معروف ترین غذاهای محلی ایران کجارو
انتشار: دی 18، 1402
بروزرسانی: 25 خرداد 1404

معروف ترین غذاهای محلی ایران کجارو

باستان شناسان در باقی مانده های پرسپولیس، پایتخت باستانی امپراتوری ایرانیان، سنگ نوشته هایی مربوط به ۵۱۵ سال قبل از میلاد مسیح یافته اند که در آن ها لیستی از غذا های ایرانیان وجود دارد. این لیست شامل گردو، گوشت مرغ و خروس و انار وجود دارد که مواد اولیه و اصلی طبخ فسنجان هستند. به دلیل شرایط خاص آب و هوایی و خصوصیات اقلیمی که دارد، دارای غذاهای متنوع و خوش آب و رنگ است. بسیاری از ادویه های این منطقه هندی است و تاثیر بسیاری از غذاهای هندی بر غذاهای محلی این منطقه به وضوح قابل مشاهده است.

  • برای تهیه کباب بختیاری به راسته گوسفندی و سینه مرغ یا فیله ماهی نیاز دارید.
  • است که بسیار پرطرفدار بوده و با گوشت، پیاز، نخود، سیب زمینی، رازیانه، گوجه فرنگی و رب پخته می شود.
  • شاید غذاهایی مثل میرزاقاسمی و باقلاقاتق را چشیده باشید یا اسمشان را به وفور در منو رستوران ها دیده باشید.
  • کوکوها، کتلت ها و شامی ها جزو دسته غذاهایی هستند که تنوع بالایی دارند و در تمام وعده های غذایی می توان میل نمود.

به جای رب انار از آب نارنج تازه نیز می توان استفاده کرد. شما می توانید حبوبات را جداگانه بپزید تا آش شما زودتر آماده شود. آب مورد استفاده برای پخت کوفته ها نباید بیش از حد باشد؛ زیرا در غیر اینصورت کوفته ها از هم باز می شوند و ظاهر خود را از دست می دهند.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان سیستان و بلوچستان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. از خوشمزه ترین غذاهای محلی استان زنجان می توان به جغور بغور، خورش آلوچه و مرغ، پیازو، آش ترش، شش انداز، کوفته برنجی، کله جوش، آش بلغور و... اشاره کرد که بین گردشگران و مسافران محبوبیت بسیاری دارند. اصلی ترین ویژگی غذاهای زنجان، مقوی بودن و کالری بالای آن ها است. در واقع، از آنجایی که زنجان یک منطقه سردسیر حساب می شود، مردم برای تقویت بدن خود در سرمای استخوان سوز زمستان به سراغ غذاهای پرکالری و طبیعی می روند.

معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی

حین پخت دنده ها می توانید کره، آبلیمو و زعفران دم کرده را باهم مخلوط کنید و با قلمو روی کباب بمالید تا خوش عطروبو شود. گوشت دنده را به تکه های کوچک برش بزنید؛ به طوری که هر تکه دارای دو دنده باشد. فلفل سیاه و زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا به خورد گوشت بروند. در ادامه پیازهایی که خلالی ریز کرده اید، به گوشت اضافه کنید. در برخی دستورهای شیشلیک کبابی از آب لیمو تازه، آب انار، دارچین و میخک نیز استفاده می کنند که به سلیقه افراد برمی شود. برخی افراد علاوه بر نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز در خورش، مقدار کمی تخم شنبلیله هم می ریزند؛ اما مراقب باشید که در مصرف این ادویه زیاده روی نکنید تا خورش شما تلخ نشود.

آبگوشت در خانه و روی اجاق گاز پخت می شود و دیزی در رستوران های سنتی و درون تنور همین. کتلت گوشت که با نام شامی کباب هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که مطمئنا در میان غذاهای ایرانی از جایگاه خاصی برخوردار است. میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان و استان مازندران است. اگرچه پختن کوفته تبحر خاص خود را می طلبد اما باز هم افراد زیادی می خواهند توپک های این غذا را با دستان خودشان درست کنند.

شاید شما نیز با نشستن روی تخت های سنتی در رستوران راحت نباشید و حتی شاید میانه شما با فضای خیلی سنتی نیز خوب نباشد. در این صورت بهتر است سری به رستوران سنتی شب های سرو بزنید. رستوران سنتی شب های سرو، در طبقه بالای یک برج تجاری واقع شده است و ظاهری سنتی و در عین حال لوکس دارد. شاید تلفیق مدرنیته با سبک سنتی کار ساده ای نباشد؛ اما رستوران سنتی شب های سرو این کار را انجام داده است. فضای داخلی رستوران بسیار شیک طراحی شده و نورپردازی خیره کننده ای دارد. از این نام گذاری ساده، می توانید متوجه شوید که فضای داخلی این رستوران، سنتی و در عین حال بسیار خودمانی و ساده است.