک پنیر لیمو می اندازد و مقاومت در برابر آنها را غیرممکن می کند.
من در واقع حداقل ده ها بار دستور غذا را درست کرده ام و هر دسته تقریباً بلافاصله به محض اینکه آن را روی میز می گذارم ناپدید می شود!
همچنین کتو براونی محبوب ما را امتحان کنید
مربع های لیموی بدون شکر
مربع های لیمو کتو برای شرکت یا یک دسر آسان شب هفته عالی هستند. بدون شکر هم به راحتی درست میشه.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که همه چیز را با هم مخلوط کنید، مخلوط لیمو را در یک تابه قرار دهید و اجازه دهید فر تمام کارهای سخت را انجام دهد.
بدون تخممرغ یا لبنیات، بدون آرد، بدون قند، بدون گلوتن، کم کربوهیدرات، پالئو و وگان، این کتوی لیموهای خانگی ک،یک مطمئناً برای همه ،، که آنها را امتحان میکنند مورد استقبال قرار خواهند گرفت.
توجه: اگر رژیم کم کربوهیدرات یا کتو ندارید و میخواهید از شکر معمولی برای تکههای لیموی خود استفاده کنید، یک نسخه غیر کتو از دستور غذا نیز وجود دارد.
هنوز هوس لیمو دارید؟ نان لیمو کتو یا شربت لیمو درست کنید
ویدیو دستور تهیه لیمو کتو
در بالا، ویدیوی گام به گام را تماشا کنید.
طرز تهیه کتو بار با لیمو
با خواندن دستور غذا و جمع آوری تمام مواد اولیه شروع کنید.
فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. اگر از کراست استفاده می کنید، تمام مواد کراست را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس خمیر را به طور یکنواخت در قالبی 8 اینچی که به خوبی آستر یا چرب کرده اید صاف کنید.
پنیر خامه ای، ماست، آب و پوست لیمو، پودر زایلیتول یا پودر قند، آرد بادام یا نشاسته ذرت و زردچوبه اختیاری را در مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود.
(ضربه زدن بیش از حد می تواند باعث ایجاد ، در اثر برخورد هوای اضافی شود.)
فیلینگ لیموی صاف را در سینی فر آماده شده بریزید. آن را به مدت بیست و پنج دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
پس از تمام شدن زمان، در فر را کاملا بسته بگذارید و حرارت را خاموش کنید. قالب را به مدت هشت دقیقه در فر خاموش می گذاریم و در این مدت آرام آرام خنک می شود.
تکه های لیمو که هنوز نرسیده اند را بردارید، سپس آنها را روی پیشخوان قرار دهید تا به تدریج سرد شوند.
پس از خنک شدن، تمام ظرف را برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. در این مدت، آنها کاملاً پایدار خواهند شد.
باقی مانده لیموترش باید تا پنج روز در یخچال نگهداری شود. یا آنها را برش دهید و در یک ظرف دربسته و دربسته تا حدود چهار ماه فریز کنید.
اطمینان حاصل کنید که میله های یخ زده قبل از سرو برای مهمانان کاملاً ذوب شده اند.
خوانندگان همچنین عاشق کوکی های تهیه شده با آرد نارگیل هستند
نکات و ترفندهای مربع لیمو
به طور کلی، حرارت زیاد، ضرب و شتم بیش از حد، و تغییرات دمایی ناگه، می تواند باعث ایجاد ، در دستور العمل های مربع چیز کیک شود.
خوشبختانه، من چند ترفند پخت عالی را در طول سال ها یاد گرفتم تا تخته های ، خورده را به گذشته تبدیل کنم.
بهترین ترفند این است که سینی فر را به اندازه دو سوم پر از آب کنید و آن را در طبقه پایینی فر قرار دهید. (نوارهای کیک پنیر در طبقه وسط پخته می شوند.) آب به فر رطوبت می افزاید تا نوارهای لیموی کم کربوهیدرات در حین پخت خشک نشوند.
پنیر خامه ای را قبل از شروع به دمای اتاق برس،د. این مرحله به شما این امکان را می دهد که برای بدست آوردن خمیر یکدست نیازی به هم زدن آن برای مدت طول، نداشته باشید. شلاق کمتر به م،ای حباب های هوای کمتری است که می توانند در طول فرآیند پخت و پز ایجاد شوند و ب،انند.
در نهایت، با خنک شدن میله ها از تغییرات سریع دما جلوگیری کنید. ابتدا آنها را برای چند دقیقه در فر خاموش به مدت پنج تا ده دقیقه خنک کنید. سپس قبل از قرار دادن در یخچال به خنک شدن روی پیشخوان ادامه دهید تا سفت شود.
مواد لازم برای یک نوار کتو لیمو
شما به پنیر خامه ای، ماست ساده، آب لیمو، پوست لیمو، پودر یا شکر اریتریتول یا زایلیتول، آرد بادام (یا نشاسته ذرت برای یک نوار لیمو غیر کتو) و مقداری پودر زردچوبه یا رنگ خوراکی زرد طبیعی نیاز دارید. یک بافت صاف پر ، لیمو.
میله ها را بدون پوسته درست کنید یا از پوسته کتو ساده زیر که فقط به پودر بادام و کره یا روغن نارگیل نیاز دارد استفاده کنید. این مانند نسخه کتو از پوسته کراکر گراهام است.
حتی بیشتر از آب لیمو، این پوست لیمو است که به این آب نبات های ممتاز طعم لیموی جسورانه خود را می دهد. بنابراین مطمئن شوید که این مورد را وارد کرده اید.
برای تهیه پوست لیموی خود، کافی است لیمو را بشویید و از رنده یا رنده برای جدا ، پوست آن استفاده کنید. اگر یکی از این ابزارها را ندارید، از سبزیجات پوست کن استفاده کنید. سپس با چاقوی تیز پوست را خوب برش می دهیم.
برای بارهای لیمو کتو وگان، از پنیر وگان و ماست بدون لبنیات استفاده کنید.
یا اگر می خواهید طعم آن را تغییر دهید، سعی کنید ماست را با و،ل، توت فرنگی، تمشک یا حتی زغال اخته جایگزین کنید. میله های لیموی تمشک بدون شکر؟ بله لطفا!
لیمو باقی مانده؟ از آن در سس آلفردو گل کلم استفاده کنید
در صورت تمایل با برش های لیمو و خامه نارگیل زده شده تزئین کنید.
- 12 اونس پنیر خامه ای
- 1 فنجان ماست
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 2 قاشق چای خوری طعم لیمو
- 1/2 فنجان پودر زایلیتول یا اریتریتول یا پودر قند برای غیر کتو
- 3 1/2 قاشق غذاخوری آرد بادام (یا 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت)
- اختیاری 1/8 قاشق چایخوری زردچوبه یا چند قطره رنگ خوراکی زرد برای رنگ
پوسته کتو اختیاری است
- 1 1/2 فنجان آرد بادام
- 4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده یا روغن نارگیل
-
*پوست لیمو مهم است پس حتما اضافه کنید. من دوست دارم از حمام آب استفاده کنم (برای توضیح به بالا مراجعه کنید) اما لازم نیست. برای تهیه این نوارهای کتو لیمو، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در صورت استفاده، مواد کراست را جمع کنید. در یک ماهیتابه 8×8 با آستر روغنی فشار دهید در همین حین، بقیه مواد را در مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شود. (زیاد مخلوط نکنید که ممکن است باعث ، خوردن شود.) روی پوسته بریزید و به مدت 25 دقیقه بپزید. در فر را باز نکنید، حرارت را خاموش کنید و بگذارید ۸ دقیقه بماند. قالب های نیم پز را بردارید و بگذارید کاملا خنک شوند سپس چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند. میله های باقی مانده را می توان در یخچال یا منجمد کرد.مشاهده حقایق تغذیه
دسرهای سالم و کم کربوهیدرات بیشتر
موس لیمو
کلوچه بلوبری کتو
موس شکلاتی با آووکادو
دستور تهیه کیک ماگ کتو
نان موز آرد بادام
دستور العمل های پودینگ چیا
براونی های پروتئینی
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/keto-lemon-bars/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=keto-lemon-bars&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=keto-lemon-bars
تحریریه غذای هرمزگان