میله سیب کارامل – میله شکلاتی با پوشش کیتی

Caramel Apple Bars Recipe

این میله‌های سیب کاراملی آسان با سیب‌های دارچینی شیرین و کارامل بی‌رنگ در هر لقمه غیرقابل مقاومت پر می‌شوند!

میله های کرامبل سیب کارامل

میله پای سیب کاراملی

با پوسته نان کوتاه، فیلینگ سیب کاراملی و رویه استروزل کره ای، این دستور غذای پاییزی عالی است.

درست ، آن در خانه بسیار آسان است. و هر کدام با کمتر از 200 کا،یاین دسر صاف و لطیف آرزوی هر عاشق سیب کاراملی است که به حقیقت می پیوندد.

من این لقمه‌های سیب کاراملی را به مهم، هالووین خود آوردم، اما در جشن شکرگزاری، کریسمس یا تقریباً در هر جشن تعطیلات از آنها استقبال می‌شود.

از سیب های باقی مانده در کیک سیب پخته شده استفاده کنید

مواد تشکیل دهنده سیب کاراملمواد تشکیل دهنده سیب کارامل

مواد لازم برای دسر

اپل – هنگام پخت انواع تارت و ترد سیب را انتخاب کنید.

سیب های Honeycrisp، Granny Smith، Jonagold، Braeburn، Fuji، Golden Delicious، Gala و Pink Lady انتخاب های خوبی هستند.

می‌خواهید از سیب‌هایی که هنگام پختن خمیر می‌شوند، مانند رد دلیشز، اجتناب کنید.

کارامل – با خیال راحت از کارامل ،یداری شده در فروشگاه برای صرفه جویی در زمان استفاده کنید. یا کارامل خود را از ابتدا بسازید.

برای میله های سیب کارامل نمکی، کارامل نمکی ب،ید. و برای میله های سیب کارامل وگان، بیشتر از کارامل وگان نگاه نکنید.

دقیق – من یا آرد همه منظوره سفید، آرد املا یا آرد همه منظوره بدون گلوتن را توصیه می کنم. یا برای میله های کارامل سیب بلغور جو دوسر، از آرد جو دوسر استفاده کنید.

اگر آرد سبوس دار، آرد بادام یا آرد شیرینی پزی را امتحان کردید، لطفاً به من بگویید که چگونه می شود.

برای بهترین نتیجه، از آرد نارگیل استفاده نکنید زیرا نتیجه آن خشک است.

شکر – این می تواند شکر سفید معمولی، شکر قهوه ای یا شکر نارگیل تصفیه نشده باشد. برای میله‌های بدون شکر افزودنی، گرانول زایلیتول یا اریتریتول مخلوط میوه راهب را انتخاب کنید.

من هرگز سعی نکردم شکر را با شربت افرا یا عسل خالص جایگزین کنم، بنابراین نمی توانم آن جایگزین ها را توصیه کنم.

ادویه جات ترشی جات – دارچین آسیاب شده شیرینی تند و طعم پاییزی را اضافه می کند و کمی نمک به عمق می افزاید. همچنین می تو،د یک چهارم قاشق چای خوری زنجبیل یا کمی جوز هندی اضافه کنید.

ضخیم کننده – دستور غذا به طور طبیعی بدون تخم مرغ است. نشاسته ذرت، فیل سیب را غلیظ می کند، در حالی که بیکینگ پودر کمک می کند تا پوسته شیرینی و رویه استروزل یک ،ده سبک و نرم شود.

منبع چربی – کره، کره بدون لبنیات، روغن نارگیل یا روغن گیاهی را انتخاب کنید.

استفاده از روغن نارگیل باعث ایجاد بافت کمی ترد می شود، در حالی که میله های کاراملی ترد ساخته شده با کره یا کره گیاهی نرم تر هستند.

میله سیب کاراملی سالم

آیا به دنبال یک گزینه سالم با کلسیم و فیبر اضافه هستید؟

،مای خشک ،د شده و خیس شده را با مقدار مساوی کارامل جایگزین کنید.

اگرچه طعم آنها کاملاً شبیه کارامل سنتی نیست، اما ،ماهای شیرین شده طبیعی طعم و شیرینی مشابه کارامل دارند.

برخی از خوانندگان دوست دارند بدون روغن بپزند و کره را با سس سیب جایگزین کنند. این نوع کم چرب را خودتان امتحان کنید. اگر به طعم دسرهای سالم عادت کرده اید، ممکن است بافت متراکم کیک ها برایتان مهم نباشد.

خوانندگان همچنین عاشق این بارهای وگان کرن بری بلیس هستند

فیلم دستور تهیه دسر سیب کارامل

ویدیوی گام به گام بالا را تماشا کنید.

میله پای سیب کاراملی برای پاییزمیله پای سیب کاراملی برای پاییز

نکات دستور پخت و عیب یابی

در ویدیو می بینید که من کاملا فراموش کردم نشاسته ذرت را اضافه کنم. به لطف محتوای بالای پکتین سیب، میله ها به طرز شگفت انگیزی سفت ماندند و آنطور که انتظار داشتم شکننده نبودند.

بنابراین، اگر همان اشتباهی را که من انجام دادم مرتکب شدید، به هر حال تابه را بپزید و احتمالاً نتیجه خوب خواهد بود!

اگر روز مرطوب است یا به طور تصادفی آب زیادی اضافه کردید و خمیر کمی ،بنده شد، از یک قاشق استفاده کنید تا تکه های کوچک خمیر را تا حد امکان به طور یکنواخت روی همه چیز بریزید.

من قبلاً این مشکل را داشتم و در نهایت هنوز عالی به نظر می رسد.

وقتی به جای کره با روغن نارگیل درست می‌شود، میله‌ها کمی شکننده‌تر می‌شوند. من توصیه می کنم ظرف را بعد از چند دقیقه خنک شدن در یخچال بگذارید، زیرا برش میله ها را بسیار آسان تر و کمتر ،یف می کند.

میله های بیشتری می خواهید؟ میله هلو یا میله توت درست کنید

مربع سیب کاراملیمربع سیب کاراملی

چگونه میله های سیب کاراملی درست کنیم

ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

کف یک تابه فر مربعی 8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوش،د. روش دیگر، تابه را با روغن یا اسپری روغن بدون چربی به خوبی چرب کنید. ماهیتابه را کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، دارچین، نمک و بکینگ پودر را خوب با هم مخلوط کنید. اگر از کره یا روغن بدون نمک استفاده می کنید، یک چهارم قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.

با استفاده از کاتر شیرینی پزی، همزن سیمی یا چنگال، کره یا روغن را برش دهید تا ،ده های کوچکی به اندازه نخود شکل بگیرد. اگر خمیر خیلی خشک شد کمی آب به آرامی اضافه کنید.

*نکته سریع و آسان: در صورت تمایل می تو،د کره یا روغن را با آسیاب ، مواد در غذاساز برش دهید. فقط حدود ده بار نبض بزنید، مطمئن شوید که خمیر را زیاد پردازش نکنید.

حدود دو سوم خمیر شیرینی را در کف قالب 8 اینچی آماده شده فشار دهید. می تو،د از یک ورق دوم کاغذ روغنی یا یک قاشق بزرگ برای صاف ، آن استفاده کنید.

در صورت تمایل سیب ها را پوست بگیرید یا مانند من از این مرحله رد شوید.

پوست سیب ویتامین های A، C و K و بسیاری از مزایای سلامتی دیگر مانند فیبر، کلسیم و پتاسیم را فراهم می کند.

سیب ها را نگینی ،د کرده یا به ورقه های نازک برش دهید. سپس آنها را با نشاسته ذرت یا پیکان در یک کاسه قرار دهید.

این فیل سیب را روی پوسته در تابه پخش کنید. کارامل را ریز ،د کرده و به طور مساوی روی سیب ها پخش کنید.

خمیر رزرو شده را به طور مساوی روی آن بپاشید. برای تغییر سرگرم کننده، می تو،د یک لایه جو یا گرانولا را روی همه چیز بپاشید تا کمی ترد شود.

دستورالعمل پخت و نگهداری

وقتی فر به 350 درجه رسید قالب را در طبقه وسط به مدت پنجاه دقیقه بپزید.

پس از این مدت، سیب ها باید حباب دار و به خوبی کاراملی به نظر برسند. آشپزخانه شما بوی خوشی مانند شکر دارچینی خواهد داد.

سینی میله را با احتیاط بردارید و روی پیشخوان بگذارید.

مهم است که اجازه دهید قبل از برش آن به صورت نوارها خنک شود، زیرا با سرد شدن سفت می شود.

دوازده سیب کاراملی بزرگ یا شانزده مربع کوچک برش دهید.

اگر به مهم، می‌روم که می‌دانم گزینه‌های دسر زیادی وجود دارد، گاهی اوقات آن را به بیست یا حتی بیست و پنج عدد سیب کاراملی کوچک برش می‌دهم. مردم عاشق دسرهای لقمه ای هستند!

باقیمانده غذا را در ظرف دربسته و دربسته در یخچال تا پنج روز نگهداری کنید.

یا با یک لایه کاغذ روغنی بین هر لایه میله فریز کنید. دستور غذا باید حدود سه ماه در یخچال بماند. قبل از لذت بردن، آن را در مایکروویو یا اجاق توستر، روی اجاق گاز یا یک شب در یخچال یخ بزنید.

بعدی در لیست پخت من این است که سعی کنم پنیر خامه ای را به مواد پرکننده اضافه کنم تا این میله های چیزکیک سیب کاراملی را درست کنم.

کارامل اضافی؟ آنها را به میله های غلات 3 ماده ای خود اضافه کنید

شکلات پارتی کارامل سیب با روکش شکلات کتیشکلات پارتی کارامل سیب با روکش شکلات کتی

دستور پخت را به گرم تبدیل کنید

من دوست دارم به جای فنجان و قاشق از ترازو غذا استفاده کنم، زیرا فکر می کنم هنگام پخت نتایج ثابت تری می دهد.

ترازوهای غذا نیز به م،ای پا،ازی کمتر است، که همیشه در کتاب من یک برد است.

اگر می خواهید از ترازوی آشپزخانه برای این دستور غذا استفاده کنید، 200 گرم آرد، 130 گرم شکر، 7 گرم دارچین، 8 گرم نشاسته ذرت، 150 گرم کارامل، 150 گرم کره یا روغن و 320 گرم سیب را بعد از برش دادن اندازه بگیرید.

همچنین به یاد داشته باشید که بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید.

میله های پای سیب کاراملی گوی - طرز تهیه مهم،میله های پای سیب کاراملی گوی - طرز تهیه مهم،

دستور تهیه شده از Apple Crisp و Apple C،ble Bars.

  • 1 2/3 فنجان دقیق (نوشته، سفید یا جو دوسر)
  • 1 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • 3/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 2/3 فنجان شکر یا شکر تصفیه نشده
  • 3/4 فنجان چاقی یا روغن نارگیل
  • 1 قاشق غذاخوری آب در صورت ،وم
  • 3 فنجان سیب ،د شده (320 گرم)
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا arrowroot
  • 5 اونس کارامل یا ،مای خشک
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب 8 اینچی را چرب کنید یا کف آن را با کاغذ روغنی بپوش،د. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، دارچین، نمک و بکینگ پودر را خوب با هم مخلوط کنید. اگر از کره یا روغن بدون نمک استفاده می کنید، 1/4 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. با استفاده از کاتر، چنگال یا غذاساز، کره یا روغن نرم شده را برش دهید تا ،ده های کوچکی به اندازه نخود شکل بگیرد. اگر خیلی خشک شد کمی آب را خیلی آرام اضافه کنید. حدود 2/3 خمیر را محکم در قالب فشار دهید. سیب ها را با نشاسته ذرت در یک کاسه بریزید، سپس آنها را به طور مساوی روی پوسته در تابه پخش کنید. کارامل را خوب برش می دهیم و روی آن پخش می کنیم. خمیر رزرو شده را روی همه چیز بپاشید. آن را به مدت 50 دقیقه بپزید. قبل از اینکه آن را به صورت نوار برش دهید، بگذارید کاملا خنک شود. نسخه روغن نارگیل ترد تر است، بنابراین می تو،د میله ها را در یخچال نگهداری کنید تا برش را آسان تر کنید. پس از خنک شدن، باقیمانده غذاها را در ظرف دربسته به مدت 5 روز در یخچال قرار دهید.مشاهده حقایق تغذیه

دسرهای سیب آسان

دستور پخت کیک سیبدستور پخت کیک سیب

کیک سیب

بهترین کیک سیب سالمبهترین کیک سیب سالم

نان سیب

بهترین پای سیب وگان (بدون لبنیات)بهترین پای سیب وگان (بدون لبنیات)

پای سیب وگان

بهترین پای سیب سالم و آسانبهترین پای سیب سالم و آسان

پای سیب

دستور پخت نان سیب و موزدستور پخت نان سیب و موز

نان سیب و موز

منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/caramel-apple-bars/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=caramel-apple-bars&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=caramel-apple-bars

تحریریه غذای هرمزگان