مرغ مراکشی تابه ای سالم و آسان



من می دانم که الهام گرفتن در خانه سخت است، بنابراین اگر هنوز به دوز سالمی از شام نیاز دارید، می تو،د با خیال راحت دسته بندی شام ما را مرور کنید.

دستور غذای شام ویژه این هفته یک وعده غذایی ساده در تابه است که مطمئناً شما را با طعم‌های بی‌نظیر شگفت‌انگیز تحت تأثیر قرار می‌دهد، به‌علاوه دوز سالم سبزیجات و پروتئین اضافه می‌کند. با من ملاقات کن ورق مرغ مراکشی با سیب زمینی شیرین و گل کلم دم کرده با دارچین، زیره و ادویه زردچوبه و سپس با یک سس فتا خوشمزه و خوشمزه به همراه اضافه ، پسته، گی، و کمی گشنیز برای طراوت بپاشید.

این وعده غذایی با طعم هلا است و بله، از ابتدا تا پایان فقط حدود 45 دقیقه طول می کشد!

تابه مرغ مراکشی و سبزیجات روی تابه

مواد لازم در این ورقه سالم مرغ مراکشی

موضوع این تابه ورقه ای فوق العاده مرغ با ادویه مراکشی طعم و بافت آن است. سبزیجات لطیف، ترد، ادویه‌های گرم‌کننده، چاشنی‌های سرگرم‌کننده، و مقداری سس خامه‌ای فتا را خواهید یافت تا همه چیز را با هم ،یب کنید. برای تهیه این دستور غذا به موارد زیر نیاز دارید:

  • جوجه: من ترجیح می‌دهم از ران‌های مرغ بدون پوست در این شام تابه استفاده کنم، زیرا آبدار هستند و همه طعم‌ها را به خوبی جذب می‌کنند. در صورت تمایل از سینه مرغ استفاده کنید.
  • سبزیجات: ما مرغ را با سیب زمینی شیرین، گل کلم، هویج و پیاز تفت می دهیم.
  • ادویه ها: این غذا یک مشت ادویه با الهام از مراکش می گیرد زیره، زردچوبه، دارچین، پودر سیر & فلفل هندی.
  • تزیینات: من عاشق پر ، غذا هستم آلبالو خشکهگشنیز تازه و پسته بو داده.
  • برای سس: ما از سس معروف ماست فتا خامه ای من برای یک نم نم بسیار خوشمزه استفاده می کنیم که از ماست یون،، سیر، ،د شده فتا، آب لیموی تازه، کمی آب، نمک و فلفل تهیه شده است.

با هر لقمه مرغ و سبزیجات خوش طعم، شیرینی از گی، خشک، کمی ترد پسته شور برشته شده و یک پایان خامه ای و خنک با سس ماست فتا خواهید داشت. بچه ها واقعاً خیلی خوب هستید.

تابه ورقه ای مراکشی مرغ و سبزیجات روی تابه با قاشق

غذای مرغ با ادویه مراکشی خود را سفارشی کنید

با تمام بافت‌ها و طعم‌های زیبا، این دستور پخت به راحتی می‌تواند مطابق با سلیقه شما تنظیم شود! در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد:

  • برای گیاهخواری: سعی کنید مرغ را با توفوی سفت و مکعبی اضافی عوض کنید! می تو،د از همان مخلوط ادویه استفاده کنید و آن را با سبزیجات بپزید.
  • برای میوه خشک: زردآلو خشک، ،مای مدجول ،د شده یا کشمش طلایی نیز خوشمزه خواهد بود.
  • برای آجیل: با خیال راحت از نگه داشتن آجیل ظرف غافل نشوید یا پسته را با بادام ،د شده بو داده عوض کنید.

طرز تهیه غذای این مرغ تابه ای آسان مراکشی

  1. بعد از پختن همه چیز طبق دستورالعمل، اجازه دهید مرغ و سبزیجات کاملا خنک شوند و همه چیز را به طور مساوی به 4 ،مت جداگانه ت،یم کنید. ظروف آماده سازی غذای شیشه ای. اگر دوست دارید می تو،د برنج کینوا، نخود، ،، یا گل کلم هم اضافه کنید!
  2. با خیال راحت گی، خشک، گشنیز و پسته را اضافه کنید، اما توصیه می کنم سس ماست فتا را تا زم، که آماده سرو کنید کنار بگذارید. می تو،د سس را در ظرفی مانند نگهداری کنید این یکی و به سادگی قبل از استفاده مقداری آب اضافه کنید.
  3. ظروف آماده سازی غذای خود را تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید و در طول هفته از یک ناهار یا شام سالم لذت ببرید.

تابه مرغ مراکشی و سبزیجات در بشقاب در کنار سس ماست

طرف های بیشتری برای سرو با این ران مرغ مراکشی پخته شده

این دستور غذا نه تنها شام را برای 4 نفر پر می کند (یا شام آماده غذا برای 1 تا 2 نفر!) بلکه یک وعده غذایی عالی برای غذا دادن به افراد بیشتری با طرف های اضافی است. در اینجا چند مورد وجود دارد که فوق العاده خواهد بود:

تمام دستور العمل های غذای جانبی من را اینجا بررسی کنید.

بیشتر یک وعده غذایی تابه ای که دوست خواهید داشت

تمام وعده های غذایی یک تابه ای من را اینجا دریافت کنید!

اگر دستور پخت مرغ مراکشی این تابه ورقه ای را درست می کنید، حتما #آشپزخانه جاه طلبانه را در اینستاگرام تگ کنید. ما همچنین خوشحال می شویم که نظر خود را در زیر بگذارید و به دستور غذا امتیاز دهید. ما از شما قدرد، می کنیم! xo

ورقه تابه مرغ مراکشی با سیب زمینی شیرین و گل کلم

تابه مرغ مراکشی و سیب زمینی شیرین در بشقاب

تابه خوشمزه و آسان مرغ مراکشی و سبزیجات تهیه شده با سیب زمینی شیرین، هویج، گل کلم و ادویه های فوق العاده مانند زیره، زردچوبه و دارچین. این دستور غذای مرغ ورقه‌ای مراکشی سرشار از پروتئین و سالم، با گی،‌های خشک آبدار، پسته ترد، سبزی‌های تازه و چند قطره سس ماست فتا خانگی تزیین می‌شود تا شامی باورن،ی را برای همه خانواده دوست داشته باشد!

،اصر

  • 1 ½
    پوند
    ران مرغ بدون پوست بدون استخوان
  • 1
    سیب زمینی شیرین بزرگ، به مکعب های ½ اینچی (حدود 2 فنجان سیب زمینی شیرین مکعبی شده)
  • 2
    فنجان ها
    گلچه های کوچک گل کلم (از حدود نصف سر گل کلم)
  • 1
    پیاز زرد، به قطعات ،د شده
  • 3
    هویج بزرگ، برش داده شده به قطعات ضخیم نیم اینچی (یا از 6 هویج رنگین کم، کوچک ارثی استفاده کنید)
  • 3
    قاشق غذاخوری
    روغن زیتون
  • 1 1/2
    قاشق چای خوری
    زیره آسیاب شده
  • 1 1/2
    قاشق چای خوری
    زردچوبه پودر شده
  • 1 1/2
    قاشق چای خوری
    دارچین آسیاب شده
  • 1/2
    قاشق چای خوری
    پودر سیر
  • 1/4
    قاشق چایخوری
    فلفل هندی
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    نمک
  • مقدار زیادی فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • برای تزئین:

  • فنجان
    گی، خشک شیرین نشده (یا کرن بری خشک)
  • ¼
    فنجان
    گشنیز ،د شده
  • ¼
    فنجان
    پسته برشته ،د شده (یا بادام ،د شده زیر بو داده)
  • برای سس ماست فتا:
  • 1
    حبه سیر بزرگ
  • 1/3
    فنجان
    ماست یون، ساده (شیر کامل یا 2%)
  • 1/4
    فنجان
    فتا ،د می شود
  • ½
    قاشق سوپخوری
    آب لیموی تازه
  • 1
    قاشق سوپخوری
    آب، رقیق شدن
  • نمک و فلفل تازه آسیاب شده، به مزه

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت بزرگ یا دو ورقه پخت کوچک را با کاغذ روغنی یا فویل بپوش،د. کنار بگذارید.

  2. ران مرغ، مکعب های سیب زمینی شیرین، گل کلم، تکه های پیاز، تکه های هویج را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید. روغن زیتون، زردچوبه، دارچین، زیره سبز، پودر سیر، فلفل قرمز و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. از دست های تمیز استفاده کنید تا همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب ،یب شوند و ادویه ها به طور مساوی روی مرغ و سبزیجات را بپوشانند. روی ورقه پخت آماده شده بریزید (یا به طور مساوی بین دو ورقه پخت ت،یم کنید.) شما می خواهید سبزیجات را به بهترین شکل ممکن گروه بندی کنید: هویج در یک ،مت، مرغ در یک ،مت، گل کلم در یک ،مت و سیب زمینی شیرین و پیاز در یک ،مت. (همانطور که در ع، ها مشخص است). به مدت 25 تا 35 دقیقه در فر بپزید، تابه را بچرخ،د و سبزیجات را تا نیمه هم بزنید تا پخت یکنواخت شود. وقتی هویج و سیب زمینی شیرین چنگال شوند، متوجه خواهید شد که این کار تمام می شود.

  3. در حالی که غذا در حال پختن است، می تو،د سس ماست فتا را با اضافه ، سیر، ماست، فتا، آب لیمو و آب به غذاساز درست کنید. فرآیند تا صاف مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود و یک بار دیگر عمل کنید. کنار بگذارید تا آماده سرو شود.

  4. پس از پخت مرغ و سبزیجات، آن را از فر خارج کرده و بلافاصله آلبالو، گشنیز و پسته خشک شده را روی آن بپاشید. می تو،د سس ماست فتا را روی غذای ورقه ای بریزید یا آن را در کناره سرو کنید تا مردم به دلخواه از آن لذت ببرند. خدمت 4.

یادداشت های دستور غذا

اگر گی، خشک ندارید، زردآلو خشک، زغال اخته یا کشمش جایگزین خوبی برای شما خواهد بود.

بادام برشته شده یا بادام برشته شده ،د شده را برای پسته انتخاب کنید.

برای نکات، ترفندها و جایگزینی پست کامل را ببینید!

تغذیه

خدمات: 4 وعده

اندازه سرو: 1 وعده (بر اساس 4؛ با تزئین + سس)

کا،ی: 526 کیلو کا،ی

چربی: 28.2 گرم

چربی های اشباع شده: 6.1 گرم

کربوهیدرات ها: 31.7 گرم

فیبر: 6.2 گرم

قند: 13.1 گرم

پروتئین: 40.6 گرم

دستور تهیه توسط: Monique Volz // Ambicious Kitchen | عکاسی توسط: بخور عشق می خورد


منبع: https://www.ambitiouskitchen.com/sheet-pan-moroccan-chicken/