لیست کامل طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی سنتی و محلی ایران کوک
انتشار: دی 14، 1402
بروزرسانی: 25 تیر 1404

لیست کامل طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی سنتی و محلی ایران کوک

به گفته بسیاری از محلی ها و افرادی که این غذا را امتحان کرده اند، اردک شکم پر، لذیذترین نسخه شکم پر در استان های شمالی کشور است. در همین حین، سیب های خلالی خرد شده را در بقیه روغن در یک تابه تفت دهید و آن را پس از پخت گوشت، به همراه نمک به خورش بیفزایید. سرکه را با شیره انگور یا خرما مخلوط کنید و آن را به همراه زعفران در قابلمه بریزید. در دقایق پایانی پخت خورش، نشاسته ذرت را در آب سرد حل کنید و در قابلمه بریزید تا به خورش شما لعاب دهد.

گوزلمه یکی از غذاهای محلی ارومیه است که با سیر، تخم مرغ، ماست، روغن و نمک درست می شود. «گوزلمه» در زبان ارومیه ای به معنای «منتظر نباش» یا «صبر نکن» است و دلیل نام گذاری این غذا این است که تهیه گوزلمه به زمان بسیاری نیاز ندارد و بسیار ساده است. گوزلمه یک فست فود ایرانی به شمار می آید و شما می توانید آن را با کمی تزئین، به پیش غذایی مجلسی نیز تبدیل کنید. این غذای لذیذ معمولا با نان خشک به عنوان صبحانه، عصرانه یا شامی سبک سرو می شود. سپس گوشت چرخ کرده را با سیب زمینی و پیاز رنده شده ترکیب کنید. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه و در صورت تمایل ادویه به گوشت اضافه کنید.

  • البته گاهی اوقات از هویج هم در پخت تاس کباب استفاده می شود.
  • گردوهای خیس خورده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دادن را برای یک تا دو دقیقه ادامه دهید.
  • یکی از مهم ترین تفریحاتی که می توانید در تهران تجربه کنید، رستوران گردی است.
  • در واقع، غذاهای اصفهان معمولا از ترکیب حبوبات و گوشت تشکیل می شوند که به صورت له شده درمی آیند و با نان تازه و سبزی خوردن سرو می شوند.
  • این غذا مقادیری ماده معدنی روی هم دارد که به افزاید تولید تستوسترون کمک می کند.

لوبیا قرمز، ماش، برنج، پیاز، دارچین و فلفل سیاه مواد مشترک بین این دو قلیه هستند. نگران بوی سیر هم نباشید چون بعد از خوردن این غذا دهانتان بوی سیر نمی گیرد. از دیگر غذاهای پرطرفدار خطه شمال می توانیم میرزا قاسمی را به شما معرفی کنیم.

روش تهیه ماسک قهوه و عسل ، شادابی پوست صورت

اشکنه غذایی ساده، سریع و مقوی است که مناسب هر وعده غذایی است. کوکوها، کتلت ها و شامی ها جزو دسته غذاهایی هستند که تنوع بالایی دارند و در تمام وعده های غذایی می توان میل نمود. این غذاها بسیار محبوب و پرطرفدارند و برای پیش غذا، پیک نیک و جشن تولد هم گزینه های مناسبی هستند.

سینی را برای یک تا دو ساعت در طبقه وسط فر از قبل گرم شده در دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا کباب سرداشی آماده شود. شما می توانید در انتهای پخت کمی زعفران دم کرده یا رب سرخ کرده به آبگوشت اضافه کنید تا رنگی زعفرانی یا قرمز به آن بدهید. پس از پخت کامل مواد و جوش آخر، دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و کمی هم بزنید. سپس برنج را در آب گوشت باقی مانده در قابلمه بریزید و برنج را به صورت کته دم کنید. در زمان سرو، برنج را ظرف بکشید و روی آن را با لپه تفت داده شده تزئین کنید.

پاچه پلو شیرازی

این کباب، در واقع یک نوع شامی فوق العاده خوش طعم و خوش خوراک است که بدون شک، شما را عاشق خود خواهد کرد. زردک یا هویج ایرانی، یک گیاه بسیار مفید و با طعم شیرین است که با وجود فسفر، پتاسیم، منگنز، روی و آهن، خواص بی شماری از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به کاهش وزن و بهبود هضم غذا دارد. غذاهای معروف اصفهانی طیف وسیعی از غذاهای معروف و کمتر شناخته شده را در بر می گیرند که اغلب به دو دسته تقسیم می شوند؛ غذاهایی که پخته و کوبیده می شوند و غذاهای شل، آب دار و آش مانند.

از مواد اولیه این غذای سوپ مانند، می توان به روغن، پیاز، سبزیجات (شنبلیله یا مرزه خشک)، آرد گندم، نمک، زردچوبه و ادویه های دیگر اشاره کرد. اشکنه، پیش غذایی است که به سرعت و به سادگی در آشپزخانه طبخ می شود و شما می توانید انواع آن را برای مهمانی های خانوادگی و دورهمی های دوستانه درست کنید. دمی بلغور ساده، جایگزین مناسبی برای برنج است و می توان آن را با انواع خورش و غذاهای گوشتی نیز سرو کرد. طبع گندم، برخلاف برنج، گرم است و به دلیل وجود فیبر بالا، شما را برای مدت زمان طولانی سیر نگه می دارد. البته باید بدانید که بلغور پلو در برخی مناطق از ترکیب برنج و بلغور گندم درست می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه بلغور پلو، طرز تهیه پلو با بلغور گندم و انواع آن آشنا کنیم.

خورش به

از سایر مواد اولیه برای پخت این آش می توان به آرد گندم، سرکه و انواع سبزی خشک و معطر اشاره کرد. کله جوش نیز یکی دیگر از غذای سنتی و خوش طعم کرمانی است که بسیار محبوب است. این غذا را کرمانی ها با کشک، گوشت، گردو و نعنا درست می کنند و یکی از غذاهای بسیار مفید است.

پیازهای خرد شده را با کمی روغن در یک قابلمه تفت دهید تا طلایی و سبک شوند. سپس گوشت را در قابلمه بریزید و آن را به همراه پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در مرحله بعد، ادویه، زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را به پیاز و گوشت بیفزایید و آن ها را خوب مخلوط کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویه و رب گرفته شود. مقداری آب جوش روی گوشت ها بریزید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت روی حرارت ملایم گاز بپزد. خورش خلال بادام، یکی از غذاهای سنتی، لذیذ و مجلسی استان کرمانشاه است که برخی آن را به عنوان بهترین خورش ایرانی می شناسند.

این روش کمک می کند تا اسید های چرب موجود در این مغز ها حفظ شود. باید اضافه کرد که پسته موجود در قیمه نثار به دلیل مقدار زیاد کلسیمی که دارد، می تواند برای افرادی که در معرض پوکی استخوان هستند بسیار مفید باشد. علاوه بر این، خوردن این ماده غذایی را می توانید به افرادی که احتمال ابتلا به بیماری های قلبی در آن ها بالاست توصیه کنید. برای تهیه کوفته تبریزی، گوشت چرخکرده، لپه، برنج و سبزی استفاده می شود.