مافین سبوس تمشک شکلاتی – بچه های فوق العاده سالم



این مافین های سبوس تمشک شکلاتی سبک و پف دار هستند و فقط میزان شیرینی من،ی دارند. آنها با طعم شکلات و تمشک آبدار بسته بندی شده اند و در مقدار شگفت انگیزی از فیبر و مواد مغذی بسته بندی می شوند!

مافین های تمشک شکلاتی در آسترهای سفید که روی آن یک تمشک تازه قرار داده شده است

چرا این مافین های شکلاتی سبوس دار تمشک را دوست خواهید داشت؟

آه، چقدر ما این کلوچه ها را دوست داریم! آنها تقریباً هیچ مزه کاری به خوبی آنها ندارند. آنها قند کمی دارند، پر از فیبر هستند و هیچ جایزه ای در بخش ظاهر برنده نمی شوند.

ولی. آنها فوق العاده مرطوب، شکلاتی اضافی، به اندازه کافی شیرین و پر از تمشک های روشن و آبدار هستند. طعم آن‌ها مانند یک خوراکی منحط است، اما در واقع یک کلوچه مغذی هستند که می‌تو،د با سرو ، آن برای صبحانه احساس خوبی داشته باشید!

فیبر نقش مهمی در سلامت روده دارد. همچنین به حفظ سطح قند خون کمک می کند و به شما کمک می کند برای مدت طول، تری سیر بم،د. اما ا،ر بچه ها (و بزرگسالان!) فیبر کافی در رژیم غذایی خود دریافت نمی کنند. مافین های سبوس دار راهی عالی برای جذب فیبر اضافی هستند! و در حالی که من عاشق مافین های سبوس مورد علاقه ام هستم.. این نسخه تمشک شکلاتی درست با آن است.

یک مافین سبوس شکلاتی با لقمه ای که در بشقاب با تمشک بیرون آورده شده است

مواد لازم برای مافین سبوس تمشک شکلاتی

  • غلات سبوس– ما از فیبر وان استفاده کردیم
  • اب دوغ– دوغ به ایجاد یک مافین مرطوب و لطیف کمک می کند.
  • روغن نارگیل– ما از روغن نارگیل موجود در این مافین ها به نارگیل علاقه داریم، اما می تو،د از هر روغنی با طعم خنثی استفاده کنید.
  • تخم مرغ– به مافین ها ساختار و برآمدگی می بخشد.
  • عصاره و،ل– طعم لذیذ را اضافه می کند!
  • ارد– ما از آرد همه منظوره استفاده کردیم، اما می تو،د از گندم کامل یا ،یبی از این دو نیز استفاده کنید.
  • قند– از شکر گرانول معمولی استفاده کردیم.
  • پودر کاکائو– ما از پودر کاکائو معمولی استفاده کردیم، اما فرآوری شده هلندی طعم شکلاتی عمیق تری به شما می دهد.
  • جوش شیرین– مافین سبک و پفی ایجاد می کند.
  • نمک– از نمک کوشر استفاده کردیم.
  • تمشک منجمد– ما از تمشک یخ زده استفاده کردیم، اما می تو،د تازه را جایگزین کنید.
  • مینی چیپس شکلاتی– چون این کلوچه ها خیلی شیرین نیستند، ما عاشق اضافه ، چیپس های شکلاتی کوچک شدیم!
مواد لازم برای مافین سبوس تمشک شکلاتی

طرز تهیه مافین با سبوس تمشک شکلاتی

  1. حرارت فر را با دمای 375 درجه؛ آستر مافین را در قالب قرار دهید.
  2. ،د ، غلات سبوس دار در مخلوط کن یا غذاساز.
  3. قرار دادن غلات را در یک کاسه با دوغ، بگذارید 5 دقیقه بماند.
  4. اضافه ، مواد مرطوب را هم بزنید تا ،یب شوند.
  5. اضافه ، مواد خشک را هم بزنید تا ،یب شوند.
  6. به آرامی تمشک یخ زده را بشکنید. به همراه شکلات چیپسی ها را داخل خمیر مافین بریزید.
  7. قاشق خمیر را در قالب های مافین آماده شده قرار دهید.
  8. پخت به مدت 20-25 دقیقه قبل از انتقال به قفسه خنک کننده، اجازه دهید کمی خنک شود.
  9. لذت بردن!
تصاویری از طرز تهیه کلوچه با سبوس تمشک شکلاتی

نکات و پیشنهادات

  • ما از غلات سبوس دار فیبر وان استفاده کردیم، اما جوانه های سبوس یا تکه های سبوس نیز کار می کنند. فقط مطمئن شوید که از غلات 100٪ سبوس دار استفاده می کنید.
  • مخلوط سبوس / دوغ بسیار غلیظ خواهد بود. مشکلی نیست! ما قول می دهیم که در نهایت نتیجه خواهد گرفت.
  • تمشک های یخ زده خود را قبل از اینکه داخل خمیر بریزید، درشت ،د کنید. این به شما لکه های تمشک و طعم خوبی در کل مافین می دهد. شما می تو،د از این مرحله صرف نظر کنید، اما در نهایت با جیب های بزرگ و نرم از تمشک مواجه می شوید. اما اگر این مورد شماست، ادامه دهید و آنها را کامل رها کنید!
  • این مافین ها در فر زیاد بلند نمی شوند، بنابراین می تو،د آستر مافین خود را حدود 3/4 پر کنید.
  • ما استفاده از چیپس های شکلاتی معمولی را در این مافین توصیه نمی کنیم زیرا آنها به خوبی با مافین لطیف تعادل ندارند و تمایل به فرو رفتن در ته مافین دارند. مینی چیپس شکلات عالی بود.
  • اگر مافین ساده و دوست داشتنی با سبوس شکلاتی می خواهید، می تو،د تمشک را کاملا کنار بگذارید.
  • در ظرف در بسته در یخچال به مدت 5-7 روز یا در فریزر به مدت 3-4 ماه نگهداری شود.
  • هنگام اضافه ، مواد خشک، زیاد مخلوط نکنید! فقط آنقدر هم بزنید تا یک مافین سبک و لطیف ،یب شود.
مافین های سبوس تمشک شکلاتی روی پیشخوان با تمشک و چیپس شکلات پراکنده شده اند

دستور العمل های خوشمزه تر مافین برای امتحان:

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. آسترهای مافین را در قالب مافین قرار دهید یا قالب مافین را خوب چرب کنید.

  • غلات سبوس دار را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و درشت ،د کنید.

  • غلات ،د شده را به یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید و دوغ را با آن مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند.

  • روغن، تخم مرغ و و،ل را به مخلوط غلات اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شود. آرد، شکر، کاکائو، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. فقط آنقدر هم بزنید تا مرطوب شود.

  • تمشک های یخ زده را به آرامی با پشت قاشق بشکنید تا به قطعات کوچک تبدیل شوند. به آرامی داخل خمیر مافین به همراه چیپس های شکلاتی (در صورت استفاده) بریزید.

  • خمیر را به طور مساوی بین فنجان های مافین ت،یم کنید.

  • 20 تا 25 دقیقه یا تا زم، که خلال دند، که در مرکز مافین فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.

  • فورا مافین ها را از تابه خارج کنید و قبل از سرو روی توری سیمی بگذارید خنک شوند.

کا،ی: 231کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 36g | پروتئین: 6g | چربی: 9g | چربی های اشباع شده: 6g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 1g | چربی ترانس: 0.02g | کلسترول: 37میلی گرم | سدیم: 317میلی گرم | پتاسیم: 234میلی گرم | فیبر: 5g | قند: 20g | ویتامین A: 312IU | ویتامین سی: 5میلی گرم | کلسیم: 107میلی گرم | اهن: 3میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/raspberry-c،colate-،ins/