معروف ترین غذاهای محلی ایران کجارو
انتشار: بهمن 10، 1402
بروزرسانی: 25 تیر 1404

معروف ترین غذاهای محلی ایران کجارو

برای تزئین آن از کشک، سیرداغ، نعنا داغ و پیاز داغ استفاده می \u200eشود. در این مطلب قصد داریم تا 10 مورد از بهترین غذاهای سنتی ایرانی را به شما عزیزان معرفی کنیم با ما همراه باشید. کافیست تا به هر گوشه ای از ایران که می \u200eخواهید بروید تا با انواع غذاهای سنتی و محلی آشنا شوید.

  • این غذا را هم اگر با برنج سرو کنید، می توانید در دسته انواع غذای ایرانی با برنج جای دهید.
  • البته این موضوع بدین معنا نیست که شما نمی توانید در شهرهای مختلف ایران، قلیه های محلی را مزه کنید.
  • طرز تهیه این غذا کمی مشکل و زمان بر است؛ اما مطمئن باشید که طعم نهایی این غذا ارزش زحمتی که می کشید را خواهد داشت.
  • در همین حین، رب گوجه فرنگی را به همراه کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رنگ آن باز شود.
  • اگر می خواهید غذای خود را در یک جای بزرگ و مجلل در کرمان نوش جان کنید، رستوران پالیز دقیقاً یکی از بهترین رستوران های کرمان است.

ایران سرزمینی پهناور با فرهنگ های غذایی متفاوتی است که با توجه به شرایط آب و هوایی و جغرافیایی هر منطقه سفره رنگارنگی را دارد، که در آن انواع غذاهای گیاهی و جانوری موجود است. لیست غذاهای ایرانی آنقدر جذاب و اشتها آور است که نمی توان تنها نام یکی از آن ها را بعنوان غذای پرطرفدار آورد. اسم لوبیاپلو که می آید تصویر یک بشقاب برنج نارنجی رنگ همراه با لوبیاسبزهایی در بینش در ذهنتان نقش می بندد. اما لوبیاپلویی که قرار است امروز در موردش با شما صحبت کنیم کمی متفاوت است.

در این مرحله یک نان محلی را در ظرف می انداختند تا این چربی لذیذ به خرد نان برود. سپس صبر می کردند تا آب موجود در ظرف روی حرارت آتش به طور کامل بخار شود و گوشت به روغن بیفتد. کوکوی شیرین یکی از غذاهای اصیل و قدیمی استان قزوین است که در دیگر مناطق ایران از جمله مشهد، اصفهان و تبریز نیز درست می شود. کوکوی شیرین، پای ثابت مجالس و مهمانی ها است و به صورت سرد یا گرم برای پیش غذا یا دسر سرو می شود. مواد اولیه و طرز تهیه این کوکو به کوکوی سیب زمینی شباهت دارد؛ با این تفاوت که کوکو شیرین، پس از طبخ در شهدی شیرین غوطه ور می شود. هویج پلو شیرازی مجلسی را می توان به جای مرغ با گوشت قلقلی یا حتی بوقلمون هم درست کرد.

ته چین یکی از غذاهای ایرانی محبوب و رایج است که معمولاً در پخت آن از ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ استفاده می شود. کوفته تبریزی یکی از مشهورترین و خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران است. همان طور که از نامش مشخص است، این غذا از شهر تبریز می آید. البته کوفته در کل انواع مختلفی دارد و در خاورمیانه با نام های گوناگون از آن یاد می شود. ترکیب مواد اولیه خورش ها به گونه ای انتخاب شده اند که اعتدال غذا حفظ شود. شاید در ابتدا تصور کنید که سایمان یک نام لاتین باشد اما اصلاً اینطور نیست.

آبگوشت بزباش، محبوب ترین غذای کرمانی ها

در نهایت، گوشت پخته شده را در تابه بریزید و هل و زعفران باقی مانده را به آن ها اضافه کنید. آش رشته غذایی کامل و مغذی است که هر کسی می تواند در هر سنی و با هر شرایط سلامتی از آن لذت ببرد. این آش خوشمزه را می توان در موقعیت های خاص و به عنوان غذایی مجلسی در سفره های مهمانی سرو کرد. گمنه بوشهری، یکی از غذاهای محلی استان خوزستان است که طرز تهیه ساده و سریعی دارد. این غذای مقوی و سرشار از مواد مغذی با بلغور گندم، پیاز و ادویه درست می شود.

یک غذای مجلسی و پرطرفدار در بسیاری از مجالس رسمی و میهمانی است. این غذا از گردو، رب انار، گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده قلقلی شده درست می شود. یک غذای گرم مزاج است که در قسمت های مختلف ایران با طعم های متفاوت میل می شود. در جایی ملس، در جایی شیرین و برخی هم ترش آن را میل می کنند. شما کدام طعم را بیشتر می پسندید؟ همان را برای میهمان خارجی تان آماده کنید.

۲۲- خورش آلو اسفناج

برنج، گوشت، سبزی تازه و خشک (به غیر از شنبلیله)، ادویه ها (به غیر از هل)، نخود فرنگی، یک عدد پیاز رنده شده و سیر له شده را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس از آن ها گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید و آن ها در یک قابلمه بچینید. دو عدد پیاز باقی مانده را نگینی خرد کنید و آن ها را در یک تابه با روغن تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی، شنبلیله، هل و آبغوره را به پیاز داغ بیفزایید و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید تا سس کوفته آماده شود. خلال پسته و بادام را به زرشک سرخ شده در تابه بیفزایید و برای چند ثانیه تفت دهید.

قوروت بادمجان

مواد اولیه تاس کباب شباهت زیادی به مواد مایه ماکارونی دارد. سیب زمینی، پیاز، روغن، گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی و دارچین برای پختن تاس کباب یزدی مورد استفاده قرار می گیرد. البته گاهی اوقات از هویج هم در پخت تاس کباب استفاده می شود. یخنی لوبیا یکی از غذاهای اصفهانی است که شباهت زیادی به حلیم دارد و به اسم گوشت لوبیا هم شناخته می شود. ترکیبی از گوشت، سبزیجات، لوبیا، برنج و ادویه های مختلف باید چند ساعتی بپزد تا برای تبدیل شدن به یخنی لوبیا آماده شود.

سپس آن را ورز می دهند و با ابزاری به نام «حسوم»، آن را روی ساج پهن می کنند. نان بلوط روی آتش درست می شود و برای برگرداندن آن نیز از حسوم استفاده می شود. نان بلوط، قهوه ای رنگ است و مصرف آن، فواید بسیاری برای سلامت دارد. این کوفته به صورت سنتی به شکل بیضی پخته می شود؛ اما شما می توانید آن را به شکل دایره های کوچک نیز درآورید. آبگوشت کرمانی مطنجنه، متنجنه یا متنجون، یک آبگوشت بسیار خوشمزه و محبوب در استان کرمان است که اصالت آن به رفسنجان برمی شود. این نوع آبگوشت به عنوان نذری در ایام محرم و صفر و به خصوص روزهای تاسوعا و عاشورا در هیئت های عزاداری کرمان و بم طبخ می شود و برخی افراد آن را با نام آبگوشت امام حسینی می شناسند.