معرفی 10 مورد از بهترین غذاهای شمال سیتا سفری لذت بخش با انتخابی بهتر


سپس آن‌ها را در کمی روغن در تابه تفت دهید تا دو طرف آن‌ها طلایی شود. پیازهای نگینی خرد شده را در یک قابلمه مناسب در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و سبک شوند. کمی زردچوبه به پیازهای طلایی بیفزایید و خوب هم بزنید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود. هسته‌های آلو را دربیاورید و همراه با قیسی به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید و در ادامه یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در قابلمه بریزید و سرخ کنید.

  • لازم به ذکر است؛ این خورشت را بدون لپه نیز طبخ می کنند.
  • برای تهیه این آش از برنج و سبزی شامل ساقه و برگ سبز سیر و اسفناج خرد شده، استفاده می کنند.
  • اگر عاشق کباب هستید، اینجا درباره خوشمزه ترین کباب های ایرانی بیشتر بخوانید.
  • در برخی از طرز تهیه‌ها، یک عدد پیاز رنده شده نیز به آش اضافه می‌شود.
  • گوشت را با نمک فلفل و گلپر ورز دهید تا کاملا مزه دار شود.

این غذا معمولاً به همراه کته یا به عنوان مکملی برای برنج و ماهی شور خورده می‌شود. این غذا را محلی ها در گمج و چندین ساعت زمان می پزند تا کاملا جا بیفته و خوشمزه تر شود. وقتی کاملا سرخ شد، نیم کیلو سبزی(که شامل نعناع، گشنیز، پونه کوهی(خَنِش،خالواش)) را اضافه کرده و کاملا تفت دهید. در تابه را گذاشته تا مواد بجوشد و بعد حرارت را کم کرده تا گوشت به آرامی بپزد. گوشت را با نمک فلفل و گلپر ورز دهید تا کاملا مزه دار شود.

میرزا قاسمی از غذاهای شمالی با بادمجان

آرد برنج را با كمى آب در یک کاسه مخلوط کنید و هم بزنید. بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان‌ها، آن‌ها را در آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. شما می‌توانید تخم‌مرغ را در انتها به خورش چغرتمه اضافه کنید و پس از اینکه خودش را گرفت، آن را هم بزنید تا تکه تکه شود. برخی افراد در تهیه این خورش از رب گوجه‌فرنگی یا رب آلوچه هم استفاده می‌کنند. اگر آلوچه را از قبل در آب خیس کردید، حتما از آب آن برای پخت مرغ استفاده کنید؛ زیرا طعم لذیذی به خورش اعطا می‌کند.

کاردستی شب یلدا | آموزش ساخت ۱۳ مدل با ساده ترین مواد

ماهی‌ها روی آتش یا ذغال کباب می‌شوند و داخل آن با مخلوطی از سبزی‌های معطر شمالی و گردو و رب انار پر می‌شود. یکی دیگر از غذاهای شمالی که برای گردشگران آن چنان معروف نیست سیرواویج است. سیر واویج از دیگر غذاهای شمالی خطه گیلان است و یادتان باشد که اغلب کنار برنج و ماهی شور سرو می‌شود. این غذا را راحت می توانیم در فصل سرما سفارش دهید زیرا فصل پاییز واویج در فصل زمستان و رویش برگ سیر زیاد پخته می‌شود. شمالی‌ها برای تهیه قلیه‌ماهی از ماهی سفید یا کفال بدون پوست و استخوان استفاده می‌کنند.

بشته واش از غذاهای شمالی بدون گوشت

مازندرانی ها در طبخ این غذای خوشمزه از برنج و گوشت استفاده می‌کنند و البته برای آشپزی از فوت و فن های مخصوص خود بهره می‌برند. اگر در انتخاب غذا به خواص آن توجه بسیاری دارید، کئی انار انتخاب خوبی برای شماست. این غذا به دلیل وجود کدوحلوایی مقدار قابل توجهی پتاسیم دارد و ویتامین C موجود در انار بر خواص آن می‌افزاید. محلی‌ها کئی انار را برای رفع کم‌خونی هم تجویز می‌کنند.