صفحه اصلی > دستور پخت > ماهی سالمون سیر عسلی
این دستور العمل ماهی قزل آلا سیر عسلی نه تنها شگفتانگیزترین و خوش طعمترین ماهی سالمونی است که تا به حال میخورید، بلکه همه آن در یک تابه پخته میشود که درست ، و تمیز ، آن بسیار آسان است!

خوش طعم ترین ماهی قزل آلا
من تا زم، که مشغول درست ، شام هستم، برای خانواده ام سالمون سرو می کنم. ماهی قزل آلا یک ماهی با طعم منحصر به فرد خود است – من شخصا فکر می کنم ماهی قزل آلا کاملاً خوشمزه است و صرف نظر از نحوه تهیه آن عاشق خوردن آن هستم. همه مردم چنین احساسی ندارند، به همین دلیل است که من مدتها پیش شروع به تهیه این دستور غذا برای خانواده ام کردم. این به طرز شگفت انگیزی خوش طعم است و پس از گذراندن چند لحظه صمیمی در یک فر داغ، بافتی عالی دارد.

مواد لازم برای ماهی قزل آلا سیر عسلی
- ماهی سالمون: رایج ترین آن ماهی سالمون صورتی است و می توان آن را در بخش یخ زده، یخچال یا قصابی فروشگاه مواد غذایی یافت. گوشت صورتی روشن، طعم ملایم و محتوای چربی کمتری دارد. کینگ سالمون بهترین نوع طعم دهنده ماهی آزاد در نظر گرفته می شود – این ماهی دارای محتوای چربی بالاتر و همچنین معمولاً گران ترین نوع ماهی است.
- فلفل قرمز – این دستور غذا با پاپریکا معمولی بهترین است.
- کره بدون نمک
- سیر – سیر تازه ،د شده چیزی است که به آن می گویند.
- من بید هستم – میتو،د از سدیم کم یا معمولی استفاده کنید، اما میخواهید مقدار نمکی را که به دستور غذا اضافه میکنید بر اساس آنچه انتخاب میکنید تنظیم کنید.
- آب لیمو – تازه فشرده بهترین است، اما مطمئناً میتو،د از آب لیمو در بطری استفاده کنید.
- عسل – طعم شیرینی به لعاب می دهد و به کاراملی شدن بیرون ماهی سالمون کمک می کند.

طرز تهیه ماهی سالمون سیر عسلی
این دستور پخت ماهی سالمون فوق العاده آسان است و فقط به یک تابه نیاز دارد!
- فر خود را از قبل گرم کنید تا سرخ شود. فیله های سالمون خود را با پاپریکا، نمک و فلفل مزه دار کنید. اگر از سس سویا معمولی استفاده می کنید، نمک را کمی به سلیقه خود تنظیم کنید.
- مواد سس را با همزن بزنید.
- اکنون بخش سرگرم کننده شروع می شود! در یک تابه بزرگ مخصوص فر، کره خود را روی حرارت متوسط ذوب کنید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا طعم سیر گرفته شود. سس خود را به تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
- ماهی قزل آلا را اضافه کنید و بگذارید 3 تا 4 دقیقه از یک طرف بپزد و در حین پخت با سس بپزید. به فر داغ خود منتقل کنید و حدود 5 دقیقه یا تا زم، که رویه ها قهوه ای طلایی تیره شوند بپزید. قبل از سرو با سس بیشتری ،ید.

آیا باید قبل از پختن، پوست ماهی سالمون را جدا کنم؟
نه – باید پوست را روی پوست بگذارید زیرا مانعی بین ماهی قزل آلا و ماهیتابه ایجاد می کند که به پخت یکنواخت تر ماهی آزاد کمک می کند و همچنین طعم عمیق تری ایجاد می کند زیرا پوست چربی بیشتری دارد.

نکاتی برای پخت ماهی سالمون
هر دو! این دستور پخت ماهی سالمون را در تابه شروع می کند و سپس در فر تمام می شود. همچنین می تو،د ماهی سالمون خوشمزه را با هر دو روش جداگانه بپزید.
جواب کوتاه، نه است. بسیاری از مردم فکر می کنند که شستشوی ماهی به کاهش بوی ماهی یا باکتری های ماهی سالمون کمک می کند. حقیقت این است که شستشوی ماهی قزل آلا در آب سرد باعث از بین بردن باکتری ها از سطح ماهی نمی شود و در واقع می تواند آن را پخش کند. تا آنجایی که بوی ماهی دارد، ماهی تازه باید بوی بسیار کمی داشته باشد. شستن ماهی سالمون ممکن است بوی آن را کاهش دهد، اما بهتر است در وهله اول از عطر ماهی اجتناب کنید. باید مطمئن شوید که ماهی تازه می،ید و از آن استفاده میکنید و اجازه نمیدهید برای مدت طول، در یخچال بماند. اگر نمیخواهید سریع از آن استفاده کنید، به جای آن آن را در فریزر بگذارید.
ساده ترین راه برای اینکه بفهمید ماهی قزل آلا پخته است یا نه این است که به آرامی روی فیله را با چنگال یا انگشت خود فشار دهید. اگر گوشت ماهی قزل آلا پوسته پوسته شود – ی،ی به راحتی در امتداد خطوط سفیدی که روی فیله قرار دارند جدا می شود، تمام است!
ماهی سالمون هنگام پختن از رنگ قرمز شفاف (هنوز خام) به رنگ صورتی مات تغییر می کند. بسته به ضخامت ماهی قزل آلا و روش پخت آن معمولاً 6 تا 8 دقیقه طول می کشد. اگر ماهی شروع به پوسته پوسته شدن کرده است، اما هنوز در وسط آن کمی شفافیت دارد، خوردن آن تمام شده و بی خطر است.
می تو،د ماهی سالمون را بسته به نحوه پخت آن برگرد،د. اگر در حال تفت دادن، پختن و حتی سرخ ، ماهی تابه هستید، نیازی به برگرداندن ماهی آزاد نیست. قانون ماهی این است که اگر می خواهید آن را برگرد،د، فقط یک بار آن را انجام دهید. از آنجایی که ماهی لطیفتر از گوشتهای دیگر است، اگر مرتب آن را بچرخ،د، ممکن است از بین برود.

دستور پخت ماهی مورد علاقه

- 4 فیله ماهی سالمون هر کدام حدود 4 اونس
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق سوپخوری فلفل سیاه
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 2 قاشق غذاخوری کره، بدون نمک
- 4 میخک ها سیر چرخ کرده
- 1 قاشق سوپخوری اب
- 1 قاشق سوپخوری من بید هستم
- 1 قاشق سوپخوری آب لیمو
- 1/4 فنجان عسل
-
فر خود را روی تنظیمات Broil روشن کنید.
-
فیله های سالمون را با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید.
-
در یک کاسه کوچک آب، سس سویا، عسل و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.
-
در یک ماهیتابه بزرگ، 2 قاشق غذاخوری کره را روی حرارت متوسط رو به بالا ذوب کنید. سیر ،د شده را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. مخلوط سس سویا را اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه بپزد.
-
فیله های سالمون چاشنی شده خود را به تابه اضافه کنید. 3-4 دقیقه بپزید و روی هر فیله را در حین پختن با سس ،ید، مطمئن شوید که هر فیله به خوبی پوشش داده شده است.
-
ماهیتابه خود را به فر از قبل گرم شده منتقل کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر یا تا زم، که روی ماهی قزل آلا قهوه ای تیره شود و ماهی سالمون به دلخواه شما پخته شود، بپزید.
-
سالمون را برای آ،ین بار با سس ،ید. با تکه های لیمو و لوبیا سبز یا مارچوبه کنار آن سرو کنید.
کا،ی: 722کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 95g | پروتئین: 32g | چربی: 25g | چربی های اشباع شده: 8g | کلسترول: 78میلی گرم | سدیم: 368میلی گرم | فیبر: 6g | قند: 47g

ناتالی مونسون
من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه پر از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب فرزندانتان به بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگان بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.
درباره ناتالی بیشتر بد،د
منبع: https://www.superhealthykids.com/،ney-garlic-baked-salmon/